Tid att sova

Jaha nyss kollade jag på Grey's Anatomy mer om va ja tyckte om de kan ni läsa på: http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy
Nu ska ja ta och sova i morron är de skola som gäller och jag har två läxor som ja inte kunnat gjort och jag har en känsla av att mina lärare kommer bli lite sura på mig... I morron ska jag även ut till Rudy och rida och känna lite på henne ska tävla henne för första gången på söndag!  Ajja nu blir det sängen för mig!
Puss&Kram Lina ♥

Bortkastad dag!

Ush vad dagen blev bortkastad... Ändå känndes det lite bra att ska skippa skolan eftersom jag är rätt hes och huvudet dunkar och halsen den värker. Allt det kan nog berott på gårdagen iallafall det hesa eftersom jag skratta riktigt mycket i går och har nog skrikit en del. Jag har inte kunnat gjort några läxor i dag häller vilket kunde vart bra annars, men alla min böcker är i skolab och i morron har vi matte och spanska, hehe vilka glada lärare jag kommer få efter mig. I dag har jag bara kollat på tv, liksom hur bra låter det!? inte bra alls!!! I morse var det Grey's Anatomy och jag satt och grina, suck, var på sådant grin humör i dag, i kväll kommer det vara ännu värre efter som Grey's Anatomy säsong 6 börjar och jag har en känsla av att ja kommer gråta en del. Såg även på True Blood för första gången, hahah alltså så här är det bara: Lina älskar vampyrer! Hahah Twilight är ju något av det bästa jag vet, och True Blood var riktigt bra! Ja vad ska man vara på halloween om man ska på nån sådan fest? Jag kan väll tänka mig en liten vampyr make over då! Ska bara tillägga också att varför ja skippa skolan i dag kan bero på att jag är så grymt skoltrött! Jag älskar min klass det gör jag, det finns inga bättre personer i hela världen än dem, men själva skolan.. Att sitta på lektioner dag ut och dag in och man är inget annat än inne gör mig bara så himla trött, jag vill hälldre vara ute, fota rida och bara göra något annat än skolan, och tanken att jag har ca 4 år kvar i skolan gör mig nästan lite spy färdig! Men gymnasiet har jag tankar på att gå på häst gymnasium, menmen nu ska jag inte sitta och gnälla!

Va tycks om min lilla photoshop lekande?
Puss&Kram Lina :) ♥

Oj Oj..

Heheh nu är min mamma en aning sur på mig, hon hade inte en aning om att ja sket i skolan i dag så hon kommer typ mörda mig när hon kommer hem i kväll... fan nu blir ja faktiskt lite sur på mig själv, men seriöst jag va så jäääääävla trött i morse och har ont i halsen, det värsta är att jag får inte rida nu bara för det! ååååh blä... ajja jag får väll se vad jag gör av de här dagen då.. kanske går och lägger mig och sover igen eller så kaske ja tar å åker moppe till skolan och säger att jag försov mig.. isåfall måste ja dra nu å det har ja ingen lust med. Ajja jag får vara berädd på en rejäl utskällning när mina föräldrar kommer hem!
Puss&Kram från en liten generad Lina ♥

Kände bara för det

Okej.. klockan är snart halv 1 och jag kom hem för ca 20 minuter sen... Elvis musikalen var så jääävla kul! gud va vi garva åh aaaaaah jag måste bara säga att jag fullkomligt älskar min klass! :''D Orkar tyvärr inte berätta om min dag eller okej en sak! Sista lektionen satt ja längst bak i klassrummet, vi hade kemi och jag orkade bara inte lyssna! Men iallafall Tove satt typ och läste Twilight ( Om jag kunde dörmma ) Sen kom vi in på det ämnet och börja snacka Twilight, och när jag väl börjar snacka om det är det svårt att få stopp.. Jag sa sen: Åhh jag vill ha en egen Edward :') Ida som satt brevid mig sa: HEDWARD? Och jag började aaaaas garava aso ni fattar inte hur kul det var! Sen skratta jag åt det hela lektionen och efter det också, och ja det var helt tokigt men kul!
I morron ska jag ju egentligen gå i skolan men funderar skarpt på att försöka stanna hemma för ja är skit trött och vi ska ändå inte göra något viktigt i morron typ, eller vi har ju musikal träning men då dansar vi och ja kan seriöst inte göra det för då får ja så ont i mina fötter så ska försöka övertala min mamma om att få sova i morron och skita i skolan!
Kan tillägga att min rosa mössa är det många som vill ha... haha den blir tagen fan hela tiden, lite irriterande.
Puss&Kram en trött Lina ♥

290909

Hallojj allihoppa (:
I går orkade jag inte blogga innan jag gick och sov, var så himla trött efter idol så jag gick raka vägen till sängen och sov! Nu är man lite piggare än vad man var i går. Idag är det vanlig skoldag tror ja iallafall om vi inte tar någon lektion till musikalen, hoppas det! Efter skolan ska vi stanna och fortsätta jobba med musikalen till ungefär halv 5, sen ska vi äta och vid halv 6 ska vi i klassen åka in till Stockholm och gå på Elvis musikalen på cirkus. Så jag kommer hem vid 12-01 i natt, så bloggar inget mer i dag utan gör det i morgon bitti och så.
Puss&Kram Lina ♥
För övrigt så älskar jag min rosa mössa!

lite speciella bilder

Kan inte säga annat än att ha en stooor Twilight affisch på rummet gör mig glad!


Jag sa aldrig att ja inte va besatt..


Och jag älskar min bakgrunds bild!


Älskar't


Lite bilder... hahah ett seriöst inlägg kommer kanske i kväll eller i morronbitti innan jag drar till skolan!

Nu är jag klar!

ÄNTLIGEN! I går höll jag på ett bra tag, i morsse hade jag tid över innan skolan och höll på och nu 1½h efter skolan så är jag äntligen klar! Så nu kommer jag blogga igen!
Vad har jag gjort i dag då?
Gick upp vid halv 6, sov knappt något i natt, det var inte kul det, vakna nästan hela tiden och kunde inte somna om... Men kommer nog sova i natt i stället då! Skolan var helt okej, hade slöjd första lektionen och vi håller på med lapp teknik och jag gör en kudde, och ja, jag + sy slöjd= inte bra! Haha nejmen jag kan typ inget, så min kudde kommer säkert bli missbildad som allt annat jag gjort i slöjden! Vid halv 10 så var det nån friends grej i aulan, jag och Kristina satt å halv sov på hennes kudde! Vi valde sen ut en kille och en tjej som skulle reprentera kamrat stödjare från vår klass. Hade sen rast i 20 minuter sen hade vi engelska, gjorde ett läxförhör som ja inte hade övat på men det kändes bra ändå, det var lätt, det lönar sig att läsa engelska böcker! Lunchen var inge vidare god men kul hade vi ändå. Sista timmen var SO vi snackade massvis, jag klottra i mitt block va något trött.. Den lektionen kändes rätt meningslös.. SLutade 13.20, sjukt skönt, fick skjuss hem från stan vid 14.10 när mamma slutade så kom hem tidigare. Nu ska jag läsa lite Twilight bloggar och lite skvaller, och sen blir det att titta in på bilddagboken och facebook!
PussoKram Lina :) ♥

Nu blir ja lite sur..

på mig själv!! Jag säger att nu ska ja minnsan börja men sen gör ja inget! Men nu ska jag seriöst ta lite bilder och fixa en header så ja fanemej kan börja blogga i morron!!!!!!!!!!!!!
nästa vecka är det mycket som händer så då måste ja verkligen blogga känner ja!
Header kommer upp så fort ja är klar tror ja!. he he

har blivit sugen igen.

Nu har jag blivit jäääätttteeee sugen på att börja blogga igen, vill liksom verkligen de, så nu ska jag nog ta och fixa en header och sånt:) Sen kan ja börja blogga igen.
Hösten blogg inlägg kommer vara om:
Mina skoldagar (såklart)
Hur det går med ponnyn och tävlningar mm.
Twilight, oj mycket om hur jag längtar till New Moon och när jag bara blir på extremt Twilight humör!
Musik, liksom bara ny musik och tips mm.
Allt möjligt annat som kommer på min hjärna.
Vi kan börja med att ni får höra på Meet Me On The Equinox - Death Cab For Cutie, låten kommer vara med i New Moon och den är hur bra som helst!

det här med att blogga..

jaa, jag har inte bloggat här på evigheter, jag har inte hunnit fixa en design och nu är min dator trasig, och det är den jag har photoshop på så... Jag kommer inte kunna fixa en ny design på läääänge, får väll se om jag kanske kan få en ny i jul men det är ju 3 månader och 16 dagar kvar såå jaa.. Tills dess;
BLOGGEN ÄR STÄNGD!

RSS 2.0