hejsan hopppasaann

tildisss ville ha något att läsa sååå jag skriver lite snabbt här även om jag är så trött och sjuk så jag vill bara vill sova.
Ja sjuk var det. Har troligtvis sen i lördags haft feber. Det har legat mellan 38,5 och 40 grader. inte inte kuuul:( Just nu är det 39... har precis checkat på twilight. man glömmer bort hur otroligt good den är. shit alltså.
hoppas veerkligen jag blir bättre snart då jag är trött på att vara sjuk. meeen ja vi får se, om det inte går över snart blir det vellan sjukhuset... saaad face.

...

Kan inte bestämma mig för hur något är. Jag saknar det, men ändå inte alls. Vill ha en nystart, börja om spelet, men vad jag än gör så hamnar jag ändå på ruta 1 igen i samma spel. Dock är det svårt att börja om när jag har små bitar av mig själv över allt. Något är hos en person och nått annat är hos dem. Jag behöver ha hela mig igen så jag verkligen kan starta om. Vill bort här ifrån, gärna så långt jag kan nu. Har insätt det. Vill träffa nya månniskor som jag slipper höra massa saker om och slipper vara någon jag inte vill vara. Kan inte släppa in någon just nu för jag är alldles för rädd att de ska göra mig illa. För så har det varit, såfort de har varit påväg in och jag har haft en sån strak relation har de gått bakom ryggen eller svikit en. Får höra att jag inte släpper in någon, ja här är svaret. De personer jag verkligen släppt in har sårat mig. Tänker inte göra om det misstaget igen och igen.

Vill inte ha det så här längre, vill hitta tillbaka till den starka personen jag var i början av det här året. Har sjunkit så lågt nu. Snälla ge mig ett täcket, på något är vilse i en stor labyrint. Hittar inte ut.


RSS 2.0