Häst är bäst



http://grytagirls.blogg.se !!!

i'm alive

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera.. Helgen har varit bra. Mys i stallet varit med Emma. Idag kanske jag ska träffa några kompisar men får se om det blir nått.. Hör väl av mig antar jag? hehe. Jag lever okej!?  Har bara haft annat att göra hehe :)

Winter wonder land....

Idaag kommer bästa Emma hit, wohooo! Och gissa vad det första man ser är när man kollar ut genom fönstret? SNÖ! Jag blir inte lite deprimerad av det. Ussh, gillar verkligen inte vintern. I alla fall inte så här tidigt. Det är hemskt hesmskt! Så nu måste jag verkligen leta upp vantar halsduk osv. För att inte frysa ihjäl och över leva denna hemska vinter.. Ja, det var det ändå jag hade att förmedla, det är fredag idag så allt känns liksom lite så där extra bra!

nothing can make me change my mind

Jag är trött, har ont i huvudet och ska gå och sova nu. I morgon ska Emma sova här och då vill jag inte känna mig seg så nu blir det sängen för min del. Sjukt skönt! Så jag säger godnatt!

All these times are hard

Goood mooorgon!
Om en liten stund får jag skjuts till bussen och sen blir det skola. Som jag skrev igår så är torsdagen en jobbig dag. Har Naturkunskap, Ekologi kretslopp, Matte och Datakunskap. Uhhhh inget roligt schema för dagen. Annars så är det väl helt okej med mig, lite förkyld men that's life. Åker ut till stallet efter skolan som vanligt sen. Ha en bra dag!

Messing with that!

Jag hade skrivit ett inlägg på datan och gissa vad den bestämmer sig för? Jo att lagga fast. Det blev bara för mg att stänga av den och lägga mig här i sängen med min iPhone i stället. Skriver allt med en tumme också, för den andra har jag plåster på och kan därför inte skriva med den på min älskade telefon. Aja nog med det! Ska sova nu tänkte jag så jag orkar med morgon dagen. En lång torsdag med jobbiga lektioner.. Men det ska nog funka hoppas jag :) Sov gott nu gör det ska jag göra! Btw; Hahaha när jag skrev with i rubriken föreslår telefonen att jag ska skriva whiterspoon ? Som Reese alltså hah :)

Trying to make it work, but man these times are hard

En hel skoldag avklarad, okej hel och hel gick bara 2 timmar! Hade engelska prov första timmen och det gick super bra! Kunde alla staterna i USA och resten av provet gick som en dans på rosor. Sen hade vi Svenska och där skrev jag rent en sak. Känns skönt att man inte ligger efter i något. Sen givk jag och Irma ner på stan, hon köpte lite grejjer och sedan så fikade vi på Pelikan. Så mysigt cafe! Tog bussen ut till stallet och red min sötnos. Hon var inte lite pigg idag. Så jag och Irma var ute i skogen och busade. Rudy tyckte det var kul och trippade hela vägen hem när jag skulle möta Emma vid bussen, Irma hade redan ridit hem för hon hade annat att göra. Jag mötte Emma, fick en Coccos Boll i ansiktet, mummsigt. I kväll ska jag kolla på TV, eller ja om bara en liten stund. True Blood och sen älskade Grey's Anatomy. Underbart! Nu ska jag spela lite på min gitarr och fundera på en ny design.


And I will not forget the faces left behind

Kollade nyss bak på min vägg och såg musikalaffischerna.. Insåg då att för 1 år sedan hade vi på med Aladdin-spelvecka.. Gud vad jag saknar tiden. Var det verkligen ett helt år sen? Jag har svårt att förstå allt som händer. Vill flytta tillbaka i tiden och uppleva de där 3 underbara åren en gång till. För det var underbart, den bästa tiden i mitt liv. Världens bästa klass..

This is where the chapter ends
And new one out begins
Time has come for letting go
The hardest part is when you know

All of these years when we were here are ending
But I'll always remember

We have had the time of our lives
And now the page is turned
The stories we will write
We have had the time of our lives
And I will not forget the faces left behind
It's hard to walk away from the best of days
But if it has to end, I'm glad you have been my friend
In the time of our lives

Where the water needs the land
There is shifting in the sand
Like the tight that ebbs and floods
Memories will gone and go

All of these years when we were here are ending
But I'll always remember

We have had the time of our lives
And now the page is turned
The stories we will write
We have had the time of our lives
And I will not forget the faces left behind
It's hard to walk away from the best of days
But if it has to end, I'm glad you have been my friend
In the time of our lives

We say goodbye, we hold on tight
To these memories that never die
We say goodbye, we hold on tight
To these memories that never die

We have had the time of our lives
And now the page is turned
The stories we will write
We have had the time of our lives
And I will not forget the faces left behind
It's hard to walk away from the best of days
But if it has to end, I'm glad you have been my friend
In the time of our lives.


amazing

"I like Kristen a lot. She's a great actress, breathtakingly beautiful and on top of that she has an incredible aura. In front of the camera we harmonise well, the chemistry is just right." Robert Pattinson


"When I looked at Robert it was like I could look into his heart, and he could do the same, and that was very important. That's how I would describe the chemistry between us." Kristen Stewart

Robsten <3


Yeeeah


USA:s STATER: CHECK!

Adobe Photoshop CS5


Min nya bästa vän är Adobe Photoshop CS5!
Kommer inte ha lite roligt med det resten av året! Kolla bara vad jag gjorde på ca 5-10 minuter?
Helt underbart! Nu ska jag göra en header åt en blogg som kommer startas upp.

Wouldn't be gone enough for me, no

Tisdag, det blåser ute, är grått och trist. Hösten är verkligen här nu.. Men det roliga är att besökarna trillar in mer och mer. Riktigt kul! Hoppas på att kommentarerna också gör det snart? Lättare för mig att hitta er som besöker bloggen osv. Annars då? Jo jag är bättre idag, ingen feber tror jag men är väldigt förkyld. Har nu på förmiddagen  gjort klart matten tills på torsdag. Kollat på en intervju med Kristen läst lite bloggar. Blir så glad av att kolla på intervjuer med henne nu, för hon verkar vara så himla lycklig, lite små kär vaa ? hehe. Jag är glad för deras skull om det nu skulle vara så. Eller ja, om man är som jag Robsten fan över allt annat så vet man att de är tillsammans.

Sjukt vacker

We had a promisse made, we were in love

vackert vackert vackert vackert vackert vackert vackert vackert vackert vackert vackert


Just beautiful..

Dessa två snygga blondiner är storesystrar till en av de snyggaste. Ska de byta namn till famlijen "Snygg" istället för Pattinson? Jag tycker i alla fall det. Rob har verkligen två snygga syrror, och han själv är ju inte heller att klaga på!

Eller vad tycker ni?


There are times we question the things we know

Det är seegt. Jag skulle behöva plugga lite mer men orkar det verkligen inte det. Har suttit med matten och naturkunskapen ett tag. Ska väl fortsätta med det om en liten stund. Annars är det inte direkt mycket som händer. Hoppas på att jag blir bättre så jag slipper sitta hemma och glo framför TV:n, har verkligen tråkigt. Vad har ni gjort idag ?

En bild jag tog igår.


Not what i wanted

Vaknade för en stund sen och kände mig dålig, gick ner och tog tempen, vips, feber... Kunde i för sig ana det då mamma har varit sjuk, Viktor är sjuk. Irma och Emma som jag umgås med har varit sjuka.. Så ja. Jag tänkte väl gå upp till min sägn och krypa ner där en stund till och sen gå upp igen och äta och plugga..

Så där ska jag se ut för då är jag frisk och helt normal. heheh!


Sleep + A special one.

Nu ska jag kila iväg och sova. Behöver inte gå upp tidigt i morgon men läxor ska bli gjorda så måste ändå hoppa upp någolunda bra. Kvällen har bestått av gitarr spelande. Sjukt kul är det verkligen, skulle ni vara intresserade av att höra något sådant ? Ja men annars så hör jag av mig i morgon. Sov gott!


Här har vi en liten länk till bästa Matilda <3

Autumn..

Lite höst bilder.. I morgon blir det skola precis som vanligt. Och som vanligt börjar jag 13.00 och får skjuts in till Norrtälje. På morgonen blir det läxgöra så man kan ta det lite lugnt på kvällen. Mamma tar hand om hästen också. Ska kila ner och dricka lite grönt te och äta ett äpple.

Louisiana baby!


De är i freaking Baton Rouge, Louisiana och det händer verkligen! Jag är otroligt glad. Breaking Dawn preproduction börjar liksom nu! Det är helt galet. 1november börjar de spela in och håller på i ca 4-5månader framåt. Det här kommer bli en helt epic vinter! Bilder från inspelningarna och allt sånt, det kommer gå jätte fort. Sen så har vi en trailer senare in i vår/sommar! Storslaget, EPIC!

for one moment..

Denna söndag vart väldigt seg känner jag.. Fick lite skolarbete gjort, har kollat på idol reprisen. Nu ska jag snart springa ut och fota lite och sedan ska jag åka i väg till pappas jobb, städa och sen kör han mig ut till stallet där jag ska ta in hästarna. Så jag får röra på mig lite nu på eftermiddagen, men som sagt söndagar brukar verkligen vara galet sega så nu ska jag klä på mig lite bättre kläder en hotpats och en tröja så jag kan gå ut lite!

fint ? njaa men ändå liksom :) man måste bjuuda på sig själv :)

She is just that beautiful

Vacker, så himla vacker! Förstår mig verkligen inte på de människor som inte tycker hon är vacker. Hon är äkta. Inga operationer här inte. Team Kristen säger jag bara! Woho
Färgat håret har hon gjort nu också, Breaking Dawn is starting!
Måste bara säga också hur jävla fin mitten bilden är. Hon strålar, kan inte hjälpa att le åt de!

Let's not wait to say how we feel inside



It must be love because we are to afraid to say
It must be love and so we paint everything in grey
Let's not lose this chance
Hold onto my hands
Let's not waste this time

We gonna light it up like it's dynamite

Det blev en dag ute i stallet. Kollade llite när Irma och Emma hoppade och red sedan själv min ponny som var lite som igår. Pigg och framåt, gillar det verkligen. Bjussar på lite nya bilder!

Irma och Garlic

Irma och Garlic, 1.30!!

Emma och Sten

Emma och Sten, 1.20!

Snuttee ponny!

Sötnos Rudy!

Sen har vi då Rob som också har börjat med HIGH FIVE EMMA STYLE!

Lite finare och lite bättre, eller hur är det de låter? ;)


SOmetimes I feel like I'm changed

Fredag, älskade fredag!
Skolan rullade på. Ut till min älskade ponny sen känndes extremt bra. Idag var hon verkligen rolig att rida. Hon hade sån jävla power i allt, var på hugget hela tiden, tog man lite för mycket i henne så började hon trippa. Försökte rygga henne lite för hon blev så himla stark och bara drog när jag skulle gör halt. Då går hon jätte snabbt bakåt och sen nästan stuttsar fram. La på spöt när hon inte lyssnade på mig alls och då kickar hon för spöt som en galning. Varför kan hon inte vara ''galen'' på täving för? Hon skulle gå som en klocka då. Ska bli kul att komma ut och rida henne i morgon. Ska väl försöka koncentrera mig lite mer då. Idag vart det mest att få henne att lyssna haha. Nu ska jag nog gå ner och äta lite glass hehe!

Så där fint gick hon inte idag:( haha :)

Computer

Sitter i skolan och alldeles snart börjar datakunskapen. Kul? Nej verkligen inte.. Ska liksom sitta framför denna data i 2 timmar. Slutar 15:15 idag och sen skajag vänta på mamma i över 1 timme. Men då blir det en sväng ner på stan. Kolla efter halsduk vantar och sånt där viktigt inför vintern. Ajja. Sen blir det att möta upp Emma och åka vidare ut till hästen. Ha det bra åt mig, för jag tror inte jag kommer ha det de närmaste 2timmarna!

I can make it on my own

Hemma efter en lång, kall och blåsig torsdag. Skolan flöt på helt som vanligt 3 första lektionerna gick riktigt fort sen de 3 sista var sega. Men i morgon är det fredag och sen är det helg. Ridpasset idag bestod av hoppning. Satt upp en 3 stuts och en kombination. Rudy var jätte duktig. Pigg och framåt, inte det minsta tvek på att hon skulle riva eller stanna. Övade på kombinationer så jag vet hur jag ska rida på dem nu på tävling. Stutsen fixade hon varje gång utan minsta problem. Lyfte så fint på sinna små fötter. Snutte ponny, underbar. I morgon blir det lite nötning av dressyr på volten. Alltid viktigt. Om en stund ska jag duscha och sen blir det sängen om inte allt för länge.

Snutte älskade ponny!

And I'm like, fuck you fuck fuck you!

TV tittar kväll är mysigt. True Blood är grymt. Men vi ska inte prata om Grey's Anatomy. Har nästan glömt bort hur jävla bra det är! Helt underbart. Säsong 7 är i gång och denna säsong blir nog bra. Får se om den slår säsong 2 och 5.  Det ska bli kul att se på nu i höst mörkret. I morgon är det skola igen. Matilda sa att vi inte skulle ha datakunskap, att de liksom hade tagigt bort de från schemat men så står det inte för mig. Ajja det får vi se i morgon. Nu ska jag hoppa i säng och sova. Skönt!

So this is me swallowing my pride

Nu kan jag skriva lite grann. Går dagen var slapp slapp. Slutade 10 i skolan, gick runt och segade galet i Norrtälje åkte ut till stallet med de bästa. Skittade ut en sväng eftersom hon blev vaccinerad samma dag. Sov som sagt hos Irma, sömn blev det inte mycket för min del eftersom jag är lite petig när det gäller hur jag ska sova haha. Menmen. Jag och Matilda åkte till skolan i morse. Irmis orkade inte. Hade bara 2 lektioner idag. Mamma hämtade mig i Norrtälje. Ponnyn ska få vila idag. Irma skulle mocka åt mig. Verkligen gulligt av henne eftersom jag är så trött. Idag har jag nu inget jag måste göra. Skulle vara skönt att sova lite men nej det kan jag inte göra även om jag vill. Lyssnar just nu på Taylor Swifts nya låt, Back To December helt galet vad den är bra. Det är verkligen Taylor Swift! Ni som lyssnar på henne kanske vet att hon skriver många låtar till hennes ex, vänner osv. Personliga saker alltså. Denna låt är till Taylor Lautner, hon har inte sagt det men lyssnar man på texten hör man det och har man lite inside info så vet man haha. Men låten är grym. Hittar den inte på youtube eller spotify så limewire är min kompis idag.
Jag, Kalle, Hannes och Kristina in italy. Skulle kunna göra min egen låt. haha I go back to May all the time ♥

I am here to stay

Vi tar en snabbis här!
Sov hos Irma igår vi hade det super som vanligt. Rätt slapp skoldag idag. Red min lilla häst och hon skötte sig väl helt okej. Var lite ovillig i början menmen. I morgon är det slapp dag i skolan vi ska bara orienteria och vi slutar tidigt. Sover hos Irma i morgon också, Matilda följer även med. Det är väl hur det har sätt ut och kommer se ut. Nu ska jag sova så jag orkar i morgon.

Film från LB i lördags med min älskade Rudy.


I need to know

Helgen vart inte som planerad men det rullade på ändå.. Orkar inte förklara vad jag gjort utan det kommer väl in lite här och där under veckan kan jag tänka mig. I dag ska vi(familjen) träffa halva släkten och fira moster och kusin som fyller år nästa vecka. Så blir väl där halva dagen och sedan ska jag till hästen min så det blir inte mycket data sittande idag. Får även en till gitarr idag. Hihi har längtat efter den. Min som jag har gick en sträng sönder på här om veckan och har inte hunnit fixa en ny men nu får jag en gitarr till som jag kan spela på hehe. Nu ska jag kolla på lite Vampire Diaries bara för att det är så jävla bra. Puss!

bästa bästa ponny

You're so fucking perfect

Ledsen för att jag inte uppdaterade igår. Men skriver nu en liten snabbis! Igår var det bara en vanlig dag i skolan. Sedan bestämde jag mig för att starta dressyr på i helgen när det är klubbtävling. Hahha! Jag har aldrig tävlat i dressyr i hela mitt liv så nån gång måste ju vara den första. I kväll kommer jag troligen inte hem för ska nog sova hos Irma. Skojjsigt! Men men ja det är väl hur det ligger till nu. Pussar!

The Social Network

Lägger till på min vill se lista.

'The Social Network' är en film baserad på den sanna historien om hur facebook skapades.


I know this love feels real

Hade en underbar kväll igår med Matilda och Irma. Mycket skratt och prat. Dessa två tjejer är helt otroliga. Vi såg på Eclipse, jag och Matilda satt och kommenterade hur snygg Rob är som Edward och hur mycket vi askyr Jacob. Hahah, underbart tjejen! Idag så har jag ridit min egan ponny som var jätte pigg och glad. Red även Irmis lilla (stora) ponny Garlic com stuttsade upp och ner, som alla hästarna gjorde under den rid turen. Skratt var det även då. Vi svullade chokladbollar efter ridturerna och kollade på TV. En perfekt ledig dag får jag ta och säga! I morgon är det Onsdag och den kommer kännas lång tror jag. Jag och Irma ska ner på marknaden efter en stund och kolla där nere. Sen blir det hem för en hel kväll med TV tittande. Nu ska jag gå och sova! Vi hörs i morgon.



Denna låt spelas flitigt i mina högtalare precis just nu. Hurts är grymma

Jag har fammlat i mörker med i dig såg jag ljuset

Nu ska jag snart äta middag, sen ska jag åka in till Norrtälje, hämta Matilda och sedan ska vi åka ut till Irma och sova där. Är ledig i morgon som sagt så vi ska rida och hålla på hela dagen lång. Man älskar det ju helt enkelt. Så nu får ha det bäst häst för det kommer vi ha!

I morse fastnade jag på bild hehe

Jag tog en kula för dig

Utanför mitt fönster blåser det. Jag känner inte direkt för att gå ut. Men till skolan måste man så det är bara tt göra det om ca 2 timmar hah. Man kan ju säga att jag inte direkt har brottom eftersom jatg börjar 13.00 idag. Ska nog göra lite matte snart så har man fått den läxan gjord. I morgon är jag ledig för att lärarna ska ha någon konfersans eller något sånt. Så det blir skönt att inte behöva gå till skolan i morgon. Ska nog sova hos Irma ikväll, för det tyckte hon. Ja men så mycket mer har jag inte direkt att berätta just nu. Ha det bra så hör jag av mig någon gång.

CHARLIE!

Underbart

Tänk om bilden var tagen från en annan vinkel, snacka om snygg den skulle varit.
Underbara Rudy

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Livet fortsätter i sin egen takt, jag saknar det gammla och längtar efter det nytt. Börja om från noll och slippa tänka på allt som hände då. Perfekt har det varit och uppleva det ännu en gång är någor jag vill känna nu.

Tillbaka till hur de varit i helgen. Lördagn var mysig. Emma var här och vi pratade som aldrig förr. 3månader är alldeles för länge utan att träffa varandra. Fy tusan vad jag saknar min gammla klass. Hemskt att tänka på det tyvärr.. Jag ska klara av detta så de så. Min ponny var underbarast idag. Hoppade en oxer på 1.20 hon flög över. Jag blir så glad över allt jag kämpat med. Inte ens i närheten av ett stop hon rev någon gång men stannade inte. Helt underbart.

Just nu spelas den här på repeat. Helt otroligt bra låt.


Nu ska jag nog hämta min bok och läsa en stund. Det skulle vara rätt skönt.

I said i was fine but i lied.

Nu har jag varit extremt duktig. Var uppe halv 7 i morse och hade utsläpp hos hästarna. Nu i 2 timmar har jag städat mitt rum. Så här rent som det är nu har det inte varit på 3månader tror jag.. Nästan hemskt hur jag kunde leva i den skiten! Men nu är det snart klart. I eftermiddag kommer världens bästa Emma Fridén hem till mig, henne har jag inte träffat sen i början av juli! Det är hemskt att tänka på det. Igår i skolan flöt allt på bra. Datakunskaps lektionen sista timmen var inte lite kul hahah. Jag och Irma mobbade Matilda lite grann men hon är så söt så hon klarar nog av det hehe. Nu ska jag gå ner och kolla om min bror behöver hjälp med plättarna han steker. Mumma på det säger jag bara. I morgon blir det lite hoppning med ponnyn min och min mamma. Hoppas hon inte blir för rädd när jag sätter upp hindrerna på över 1 meter. För då får hon känna på hur det känns att hoppa! Ajja nu måste jag röra mig och fixa klart här.

Antagligen har min data damp eller så är det blogg.se för jag får inte upp några bilder...

Time of our lives

We have had the time of our lives
And now the page is turned
The stories we will write
We have had the time of our lives
And I will not forget the faces left behind
It's hard to walk away from the best of days
But if it has to end, I'm glad you have been my friend
In the time of our lives


RSS 2.0