Aldrig hemma!

Jag vet att jag inte bloggat på typ 2 veckor. Jag vet inte hur jag ska säga eller vad men jag och Tilda har helt enkelt träffat världens bästa grabbar. Mår så otroligt bra just nu. Det är så sjukt mycket blandade känslor hit och dit. Vet inte vad jag ska göra. Vet bara vad som är sant och vad som kanske kan hända. Men vi ska inte ta upp mer om det här och bara se vad som händer. Igår var grabbarna, alltså Alex, Tobbe. Martin och Robin hos mig med Tilda och Irma. Vi körde all in hela kvällen och hade det allmänt bäst. Ikväll ska ja o Tilda sova hos Martin men först ska vi ut och käka. Martin skulle med då så det blir kuuul. Jaja Inge mera snack nu, hörde av mig i alla fall!


I Love U

Helvete vad fin hon var i kroppen här. Här var vi båda två i toppform. 2011, April-Juni. Då gick allt faktiskt, satan vad fin hon är. I mina ögon är hon världens finaste häst. Kommer aldrig hitta någon som är lika fin i mina ögon. Om jag kunde skulle jag köpt loss henne nu och haft henne kvar. Tävlat i avd. B och se hur långt vi hade kunnat komma. Fy vad jag kommer sakna henne.
 

Framtiden

Det är sjukt vilka planer jag har börjat tänka på att göra när jag slutat gymnasiet. Utomlands, är det ordet som kommer vara en stor grej av livet efter. Ska redan nu börja kolla upp lite saker och när skolan börjar igen prata med SYV och få tips och hjälp. Är riktigt taggad på att bara få börja om någon stans och starta ett nytt liv. Och hur passande är inte det då i ett annat land? Sjutk häftigt. Jag längtar redan!
 
hahaha photobooth på mac booken in my heart..

Åkt runt lite här och var

Hallojsan!
Har nu placerat mig i soffan. Var hos Tilda på förmiddagen och hade det mys. Vi snackade om lite som hänt och massa framtidsplaner. Mycket som ska göras när hon börjar bli bättre. Fina tjejen, tycker så otroligt synd om henne men vet att hon är stark och att hon kommer klara sig. ♥ När jag åkte från Tilda så var det direkt in tll Norrtälje och träffa Irma på en fika. Det var jätte mysigt, vi gick sedan ner ett varv i centrum för Irma skulle köpa en present till sin syster dotter. Efter ett tag åkte vi hem och nu sitter jag här. Är rätt trött på något konstigt vis, men det är kanske då jag kommer i säng ikväll och orkar upp i morgon. 
Det var allt för nu och jag hör nog av mig senare ikväll. Puss
HAHAHAH satan, höstterminen i 9:an var det här ;)

morgooon

Godmorgon, här är man uppe tidigt känner jag. Huvudet är inte med någonstans och jag är jätte trött.. Men så kan det vara ibland. Ska nu försöka äta lite frukost, är inte ett dugg hungrig men måste få i mig något. Ska åka till Tilda nu på förmiddagen ett tag. Sen ska jag träffa Irma på senlunch hoppas jag. Ikväll blir det nog bara att vara hemma eftersom imorgon är det tillbaka till jobbet och kötta!!.. Det ska nog bli bra, fett med caash rullar det in iallafall.
aja nu måste ja äta för ja ska till Tilda om inte alls långtid och jag sitter i pyjamas. pusselipuss
fråga mig inte!

Godnatt

Min kväll har spenderats ute hos Irma. Det blev sjukt mycket snack om massa saker. Vi båda två är väldigt bra på att förstå varandra och lyssna, otroligt skönt. Nu är jag hemma och ska hoppa i sängen. I morgon ska ja sova ett tag men inte för mycket för då kommer jag inte komma i säng ordentligt imorgon när jag ska jobba på torsdag. Annars så ska jag och Irma käka lunch inne i Norrtälje och fortsätta snacka, sen ska jag träffa Tilda. När vet jag inte riktigt än men det löser vi i morgon. Så blir nog hemma hos henne på eftermiddagen ett tag. Det blir toppen.
Känner för att skriva ett riktigt deep depp inlägg, men vet inte om jag vågar skriva ut något sånt eftersom vem som helst kan läsa och ta åt sig. Hmm får bli en funderare på det.
Men nu ska jag snart hoppa i sängen. Puss
oldie, eller ja sådär

Telefooon

Pratat med Matilda i ca 3 timmar i telefon idag. Haha, hon och jag är experter på att låta timmarna i telefonen flyga förbi. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka och lämna lite grejer hos min bror. Sen blir det en sväng in till Norrtälje. Ska ner i centrum och kolla på lite saker tänkte jag! :) Förhoppningsvis hittar jag det som jag är ute efter. Hih busig jag känner mig nu, men så här skriver vi. YOLO!!
i vintras. me loves you

Grät i sömnen..?

Godmorgon!
Vaknade tidigare idag av att jag grät i sömnen, fyfan vad hemskt det var. Drömde om att jag var med när min finaste prinsessa skulle åka till sin nya ägare. Fan vad jag storbölade i den där drömmen, bara grät och grät och grät. Kan bara tänka mig hur det kommer vara i verkligheten. Börjar nästan gråta när jag tänker på det. Fyfan, min finaste♥
Låg i alla fall och försökte somna om men då sms Tilda och jag ringde upp och pratade med henne i 30minuter, det var mys. Har saknat henne så jävla mycket. Fin kompiis det där alltså. Idag så ska jag ringa till sjukhuset och försöka få en tid hos ortopeden för mina fötter. De är ju som sagt cp och jag vet vad felet är men mamma tyckte jag skulle försöka få några starkare smärtstillande utskrivet eftersom det gör så ont i fötterna när jag jobbar osv. Så det ska jag pyssla med idag och sen får vi helt enkelt se vad jag hittar på ikväll. Något ska jag komma på.
Nu blir det big as frukost, jag är piss hungrig! PUSS!
Eftersom att inlägget började med världens finaste så får det även avslutas med henne. Kommer aldrig hitta någon som henne, aldrig

so, what ?

Jobbat i 11 timmar och 20 minuter. Jag kan omöjligt beskriva hur fruktansvärt ont jag har i fötterna efter 5 dagars jobb stående och gående i runt 10 timmar per dag. Har under vissa stunder idag velaat spy för att det gör hemskt ont. Fyfan för min problem fötter. Ikväll hade jag tänkt att göra något men nu är jag så äckligt jävla trött så jag ska bara ta det lugnt. Får se till att göra något i morgon, efter jag tagigt en fin sovmorgon. åh vad skönt det ska bli.
Förövrigt så är väl det inte så jävla på topp. Är less på den här skiten som ja sitter fast i och så trött på det här stället jag bor på. Vill inget annat än att sticka här ifrån och upptäcka resten av världen. Men det får bli efter gymnasiet, då jävlar drar jag.
Aaa.. Mer var det inte att säga. puss
är bra på att fake le, haha stark sida.....

pallar inte.....

Upp klockan 7 även fast det tar emot i hela kroppen. Just nu så är även humöret nere i botten och vem som helst kan få en riktig käftsmäll med kommentarer om man inte passar sig. Har helt enkelt ingen lust längre, så är det bara. Bryr mig inte, men blir bara så irriterad.
Så that's it. Nu åker ja snart iväg till jobbet, just nu my safe place. Inget snack där inte.
 

Lite seriöst.

Jag vet inte varför men något säger mig att mitt hästtjejs liv kommer ta slut. Får panik när jag säger, tänker och framför allt ser vad jag skriver nu. Men allvarligt talat är det så nu. För jag har ingen häst på g. Mina föräldrar kommer inte köpa någon till mig, så är det bara. Jag kan inte göra något åt, för jag kan inte trolla fram flera tusen kronor. Mina föräldrar vill helt enkelt inte lägga massa pengar på en häst. Så är det med det, riktigt tråkigt för min del, eftersom det här är det ända stora intresse jag har. Är väldigt rädd för hur min framtid kommer se ut framöver. Men jag kan inte göra något åt det. Bara vänta och se.

Kväller i skogen bitches

Kära söndags kväll. Jobbade mellan 10 och 18 idag. Precis när jag skulle låsa och gå så ringde Emil och frågade om jag ville med på fest ikväll, eller ja snarare bad mig komma. Men tråkig som jag är så jobbar jag i morgon också. Dessutom ingen som vill hänga på. Skulle aldrig palla dra dit själv haha. Så nu sitter jag här ensam hemma och väntar på middag. Ska hoppa i säng tidigt idag så jag orkar upp i morgon och klarar mig igenom ett 10 timmars pass till. På tisdag får jag enterligen sova, satan vad skönt det ska bli. På tisdag kväll ska jag hitta på något, skiter nästan i med vem bara jag inte sitter hemma så är jag nöjd! Ska redan nu kolla runt lite hehe, kanske kan ta och träffa han som jag egentligen skulle träffat igår men inte blev av, hmm vi får se!
Nu ska ja se till så att jag inte bränner maten och sånt där.
PUSS
asså ja, tjena tjena

Jobbar som aldrig förr

Åh jag är trött. Haha det ända jag skriver på den här jävla bloggen. Alltså seriöst så har jag inte så mycket att skriva om. För jag gör samma sak dag ut och dag in. Jobbar, jobbar och åter jobbar. Idag har det varit så sjukt jävla mycket. Stressigt som fan vid lunchtid. Men dagen har gått riktigt fort. I morgon har jag ansvar för att både öppna och stänga. Lite nervöst ska jag säga men det ska nog gå bra. Ja men kanske kan skriva något mer sen ikväll, ska inte öppna förens vid 10 i morgon.
snygg brud.. ;)

fötterna värker

Vissa skulle idag juba, äntligen fredag. Det gör inte jag för jag ska upp tidigt och jobba i morgon igen. Dagarna rusar förbi och jag har förjävla ont i mina fötter. De är inte gjorda för att stå och gå på i 10timmar i sträck. Även om ja har de bästa skorna man kan ha så gör det hur ont som helst. :( Men stunt samma i det. Har haft det toppen på jobbet i alla fall. Nu när jag kom hem så skriver hur många som helst att de har biljetter till Justin Bieber nästa år.  Alla verkar vara helt galna, haha hemskt att erkänna men blir fan sugen själv, LOL. Jag som inte ens är ett fan, utan tycker om nån låt här och där samt tycker han riktigt duktig för att vara lika gammal som jag liksom. Menmen, sak samma. Ikväll blir det mys en liten stund kanske innan sängen väntar. Så var det med den saken!
KOLLA MITT FINA MÖRKA HÅR. ååååååh, så snart sommaren är slut ska ja färga tillbaka.
 

jobbjobb

Mina fötter värker och jag är helt slut. Jobbat i 10 timmar idag, har under den tiden inte suttit ner något alls. Jag är alltså rätt så seeeg. Ska nu ta mig en macka till, hoppa in i duschen och sen väntar sängen på mig. Upp klockan 7 imorgon och sticker till jobbet strax efter 8. Såg dessutom att jag jobbar ända tills på måndag, herregud, vem kommer vara trött på måndag? Jo jag. Så nu ska ja inte skriva mer utan göra det jag ska.
PUSS
tjaaa.. ... :)

tjenis penis!

Fitt hor dator som inte funkar. Nu försvann mitt låånga inlägg. PALLA
Aja, idag har vi varit på långritt med ungarna. Då det inte fanns hästar över fick jag ta äran att CYKLA. Ja, cykla, jag som är den lataste personen i världen cyklade i runt 2 timmar. Herregud vad jag känner mig stolt. Passade på att jobba lite brännan så hade bikini överdel och shorts på mig. As nice förutom alla minst 30 myggbett som har placerat sig på min kropp. Galet omys. Nu har jag hur som helst jobbat klart där ute. Har haft det sjukt bra, trivs med det jag gjort och det är faktiskt något jag kan tänka mig att syssla med mer. Imorgon är det andra jobbet som gäller, sjukt taggad och det ska bli kul att få träffa massa olika människor dagarna ut och in. Jobbar som sagt 3 dagar i veckan så det är inte alls så jobbigt på det viset. Hinner liksom ha sommarlov också. Men nu ska jag sluta babbla, ikväll blir det nog soffhäng eller ja jag vet inte. Vill göra en sak men vet inte om ja vågar, ååh det kanske kan bli bra men ändå inte? Vet att.. oj nej nu ska ja inte skriva mer. Personligt blev det. hehe
haha orkar inte med mig själv. sexymaama ... not! ; )

Hallihallå

Varför bloggade jag inte igår kanske ni undrar, eller så gör ni inte alls det. Hur som helst så får ni reda på det. Hann helt enkelt inte göra det. Jobbade först på förmiddagen från halv 8 till halv 2 som vanligt. Åkte hem och käkade lite och sedan in till Norrtälje bokade en liten tid och åkte vidare till Tilda. Satt hos henne i 3timmar och vi pratade om hur hon hade haft det på sjukan och hur hon mådde nu och allt annat mellan himmel och jord. När jag kom hem runt 8 tiden var jag så galet trött att jag placerade mig i soffan och satt där tills jag gick och la mig. Orkade inte ens hämta min dator. Då är man trött. Idag var det jobb och stressade sen in till Norrtälje där fixade jag en liten grej och sen shoppade jag lite kläder och sånt. Fick även min första p-böter. HAHAH bra jobbat Lina, glömde p-skivan, korkat, I know. Nu är jag hemma och ska bara chilla resten av kvällen. Imorgon är det sista dagen som ledare på ridläder och på torsdag är det kasörska/servetris som gäller. taggataggatagga! Pengarna bara rullar in nu. Känns skönt.
Men nu har jag babblat klart om allt och inget. Puss!
fint... : )

hot as fire

Allvarligt, hur jävla snygg får man vara? Så himla himla fin. meheee. orkar inteee med mig själv haha
 
 

Fin dag!

Godmorgon. Idag trodde jag att jag skulle börja jobba tidigt men nix det behövde jag inte. Utan jag börjar vid 4 i eftermiddag. Skönt för mig eftersom jag ville sova och då fick jag ju det. Vad som händer mer idag har jag inte någon koll på ska gå ut och sätta mig i solen en stund nu och sedan får vi se vad som händer.
That's it babes, kisses!
faan vad glad man var den där kvällen!

RSS 2.0