can you see the stars?

Nu måste jag sova...
I kväll blev det lite senare än vad jag hade planerat då jag pront ville se I Taket Lyser Stjärnorna. Och fy tusan vilken bra film... Liksom det är verkligen så det är ju. Det som den filmen visar är sådant som hände i verkligheten och jaa.. Jag tyckte detn verkligen var jätte jätte bra och satt och grät som en idiot i slutet. Så himla sorligt men ändå lyckligt.. Liksom ja.. Ni som inte har sätt den måste se den för den var helt otroligt bra.
Somsagt, dags att hoppa ner i sängen. I morgon är det skola igen. Bara 4 lektioners dag så det går säkert fort.
pussar

Oh my heart, I want you to be strong, I need you to be all I believe in

Fullpackad dag så det blir inte förens nu man hinner blogga en snabbis.
Var ute i stallet i på förmiddagen och red ut med Maya. Det var riktigt jävla mysigt att komma ut en vinterdag i solen. Både Bitte och Rudy var som tokiga och Maya och jag hängde på. Jag satt och sjöng och skrattade. Så himla kul. Sedan var det att göra det lilla vanliga i stallet. Sen hem och då vet jag inte vad som flög i mig fick bara en sådan kraftig humör sväng och blev riktigt jävla arg. Herregud va konstigt det var.. Sedan kekade jag lite pankakor och sedan bar det iväg till gymmet. Efter det åkte jag ut till pappas jobb och städade. Sedan hem och fick middag. Nu sitter jag här och lyssnar på en låt som är med i New Moon, inte som bakgrunds musik eller så utan de spelar låten i filmen. Okej det där lät konstigt.. Men ni som har sätt filmen (vilket alla borde ha gjort!) så är det när Jacob och Bella sitter i Jacobs garage och jobbar med motorcyklarna och de lyssnar på musik visa radion. Bella stänger av musiken och Jacob undrar varför osv. Den låten är det. Myysig låt men ja kan inte hjälpa att garva som fan åt den för helt plötsligt så börjar de sjunga på ett annat språk och det låter jätte roligt. Ächs ni får höra själva!

Haha, jag är bara lite smått kär i låten :)))
pussar

Australia

Såg nyss filmen Australia och den är ju sjukt bra! En film som jag verkligen inte ångrar att jag såg. Ni som inte har sett den borde verkligen se den för den är awesome. Satt och grinade i slutet av den som vanligt.. Jag grinar nästan till varje film jag ser. Nu ska jag faktsikt ta och sova. I morgon ska ja upp runt halv 10 för att träffa Maja i stallet runt halv 11. Så i morgon blir det också mycket att göra.
pussar

A simplified love sick taking no prisoners

Igår vart det ingen uppdatering pga att jag var hos Ida med några kompisar hela kvällen. Ja.. Kvällen kunde varit bättre men det var väl helt okej. Idag så har jag gymmat köpt skor och ridit. Skorna jag köpte är nog de mest konstigaste skorna jag någonsin sätt. Skorna heter MBT och jag ska nu ha sådanna för att bygga upp musklerna i mina fötter och se till att jag inte får ont i fötterna. Konstiga dyra skor. Ridningen sedan då, jag kände mig så extremt seg så jag åkte ut och red en snabbis barbacka vilket var väldigt mysigt men Rudy var riktigt jävla pigg så i morgon får hon göra av med lite energi. Sedan har jag bara varit hemma lyssnat på musik och hittat lite ny musik som jag diggar!
Solar Midnight - Lupe Fiasco

Den här låten är typ skriven för New Moon tror jag, läste det någonstans. I videon är det lite New Moon klipp, såg den idag på TV och blev helt paff för att det var New Moon klipp och sedan tänkte jag efter och kom på att den är med på albumet om man köper det från iTunes!
pussar

i despreatly need you

trött som fan..
Nu ska jag hoppa i sängen och sova.. Bara plugga lite först och så där. I morgon blir det vanlig skola och sedan troligtvis åka hem till Ida om ja inte ändrar mig.. Sen på lördag blir det fullproppad dag. Så min helg blir nog kanon!
pussar


sweet music

I morgon är det sista dagen på den här veckan!
Jaha då var torsdagen över. Jag skulle egentligen åkt ut till stallet idag men kände att jag har spanska läxa och den kan jag inte så behövde verkligen plugga på det. Skolan idag var helt normal och jag kände mig verkligen lat. Har inte direkt gjort något bra på hela dagen. Nu sitter jag då som sagt och pluggar spanska och lyssnar på New Moon The Score, måste välja en låt som han har gjort till på onsdag men jag har lite beslut ångest och vet inte riktigt välken låt jag ska välja. Kanske ska jag ta ''You're Alive''.. Men borde ta något mer längre kanske. Men våran lärare sa att man skulle välja en som man själv tyckte om och eftersom jag gillar alla så blir det riktigt svårt.. Får väl välja desperat på tisdag kväll. Nu har jag precis ätit middag och det blir mer pluggande.
pussar

I think I'm falling for you..

Idag orkar jag verkligen inte berätta om min dag. Säger bara I think I'm in love...

Min favorit just nu!

On The Wing - Owl City

I can't find the words to tell you.

Klockan är bara runt halv 10 och jag är slut.. Tänkte därför ta och fixa mina rid grejer tills i morgon, bestämma vad jag ska ha på mig och sedan ta Eclipse och läsa lite. Måste även kolla på den förbaskade engelskan så det blir det väl också att göra. I morgon är det lite utbytta lektioner här och var. Musiken blir ensemble och sista lektionen blir teater! Sedan ut till hästen och fixa med henne snabbt sen blir det plugga eftersom det orkade jag inte med idag.. Såå ska väl gå ner och fixa mig snabbt inför sängen.
HAHAHAH! Den här bilden är komisk engligt mig! Bläddra ner sakta så får ni se...


HAHAHAHAHAHH xD Jag dör åt hans ansikte! sexyface ohja!
haha pussar!

love is the feeling

Hemma, mätt trött och ser läxorna ligga på en hög.
En utmärkt tisdag med en annan känsla än vad man hade när man kom hem igår. Är verkligen riktigt glad, det är bara en sak som saknas och mitt liv kommer vara helt perfekt. Idag har allt gått på löpande band. På engelskan så snackade vi 4st i en grupp med vår lärare och jag fick MVG! Gud vad glad jag blev. Sedan var det bara två lektioner och efter det bar det in till Stockholm. I Stockholm kollade vi på en föreställning, den var inte direkt det bästa jag sätt. Jag kunde ha somnat, Anton somnade typ, Kalle såg också ut som han sov? Hahah vi är väldigt vad säger man.. ''tacksamma''? Eller inte. Sedan var det buss resa hem och det var en aning kul! Erik och Anton snacka om sjuka saker, lyssnade på en jävla låt som fastnade på mitt huvud och vi hade riktigt kul! Sedan bar det av till gymmet och jag fick lite instruktioner och sedan vart den en snabbis att träna också. Nu sitter jag här och känner att jag borde plugga men som vanligt känner jag inte alls för det. Ska kanske ta upp böckerna iallafall så man gör något annars blir det ännu mer i morgon och resten av denna vecka. I helgen ska jag troligtvis på filmkväll hos Ida, det beror på vad jag känner för och vilka som ska med. Men det skulle vara kul att att vara med alla underbaringar.. Ett tillägg med min tanke igår, gilla 2st. Nix, 1. Jaa och det händer mig just precis nu.


When I Call Your Name - Daughtry

music is me i feel it in my heart and in my soul

Jag bara fullkomligt älskar musik.
Den gör en glad, ledsen musik är perfekt i alla lägen. Man kan beskriva ens känslor med hjälp av en låt. Nu har vi ju hållt på med musikhistoria och då fick man en liten annan syn på musiken, eller ja lite grann i alla fall. Sen nu så håller vi på att skriva om en valfri kompositör på musiken. Jag skriver om Alexandre Desplat, ni som inte vet vem han är så har han skrivit orginal musiken till The Twilight Saga: New Moon, The Golden Compass, The Curious Case of Benjamin Button och en hel drös med andra filmer men de där är det nog många som vet vilka det är. Han ska även skriva musiken till Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Jag hade tänkt att spana in The Curious Case of Benjamin Button eftersom ja inte sätt den och den verkar vara riktigt bra. Då får man ju även höra hans musik också. Jag är helt besatt av hans inverkan i New Moon. Orginal musiken till den filmen är så expetionell, den är riktigt suverän. Tycker verkligen ni ska kolla in det. Sök bara på ''Alexandre Desplat'' på youtube så kommer det upp en mängd med videos. Vill ni ha låtarna så kontakta mig för dessa ''äger'' jag. Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa kaptilett Fire And Ice ur Eclipse!
I morgon hör jag inte av mig fören på kvällen.
pussar

you don't like me you just want the attention

måndag måndag måndag, en ny start på en ny vecka.
Som sagt då var det bara att påbörja denna nya vecka. Idag har allt flytigt på precis som vanligt. Jag har varit glad och nöjd med en liten fundering i slutet av dagen som gjorde allt lite knepigare till detta kommer jag.. Skolan var okej och inget speciellt hände så det är väl inte så mycket att säga om det. Efter skolan var det första att hänga med några in på kryddan när de köpte lite saker, som tur va så köpte Anton O chips och inte godis så ja kunde smaka! Hahah sådant gillar vi. Sen gick vi upp några stycken på bibblan och satt där och snackade osv. Sen bar det av till gymmet och jag kände verkligen att jag inte hade tränat på 1 vecka. Inte bra! Men i morgon ska ja dit igen och få instruktioner och lite mer maskiner att syssla med. Det där lilla knepiga... Är det möjligt att man kan gilla/vara kär i två stycken samtidigt? Eller vara helt otroligt blind att man inte ser att man verkligen tycker om någon? Tror nämligen jag känner så precis just nu. Eller egentligen så har jag ingen aning för hur vet man seriöst om man är kär? Man blir inge smartare på den fronten om man läser böcker som handlar om kärlek eller ser filmer för sådant som händer där händer aldrig i verkligen. Kom och tänka på Eclipse nu när ja skrev om att vara kär i 2st samtidigt.. Ojoj vilket problem man ska ha egentligen att man aldrig kan vara nöjd! Jag får se var detta tåg tar mig och nöjja mig med min okända destination.
Förövrigt så har perfektion fått två nya namn och ansikten, Robert & Alexander.
pussar

The 2 most beautiful men in this world

Måste verkligen bara skriva ett sånt här inlägg..
Har kommit fram till att Robert Pattinson och Alexander Rybak är 2 av de vackraste människorna på denna planet. Man kan inte säga att de är snygga för de räcker inte. De är vackra, riktigt extremt vackra. Båda har synliga ansikts konturer och det är så vackert. Seriöst det är bara så himla fint. Jag och Dalan håller på att diskutera detta nu och vet att dessa två personer är de vackraste som finns på denna jord. För att få er att tycka lika (Som några inte kommer göra och jag undrar verkligen varför) så blir det videos!





Glömde att nämna att båda kan sjunga. Det är bara ett plus på deras perfektion.

We we're born for this!

Då var det dags att blogga lite grann.
Idag har vi haft släkten här och det har varit jätte mysigt. Vi firade då mig, Viktor, Jakob och Sebastian. Jag blec 800kr rikare och fick present kort på SF Bio, 500kr totalt. Riktigt prefkt för mig som kommer gå så mycket på bio i vår. Vi åt lite lunch och sen efterätt. Snack och skratt och bara mys. Snart hade jag tänkt att sätta mig ner med läxorna och skriva klart den där jävla histoiren. Vi har 30 minuter att skriva en historia med en början som ja tycker är störd! Om man tog bort Hökarängen hade det vart jätte lätt men nehe, de jävla ordet måste vara med! Så det kommer väl ta ett tag och komma på en bra historia plus att Hök, Kalle, 18 och Rimbo måste finnas med i sagan? Helt sjukt. Så det är bara att fixa det. Jag läängtar som en galning till min födelsedag. Vet inte varför men bara verkligen gör det. Älskar att fylla år! Haha nu ska ja snart gå här ifrån!
pussar

Everybody sing like it's the last song you will ever sing

Städat, fixat donat. Nu kan jag slappna av.. Eller nästan borde egentligen göra en läxa men klockan är lite för mycket för att sätta sig ner med det nu.
Min dag har varit helt okej. Satt och kollade på ungefär halva Golden Globe sen skulle jag ut till min sötnos ponny så då kunde ja inte kolla färdigt. Red då sötnosen och hon var som vanligt extremt pigg. Hon är verkligen alltid det när man rider ut och idag var det fullrulle. Inte mycket man kan göra åt det heller. Sen när jag kom hem så väntade jag på middag sen åt man det och efter det städade jag och min bror övervåningen. Sen har jag även städat mitt rum. Så nu är det rent här inne, vilket det aldrig brukar vara annars. Ni ska se hur det ser ut efter kanske 1 vanlig vecka. Kläder ligger över hela golvet sminksaker ligger framför spegeln och ja herregud! Jag kan verkligen inte hålla reda på saker och ting.. Jag har ju även ett litet rum och då ser det bara mer stökigt ut när det kommer lite saker på golvet.. Mååste verkligen få upp hyllor så jag kan få upp min älskade Twilight böcker istället för att de ska ligga i två stora högar på mitt nattygs bord! Ska du fixa till det lite tjusigt med böckerna. Snart ska jag springa ner och fixa klart med pajen. Mamma och jag hittade ett gott recept på bärpaj och eftersom vi har ca 2-3liter blåbör i frysen bestämde vi oss för att baka så det har vi också gjort + att mamma har bakat vaniljbullar tills i morgon. Såå ikväll blir det smaskigt med paj och kanske nån bra film. Pappa är inte hemma så jag kanske kan få som jag vill eftersom det bara är mamma och Viktor hemma.. Heheh ni kan ju gissa på vad jag är sugen att se.. Förutom New Moon som jag håller på att få damp på för att ja vill se filmen så jävla mycket! Nog tjatat om att jag vill se New Moon och mer att gå ner och hjälpa min mamma!
pussar

all i need, alla want is just one moment more

Jag är på världens konstigaste humör... Igår när jag kollade på Help for Haiti så satt jag och grät i 1 och en halv timme. Jag menar inte att ja stor böla men ja tårarna rann hela tiden.. Så efter det klarade jag inte av att sitta en halv timme till och kolla för jag grät bara. Så då gick jag och sov. Sen nu lyssnar ja på en underbart fin låt och sitter och gråter igen. Förstår verkligen inte alls varför för jag har absolut ingen anledning att gråta. Men ändå så gör jag det. Mitt humör är alltså en aning konstigt just nu och igår kväll. Hoppas inte att det fortsätter för jag kan inte bara sitta och grina för inget. Vet inte om det är att ja kommit och tänka på Erik eller om det är nått annat. För jag är inte ledsen, jag känner mig liksom inte det. Menmen, idag när mamma kommer hem ska jag ut till Rudy och mysa med henne och rida. Sedan ska jag städa i huset för i morgon får vi gäster. Vi ska fira mig, min lillebror och några kusiner som fyller/fyllt år. Jag fyller inte år för en om 2veckor och 4dagar men vi ska fira nu med släkten i alla fall. Nu tänkte jag plocka undan frukosten och sen kanske börja plocka i mitt rum.
pussar
One Moment More - Mindy Smith
helt underbart vacker.

Hope For Haiti

Då var man vaken. Heheh, jag är riktigt jävla trött så jag får se hur länge jag orkar titta. Känner mig lite illa mående också men det är bara för att ja är så trött tror ja. Hoppa verkligen att man får en skymt av Rob så är min dag gjord. Såg nyss Anna Kendrick i alla fall! Men allt de snackar, herregud man inser verkligen vilken katastrof det är och hur hemskt det är. Jag tycker verkligen alla borde donera pengar, jag vill verkligen göra det och tror faktiskt jag ska det. Liksom en 10kr kanske inte verkar så mycket men i slutändan så blir det mer än ni anar. Så ni som kanske är som jag som velar, kom igen gör det. Pengarna går inte till något illa det går till något bra. Att hjälpa alla skadade och drabbade nere i Haiti. Jag sitter här nu och är alldeles rörd. Gråter seriöst för att de alla sjunger är så jävla fint. För er som ni inte ser på detta kommer SVT1 sända det i morgon. Om ni skulle ha tid, kolla på det för det är verkligen rörande.
Det ändå som jag verkligen önskar är att jag bodde i U.K just nu för då kunder man ringa in och donera pengar och om man har riktigt jävla tur så kan Robert svara i telefonen. Jag skulle bli överlycklig om något sådant hände.
Nu får vi se hur länge jag orkar det här!
pussar

segt med detta

Känner mig lite seg på blogg fronten.. Men så kan det va ibland så ni kan räkna med att det kan vara lite glest med inlägg de närmaste dagarna/veckor. Vet inte hur länge/kort det kommer vara segt. Menmen. Fredag idag då och det är hur skönt som helst. Även fredagarna i skolan tycker jag är riktigt sköna. 5lektioner och alla går rätt fort. Efter skolan idag åkte jag ut till Rudy. Gud vad jag älskar min häst. Ni anar inte hur glad jag är att jag har någon som hon. För hon är verkligen världens underbaraste ponny. Hon har en sån personlighet som man bara inte kan älska. Hon är helt enkelt bäst. Längtar som en galning tills Philip kommer tillbaka till Sverige så man kan hoppträna ännu mer för ahn och sen tills i vår när tävlningarna börjar komma igång. Ska ut till min underbaring i morgon också och tänkte kanske gosa till det med henne lite extra. Idag klippte jag manen på henne också! Fick ett ryck eftersom jag vår så trött på den. Så nu är den kort och snygg! Om några timmar är det dags för Telethon, en välgörenhets gala som de kommer sändas över hela världen i natt/kväll. De kommer sända den från LA, London och Haiti. Galan syftar på att hjälpa alla de drabbade på Haiti. Jag ska dock kolla för att det är bra artister som uppträder och för att älskade Robert Pattinson kommer vara värd från London. Sådan nörd som man är tar man alla chanser man får för att kunna få en glimt av världens snyggaste person(enligt mig och många andra) Men hade kanske tänkt att sova lite innan så får se. Hör av mig sen i natt när ja tror att många av er kommer sova men då kommer ja vara vaken. haha!
pussar

You can do better then me, but I can't do better then you

Heej!
Sådär då var det torsdag och i morgon är der fredag och sen är det äntligen helg! Den här veckan har kännts extremt seg. Känns som om dagarna har hållit på i dygn! Menmen man får stå ut. Idag har det varit en helt vanlig torsdag. De första 3 lektionerna är så sega så ja dör. Herregud bild lektionen känns dubbelt så lång som den igentligen är, sen NO och matte gör ju inte förmiddags lektionerna något roligare. Efter lunch hade vi musik prov. Ja, det gick väl bra tror ja. Det var lätt lätt men man vet ju aldrig. Sedan var det spanska och jag säger bara en sak: BLÄÄÄ! Fy fan vad jag hatar spanska. Sersiöst, det finns inget värre än spanska. Det är bara så himla tråkigt, jag lägger liksom inte alls ner någon energi på de lektionerna eller på läxorna vi får. Tar bara allt med det förgivet. Efter skolan som ja gick tidigare från eftersom ja behövde köpa nått och äta och för att jag inte orkar med spanskan så åkte jag ut till Rudy. Red henne och det gick väl helt okej. Hon är lite ostadig i dressyren känner jag och får ta och nöta på det nu. Sedan bar det hem och då vart det middag och nu ska jag plugga spanska. Uch fy och blä. Har massa glosor som jag inte alls har kollat på såå. JUSTE! Jag är över över över lyckligx10000000 för att de ska släppa en 3Disc Edition av The Twilight Saga: New Moon. Hallelujah jag blev verkligen glad när jag läste det. Ska nog ta och förhandsboka det snart!
pussar

morgon pigg, not

Tjohej!
Tar nu en snabbis och skriver ett litet inlägg. Jag gick upp för ca 30 minuter sen  och är hur jävla trött som helst. Jag hatar att jag inte somnar för en runt halv 12. Har gjort det ändå sen i söndags! Har alltså inte sovit ordentligt på hela den här skolveckan. Riktigt jobbigt eftersom jag är så jävla trött hela tiden då. I morgon har vi musikprov som jag inte kan ett skit av. Ska rida idag men vet inte om ja verkligen ska göra det eftersom ja verkligen vill klara musikprovet.
Såå nu ska jag gå och fixa mig
pussar

plugg&trötthet

Nu sitter ja här med en hemsk huvudvärk och är riktigt jävla törstig!
Kom hem ungefär halv 9 idag från skolans öppethus. Vi känade inte direkt mycket pengar men det var riktigt jävla kul att sjunga och spela. Jag inser nu att jag verkligen kommer sakna musiken på det här sättet när jag börja gymnasiumet. Därför ska jag nog ta och börja ta piano och sånglektioner så jag kan fortsätta spela och sjunga för jag vill verkligen inte sluta med det! Ska nu ta och flytta undan tangentbordet så jag kan ren skriva min berättelse och göra om den lite här och var. Det kommer väl ta ett tag sen ska jag lyssna på klassisk jävla musik också. uch har verkligen inte lust med att plugga så mycket nu. Liksom i morgon har vi svenska, på torsdag har vi musikhistorie prov och på fredag spanska glosor. Sen ska jag skriva om en kompositör också. Har redan valt att skriva om Alexandre Desplat. Han har kompociterat bakgrunds musiken i New Moon och även Guldkompassen och en massa andra filmer. Så det kommer bli en väldigt massa skrivande senare också. Sen mycket prov inlaggda redan nu. Så vår terminen 2010 kommer bli ett rent helvete med plugg!
Så nu måste jag verkligen skriva så ja inte somnar allt för sent!
pussar

har skriver man nått!

Ledsen för ingen uppdatering igår. Var tvungen att plugga och skriva en historia sen när ja var klar med det så var det direkt i sängen och läsa Eclipse. Måste bara säga att jag blir mer och mer kär i historien, det är helt sjukt. Fy fan va jag älskar boken! Blev helt förälskad i Edward igen! Herregud... ''Boys in books are so much better'' hahah tycker den stämmer rätt bra! Sen också, ''Blondes may have more fun but Edward perfers brunettes'' Hahah blondiner in your face! Jag känner mig lite hyper idag. Har verkligen vart glad! Nu hemma har jag lyssnat på klassisk musik eftersom vi har musikhistorie prov på torsdag. Så nu har Bach, Beethoven, Mozart och hela faderuttan spelats! Nyss, eller för ett tag sedan så var Robert Pattinson med på TV. Heheh på Star! Weekly, där han sa: Girls loves guys who own a volvo. Eller nått i din stilen, hahah så är det ! Nej nu måste ja springa iväg och göra sallad, sen i kväll sk jag till skola och hjälpa till på Öppethus!
pussar

Ingen rast ingen ro.

Nu har man fått en liten paus från allt man ska göra idag och snart åker man iväg igen! I förmidags så var jag ute hos Rudy. Red och fixade med henne och hon var idag också väldigt pigg. Böt bett på henne till ett pessoa, för er som inte vet vad det är så är det ett ''hårdare'' bett. Alltså att det tar mer i hästen mun och man har det på starka/heta hästar. Men de hjälpte dock inte direkt mycket hon var ändå lika pigg! Nästa gång jag rider ut ska jag ha gummisnodd eller martingal också så hon inte kan slänga på huvudet så där. Sen hemma så åt ja några mackor. Ja jag åt! HALLELIJAH jag kan äta igen! Nejmen nu måste ja gå här ifrån innan mamma blir helt tokig på mig.. Ska in till gymmet nu. Hörs i kväll!
pussar

i gotta feeling that i don't belong

Dåså, nu är allt som jag ska göra idag gjort. Har varit och gymmat på förmiddagen och direkt efter det åkte jag ut till stallet och red ut på Rudy med Irma. Nu är jag helt slut och vill inget annat än att sova och äta. Men jag är inte hungrig så hur ska ja då kunna äta? Blä blä.. Ska försöka äta sen menmen. Resten av dagen kommer verkligen bara vara seg. Ska försöka hitta mina rosa hörlurar som är helt borta och har vart det ett bra tag. Sen kommer jag säker spela lite sims och kolla på TV. I morgon blir det först att rida och sen till gymmet.
Måste bara säga att för mig är YouTube helt jääävla cepe just nu. Herregud vad det segar och laggar. Håller på att bli tokig på de.
Jag har blivit lite fast för svensk musik..
Båda dessa låtar är av svenska artister. Den ena sjungs på svenska och den andra på engelska.

Jag kan inte skilja på - Melissa Horn

texten stämmer in så jävla bra hur ja känner nu!

Bourgeois Shangri La - Miss Li ft. Amanda Jensen

så sjuuukt härlig!

Take It Off

Jag hatar mig! Ucsh det är så jävla jobbigt när ja knappt kan äta något. Idag har jag ätit: 4små plättar, 2matskedar ris, jätte lite tårta. Och nu är jag proppmätt. Kan verkligen inte få i mig något! Fattar absolut inte vad som är fel kan verkligen inte bara äta. Om det kommer fortsätta så här så tänker jag fan åka till doktorn och se vad som är fel. För så här ska det väl ändå inte vara? Så om jag fortfarande inte kan äta på typ tisdag måste jag fan till sjukhuset och se vad som håller på att hända. Om jag inte äter kommer jag inte orka något och jag kommer bli helt svag å blek och usch vill inte tänka på det.. Sen ska jag träna i morgon och på söndag plus att jag ska rida. Hur fan ska man orka det om jag inte äter? sucksucksuck. Ska ändå iväg och göra det.
Nu till min nya pressar låt! Har lyssnat på den på iPhonen hela eftermiddagen, kom på att min telefon har bättre högtalare än min dator! haha lite konstigt men så är det när man har en telefon för 8500kr (;

Take It Off - Ke$ha

sjuukt bra är den!
pussar

hemmmaaa

Idag stannade jag hemma eftersom i morsse kände jag mig inte alls bra. Har inte ätit nått på hela dagen och är verkligen inte hungrig. Så idag har jag inte gjort ett skit. Spelat lite sims och sen suttit framför datan och kollat på TV. Har även fixat ner Ke$ha's album via spotify till iPhonen, så jag lyssnar på det nu, och det är riktigt bra! Rekomenderar verkligen er om har Spotify att kolla in de!  Igår kväll fixade jag även Twilight tracker till iPhonen, hihi. Det är en applikation att såfort det kommer någon ny bild, video nyheter osv så finns det i Twilight tracker så när man kollar där så kommer den upp! Hur bra som helst så då kan ja verkligen hålla koll på när Eclipse trailern släpps eftersom jag även har Twitter i telefonen också och jag bevakar både Summit Entertainmet och David Slade (som regisserade Eclipse) så då har jag verkligen koll på när den kommer släppas. Woho det är bra det tycker jag. Hahah kan bara föreställa mig om den släpps när jag är i skolan, eller att jag ser det då. Herregud. Vilket damp ryck jag skulle få.. Senare idag ska vi fira min pappa som fyller år idag. Så då blir det god middag och efterrätt. Hoppas bara jag kan äta. Nu ska ja väl fortsätta hålla på på datorn eller kanske kolla på Twilight. JUUUSTE! den 20 Mars kommer Sverige släppa The Twilight Saga: New Moon 2disc dvd edition! aaaaaaaaah! Samtidigt som UK och USA! Jag är skit glad för det! Bara 2 månade ungefär.
pussar

nere..

hemma, sur, nere och otroligt besviken.
såå idag var jag ju då hos läkaren och de säger att de inte kan göra nått åt mitt problem utan att jag måste lösa de själv. Alltså att köpa andra skor osv. Men seriöst tror de att en snart 16årig tjej vill gå omkring i kängor? Jag vill inte göra det iallafall... fyyfaan vad jag hatar min fötter nu alltså. Känner mig så himla deprimerad. Nu kommer allt vara jobbigt igen. faan jag pallar inte med det. Ska nu läsa lite spanska och sen spela piano.
pussar

so happy i could die

Klockan är nu ungerfär 20.00 och då kan ja ta mig tid att blogga! Dagen har varit fullproppad. Skolan gick väl helt okej, jag hade min leksak (iPhone) med mig så jag klarade mig vel för att den var med hela dagen lång. Åkte sedan eftrer skolan ut till stallet och på bussen höll jag på att somna. Jag hade inte ätit något på hela dagen. Inte för att jag inte vill äta utanför att jag mådde jätte illa hela dagen så jag hoppade över maten. Vill inte att ni ska tro att jag har ätstörningar för det har jag verkligen inte! Kom iallafall fram till stallet där jag bytte om och träffade sedan Irma och Johanna och blev inbjuden på fika. Hur skönt som helst och fick även nått att äta då också. Sedan höll jag, Irma och Johanna på och larva oss, nejmen vi hade riktigt kul! Vi tog in hästar och hade reflex ländtäcken på oss för att synas. Vi var såkallade reflexhjältar. Hahah har man kul så har man. Vi red sedan ut en snabbis och sedan åkte de iväg till Mirahs kille som fyller år idag. Jagn åkte efter ett tag hem också. Nu hemma har ja läst bloggar och hade tänkt att plugga men känner inte för det alls idag.. Ska kanske ta och spela lite piano! Annars säger jag bara en sak. Gå aldrig i tygskor mitt i vintern på en snöig väg. Det är det värsta du kan göra. fy tuuusan va jag frös!
pussar

you belong with me

hejjsann
sitter här nu och precis ''ätit'' frukost. Jag mår en aning illa och har bara fått i mig mina B-vitaminer + järn tabletterna. Vilken frukost. Så idag kommer det säkert bli as jobbigt eftersom ja inte kan äta. Men jag har ju min leksak så jag klarar mig nog! Snart ska jag gå upp och sminka mig och sådant tråkigt. Sen blir det iväg till bussen. Skoldagen ser ut precis som en vanlig onsdag. SV, MA, MU, Lunch, SO/SV, NO en helt okej dag i mitt tycke. Efter skolan drar jag ut till stallet. Kanske inte bloggar om ja nu inte får för mig att göra det på iPhonen! haha
vi hörs sötnosar!
pussar

min nya bebis har kommit!

WOHO!
Mamma kom hem för ca 3 timmar sen med min nya iPhone 3GS! Gud vad glad jag blev!
Hela kvällen har nu gått åt till att fixa in bilder/musik och fixa massa instälningar. Ska snart gå ner och typ dricka lite te och beställa mitt skin till iPhone. Ska ha ett på Rob när han är Edward. Hihi gud va besatt man kan vara... Heheh så jag har inte mycket att berätta om min eftermiddag eftersom jag bara fixade med min nya bebis! Vi hörs kanske senare i kväll eller i morgon efter ridning eller i skolan med iPhonen ^^
pussar

jag e en vampyr, jag suger & spyr

Tjohej!
Nu är jag hemma från skolan.
Idag har det varit jävligt kul. Jag vet inte riktigt varför men jag har bara varit på extremt bra humör. ( okej jag vet varför men alla min klasskamrater förstår sig inte på mig... ) Alltså ni anar inte! Suttit och skrattat åt allt och sen har jag haft min pimpade kalender med mig hela tiden också och den gör mig ännu gladare. Lägger ut en bild senare! Skoldagen var nästan precis som en vanlig tisdag. Vi kollade på en film om Mozart på musiken istället för att ha enesamble. Nu ska jag snart byta om till ett par mjukis byxor och sen ta fram min böcker och göra lite spanska. Läsa om 1:a världskriget så jag fattar vad det är vi håller på med. Sen ska jag även jobba lite matte så man inte kommer jätte mycket efter. För det vill man verkligen inte göra! Pressar fortfarande Jag Är En Vampyr - Markus Krunegård. Woho fytusan vad bra han är! Menmen nu ska ja springa upp och hitta mina byxor!
pussar
Anledning till min lycka är....
... BREAKING DAWN KOMMER BLI FILM. HALLELUJAH

Hela världen är så underbar om man är kokrad tom och glad

Jag är helt hyper! WOHO! hahah
Sitter och pressar Jag Är En Vampyr - Markus Krunegård. Fy tusan va den låten är bra. Sen nu har jag pimpat min almanacka, jag lovar jag har skolans sexigaste almanacka! Ni kan ju gissa vem som är på den.. Heheh snart ska jag nog fixa mig för sängen sen ska jag läsa lite spanska och sedan läsa Eclipse! Läser ju den boken på engelskan och eftersom den ska vara utläst om 4veckor så måte jag även läsa hemma, men har inget emot det. Så nu ska jag typ fortsätta pimpa min almanacka sen hopp i sängen med den underbara boken ur den extremt perfekt serien!
pussar

barbabraabambabaa

Äntligen kom tiden då jag hinner blogga en snabbis!
Idag gick det rätt snabbt i skolan. Förutom att man fryser som en jävla idiot så var det helt okej. Orkar inte berätta allt vi gjort men vi har iallafall haft slöjd, musikteori, engelska lunch och historia. Efter skolan föjde Kristina med mig ner på stan när jag skulle kolla på en födelsedags present åt min bror som fyllde år i fredags. Jag hittade inget åt han när ja va där och kolla men köpte en almanacka till mig själv.. Sen gick jag upp till gymmet och gymmade men kände mig inte på dirket bra humör så det gick väl sådär.. Åkte sen ner snabbt på stan igen med mamma och köpte ett par fårskins tofflor åt min älskade lillebror. Sen när jag kom hem läste jag Twilight bloggar och sedan åt jag middag.Nu lyssnar jag på Paramore, idag igen och har världens hicka! Det är en aning jobbigt.. Dagens Paramore låt är; Brick By Boring Brick

Älskar delen där hon sjunger:
Well, if it's not real
You can't hold it in your hands
You can't feel it with your heart
And I won't believe it
But if it's true
You can see it with your eyes
Even in the dark
And that's where I want to be, yeah

så sjuuukt bra!
Nu ska jag gå och göra spanska... låter extremt tråkigt.
pussar

sleeping time!

Nej nu är klockan rätt mycket och jag har ju skola i morgon. Så därför borde jag verkligen sova! I morgon är det vanlig skoldag + träning, sen hem och sitta med skolarbete. Hoppas verkligen nästa vecka går snabbt så det blir helg igen. Som i en reklam som gick på teve för ett tag sedan; ''För vissa är vardagen en transportsträcka till helgen''. Så känner verkligen jag. Men har lite andra saker som händer i veckan, så den borde gå fort. Det kommer bli mycket prat om Italien boende nästa vecka och sådant är kul. Sen får vi läsa på varje Engelska lektion 4veckor framöver, jag ska läsa Eclipse för 3:de gången så det är nått man ser framemot. Hahah. Nej nu måste jag typ sova!
pussar!

här skriver man nått!:)

Då var det snart dags att sova.. Eller snart och snart? Hehe jag kommer inte kunna sova fören vid 11-12 eftersom jag sov så jäkla länge i natt. Så, var och gymmade idag och det gick bra och efter det känner jag mig hur pigg och glad som helst. Mår verkligen super av att träna! Nu sitter jag här och lyssnar på musik, idag är det också Paramore som gäller. Fått ett litet sånt ryck att det är de ända jag lyssnar på just nu. En låt som man verkligen aldrig tröttnar på är Crushcrushcrush. Den är så sjuukt bra. Kan lyssna på den om och om igen. I morgon blir det vanlig skoldag, ser kanske inte direkt fram emot det. Menmen det är bara att palla sig dit och göra sitt bästa. Har bara 4 lektioner i morgon och vi slutar 13.25 så det är ju rätt skönt iallafall. Efter skolan ska jag även gymma. Sen blir det hem och då ska jag fanemig läsa om första världskriget så jag fattar något av det och sen öva på spanskan så jag fattar vad vi håller på med där också. Så imorgon blir det fullt upp. Kanske hinner skriva en snabbis innan jag åker iväg till skolan!
pussar

snabbis!

Tjohejj!
Hann inte skriva i morse när jag vaknade för jag försov mig och hade lite brotom ut till stallet. Men nu hinner jag en snabbis. Red då ut på Rudy och det gick bra. Hon var riktigt pigg och tyckte det var super kul att komma ut igen. Inser nu att jag har saknat henne otroligt mycket. Myste lite med henne också, det kände jag att jag och hon behövde. Nu sitter jag hemma och ska alldeles snart fixa lite träningskläder och sen åka in till Norrtälje och gymma. Är lite sur då jag glömt min iPod i skåpet i skolan.. Så är tvungen att träna utan musik. Ajja det får gå ändå. Nu tänkte jag snabbt kolla bloggar innan mamma blir helt tokig på mig.
pussar

you are the only exception

Blandade känslor hej hopp! Jag avskyr det, verkligen AVSKYR det... Liksom ena sekunden är det: Ja det är han som ja vill ha, sen: Nejj vafan nej jag vill inte de, kanske han istället? Jag blir tokiiig! Liksom hur vet man om man nu är kär när man känner olika saker hela jävla tiden!? Borde kanske bara skita i allt, liksom inte konsentrera mig på detta problem och försöka satsa på skolan och ponnyn i första hand. Men liksom hur lätt är det att satsa på det när det ända man tänker på är något helt annat, och det ända man önskar och också det man vet att man inte kommer få? Skulle vilja försvinna för en vecka eller två och bara tänka igenom allt och sen komma tillbaka och veta precis hur jag vill.. Men det skulle fan inte hjälpa. Eller? Arggg. Blir så trött på allt. Måste nu verkligen komma över det här, skita i det och satsa på det viktiga. Kärlek behöver jag inte nu. Okej, det där var det dummaste jag sagt... Det är fan det ända jag vill ha nu. Att livet aldrig kan vara helt perfekt ?
Den här låten får mig att tänka.. Känns nästan som precis det där ibland.

The Only Exception - Paramore


When I was younger
I saw my daddy cry
And cursed at the wind
He broke his own heart
And I watched
As he tried to reassemble it

And my momma swore that
She would never let herself forget
And that was the day I promised
I'd never sing of love
If it does not exist

But darlin,
You, are, the only exception(x4)

Maybe I know, somewhere
Deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways
To make it alone
Or keep a straight face

And I've always lived like this
Keeping a comfortable, distance
And up until now
I had sworn to myself that I'm content
With loneliness

Because none of it was ever worth the risk, but

You, are, the only exception(x4)

I've got a tight grip on reality
But I can't
Let go of what's in front of me here
I know your leaving
In the morning, when you wake up
Leave me with some kind of proof it's not a dream

Oh

You, are, the only exception(x8)

And I'm on my way to believing.
Oh, And I'm on my way to believing.

hem ljuva hem!

Vist är det underbart att vara borta hos kompisar och vara med massa roliga personer, men jag säger bara: Jag älskar att vara hemma! Som sagt så var jag hos Fanny igår med flera stycken från klassen och vi hade det jätte roligt! Vi måste verkligen göra om allt som vi gjorde! Jag var dock lite osocial en stund av lite små anledningar som ja seriöst inte orkar tänka på eftersom jag känner mig så himla glad! Haha ibland iallafall.. Idag tror jag faktiskt inte jag ska göra så mycket. Känner verkligen för att se en bra film men ändå känner jag inte för det ? Det är lite konstigt.. Jag kanske borde ta och göra lite läxor så har fått det gjort. Skulle kännas rätt skönt så kan man ta det lite lugnare senare under veckan. Nästa vecka blir nog nästan en helt normal vecka. Ska dock till en privitklinik i Uppsala på Torsdag så ska de kolla på mina fötter och kolla om de kan göra något åt problemet. Man kan operera fötterna men de operera inte så unga personer som jag. Men de kanske kunde göra nått annat åt de. Jag hoppas verkligen det eftersom jag är så sjukt trött på att leva med detta problem. Jag lovar ingen av er som inte har metatalsargi vet inte hur det känns. Liksom jag saknar en muskel som alla andra har. Detta gör då så att jag får jätte ont i framfötterna och sen i resten av fötterna också. INTE INTE kul.. Menmen vi får hoppas på det bästa på Torsdag. Nu sitter jag och lyssnar på Paramore de är så sjuukt bra!
Conspiracy - Paramore


Är helt fullkomligt förälkad i den här låten! Den är så sjukt bra.
Hahah måste bara tillägga att igår var det jävlans tjatande om käklinjer! Hahah jag satt och pekade ut vilka som hade det som var där igår och på alla filmer. Hahah det var en aning kul! Lina ♥ Käklinjer

Han har en jääävligt synlig käklinje. snyggingvarning... Hahah:) Nu ska ja kanske plugga!
pussar

Dålig uppdatering

Jag har tyvärr inte uppdaterat på ett tag. Det var i i onsdags natt när jag kolla på PCA, vilket var superduper great! Hahah Blev lite smått kär i Kellan, hahah han va sjukt snygg! Sen var det ju skola hela dagen och jag höll seriöst på att somna på matten.. Efter skoldagen som gick hyfsat snabbt, sen åkte jag in till Stockholm och klippte mig och färgade håret. Har ingen bild nu men det kommer (y) Kom sen hem vid halv 9 och då somnade jag direkt efter att ha dygnat(A) Idag var det ju som vanligt skola och det var en aning segt... Allt flöt på men ändå inte på något konstigt sätt?? Ajja, efter sista lektionen så gick vi ner på stan. Jag, Fanny och Jonis gick ner till inse och Jonis köpte lite kläder. De kläderna var mycket fina :) Sen drog vi till pizzerian där vi träffade lite annat folk och så åt vi. Sen drog vi till hemmakväll köpte lite filmer och godis och sånt. Vi tog sedan 17.15 bussen till Fanny. På bussen lyssnade vi på hög musik och hade riktigt kuul! Nu sitter vi här hos Fanny ovh i kväll ska vi kolla på film och myyysa! Det kommer bli helt jäkla suuuper! Imorgon hade jag tänkt att rida men vettefan om jag ska göra det för det kommer vara så himla kallt! fyfaan. Sommar nu, ja tack! :)
Haha nu ska jag vara osocial mot alla de andra och läsa mina jävla bloggar (A) höhöhö
pussar

PCA-is over

Jaha då var People's Choice Awards 2010 över. Första galan för 2010 är över men fler kommer det och jag ser fram emot de. Jag har nu blivit helt kär i Kellan, hallelujah vad snygg han är! Haha har chattat med Twifans hela kvällen och det har varit aaas kul! hahah nu chattar jag också med några och jag och Dalan planerar att fråga ut alla på skolan varför de inte röstade på Rob och vad deras problem är! Sen ska jag vara allmänt glad! Har jag bestämt mig för. Ingen ska komma undan min gladhet idag.
haha pussar

PCA

Har inte sovit en blund i natt och kommer inte göra! PCA är i gång och det är kul! Röda mattan började 02.00 och det var som vanligt kul! De har bara delat ut några priser än så länge men det kommer mer. Twilight är nominerad till endel och sen mycket annat kul! Kellan och Taylor är där och jag har sätt Kellan några gånger och han ser som vanligt bra ut! Sitter och chattar med Dalan och hoppas på en Eclipse trailer.
Mer uppdateringar senare!
pussar

laddar inför PCA

Jaha, då var det dags för mig att försöka sova några timmar innan People's Choice Awards drar igång. Tror dock inte jag kommer kunna somna för ja sov för länge idag... Eller så har jag tur och somnar. Det ändå man kan göra är att testa. Om jag inte somnar så har jag böcker som ja kan läsa. Såå nu ska jag ner borsta tänder och sådant och sen hopp i säng med en bok och en lite tupplur innan det blir dags att gå upp igen 03.00 och kolla på PCA! haha..
pussar

hello seattle

Den här dagen går segare än segast! Vet inte alls vad jag ska göra för att den ska gå fortare.. Funderar på att följa med mamma in och träna sen vid 4 tiden när gymmet öppnar. Det skulle kännas lite bra, så rör man på sig iallafall. Lyssnar nu på I See You, har lyssnat på den hur många gånger som helst nu. Shit va bra den är! Funderar på att spela lite mer sims, det har vart mitt lilla nöjje de senaste dagarna.. Sen så börjar ju skolan i morgon! Jag vet seriöst inte hur jag ska orka. Liksom nu är det sista terminen i 9:an kvar och jag har en känsla av att den kommer vara ett rent helvete! Är skoltrött och nu är det slutbetyg som gäller, måste plugga som en jävla idiot! Jag måste verkligen göra det. Måste få bättre betyg än vad jag hade i höstas, måste måste måste! Ska lova mig själv det nu att jag ska plugga varje dag även om jag inte har nått så kan jag läsa igenom saker så jag inte kommer efter och verkligen kan! Kanske borde kolla på matten idag bara för att fatta vad det är jag ska göra när vi börjar. hahah säger väl så nu menmen. Får se vad som blir av denna kalla dag!
pussar

Thansk To The Vampire

Tjohej!
Idag när jag gick upp så var de ca. -18 ute. Jag frös bara när jag såg det. I mitt rum har jag ca 25-30 grader, så sjukt skönt, älskar det. Pappa försökte starta bilarna för ett tag sedan men de startade inte! haha jag kommer inte här ifrån idag. Så idag blir det bara att stanna hemma. Ska ladda som en galning inför i natt då det är People's Choice Awards! Woho det ska bli riktigt kul då Twilight är nominerad för ett antal priser. Jag tror även att True Blood var nominerat för något. Har en känsla av att Twilight kommer att ta hem många av priserna de är nominerade för. Så var det ju iallafall på MMA (MTV Moive Awards), Teen Choice Awards, och nästan allt annat de vart nominerade till. Det går bara inte att undvika fenomenet. Sen sitter jag även och hoppas på att de kanske kan visa en Eclipse trailer. Har hört att Kellan och Taylor ska vara där, man kan ju hoppas att Rob också kommer men tror verkligen inte han gör det, tyvärr! Menmen, det ska bli kul ändå eftersom det är galor så! Hahah. Nu kanske jag ska gå upp till mitt varma rum och spela sims eller nått sådant!
pussar
och jaa rubriken? haha det ar en låt de spelade på nyhets morgon när de sjöng så:)) haha ja tyckte det var lite kul.

I See You

Såg som sagt på Avatar igår och låten som var i slutet av filmen är sjuuukt underbar! Ni som sätt Avatar förstår precis vad texten vill framföra för er som inte sätt den. Se den! Sjukt bra film!
I See You - Leona Lewis


Är lite smått kär i den här låten nu då. Liksom den är ju bara så jäkla bra! Hahah.
Jag borde sova faktiskt sova ordentligt i natt. Eftersom i morgon natt är det People's Choice Awards på star! mitt i natten! Galan början kl. 03.00 och håller väl på 2-3 timmar. Efter det är det bara iväg till första skoldagen. haha vilket sätt att börja skolan på! Folk kommer tro att man är helt galen! Hahah men sådan är man. Nu ska jag väl hitta på nått skojjsigt? Vi får se;)
pussar

fått mycket gjort

Är ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår. Åkte ju in till Stockholm med 10personer från klassen och såg Avatar i 3D. Den var riktigt bra, kanske lite för lång. Men ändå bra! 3D efekerna blev jag lite missnöjd med, filmerna i reklamen hade mycket roligare 3D efekter! Efter filmen stod vi utanför bion och snackade om vi skulle åka hem till någon. Vi tog tunelbanan till tekniska och sen där bestömde vi att vi skulle till Anton. Alla åkte hem på en smock full buss till Norrtälje. Jag och Matilda åkte först till henne och hämtade saker och sedan hem till mig. Hemma hos mig satt vi och snackade om lite allt möjligt. Vi tog sen en buss från Norrtälje till Rådmansö som gick 21.20. Sen kom vi hem till Anton och där körde vi på som vanligt. Mysig kväll:) I morsse åkte vi från han vid 10.15 bussen och jag var hemma runt 10.45. Väl hemma åt jag frukost och segade framför teven. Sen bar det in till Norrtälje och jag tränade och känner mig extremt duktig nu! Så jäkla peppad! Åkte sedan och köpte en ny jacka, skönt med en som är varm! Sen bar det iväg till pappas jobb där jag städade. Nu har ja precis läst lite skvaller och sådant roligt. Ska väl snart ta och äta middag tror jag men innan dess kanske spela lite sims! hahah..
Pussar

upptagen av någon anledning?

Har inte skrivit på hela dagen och vet inte riktigt varför? Har egentligen haft tid men har typ bara inte orkat. Hur har min dag sätt ut idag då? Den har varit seg. Jag kände mig smått dålig hela förmiddagen och eftermiddag. Låg mest i soffan och sen kolla på när pappa meckade med min dator som nu fungerar. ÄNTLIGEN! Instalerade då alla mina sims spel, sådan nörd som jag är så älskar jag att spela sims! Vill verkligen köpa sims 3 men liksom nu är det ju så att jag har inte gått om en sak som kallas pengar och eftersom jag har annat jag ska lägga ut min pengar på och eftersom jag ska spara till min Europa resa..  Pengarna kommer verkligen försvinna i vår eftersom jag ska göra ett anatal biobesök i år. Har redan klarat av ett och i morgon blir det ett till. För i morgon då ska jag pluss 9 till från klassen gå och se Avatar i 3D i Stockholm. Det ska verkligen bli super kul! Kommer nog ta med kameran så det kanske kommer lite bilder i morgon! Nu kanske jag ska spela mer sims eller försöka komma fram till något om dagen efter bion!
pussar

Underbar låt & videos

Måste bara låta er lyssna på den här låten. Det är så jääävla fin!
Who am I to say - Hope


Sjukt bra video!

Jag är helt paff :o så sjukt jävla bra gjord! Liksom herregud..

Också helt sjutk fin


OMG är det ändå jag säger, hur jäkla bra som helst, And gues what! Hon är från Svergie!
Nu är klockan fan halv 3 och jag borde sova
pussar

Spara & Res!

Nu vet jag! Jag har bestämt mig. Jag ska spara pengar tills jag går ut gymnasiumet och efter det ska jag ut och resa! Jag och Dalan har bestämt att vi ska ut och resa lite här och var när vi slutat gymnasiumet och eftersom jag är 19 då så får jag göra vad jag vill! Herregud liksom om man verkligen vill göra det här så kommer man ju kunna spara också! Så det ska bli mitt löfte från 2010 - 2013 att spara pengar tills jag går ut gymnasiumet! Vi har redan nu bestämt! London ska vi åka till såklart, och sen Motepulciano! Sen blir det väl lite fler ställen. Nu jävlar ska jag spara pengar och sen ska jag resa!
pussar

if my heart was a house you would be home


lööördaag

Hejj på er allihoppa:)
Sitter nu ensam hemma i soffan och kollar på TV.. Ute så snöar det hej vilt. Jag tror seriöst att det aldrig kommer sluta. Solen lyser ju också så jag kanske ska gå ut sen och ta lite bilder och sånt om jag orkar det. Känner mig lite smått slö men måste verkligen göra något idag annars blir det precis som igår och det står jag inte ut med. Nu lyssnar jag även på Hello Seattle (Remix) - Owl City. Jag är fullkomligt kär i den sånt jävla underbart beat! Men.. jaa jag hade väl tänkt att fixa mig lite grann nu och sen ut och ta lite roliga bilder :))
pussar

strul med det mesta

Tjohej,
Idag har internet inte funkat och min data har fått tok ryck och har bestämt sig för att inte funka. Så nu får jag låna mammas data tills min burk funkar. Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit! Har bara legat i soffan och kollat på TV usch ucsh det känns inte bra men sådana dagar behövs ibland också. I morgon kommer jag nog vara ensam hemma om ingen har lust att komma hit för mamma, pappa och Vitkor ska till sthlm och se på bio. Jag ska inte med den hä gången för jag ska se denna film på Måndag, såklart snackar vi om Avatar, jag hört mycket om den och den har fått mycket bra recensioner så hoppas de är bra. Vi ska även se den i 3D och det ska bli super häftigt! Menmen nu ska jag läsa lite mer Twilight bloggar!
pussar

100101

Första dagen på det nya året!
Jag och Dalan vaknade runt 12 och hon åkte hem vid 13 tiden..
Nu sitter jag här och vill inget mer än att åka till Thailand:o Det är hur många som helst som åker nu liksom. Jag vill också åka! Var i för sig där för ca 6månader sen men ändå.. Blir bara så sugen på att åka ifrån kalla Sverige och till mitt absoluta favorit land, Thailand. Ajja inte för att ja kommer åka dit nu.. Kanske senare i år om jag har tur. Idag bli det inte mycket att göra ska kanske beställa ett skal till iPhonen som ja ska få. Bjuder nu på lite bilder sen jag var i Thailand senast:)
njee nu räcker det med mysiga Thailands bilder(;
pussar

RSS 2.0