Mysig dag!

Dålig update idag fellas! Var i skolan i 2timmar ungefär. Gjorde inte direkt mycket alltså. Jag och Tilda gick ner i centrum ett tag. Åt glass och chillade i solen. Vid 13 tiden åkt vi hem. När jag kom hem la jag mig i solen och stekte så mycket det går i den svenska svaga solen. Åkte sen ut till stallet vid 16 och red barbacka. Hon skötte sig helt okej, var lite på bakbenen men lyssnade bra ändå. Åkte sen hem och nu är jag påväg till Tilda! Blir super att träffa henne ikväll, haha för det var ju såååå länge sen vi sågs hahah. Hörs kanske i kväll!

Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har

En vana som jag har är att jag dömmer folk innan jag ens känner dem. Kan t.ex ''hata'' en person för att han/hon gjort nått mot nån av mina vänner eller liknande. Detta tycker jag är jätte jobbigt för då så tar jag förgivet att personen är helt dum i huvudet fast hon/hon är världens gulligaste. Jobbigt att vara som man är ibland.


FML

Mitt liv går från bra till dåligt exakt hela tiden. Just nu känner jag mig utbränd, seg och helt allmänt trött på allt. Orkar inte med skolan även om det bara är 1 vecka kvar. Känner bara pressen inför nästa år då jag har så mycket att fixa. Ny praktik plats. Orkar verkligen inte.. Vi har APU 2dagar i veckan hela terminen och detta år när vi hade det häll jag ju på att förvinna för att jag inte pallade med det. Det funkar inte för mig överhuvudtaget och måste verkligen prata med mina lärare om det. Blir helt slut och mår dåligt av det.
Kom fram till idag att den här terminen har varit den värsta i hela mitt liv. Jag har aldrig mått så här dåligt som jag gjort nu. Helt sjukt när jag tänker efter. Idag var jag nära på att bara bryta ihop totalt och inte orka längre. Är skoltrött och trött på att göra samma saker hela tiden. Vill ha en förändring. Hitta något/någon vad som helst.
Tänk possetivt... 2år kvar i skolan bara sen är det klart!

jo för man är ju så lagom taggad till allt.. fuck my life


Dag 03 - en kändis du har träffat/vill träffa

Alla måste ju nästan ha den drömmen om att träffa en känd person eller hur?
För mig skulle de betyda riktigt riktigt mycket. Fatta vad häftigt! Eller är det bara jag som känner så? Men i alla fall om det är någon speciell person som jag vill träffa så är det Kristen Stewart. Hon verkar vara en sån himla grym människa till sättet. Down to earth men tanke på hur mycket som snurrar runt hennes liv.

Grymt grymt vacker är hon ju för den delen också

take a dirtyy picture

Idag sov jag till 14tiden, sen åkte jag ut till stallet lämnade Matilda och Irma och hämtade lite grejer jag skulle ha hem. Efter det så åkte mamma och jag in till Norrtälje och handlade. Väl hemma sen har jag chillat, ätit middag och snart ska vi äta lite tårta. Åker sen till Irma och spenderar natten där skulle jag tro. Det lutar mot det i alla fall. Blev riktigt sugen på att träffa dem igen.
I morgon är då dags för skola igen. Vi åker inte dit förens 13.00 och då ska vi se på film och sen ska vi gå en vända i spåret. Rätt så chill dag. Efter det så bär det ut till stallet för att rida min lilla ponny. Hoppas även på att det blir så att vi kan åka iväg och starta LB & LA den 11juni. Nu blir det LA för hela slanten, varför fjutta runt på LC & LB när vi kan köra på LA! Taggad till tusen för att komma någon stans!


Fucking perfect

Mistreated, misplaced, misunderstood.
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down.
Mistaken, always second guessing, underestimated.
Look, I'm still around.

Pretty, pretty please, don't you ever, ever feel
Like you're less than fuckin' perfect.
Pretty, pretty please, if you ever, ever feel like you're nothing,
You're fuckin' perfect to me


Dag 02 - dina kompisar

Mina vänner, jaa.. Som jag skrivit tidigare tror jag så är jag svår att förstå och inte den lättaste att få kontakt med om man inte försöker. Jag tänker nu i alla fall inte dra vem jag gillar mest eller sämst för det är ju bara sjukt. När jag gick i 7-9 så hade jag massa vänner som jag umgicks med för vi var en sån tight klass. Sen gick jag också på en skola där många av mins barndoms vänner gick. Nu dock när jag börjart gymnasiet går jag inte alls ihop med flera människor i klassen. Utan faktiskt bara 2. Matilda och Irma. Fin fina tjejer. Irma är jag med i stallet jämt, då jag har hästen hos henne. Jag har aldrig blivit kompis med någon så snabbt som Matilda som jag sen kan lita på till 100%, berätta allt för, kunna säga vad ja tycker utan att få massa skit för det. Vi är så lika samt olika. Självklart har man andra vänner men jag träffar dem aldrig. Så kan inte kalla det för en vänskap.

älskade bästa vän

Tävling idag som sagt. Startade först LB(1m) Hon var jätte fin, lite seg men vi gick runt banan med 1pet. Jag funderade tidigare ju om jag skulle starta LA(1.10m) och nu bestämde jag mig för det. Så mamma gick och efteranmälde mig till LA:n. Gud va nervös jag var.. Höll på och dö, nejdå men nervös var jag verkligen. Allt släppte när jag kom in på banan och vi hoppade de 3 första hindrerna. Allt gick som en dans på rosor till sista hindret då jag slutade rida och hon stannade. Jag la en volt och kom på det igen och då hoppade hon. DUKTIG PONNY! Hon ligger på plus nu så det går ju fan inte att beskriva. Glädje tårarna rann och jag har inte varit så här glad på länge. Nu är jag taggad på att starta fler LA för detta var inget problem. Inte ens när ponnyn var trött. hihi!

Favorit i repris. pluttan du är bäst. ♥

love to you ♥

Rudy 1.10

Sjukt sjukt fin ponny idag. LA känns inte längre som ett problem. Är riktigt sugen på att debutera LA men vi får se när det blir av. Men sugen är jag i alla fall!



Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 15 intressanta fakta om dig själv


1. Jag är otroligt egotrippad och har ett stort självförtroende. Tvekar aldrig på mig själv kan man säga.
2. Är långsint och har svårt att komma över saker och ting om det verkligen varit seriöst. Små saker däremot kan jag lätt komma över, andra saker ligger och trycker på mig länge.
3. Har sökt till Idol i år, kom dock inte vidare men detta hindrar mig inte alls från att fortsätta göra det jag älskar, sjunga jämt och ständigt.
4. Hästar är den största delen av mitt liv och även om jag ibland känner att jag inte orkar så gör jag det och kommer alltid tillbaka till det.
5. Har aldrig haft så mycket problem med killar, vänner och massa annat som jag har nu.
6. Jag är mig själv i alla situationer, blir inte som jag umgås.
7. Släpper inte in vem som helst i mitt liv. Anser att om inte folk kommer fram och pratar med mig så vill de inte ha något med mig och göra så varför ska jag då ta mig tiden till att snacka med dem.?
8. När jag är riktigt sur på någon har jag lätt att snacka skit om den personen, får ofta höra då vilken bitch jag är...
9. Jag har besökt Thailand 7gånger och älskar att vara där. Världens bästa ställe.
10. Kan säga att jag bara har 2-3 vänner som jag umgås med.
11. Musik är mitt liv, klarar mig inte en dag utan det.
12. Har ändrat min hårfärg hur många gånger som helst så jag vet inte vad jag har för hårfärg på riktigt.
13. Har förlorat en nära vänn i en drunknings olycka. Det var det värsta som hänt mig i hela mitt liv.
14. Ser lätt om personer är sura eller irriterade, kan alltså lätt läsa av människor.
15. Smittar lätt av mig, är jag glad blir många i min omgivning glada.

lista

Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 02 - dina kompisar
Dag 03 - en kändis du har träffat/vill träffa
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av någonstans du varit
Dag 06 - bloggarna du läser
Dag 07 - en person du ser upp till
Dag 08 - bild på sminket du brukar använda
Dag 09 - något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller uttråkad
Dag 11 - en vän som bor långt ifrån
Dag 12 - din högsta dröm
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - skriv 10 låtar som spelas på din spotifylista
Dag 16 - din största kärlek
Dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - planer, drömmar och mål du har
Dag 19 - smeknamn du har och varför du har de
Dag 20 - favoritställe
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - något du längtar mycket efter
Dag 24 - bild på det du senast köpte
Dag 25 - en film som är värd att se
Dag 26 - din favorit tid på året
Dag 27 - varför gör du en 30 dagars utmaning?
Dag 28 - en bild på dig från förra året och nu, har du förändrats?
Dag 29 - vad har du lärt dig den senaste månaden
Dag 30 - din favoritlåt

Vi kör på det här, låter kuul!

godmorgonnnnn!

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och har nu suttit i telefon med Matilda. Idag ska jag inte göra speciellt mycket. Åka ut till stallet runt 3-4 och sen sova där. Tar nog med mig datorn så kan jag blogga lite. Det är ju som sagt Pay&Jump idag så måste vara där då. Vi hoppas såklart att det går bra men jag sätter inte upp några förhoppningar. Tar allt i lugnt takt. Just nu är det Muse som spelar på MTV HD, riktigt bra måste jag säga.
Nej men ska ta och öppna Photoshop och fixa lite med den design åt en kompis.

fin häst, dålig sits! :)

segat och fixat, men inget lyckas

Suttit och strulat med att få en nerladdad Sims 3 grej att funka, men inte får jag det att funka. Får väl troligtvis köpa ett men det tror jag får bli senare.. Även om jag får lite pengar nu så måste jag lägga undan mycket av dessa pengar då jag vill spara för eventuell utomlandsresa i slutet av Augusti. Gud så kul det skulle va om det hände. Det ända som behövs är att 2 st föräldrar tar och godkänner det. Väntar just nu på att min bror ska bli klar inne i badrummet så jag kan få ta mig en dusch. I morgon är det Pay&Jump ute i stallet och då ska jag starta en 1.10.. herregud, blir lite nervös när jag tänker på det. Mamma skojja om att om det går bra i morgon kanske jag ska efteranmäla mig till LA:n på Edsbro på lördag. Menmen vi får väl se. Måste verkligen prata med Anna om det då. Sånt vill jag nämligen ha lite hjälp med.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar sängen.
Hörs i morgon!

fina Rudy!


♥ you had me there and lost me ♥

 

 

 


dagar som den här är sånna man behöver

Dagen började med frukost och sen bar det ut till stallet. Där mockade jag och fixade höpåsar. Precis när jag var påväg hem så ringde Emma och fråga om hon kunde får skjuts till bussen. Det var klart jag sa ja, men istället för att åka till bussen så drog vi hem till mig en stund. Här bakade vi lite snabbt och sen drog vi vidare till Norrtälje eftersom jag skulle till Tilda och Emma hem. Så vi satte oss sen på 676:an. Jag kom sen hem till Tilda och vi chillade, gjorde lite läxor. Red ut en snabbis på Bisse och Bonny. Sen åkte vi till Stoppet och träffade Irma och åt glass. Vi väntade på 676:an och sen drog jag hem. Åkte moppe från Norrtälje och nu har jag precis ätit middag och ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra.
Hamnar väl antagligen här framför datorn eller TV:n.

 


snälla bli min igen, eller vad det nu var du va




Hit och dit och överallt

En mega chill dag i skolan. Åkte hem och satt hemma en stund och sedan drog jag ut till stallet. Red ut tillsammans med Irma och sen pratade vi med Emma. Det behövdes och det var skönt att få det gjort. Sedan blev det moppe färs hem. Dock inte min egan lilla kina moppe som går snabbt, utan lillebrorsans crossmoppe, den gick sakta tycker jag hehe.
Nu har pappa hjälp mig med min dator som krånglade lite och alldeles precis nu sitter mamma och ropar på mig och säger att vi ska åka och hämta min lille moppe som står ute vid bussen. Fick inte hem den idag då jag aldrig åkte förbi där. Så jag ska åka och sen kommer jag tillbaka!

 


Upp och ner, ja det kan man säga

Kul att man slutar kvart över 10 och nästa buss går 14:35. Jag bara älskar att bo där jag gör.. Nej vid sånna här tillfällen önskar man verkligen att man bodde i Norrtälje. Skolan var slapp, vi hade världens chans och såklart så dyker inte han inte upp. Jävla skit vad vi svor över det. Nu sitter vi nere i centrum och chillar. Vi får se vad som händer nu. Telefonsamtal från Irma och nu vart ju humöret mycket bättre.

vissa saker får man inte nog av

Sådär nu har dagen passerat.
Väldigt lugn måste jag säga. Inte gjort nått alls känns det som nu när jag tänker efter. Bara tänkt endel, sådär som man kan göra ibland. Sen pratat i telefon också. Det är så himla mysigt, älskar det totalt. Prata med någon som betyder mycket för en och förstår. Underbart. Sitter i telefon gör jag faktiskt just nu med min fina bästa vän Matilda. Hjälper henne med lite skolarbete och pratar om livet. Hon betyder så sjukt mycket denna lilla flicka.
I morgon är det dags för skola igen. Vad vi ska göra har jag faktiskt ingen aning om. Jag är klar med allt i de kurserna som vi har så ja jag får helt enkelt se. Efter skolan så får vi också se hur det blir. Ska ut till Rudy i alla fall och sen kanske jag stannar hos Irma. Men det tar vi tag i imorgon.

all kärlek till den här bilden. den är så grymt snygg.


bara en tanke

 


en dag som denna..

Hallojsaan!
Nu är man äntligen hemma efter en rätt seg dag. Nationellt prov i morse som sagt. Det gick väl helt okej tror jag.. Efter det satt vi och chillade med Johan o Jesper i skolan en stund och seda drog vi oss mot Willys och köpte lite dricka och sånt. Vi gick tillbaka till skolan och satt o snacka med några grabbs. Bestämde oss sen för att dra ner till centrum så vi gick ner dit. Irma tog ut pengar och vi gick till vårat favorit cafe Pelikan och käkade lunch. Ur mysigt. Sen åkte vi upp till skolan och hade lektion i 15minuter.. Kändes ju nödvändigt men vi behövde den delen för att få godkänt i en kurs? Skit stört men men!
Sen vart vi hämtade av Matildas mamma som skulle ut med Bonny(Matildas ponny) till Gryta. Red sedan min lille ponny och idag var jag väl lite mer motiverad. Men fortfarande inte till 100. Det måste seriöst bli bättring. När jag var klar kom Irma och dampade. Sen gick det dampiga över till aaaw. Jag dör måste han va så jävla sjukt bra? När man egentligen bara vill försöka glömma han. Det går inte. idiot. nej förresten han är ju inte de. men det skulle kanske va lättare om han va de.

tilda , jag o irma.


take your time

Godmorgon!
Om en liten stund ska jag sticka till skolan för att ha nationellt prov i matte.. Usshhh har inga bra känslor för det. Hatar matte och har dessutom svårt för det. Men men det är väl bara att ligga i och kämpa! Efter skolan så drar jag vidare mot stallet och rider min lille ponny. Får se vad jag hittar på men något ska jag i alla fall klura ut.
Resten utav kvällen kommer vara chill kan jag gissa. Inget plugg vad jag vet nu så det är ju i alla fall skönt.

fastnar inte alls på bild idag nej...


Nobody said it was easy

Livet går upp och ner hela tiden.
För exakt 3månader sen var en av de värsta dagarna i hela mitt liv. Den 22 februari på kvällen så hände allt och hade jag inte haft Matilda med mig så hade jag aldrig orkat mig igenom situationen som jag gjorde. Dagen efter, alltså den 23 så var allt ett helvete. Komma till skolan var så psykiskt jobbigt att jag bara ville försvinna. Var så nära att bryta ihop så det var ju hemskt. När skolan slutade så kom de första tårarna. Jag kan nästan omöjligt beskriva hur det kändes. Allt var tomt och jag kände mig som en leksak. Som någon först verkligen ville ha men när han väl fick inte dög för. Hade med mig Irma och Matilda när det här hände, och tack för det. Jag ryckte upp mig själv och försökte glömma det. Men orkade inte med det så blev liggande hos Irma och grät.. Hoppträningen den kvällen var katastrofal. Har aldrig varit med om någon sådan. Höll på att bryta ihop hela tiden och när allt väl var över så rann tårarna och de slutade inte.
Jag har nästan aldrig mått så dåligt som jag gjorde de lovet och några veckor efter. Allt var fel och jag fick kämpa mig igenom varenda dag. Försöka se det som gick och se possetivit. Men lätt var det inte. Använde mig av uttrycket. "Du kom vände upp och ner på allt och drog". För att beskriva min känsla.
Nu när jag tänker efter på hur det var och hur det är nu så är allt helt annorlunda. Jag kan dock fortfarande inte släppa det. Inte för 5öre. Det ligger alltid och trycker mig i bakhuvudet och jag vill inget hällre än att berätta allt. Men har jag mage till att göra det? Nej. Inte någon stans. Livet är somsagt inte en dans på rosor. Det är inte lätt och kommer inte vara det. Men man brukar ju säga, man lär sig av sina misstag. Men var detta ett misstag? Jag har svårt att tro det..


Ny design!

Kolla kolla vad jag satte ihop en snabbis.
Blev väldigt nöjd med resultatet och hoppas några där ute också tycker den är snygg!
Jaa nu mer ikväll så kommer det nog inte hända så mycket. Jag är väldigt trött och ska snart hoppa in i duschen och sen efter det börja röra mig mot sängen skulle jag tro. Men jag åter kommer innan jag går och lägger mig dock. Känner mig motiverad till att blogga och då ska man göra det. Ibland är det som sagt så skönt att skriva av sig.

 


Live your life full

Går kvällen bjöd på sina härliga stunder samt snack om väldigt djupa ämnen. Älskar dessa tjejer. Man kan verkligen snacka med dem om allt. Kvällen började med facerape, haha helt sinnesjukt att de orkar. Nejdå jag klagar inte! Vi åt middag och pratade somsagt hur länge som helst. Sen flöt allt på enligt planerna och i morse var man trött.. Skoldagen var helt värdelös. Gjorde inte ett skit, verkligen inget alls.
Åkte ut till stallet runt 16tiden och red ut en snabbis. Har känt mig så omotiverad att rida de senaste dagarna och nu igår och idag så har jag mina anledningar helt själv. Patetiskt att jag ska tänka på det men svårt att komma över.
I morgon är det nationellt prov i matte och sen ska jag göra en rest grej på en kurs. Så en sån rolig dag tror jag inte att jag får. Vi får hoppas på att något under dagen kan lysa igenom och göra den lite bättre.
Hör av mig mer ikväll. Kanske med en ny design? Ja hoppas så!


Let's do it tonight!

De senaste dagarna har jag umgåtts med Irma och Matilda.
Igår så red jag först en liten stund på min prinsessa. Var inte diretk motiverad så det blev ju inte så bra.. Träffade dock Carro så det var ju kul. Sen stressade jag hem och duschade jag snabbt och sen drog ja vidare till Tilda. Vi åt på Grillen i Brottby och chillade. Hyrde en film och satt hemma hos henne och snackade, precis som vanligt. Somnade sent och gick upp 12! DUKTIGA CHEYOR! Irma åkte hem tidigare än mig, jag och Tilda red på Bisse och Bonny, sen åkte vi till mig och sen till Irma där vi sitter nu.
I morgon börjar vi klockan 13.00!!! Lite lagom nice. Så ikväll ska vi leva för fullt! parrtyyyyyyyy.

nu köööör vi! ALL IN!


komma igång här igen!

Tänkte skriva lite här igen efter ett låångt uppehåll.
Känner liksom för att när man bara vill skirva av sig liksom!
Såå, dagen.. jaaa. Vi var vid Erken med klassen, kul? nej inte direkt.. Vi åkte sen till Väddö och var vid havet. Så vi har varit ute hela dagen och det har i alla fall varit mysigt. Sen har man ju fina vänner så det hjälper ju! Vi kom tillbaka till Norrtälje och jag och Matilda försökte få tag på J och F, de kunde inte men sen så stötte vi på dem. hahah. Tilda och jag satt nere vid hamnen och snackade som aldrig förr. Åkte sen bussen ut till stallet och mockade och fixade hö åt min lille hest.
Ikväll ska jag chilla, verkligen bara ta det sjukt lugnt. Lyssna på Lady Gaga och dö lite åt hur grym hon är!

just nu, gaga i öronen! woho love it


RSS 2.0