Guess what, I'm not a robot

Jag vet inte hur jag ska hinna med bloggen nu. Först så går man i skolan till halv 5 varje dag inprincip sen så åker man direkt ut till stallet och kommer hem där ifrån runt halv 9 på kvällen och då är det middag som gäller och sen läxor och nu är jag så trött så nu ska jag bara hoppa i sängen. Jag ska verkligen försöka bättra mig!! Igår skrev vi kontrakten på Rudy. Det kändes inte lite bra. Nu står hon även inne på nätterna, det kommer nog bli bra det här. Nu ska jag bara kolla runt lite mer på datan sen ska jag verkligen bara sova.


Kvalitén blir sämst på bloggen och det samma med färgerna!

I'm gonna be the last one standning

Är det inte lite nice att på måndagar kommer jag börja klockan 13.00? Jo för fan. Nu behövde jag inte heller åka bussen för jag får skjuts in vilket är galet nice. Sen i eftermiddag bär det ut till stallet för att rida min lilla ponny häst. Blir nog att rida henne alla dagar den här veckan eftersom hon ska tävlas på lördag. På torsdag ska vi hoppträna så det ska bli lite så där awesome. Just nu känns allt så där overkligt bra igen. Vet inte riktigt alls varför allt är så jävla bra men det bara är det. Så ja, jag hör av mig ikväll när jag kommer hem från stallet. Ha det bra!

I'm so heavy, heavy in your arms

Nu hinner jag skriva efter en fullproppad dag. Red ut i morse med Irma, Emma och Maya. Det var helt galet vad roligt vi hade det. Dessa tjejer är underbara! Rudy var jätte pigg och det kändes så hiimla bra allting. När jag kom hem så var det bara att hjälpa mamma och sen fick vi gäster som stannande några timmar. Efter det så städade jag ute på pappas jobb och nu sen 2 timmar tillbaka så har jag legat och kollat på Eclipse. Helt underbart. Den kommer aldrig bli dålig eller tråkig. Även om man kan alla repliker så blir man lika glad för vissa saker. I morgon börjar jag inte förens vid 13.00 Hejhopp vad det är skönt. Ska ändå nu bara borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och sova riktigt länge. Bussen går ca: 11:23 i morgon så är ju tvungen att vara inne i Norrtälje ett bra tag innan jag börjar men det funkar. Har 3 lektioner i mogron var av en av dessa består av idrott så det ska nog bli jätte bra det här. Efter det så bär det av ut till stallet för att rida min lilla häst. Nu börjar allvaret med det också. Ut dit varje dag men det har jag inget emot. Men ni får ha det bra så hör jag av mig i morgon innan skolan skulle jag kunna tro.

Make each day special in your own way

Sitter hos Irma och skriver en liten snabbis på hennes data.
Dagen har varit bra men seeg. Dressyr tävlingar är inget för mig för det känns verkligen som det inte händer något överhuvudtaget. Hoppning ska de va! Jag fick först sitta nere vid framridningen och sedan vara speaker. WOW hahah. Jag fick jätte mycket berömm när jag var speaker. De tyckte jag lät jätte vuxen och var jätte duktig. Då blir man ju så där lite extra glad. Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag. Nu väntar vi på att Emma ska komma och kanske Maya och Salme? Ikväll blir det mys och filmkollning. Vi ska se Eclipse och ojjj vad jag har längtat efter att få se den igen alltså! Så det ska bli jätte mysigt. I morgon så blir det att rida ponny hesten. Äntligen säger jag bara. Men ha det bra ni där ute så hörs vi i morgon nog när jag kommer hem här i från. Troligtvis innan vi får gäster vilket vi ska ha i morgon.

You are a cold blooded murder

Godmorgon!
Om ett tag så kommer Irma och några från hennes familj och hämtar upp mig så bär det vidare mot Rådmansö där vi ska jobba som funktionärer idag. Det ska bli lite spännande eftersom jag aldrig tidigare gjort det. Vi blir där nästa hela dagen och när vi kommer tillbaka hem till dem så blir det rida som gäller. Ska nog ta ut Rudy en runda i skogen. Bara låta henne gå på lite grann och ha det mysigt. Sen blir det andra bullar nästa vecka då hårdträningen drar igång, haha nejdå. Men då så blir det motion för tösen varje dag inprincip. Ni får ha en bra dag!
Ändrade planer. Nu ska jag ut till Röcksta så måste sätta lite fart!

You're a love killer

Sena dagar kommer det bli nu för tiden. Hinner inte med så mycket nu i kväll heller för jag ska upp tidigt och jobba som funktionär i morgon på en dressyr tävling. Sen ska jag sova ute hos Irma med lite kompisar. Lite så där AWESOME! Vad skulle man göra utan dessa underbara männsikor liksom? Skolan flöt på bra idag. Vi gjorde inget speciellt bara en vanlig fredag. Annars så är allt bra nu. Känner att jag tror att livet kommer fortsätta leka. Hoppas ni också har det bra och mår bra för just nu är det mesta bara galet bra för min del. I morgon får jag även sitta upp på min älskade Rudy igen! Det ska bli galet myysigt. Nu ska jag väl umgås lite med min familj och sen sova. Vi hörs kanske i morgon annars på söndag!

hittade en sådan söööt bild på mig och min förra ponny Tammers Robin Hood.

Yes it's human, just human

Jag lyckas alltid. Denna mobilräkning blev också påtok för hög. När fan ska jag ha pengar igen? Är skyldig mamma ca 1400kr och sen ska jag betala av Italien räkningen och nu denna räkning. KUL! Nej verkligen inte.. Är nu lite smått sur som dagt för att jag är så slarvig när jag åker utomlands om inte kollar upp sånt här. Och smsar alldeles för mycket... Ajja. Snart blir det väl även sängen för min del. Skoldagar tar på kraferna. Även om jag nu inte är så trött så måste jag verkligen sova så jag orkar med en hel skoldag. Fredag imorgon sjukt sjukt skönt. Vi har få se, 4 lektioner. Engelska, Idrott och Datakunskap de två sista timmarna. Vi slutar 15:15 men då har jag och Irma redan missat den tidiga bussen så vi måste vänta tills 16:55 då nästa buss går. Men vi får göra det bästa av tiden. Fick nyss lite bilder av en tjej som var och fotade på Roo Gård i lördags. Hon råkar faktiskt gå i min brors klass haha. Får sända vidare ett tack :)

Min finaste del och jag

Tack till Anna-Klara för bilderna!


You made a rebell of a careful daughter

Äntligen hemma. Då var skoldagen avklarad och jag sitter här och är jätte hungrig. Men ska inte äta något förens middagen och när den blir vet jag inte. Ska slå en signal till min mamma om ett tag. Dagen har varit bra. Vi har gjort lite allt möjligt. Och nu så känns det mycket mycket bättre än vad det gjorde i början av veckan. Jag har inte så mycket mer att berätta om eftersom jag inte gjort annat än skolan i dag. Jag hör av mig senare i kväll!

Just nu bild. Den gråa saken till vänster är min kisse :)

I need to believe but I still want more

True Blood säsong 3 verkar awesome! Såg första avsnittet nyss på Canal+ och längtar redan tills man får se mer. Onsdagarna kommer nog bli bra nu skulle jag tro! Annars har jag verkligen inte gjort ett skit denna eftermiddag kväll. Ska snart gå ner och kolla lite i djurkunskaps boken så man har gjort det. Sen ska jag hoppa direkt in i dushen och sen blir det sängen. Känner mig faktiskt lite trött så det ska bli skönt att få sova. I morgon blir det vanlig låång skoldag. Alltså från 08.50-16.25 om det inte blir några ändringar. Får se hur det blir helt enkelt i morgon när man börjar. Hoppas att det blir lite lättare stämmning snart så folk vågar börja prata. För just nu är det bara jag och Irma som verkligen pratar. Får se vad som händer. Har ju ändå bara gått 2riktiga dagar kan man säga. Ajja, ni får sova gott så hörd vi i morgon troligtvis efter skolan.

beautiful, just beautiful

Take me higher

Hemma, efter en skoldag som har spenderats ute. Sista timmen ungefär så öste regnet ner och jag var inte lite blöt när jag kom hem nu. Efter att ha åkt moppe också så kan jag säga att jag var inte torr. Hade tänkt att åka ut till stallet med Irma och Emma men det blir inte så för jag vill inte bli så där blöt igen då min regn jacka är jäättee blöt och jag sitter hälldre inne då men te och varma tofflor. Annars så har dagen varit helt okej. Tror att tillslut kommer detta funka också. Nu ska jag spela gitarr och äta muffins!

jag gillar den här bilden ! :)


so take a chanse and don't ever look back

Vet inte hur jag ska hinna med att blogga, gå i skolan, och ta hand om hästen. Det kommer bli sena dagar och mycket mycket tid ute i stallet i höst känner jag. Men det är bara att ta såg i kragen och göra det som ska göras. Idag hade vi normal skoldag och jag tror nog att med tiden kommer jag börja trivas. Kommer ihåg att första perioden av sjuan var jobbig innan man började prata med alla. Så det är bara att ha tåla mod så kommer det nog bli bra. Längtar tills i 2:an då man kan börja välja de kurser som har med hästar att göra. Sen all praktik också som komma skall. I morgon är det ingen vanlig skoldag vilket är rätt skönt. Vi slutar även 2 så hinner med halv 3 bussen hem. Och då ska jag verkligen bara hem och slappa skulle jag tro. För inga läxor har jag! Skööönt. Annars så rullar allt på. Min mamma rider min häst denna vecka så jag har ingen press på den kanten. Rätt skönt att bara vila nu en vecka och sen komma in på de nya rutininerna. Menmen, nu ska jag dricka lite te med min mamma och sen sova.

Jag och Emma är ju inte lite bra!


We can get over it

Kanske är dags att skriva lite här. Första skoldagen avklarad och det kändes helt okej. I morgon går jag min första riktiga dag? Herregud jag känner inte riktigt för det men ändå så gör jag det. Mitt schema rent ut sagt suger! Eller ja jag är inte alls nöjd med det. På tok för sena dagar för min smak. Måndag-trosdag så slutar jag halv 5. På måndagar börjar vi i för sig klockan 13.00 och på onsdagar klockan 10.00 resten av dagarna så är det 08.50. På fredagarba får vi sluta 15.15 men då har bussen redan gått så måste ändå vänta tills 16.55 bussen kommer så vad spelar det för roll igentligen? Nej jag är inte nöjd med schemat. Idag var vi bara på skolan i 1timmer och en kvart så det var ju i för sig skönt. Får se hur morgon dagen ser ut. Nu ska jag försöka få tag på Irma sen ska jag sova tror jag. Är så galet trött. Såg föresten The Last Song idag. GRYMT BRA FILM! Men så jävla sorlig..

min finaste del och mig själv


Just like that

Ingen update igår och jag är ledsen. Var bara så trött när jag kom hem efter tävlingen så jag somnade i soffan och sen resten av kvällen tog jag det lungt och orkade helt enkelt inte så på datan. Men går dagen var faktiskt lyckad. Rudy gick felfritt i LD och i LC så gick hon runt grunden felrfritt och med 1pet i omhoppningen. Jag är jätte nöjd med dagen. Hon var lite halv trött i LC och travhoppade vissa hinder. haha måste träna konditionen nu ordentligt märker jag. Ni får en lite video från LD så blir det bilder i kväll.

Hon som berömmer ponnyn hela tiden det är jag hah bara så att ni vet :)


take it all in

Nu måste jag genast hoppa i säng. Upp runt 6 i morgon så sömn behöver jag verkligen. Fixade med ponny hesten och hon var så duktig :) Så jag hoppas det går bra i morgon så alla får se henne glänsa för den hon verkligen är. Jag hör av mig när jag kommer hem!

min egna stjärna från i våras :)

The sun is shining it's a brand new day

Om en timme ska jag sticka in till Norrtälje en snabbis. Kolla efter ett nytt spö och sen köpa GODIS! Jag är nämligen så galet godis sugen och behöver ha ett förråd med mig till stallet. Ush va dum ja känner mig som ska äta massa onyttigheter men jag är så galet sugen. Men innan dess så ska jag läga lunch såm det blir det nu! se ya tonight :)

Forever and always

Sitter med gitarren i högsta hugg och spelar. Lovar att jag nån gång ska lägga upp en video när jag spelar och sjunger. Amatör Lina bara så ni vet haha ;) Idag är det fredag och i morgon är det lördag och då ska jag tävla! Längtar verkligen, det ska bli super kul speciellt eftersom nästan hela laget är där, bara 3 som tävlar men Irma skulle med och kolla och vara stöd! Det kommer bli helt grymt känns det som. Så i eftermiddag bär det ut till stallet så jag kan fixa och dona med min ponny. Hon ska glänsa i morgon! Så ja nu ska ja fortsätta spela gitarr och kanske spela in nån video om ja hinner :)

Nästan hela ponny laget. Bara Linnéa och Gold Master som saknas
från vänster: Jag och Rudy, Emma och Kiss Me de Gennes, Maya och Bonny, Irma och Jumping Garlic

You are the best thing that's ever been mine




Bilder från i tisdags när vi hopptränade. Min ponny är bäst bäst bäst. Idag gick hon som en klocka och jag blir så stolt över både henne och mig själv. I morgon blir det lugn ridning och massor av fixx, hon ska tvättas och jag vet inte hur det kommer gå. Men annars är allt så jävla bra just nu.

I'm working on the forever part

Då var det torsdag, ännu en dag närmare slutet på detta sommar lov.. Nej men nu ska jag inte vara butter. Nu snart hade jag tänkt att kolla på extramaterialet av Remember Me. Det var inte så mycket med det är liksom alltid något. Se mer av Rob har man ju aldrig något emot. Såg att det finns ett kommentar spår med där Rob och jag tror det var regissören sitter och kommenterar saker genom filmen. Det tycker jag ska bli skit kul att se den. När han gjorde en sådan för Twilight satt jag och skrattade igenom nästan hela. Han är för jävla skön. Senare idag blir det färd mot stallet och idag hade jag tänk pyssla lite extra med henne. Klippa manen och sådant. Gör jag det idag så brukar den se bättre ut nån dag senare. Så behöver jag inte göra det i morgon för då har jag tillräckligt med saker som jag ska göra. Ska försöka tvätta ponnyn.. Tror inte det blirdet lättaste då hon inte riktigt gillar vatten hahah ajja vi får se hur det går i morgon. Nej men nu ska ja titta på extramaterial. Vi hörs i kväll!

Vet inte hur bra det syns på bilden hur håret blev men en liten inblick blev det :)

I tried to be perfect but nothing was worth it

Så där, då kan jag skriva lite snabbt!
Dagen blev som jag hade planerat, typ. haha, bestämde mig att åka till stallet ungefär 12 för det regnade mycket och jag velade fram och tillbaka men när jag väl kom dit kändes det skönt. Rudy gick helt okej idag, hon var lite stel och lite trött men det förstår jag. Kom hem vid kvart i 3 och slängde i mig några mackor sen åkte mamma och jag in till Stockholm. Mamma var så snäll att hon köpte ett linne till mig. Hos frisören blev jag kvar i 2timmar då han grjade och fägrade mitt hår. Resultat bilder får ni nog i morgon. Det är inte så jätte stor skillnad men det är liv i håret igen och det blev lite ljusare. Hemma väl så såg vi Remember Me. Fick hem den i brevlådan idag så var ju tvungen att se den och inte har jag något emot det. Den är ju så galet bra. I morgon blir det stallet igen. Ska hämta upp Maya på vägen så hon kommer ut också. Nu ska jag nog hoppa i sängen men först kanske det blir ett avsnitt av Weeds ;)

Kunde inte motstå att lägga upp den här bilden. Bara så galet vacker.


For the first time in a long time, I know I'll be okay

Godmorgon!
Denna morgon vart lite konstigt. Jag skulle köra min lille bror som har börjat skolan ut till bussen. Tänkte börja åka runt 5 i 8 men när jag går upp så är han inte hemma? Jag tänkte att han hade väl fått skjuts dit då. Sen 30minuter senare får jag ett arg telefon samtal från min bror som frågade varför jag inte gick upp och körde han. Jag sa då att jag hade gått upp men han var inte hemma. Då hade ungen tagit cykeln ut till bussen för han trodde inte han skulle hinna för det regnade och blaablablaa vad han snackade på. Jag gick och la mig i sängen igen och mös med min katt och tänkte sova till 9, men då drar nån jävel igång sin gräsklippre. Inte en vanlig utan en sån här som man klipper högt gräs med nästan precis utanför mitt fönster. KUL! Jag vart skit förbannad gick upp och hämnade framför TV:n och datan. Läste massa om Robsten även idag. Nya bilder från Montreals flygplats och LA's. Jag tycker de gott och väl kunde ha stannat i Montreal för de kommer få et rent helvete med paparazzi's som är efter dem efter denna helgs och måndagens bilder. Tycker galet synd om dem förtillet. Hoppas de vet vad hela världen har fått reda på/sätt.. Tycker verkligen inte om paparazzis men annars hade man inte fått bilderna.. Men ändå nej jag tycker inte om det verkligen inte. Speciellt inte när jag läste att det var en person som hade föjt dem i 1 och ett halft år!! Det är ju helt jävla stört. Att det är en person som åker över hela världen för att ta lite kort. Personen blir nu inte lite rik för dessa bilder... Ajja nog om det. Om en timme eller så ska jag börja röra mig ut mot stallet. Rida min lille häst och nog klippa hennes man och fixa lite såna saker. Vi hörs nog i eftermiddag innan jag åker till Stockholm och fixar håret!

Perfect, freaking perfect.




I wanna celebrate and live my life

Jag är så galet jävla glad just nu! Herregud, detta är nästan farligt. Vara så här glad borde vara förbjudet. Går runt och ler som en idiot och ingen förstår. Dessa två dagar har varit grymt kul. I måndags däremot gick ridiningen inge vidare. Hon var seg och ville inte alls. Jag ramlade även av och skrapade upp mitt gammla moppe sår.. KUL. eller nej det var inte kul. Jag stod och svor och var skit sur och min tränare fattade inget. Haha, sen så gick det över SÅ HÄR FORT! Vi (jag, Emma och Maya) stod ute på stallplan för där har jag bra täkning pch vi skulle kolla nått, jag gick sen in på en av mina favorit Twilight bloggar, gissa vad första sidan visar?? Robsten kyss bilder!! Jag freakar out totalt! Står och hoppar skriker och är helt galet glad. Herregud ni skulle sätt mig. Jag var så jääävla glad att jag kunde fan inte förklara mig själv. Emma och Maya förstod inte alls varför jag fick sådant lyckorus. Herregud jag menar hela min vecka är gjord tack vare detta. Kvällen hade jag lyckorus så jag bara gick runt och log. Idag gick ridning så galet mycket bättre. Så eftermiddagen vart helt perfekt och jag är fortfarande så galet glad. Sitter just nu och är fortfarande glad och livet liksom bara leker. Jag hör av mig kanske senare ikväll, annars i morgon!
Jag vet att bilden till höger, den grymt underbara bilden som har gjort min vecka är jätte suddig men va fan! Man kan inte sluta neka de nu. Robsten is freaking alive! Viftar med min Robsten flagga och CELEBRATES AND LIVING MY LIFE!

Find the break of dawn and come tomorrow

Jag har duschat, har kläder på mig, men är jag vaken? Nja det kan jag inte riktigt hålla med om. Nyss kände jag mig så ''ohungrig''. Var verkligen inte alls sugen på frukost och jag brukar älska att äta frukost haha. Men nu helt plötsligt försvan det och jag typ vart hungrig? Hur sjuukt är inte detta liksom hahah. Igår kväll kom jag i säng sent för jag kunde inte somna.. Gick ner och kollade på Weeds, måste nog börja se den serien för det verkar vara rätt bra och sen är det en av huvudrollerna som är så otroligt SNYGG! Hahah jag och alla snygga killar. heheh! Nejmen nu eftersom jag är hungrig ska jag göra frukost sen ska jag packa ihop lite saker och seda sticker jag ut till stallet och ponnyhesten. Ska åka om ungefär precis 1timme så nu måste jag skynda mig lite. Precis som vanligt... är så dålig på att verkligen passa tiden ibland. Men ha det great idag så kanske vi hörs ikväll annars någon gång i morgon när jag kommer hem. Ska ju sova kvar där ute med lite tjejer. Det blir awesome!

Thailands bild.. Galet vad brun jag var där alltså! Look at those legs bara!

I'm a dance floor lover

Såg nyss filmen 'Wild Child'. En helt okej rulle. Hade ju något att vila ögonen på då och då när Alexander Pettyfer dyker upp. Shiieses, har glömt bort hur jäävla snygg han är! Plus att han är från England, som många kanske redan vet så är jag såld på brittisk accent. Så killar som Robert Pattinson, Jamie Campbell Bower, Charlie Bewley och då Alexander Pettyfer, de är något som är hett! Älskar deras accent. Annars nu då? Nej men ska snart försöka sova tror jag. I morgon är det träningsläger och det kommer bli awesome. Så det blir upp någolunda tidigt i morgon för jag ska vara ute hos hästen runt 10 och ska hinna duscha och packa innan dess och sen åka dit också haha. Så vi höra nog i morgon innan jag åker.

Ännu en drop dead gorgeous männiksa.

He is a ladies man



Crush på Charlie Bewley, om jag har!

Watchin you watchin me I go all out

The club can't even handle me right now..
Jag sitter och diggar !! Grymt sköön låt är det jag lyssnar på nu! Club Can't Handle Me - Flo Rida ft David Guetta. Nu har jag bytt ut martingalen mot en större storlek och får pröva den idag eller i morgon. Hon ska ju vila idag men kanske kan åka ut dit ändå och prova. Får se vad jag hinner. Annars då? Jag ska städa på pappas jobb och typ hjälpa till med lite andra saker tror jag. Ni får ha det bra så höörs vi sen i kväll!

Jag kan sitta och stirra in i de där drop dead gorgeous eyes alldeles för länge!

smääälter... dregglar... fööör snyyyyggg, muummmmmsss


With out you I would dissapear

Nu ska jag åka in till Upplandsväsby för att lämmna tillbaka martingalen jag köpte och köpa en ny. Hörs i eftermidag eller i kväll.

No dawn no day, I'm always in this twilight

Skriver lite grann innan jag nog hoppar ner i sängen. Dagen blev väldigt seg. När jag väl var ute i stallet blev allt bättre, eller okej nästan. Måste byta martingalen jag köpte för min ponny häst var för stor, haha. Ska försöka få min mamma att åka in med mig i morgon så jag kan byta den och köpa en annan. Pannbandet däremot satt perfekt och vart ur söt i det. I morgon ska snuttan få vila så hon orkar gå på topp på måndag när det är dubbla träningspass! Först markarbete och sedan hoppning med hela laget. Det kommer bli riktigt kul. På onsdag ska jag även till frisören, OMG. haha nejdå! Ska dit och slinga håret. Blev så otroligt trött på skiten nu. Så förändringar är ju alltid nice. Ajja hare bra så hörs vi väl ;)

coolast jag vet (;


Fixx och trixx

Fixade lite snabbt ny liten bild uppe i menyn som man kan klicka på och läsa lite om mig själv och min underbara Rudy :) Hoppas ni tycker det set bra ut!

Om Mig och Rudy

Jag heter då Lina Larsson, jag är en tjej på 16år som just nu bara försöker leva livet. Jag bor 1mil utanför staden Norrtälje som ligger ca 8mil ifrån Stockholm. Alltså ändast 1timmes bil/bussfärd in till huvudstaden. Börjar nu gymnasiet och kommer gå Naturbruk inriktning hästhållning. Vad jag vill komma med denna linje vet jag faktiskt inte. Valde den mest för mitt brinnande hästintresse och för att orka med skolan. Annars så är jag en tjej med mycket energi. Är helt totalt besatt av The Twilight Saga, som många andra i min ålder också kan vara. Mina vänner beskriver mig som skön, härlig, flummig ja de mest konstiga ord. Har en vild fantasi och det kanske är därför jag får dessa kommentarer. Har även ett stort musikintrsse då jag i 7-9 gick i en musikklass. Bästa åren hitills i mitt liv. Sjunger därför mycket, spelar lite gitarr och piano. Det kan därför dyka upp lite sådana klipp någon gång ibland. Nu till hästintresset. Jag har ridit i över halva mitt liv. Började när jag skulle fylla 6. Alltså i februari 2000. Hade innan dess alltid varit intresserad av hästar och ridit lite då och då men 2000 så blev det mer seriöst. Har de senaste 3-4åren rdit lite olika hästar. Tävlat lite grann men nu har det börjar blivit lite mer seriöst även på den delen. Tänkte nu dra lite fakta om ponnyn jag rider just nu. Rudy som denna skönhet heter är ett Connemara sto som är född 1997. Hon är efter Lofty Roderick och undan Foxi, hennes morfar är Brantshammars Bell Dara. Jag har ridit henne i ett år nu och vi har varit ute lite smått och tävlat men det kommer bli mycket mer i höst. Hon är enligt mig underbar. Svår riden lite dam, visar man inte vem som bestämmer från första börjar tar hon lätt över. Hon är stark och någolunda kraftigt byggd. Ser ut som en typisk ponny. Innan jag började rida henne hade hon blivit tävlad ändast 1gång och var/är därför fortfarande lite jobbig på tävlingar. Hon är jätte pigg under framridningen och går som en ren klocka på framhoppningen men väl inne på banan så ''dör'' hon. Alltså lägger av totalt. Vi (min tränare, stallets äger och min rutinerade kompis) tror att det är för att hon blir nervös och dörför blir hon så seg. Vi har hitills fått en 2:a placering i LC och ska i höst jobba oss uppåt i klasserna. I höst är vi även med i ponny allsvenskan DIV II.
Så ja detta var lite info om mig och min ponny. Undrar ni något är det bara att kommentera eller maila: [email protected]

My heart stops when you look at me

Någon snubbe sitter säkert och håller på de bilder som fans över hela världen vill se.. Heheh, ja ni som läste mina inlägg igår fattar. Nu är det helg igen och om 1 vecka så är det sista helgen på detta lov. Snart börjar skolan.. Nästa måndag, uuh. Menmen, idag ska jag städa och rida. Haha två saker bara men det blir säkert bra ändå. Rida är ju något som är super duper. Vet inte vad jag skulle göra utan mina häst. Ja men, jag har faktiskt inget mer att skriva just nu.




You make me feel like I'm living a teenage dream

Jag har levat i en Robsten bubbla hela denna kväll.. Har suttit och kollat runt på 2 olika bloggar hela tiden bara för att se om de kommer upp ännu fler nya bilder. Läste runt lite och de sa att någon sitter och håller på bilder när de kysser varandra. Om detta är sant eller inte vet jag inte. Tänkte nu låta sidorna vara tills i morgon och kolla bloggarna det första jag gör i morgon, thank god för iPhonen! Är så otroligt nyfiken på om dessa bilder som det snackas om finns... Ajja det får vi se. I morgon blir det nog stallet mesta delen av dagen, ska rida min bebis och kanske rida Emmas ponny Kulan en liten snabbis. Sen ska jag städa ute på pappas jobb också och tjäna lite money.


Teenage Dream - Katy Perry
Awesome lååt! Sjukt härlig:D

That is so freaking true!

Robsten all the way

Mitt hjärta slog ett dubbelslag av dessa bilder. Först läser jag på en sida att Rob är i Monteral där Kristen och spelar in sin nya film ''On The Road''. Ser sedan bilder på båda två på film inspelnings platsen. Kollar nästa blogg och det första som dyker upp är dessa två underbara bilder. Jag ville verkligen bara ställa mig upp och skrika. Hahah sjukt att man kan bli så jävla glad över något sånt här. Robsten existerar. FUCK U ALL HATERS! ;)

I finally made it

Jag har varit uppe bra länge men har inte hunnit skriva. Skulle klippa gräset nu på morgonen men jag klarade inte av det för det var grodor på gräsmattan. Jag vet att det låter helt sjukt fjantigt. Men jag TÅL inte grodor. Jag får total panik och klarar inte av att vara där.. Har så länge jag kan minnass haft dessa problem och de verkar inte bli bättre.. Ajja! Har nu suttit och spelat lite gitarr, hihi det är inte lite kul ska ni veta! Ska nog snart åka ut till stallet. Träffa Irma, Johanna och Emma.  Så, ja vi hörs väl i kväll antar jag.


Nobody Said It Was Easy

Jag har svårt att förstå att för 1år sen var jag helt totalt förstörd. Att för 1år sen så var livet kasst, allting sög. Det går inte att jämföra med hur livet ser ut nu och hur det var då. Leendet som var på läpparna då var så falskt, det fanns inget som var sant i det leendet. Leendet som är på mina läppar idag är där på grund av ren lycka, trodde aldrig att jag skulle kunna vara så glad efter allt som hade hänt. Du är fortfarande otroligt saknad Erik, och det kommer du alltid vara. 1år har paserat, det har inte varit lätt men det har funkat. Tack för tiden, jag älskar dig.
Vila i frid.. 10 Augusti 2009.



Change your mind and change it again

Godmorgon!
Det blev inget bloggande under mitt besök hos Carro i Stockholm, men sånt hann det liksom inte meds. Jag har i alla fall haft det jätte roligt. Vi gick runt på stan i tisdags shoppade lite grann, käkade middag, började knata bort mot kungsträgården för att kolla om det där Ung 08 var något men gick där ifrån för det var bara massa fjortisar där som vi såg. Hahah vi flydde för våra liv.. På kvällen gick vi på bio och såg Eclipse, underbart! Igår så gick vi runt lite i Gamlastan sen mötte jag upp min mamma och bror, tog en fika med dem köpte en till tröja och föjde med när min bror klippte sig. Jag och min bror gick sen på bio, hahah vi såg Eclipse där med, det var som en födelsedags present han gav till mig :) Räknat ihop att jag sätt den 8 gånger nu.. Starkt jobbat LINA! Ajja, nu ska jag nog fortsätta kolla lite på TCA och sedan försöka äta och sen åka ut till stallet.

And I wach you dissapeare into my head

Så går det när man vaknar och känner i hela kroppen att man absolut inte orkar gå upp. Hahah Det blev inget Teen Choice för mig i natt men om några dagar är jag säker på att de slesta klippen kommer ligga ute och kanske till och med hela programet som de gjorde förra året. Då kollade jag knappt på hela för att det var Jonas Brothers som var värdar och jag tyckker verkligen inte om dessa pojkar hahah. Men ajja, nu äter jag frukost och efter detta ska jag fixa mig, packa och sen åker jag mot Norrtälje och sedan Stockholm. Idag ska jag och Carro gå runt på stan, kanskebesöka festivalen som pågrå just nu ? Äte middag någon stans och sedan gå på bio troligtvis. Mycket mysigt. Så jag får se om jag hör av mig eller inte. Annars får nu ha det så bra.

Ibland är man ju bara liiiite cool ;)

So I'll waste my time, and I'll burn my mind

Jag kom just på att jag ska upp om 2 timmar och borde därför sova liiite nu. Varför sitter jag fortfarande kvar vid datan då? Jo för att jag inte kan slita mig ifrån den. Även om jag inte gör något intresant över huvudtaget. Så därför ska jag SOVA en stund nu.. Får se om ja orkar ta mig upp när klockan ringer vid 01:55. uuuh det låter inge vidare med jag får väl se. Såå maybe, LATERO ;)

muumsiga pojkar det där är.. dregel.....


A falling star fell from your heart and landed in my arms

Då var denna dag snart över. Jag har fått saker gjorda och även tid över som har gått åt till gitarr spelande och sjungade. Kanske är dags snart ärr börja skriva lite egen musik? Man måste ju ta och prova i alla fall. Ska snart hoppa in i duschen och sen kanske försöka sova lite grann innan jag ska upp igen klockan 02.00 och kolla på Teen Choice Awards. Vet redan som sagt att Twilight har dragigt hem en drös med priser men galan i sig är ju alltid något man vill se. Annars så har jag inga planer för i kväll. I morgon blir det upp hyfsat tidigt för att åka mot Carro och Stockholm. Blir kvar där över natten och onsdagen. Kommer hem på onsdag kvällen någon gång. Så det blir lite planerade dagar fram tills skolan börjar vilket är om 2 veckor.. Om 2 veckor har jag gått min första skoldag.. Uuuhhh.. Jag tycker det ska bli kul men ändå så är jag galet nervös. Ny skola, minst IGEN, ja ett helt nytt äventyr.

HAHAHAHAHA så där nervös som Katy ser ut att vara kommer jag vara när jag börjar skolan..
Lika geeky också (;

We can't hide from love any longer


Caught up in your smile, I'm Happy as a child

Sitter här och har kollat igenom bilder från gårdagens Teen Choice Awards. Galan kommer jag se i natt med bilder har det trillat in eftersom det spelades in i går. Idag har jag lite grejer jag ska göra. Hoppas ni hittar på något skojj idag för nu ska jag fixa lite saker!


han är så otroligt charmig!

You're in my veins and I can not get you out..

Laddar inför Teen Choice Awards Red(Green) Carpet! Sådan som jag är så tycker jag galor i nästan alla dess former är roligt att kolla på och speciellt röda mattan. I natt 00.30 så börjar röda mattan och håller väl på ett tag. Vi får se vilka som dyker upp på den, vet i alla fall att Rob kommer vara där så jag kommer överleva! Haha. I morgon har jag lite olika saker som ska utredas och på tisdag morgon ska jag sticka till Carro i Stockholm och sova hos henne.  Så lite planer har jag fått för nästa vecka. Juste, på onsdag ska jag gå på bio med min älskade lillebror för han är bäst.

Världens finaste Rudy och jag i våras :)

jag älskar dig så otroligt mycket, du är det bästa som hänt mig.

I found a reason for me to change who I used to be

Igår han jag inte blogga för jag kom hem 10 i 8 från stallet och 20 minuter senare åkte vi in till Norrtälje och gick på bio, denna gång såg vi Inception. Grymt bra film! Går dagen var annars riktigt kul. Jag tycker ju i för sig alltid det är kul att kolla på hopptävlingar så. Irma var nöjd med dagen och hon fick faktiskt en 6:e placering i LB+5 med Sten. Jag tog massvis med bilder så några kommer upp nu. Idag har jag varit på hööks. Fick med mig ett martingal och ett pandband hem och lite pälsglans. Ska prova mina nya grejor på lördag när jag äntligen får rida henne igen. Annars så är väl allt normalt. Just nu är jag trött och hungrig så ska väl äta något typ.

Johanna och Emma


Jag ser ju så där lagom trött ut haha ;)

Irma och Sten

Nu lite blder på olika hästar och ryttare :)


Alla bilder är fotatde av mig med Nikon D40; Sigma objektiv 70-300mm

I have everything from time to time

Jag varit hemma några timmar och nu ska jag snart hoppa i sängen och sova. Ska upp halv 5 i morgon för att åka ut till stallet halv 6 och följa med Irma som ska på nationell tävling. Johanna och Emma skulle även med, det kommer bli riktigt kul. Jag kommer vara lite privat fotograf och finnas till hjälp hela dagen. Kommer hem i mogon kväll efter att ha ridit min polle också.
Hur har denna vecka varit då? Ansträngande men så otroligt rolig. Jag och Irma har gjort det bästa av situationen. Skrattat och lallat runt, vi har så otroligt roligt tillsammans! Har ridit Rudy också eftersom hon inte gick med på lägret denna vecka. Det var ingen som klarade av henne.. Hehe min bus ponny! SÅ jag fick dressyrlektion för Anna-Karin och det gick väl okej, i slutet på lektionen började hon lyssna och bli lösgjord. Hon är verkligen svår i dressyren. A-K sa att hon är iongen lätt häst att rida till ridläger tjejerna som kolla på när jag red. Jag håller med, fick kämpa som en dåre för att få henne att gå där hon gick. Fick lite tips på hur jag skulle rida henne när jag tränar själv så det blir nog mycket sådan träning i höst. Nu går hon nästa vecka sen är hon min igen. Eller mamma ska rida henne en vecka också men nästan i alla fall. Nu måste jag avrunda här. Ha det bra jag hör av mig i morgon kväll med bilder och uppdatering!

Jag och min förra ponny Tammers Robin Hood sommaren 2008

Blogg uppehåll

Kommer nu söndag till fredag vara borta. Ska vara ute hos Irma och hjälpa till på ridläger som de har nu. Kommer därför inte bli någon uppdatering men ni får klara er! Ha det bra för jag ska ha det så roligt som jag bara kan! :)

RSS 2.0