27april

Hejsan finisar, idag har det varit sjukt mysigt väder. Jag har jobbat ute hela dagen och nu är jag helt slut. Ska upp tidigt i morgon så ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det sängen för min del. Har ju långhelg nu så det är okej att gå upp tidigt imorgon, och på söndag.. haha! Jag hoppas verkligen att allt går som det ska i morgon och att inget blir fel. För det skulle vara så skönt att få det avklarat liksom.
Men det har var allt för nu för jag ska ju som sagt sova.  pusss

saknar lite!

Jag blir lite sugen att skriva här ibland alltså.. hehe så nu tar ja en liten chans! Allt är faktiskt väldigt bra med mig, eller förutom just idag, eller snarare i morse. Jag har nog aldrig blivit så irriterad och äckligt besviken på en vän. Visst att du träffar en brud men varför i helvete ska du stöta bort dem som vill finnas där? Så jävla fittigt.
Men vi stryker det och struntar i den personen för tillfället helt enkelt! Vad har jag gjort den senaste veckan då? Jo umgåtts med kompisar väldigt mycket, ridit ponnyn och kört bil. haha ja det är rätt så nice måste jag erkänna! Nu till helgen och valborg är det inte mycket som händer jag ska ta ikapp lite skolarbete som måste bli gjort och sen ska ja rida och på lördag ska ja jobba lite hihi!
Men that's it för nuuuuu! :)
pusssss

upptagen as usual

Hejhej finisar!
Nu sitter jag hemma och äter frukost fast vid lunch tid, emh ja det där blev lite konstigt. Har inte alls haft tid för bloggen de senaste dagarna. I lördags när ja kom hem så sov jag mest och fixade med de där hemska bilderna hahah, det blev några som jag verkligen var tvungen att ta bort, sånna bilder som man inte vill att folk ska se ;) Men i lördags kväll åkte jag hem till Tilda. Det blev massa snack om fredags kvällen, hade mycket som skulle berättas hit och dit. Åkte med henne på tävling i söndags. Vi kom hem sent då åkte vi ut till stallet och fodrarde hästar och sen träffade vi Jesper i NT en sväng. Sov hos mig sen. Igår så var det hemsk skola, hem till Tilda rida lite grann och sen kom Irma och vi åkte till Täby och gick på bio. Sova sen hos Irma och nu är det idag. Har varit i skolan och ja inte gjort mycket... Så jävla lat. Men nu har ja strunt pratat klart här och ska göra lite vettiga saker mehe,
puuusssssssss

kanske kan bjuda på lite bilder från fredagen senare idag;)

Den senaste dagen!

Igår så fanns inte alls tiden för att blogga.. Drog mig själv upp ur sängen vid halv 10 efter att ha znoozat i en halv timme. Åkte ut till stallet och red min pigga ponny, slutade med att jag stod på backen och skrek för hon var bråkig. Sen var det hem en snabbis och efter det snabbt in till centrum. Där gick allt toppen och förhoppningsvis blir det jätte bra. Sen var det bara hem igen och fixa mig inför Irmas fest. Resten utav kvällen tänker jag inte gå in på detalj men satan vad kul jag hade det. Massa dans och roligt umgänge ;)
Nu sitter jag hemma och ska slänga i mig lite mackor. Har ont i hela mina ben, vad fan liksom. kan dock tänka mig vad som kanske kan ha orsakat det förutom allt dansande meeeeen det går jag inte in på. Hade kameran med mig men vet inte säkert om jag vågar kolla på dem hahah. Men måste göra det så jag får upp dem på facebook osv.
Det var allt för mig nu, pusss

otroligt gullig bild från när jag fyllde år!

Klockan närmar sig 1 och jag vaken i mina drömmar

Såhär in på småtimmarna som vanligt. Men nu ska jag faktiskt ta och stänga av min älskade dator. Har planerat att stiga upp runt 9 tiden i morgon för att hinna med stallet på förmiddagen. Sedan ska jag hem och duscha, fixa min lite snabbt för att efter det åka in till Norrtälje och göra ett ärende, för hoppningsvis så går allt bra och jag har fixat sommaren. När jag är klar inne i centrum ska jag hem och fixa mig på riktigt inför kvällens festligheter. Det är morgondagens planer. Nu ska jag som sagt stänga av datorn och drömma om Chuck Bass ;)
puss o kram, vi hörs i morgon!

på det här sättet skulle ja kunna charma till mig chuckie boy hahahaha ;)) så jävla tråkig jag är såhär på kvällen....

I got so much love to give ;)


as gullig bild, jag vet! Även om fingret är gett så stämmer rubrik jäveln. För fan jag är så jävla redo att bara ösa kärlek över människor, måste bara komma på ett sätt som passar mig. Watch out bitches, here I come!!

Om allt möjligt

Idag sov jag till 12 men fick släpa mig upp ur sängen. Skulle lätt kunnat sova några timmar till. Gick hur som helst upp och slängde i mig lite frukost, fick ett intressant samtal som jag ska ta itu med i morgon. Sedan slog jag på ett avsnitt av Gossip Girl. Tilda ringde en stund senare och vi snackade i över 1timme, skönt att prata med henne. Fina tjejen. Åkte ut till stallet, red och fixade med hästen. Pratade med Irma en stund och allt känns redan lite bättre. I morgon vankas det festligheter hos just Irma men innan dess har jag lite grejer jag ska göra. Men hur som helst så ser jag verkligen fram emot imorgon ska bli kul att få lite saker gjort eftersom jag verkligen inte gjort ett piss det här lovet. Bara suttit hemma, men så kan det vara ibland. Nu ska jag kolla ännu mer Gossip Girl. Har ju sissådär 15 avsnitt kvar tills jag är i fas så det är bara att köra på.
Puss!

senast när jag hostade lite paaarty.

Ed Westwick, my love










Jag är kär i denna mans utseende. För satan vad han är snygg. Äckligt jävla skit snygg. Synd att han inte bodde typ här, visste vem jag var och typ tyckte jag var snygg. Skulle aldrig banga alltså, rawr mumms!

När alla sviker dig, se dig omkring. De som fortfarande finns där är äkta, de andra fake

Lyckligt ovetande när denna bild togs att mitt liv skulle bli ett helvete på riktigt

Tänka sig att för 2månader sen sprang jag runt som nybliven 18åring och hade fått telefon samtal från grabben som betydde så mycket och frågade mig om hur allt hade gått efter min fest. Tänk att mina vänner inte hade det minsta emot mig, iallafall inte vad jag visste. Jag var så glad då att jag kunde explodera och inte hade jag en aning om att 2månader senare skulle killen vara skit sur på en för att tydligen var jag en ''fittig'' vänn och as jobbig och de där vännerna hatar en så mycket så att man kan bli stryken från ''välkomna på min fest lista''.
Välkommen till världens av Lina Larsson, 18år och lever ett PISS liv just för tillfället.

Hejsan hoppssan!

Tänker skriva här när jag har lust, då blir det ofta mycket tankar som är huvudet. För just nu så har jag inte många som förstår min skit situation och då är det perfekt att skriva av sig här. Vill ni inte höra på sånt så, aa haters fuck off! :) oj vad trevlig jag lät, eller hur? Nej inte direkt men det är svårt att se allt positivt när allt är negativt.
Ikväll ska jag (som vanligt när man är ensam ... haha) kolla på Gossip Girl och gråta lite över att jag aldrig kommer få Chuck Bass ;( väldigt ledsen gubbe där alltså. För han är SÅ SNYGG <33333 hihi. Ajjjja det var allt.
puss

thailand, skulle döda för att få komma dit NU och slippa alla hemma i fittiga Sverige!

RSS 2.0