Sovtime

Hallååjj(:
Jaa nu är det snart dags att krypa ner i sängen och ta och sova. Resten av min dag har varit plugga, äta middag , tog grymt fina bilder då tycker ja iallafall men bilderna är nere i kameran så dom bilderna läggs in i morron. Sen har man pluggat lite gjort tårta och städat. Nu på kvällen vart det tårtätande och en romatisk komedi, kan det bli mycket bättre? haaha ajja, jag lovade en bild från tävlningen och här är en



Nu ska ja ta och sova för i morron är det skola!
Puss&Kram Lina (:<3

Gårdagens tävling och dagen.

Ja i går var jag ju på lokalponny hoppning med min ponny. Det gick väll sis så där men är iallafall nöjd för det var en kul dag! I LD så gick vi felfria, han va lite trög men vi kom runt iallafall. Då fick man rosett eftersom det bara var en clearround. I LC så var ha mycket piggare och det kändes riktigt bra men sen fick vi ett stopp på första hindret! ussh va synd det var inte för att jag slutade rida bara för de, utan då blev man ju lite små sur och sen hoppade han hela banan med ett nerslag också, alltså 8fel så ingen omhoppning.  Sen bar det hem och fixade i ordning han. Sen hemma i går satt man ute och tog det lungt så man har fått lite färg på sig. I dag har jag pluggat fysik.. Och f fa va svårt det är! Sen får vi ju en lapp av vår lärare med vad vi ska kunna, men det står fan nästan inga frågor utan det står på stående och hur ska man kunna svara på ett på stående!? Så jag har fått damp på det. Nu ska ja gå i väg och plugga mer på fysiken och sen när det blir dags för middag hjälpa till med den! I kväll blir det grillspett, muuuummms! Och tårta till efter rätt eftersom det är morsdag!
Puss&Kram Lina :)<3

(bild från i går kommer senare!)

Fredag!

Jaah, sista dagen i skolan för denna vecka, och bara en vecka kvar för min del, guuud va skönt säger jag bara! Skolan i dag var helt okej. dagen har sett ut som följande: Hemkunskap, vi var nere på banken och fick privat ekonomi rådgivning, det var väll bra, HAHA han som hlls i det hela va grymt snygg haha! SO, vi skulle haft det men Maggie va sjuk så vi fick ha Åke och jobba med vad vi ville, för min del blev det spanska pluggande. Lunch, det var pankakor! muummms :) Spanskaprov, ojoj det gick nog bra tror jag, får se nästa vecka... Idrott, ja fick ont i knät och var inte me för jag ska tävla i morgon och vill inte skada mej. Sen sluta vi 13.45, då åkte jag och mami och handla. Sen hemma, då satt man ute i solen och fotade lite, mysigt var det iallafall! Sen åt vi middag, grillat muumms det va gott! Sedan bar det ut till ponnyn, mami hjälpe mej att tvätta han tills i morron och han skötte sej faktiskt ganska bra! Vi gick ut men han efter för att han skulle torka och sen packade vi inte grejot i transporten mm. Hemma sen igen tvättade jag stövlarna och putsade dom, strök skjortan och fixade. I morron bär det av till Norrtälje på lokal ponnyhoppning det ska bli super kul! Nu ska jag därför sova, här kommer även lite bilder från i dag :)






Stora våriga blombilder!
Puss&kram Lina :)<3

Ett snabbt inlägg från en snabb torsdag.

Hallå allihoppa!:)
Ja som sagt, det får bli ett sanbbt inlägg i kväll också! I dag har det vart en helt vanlig B-vecka torsdag. Vi har haft musik, då spelade vi in när vi sjunger.. Håltimme, vi satt och ''pluggade'' i ett grupp rum. Åt lunch, SV, någon Käthie kom och snacka om gymnasiument med oss.. ush hemskt att välja det nu också! Håltimme (igen) Tilda och jag gick ner på stan och provade parfymer och vi hade kuul! Matte, elleer ja vi hade itne matt utan vi lekte lekar, hahah han sa att vi bruar va så okonsentrerade på torsdagar så vi slapp matten!*phiuuh* skönt! Sen skulel vi haft spanksa, men vi fick gå typ 20 över 2 eller nått sånt annars vrukar vi ha till 15.00, det var också skönt så man kom hem vid 15.05 eller nått sånt. Väl hemma vartt det kolla på tv , lite data sen upp till rummet och plugga.. Ajja pluggandet har gått cepe sämst idag för att jag är på så inte plugga humör just nu, för det är det ända jag har gjort de senaste dagarna, alltså seriöst! I morgon har jag spanska prov och 2 läxor i hemkunskapen för ja hade itne pluggat inför den förra läxan så nu måste jag göra 2 stycken, alltså jag pallar inte! Sen måste jag ren skriva en text om Astrid Lindgren, alltså måste jag gå upp typ halv 6 i morgon för att hinna göra allt. + att plugga mer till hemkunskapen och spanskan... Och det måste gå bra på spanskan så jag kan få VG i slut betyg..  Sen nästa vecka är det matte täst.. Jag suger hårt på matte, har alltid gjort det och kommer alltid att göra, seriöst!! och om det går bra på detta prov kanske man kan höja betyget! Liksom AAH jag vill ha mer än G i matte men det kommer då aldrig hända! Sen har vi även fysik prov också som verkar sjukt svårt. Och hemkunskaps läxa den veckan också. Som ni ser så mycket skola och så lite tid. Nästa år måste man planera lite bättre.. ajja nu måste jag plugga, som vanligt..
Puss&kram :)<3


090527

Jaha nu får man skriva snabbt! Min dag i dag har varit som en helt vanlig onsdag. Skolan har vart normal, helt okej lite tråkig då och då menmen. AAH Jag fick nästan MVG på Kemiprovet huhu är man glad eller är man glad? Ajja, skolan avr iallafall så här; Matte, vi hade genomgång och jobbade lite grann, NO, skrev om droger, SV, redovisningar, Lunch. ENG, hade debatt hahah så oseriöst vare! Slöjd, jag hade glömt mina grejjor hemma så jag fick täst sticka å åt helvete gick de ><', sen Ensamble och det va tråkigt. Jaa som ni seer blandad skoldag med inte mycket gjort. Efter skolan bar det av till stallet, red lille ponnyn och hoppade lite grann, måste ju känna på han inför på lördag. Han skötte sig iallafall mycket bra! Sen åka hem äta middag och plugga efter det, sen kolla på Room Service hahah så jäkla kul det är! Sen vare Grey's Anatomy efter de! (http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy) I morgong ska ja åka moppe te skolan, omg! haha nejmen det ska nog gå bra, så nu måste jag liksom s o v a!
Pusshej :)<3<3

En lång dag, ett litet framsteg och hejdundarnde med prov.

Hallååjj allihoppa
Jaa, då var tisdagen över (äntligen!)  Idag i skolan var ju dom nya 7:orna och hälsade på och fy fan va mycket folk det var överallt. Och alla är ju så himla stora! Hallå hälften av dom måste seriöst vara längre än mig. Känner man sig kort eller vad!? Ajja, vi hade 5 lektioner i dag, Geografi fast man pluggade till kemi provet då, Engelska, vi snackade om vad vi skulle snacka om i morron sen läste vi nån text och började på frågor om den, Kemiprov.. Det fick faktiskt jätte bra för mig eller det kändes iallafall så! Sen var det lunch åt två mackor. Matte jaa jag gjorde inte mycket min lärare fick sitta och förklara hur ja skulle räkna.. Musik sen, ja då snackade vi bara om massa saker lite musikal och inför nästa år mm. Det var rätt drygt och det var sjukt varmt i musiksalen, så inte direkt mysigt. Ett framsteg har även gjorts i dag, ett litet ord till en viss person som egentligen inte betydde ett skit blev sagt. Väl hemma sen blev det lite spanska pluggande gjort, spanska provet är på fredag så nu är det det man ska plugga på. Jag åkte senare moppe till stallet och red ut på hästen, han va mycket pigg men skötte sig efter ett tag. Sen bar det hem igen och äta lite middag sitta vid min otroligt sega data ett tag, SERIÖST! Jag kommer in på bdb men jag kan inte kolla på någons bilder kan inte kolla komentarer eller något!! Sen mitt internet är totalt segt det tar typ 5 minuter att öppna en sida, förstår inte vad som är fel på den! Gud nu vill jag ha en ny data!
Nejmen nu måste jag nog gå och sova. I morgon är det en ny skoldag och en ponny som måste ridas massa pluggande + Room Service och Grey's Anatomy på tv.
Pusshejj :)<3

Skit i de godnatt å sovgott

Jaa.. Nu är klockan halv 11 och ja måste verkligen sova, eller ja jag ska ligga och plugga så ja klarar det dampiga kemi provet jag har i morgon. Har sovmorgon i morgon kom ja på så det blir sköönt! Sen ska de nya 7:orna komma och hälsa på, det kommer vara smock fullt i skolan men man får träffa Isabella såå :)
JUSTE! Jag mååste bara visa den här voice over'n från Grey's Anatomy:
"Did you say it? 'I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life.' Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around; Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow."
Jag är fullkommligt kär i den, gud va fin den är seriöst!
Nej nu ska ja sova... Pusshej :)<3

Skolan + prov = blä!

morronbildHej allihoppa :)
Jaha i dag var det en helt vanlig måndag, eller nästan iallafall. I morsse när vi skulle ha spanksa kom aldrig våran lärare! Så vi fick håltimme till 09.10.. Ja lite irriterande eftersom man kunde haft sovmorgon men ändå sköt att slippa spanskan eftersom jag + alla andra inte hade nån lust att ha spanksa. Så vi satt ute ett tag och sen inne i centan och hängde. Efter den sköna/jbiga håltimmen hade vi musik, vi sjöng kareoke så det var inte mycket att göra direkt. Jag, Fanny, Kristina och Andrea asjöng ''I Kissed A Girl'' hahah våran låt som ja kom på då! Som Kristina sa också '' Aso allt hon sjunger stämmer juh fan in'' Hahah jaa jag håller med om det. Musik lektionen var alltså rätt soft men det kommer jobbiga SO och Svenska passen. På första assen skulle vi göra ett författar poträtt. Jag valde Astrid Lindgren, man skulle välja en äldra författare och hon var den ändå jag kom på eftersom jag inte är ett direkt fan av att läsa. Det var vad vi gjorde den lektionen sen var det dags att äta lunch och det var chicken bits! AAH något man äntligen kan äta! Sen Svenska passet, jag kan säga att jag kommer knappt i håg var vi snacka om eftersom jag sov genom hela passet då man inte sov något i natt typ. Efter det var det bara engelskan kvar, våran lärare gick då igenom massa ord som folk ofta tar fel på, jag tar nog inte fel på något av orden menmen, det var iallafall inte en höjdare att sitta och skriva ner massa sånna saker. Vi slutade sen vid 14.05 då träffade jag Dalan och vi gick ner till busstationen tillsammans och ja berätta om allt i torsdags kväll.. Sen väl hemma så har jag bara pluggat hela tiden, USH vad jag hatar't. Vi har då kemi prov i morgon och jag kan inte ett skit typ, eller jo lite ska läsa igenom allt 10000000ggr till nu. MEn nu när jag pluggat har ja fastnat på låten Closer To Myself - Kendal Payne. Den är sjukt skön tycker jag dåra.



Många pussar Lina :)<3

Olaglig liten sak (a)

HAHA! Ja som det står jag är hemskt olaglig.. För det första, jag byter ut min IP addres så ingen kan hitta mej, sen laddar ja ner massa GA saker som inte ens kommit till Sverige, och det finns ju till och med lagar om att man inte får ladda hem! Hahah, dom små lagarna bryr jag mej inte ett skit om! + att nu blev jag glad för ja kommer att hinna se säsongs finalen då eftersom jag laddar hem den! Haha för jag ärju i Thailand när den visas, så nu är man *happyyfacce*
Pusshej från den olaglige lina ;p <3<3

Tiden räcker inte till

Jag har nu börjat vela komma i gång med bloggandet och har vart lite bättre nu senaste tiden även om det inte var som i början. Ajja, eftersom jag inte har all tid i världen, så blir det svårt. Menmen dom senaste dagarna har vart helt okej till och med bra, förutom det som hände i torsdags kväll, har väll försökt komma över det men fy satan va svårt det är. I fredags och i lördags var det hoppkurs i stallet och då var man självklart med me ponnyn, han skötte sej nästan utmärkt båda dagarna. Lördagen var han lite fjantig och så men det gick bättre senare. Vi hade teori pass och 2 lektions pass, det var en lyckad kurs och jag är mycket nöjd och längtar tills jag ska komma ut på banan på lördag! För på lördag är det lokal ponny hoppning i Norrtälje och ja hoppas det går bra. Nu på kvällen har jag vart och firat mina kusiners pappa för han fyllde 50 i torsdags! GrattisGrattis!! Så vi har varit i en lokal och träffat massa folk. Nu är det minnsan dags för mej att sova eftersom man är sjukt trött och i morgon är det en till dag som måste orka med!
Puss&Kram (: <3

Sanningen, den gör ont.

Så är det bara...
Nu efteråt önskar jag mer än något annat att ja inte hade sagt det. Även om man fick en lättnad från början kom resten som en smäll i bak huvudet, helt oväntat. Även om det inte var jäätte oväntat var det ändå jobbigt.
Jag behöver er i morgon okej?
Snälla ring eller sms:a!
Pusshej :/ <3

Radera+Lina=Hemskt

Hallåj!
Jag har inget minne på min data alls! Det är hemskt för jag kan nämligen inte öppna photoshop... Så nu måste jag sitta och radera bilder och det är fullkomligt hemskt! Bilder är liksom minnen som man har men jag måste kunna använda mitt dyra pogram så, då får man ta och radera massa bilder. Nu ska massvis med bilder bort så photoshop kan öppnas och desningen kan göras fullstädningt klar!
Puss&Kram <3

Jag är dålig på att blogga..

Jag är så hemsk ledsen för att jag inte hinner blogga! Jag vill fixa mer på desnigen men mitt photoshop går inte att öppna för jag har inget minne på min data vilket är vädligt jobbigt!! Så jag har liksm inte riktigt orkat att blogga mm.. Sen har det vart så mycket annat nu! Men jag lovar, värkligen lovar att jag ska komma igång! Jag ska ju åka i väg till Thailand om 18dagar så då ska jag ha en blogg nere i från Thailand eftersom man har en dator med sej! Men nu så får vi se hur det går med allt annat!
Pusshej!<3<3

Hos Fanny (igen)

Hahahah jaa x) nu är vi här igen, liksom jaa.. hahha ajja, man får vällan se vad som händer ;p
pusss&Kraam (a) <3<3<3<3

Rix Fm Festival

Jaha! I dag eller ja igår blir det ju nu, menmen jag, fanny , becka, jonis, å några till var på rix fm festivalen och det var så jäääkla kuul!! :D:D SNOW PATROL SPELADE! AAAAAAAAAAAAH Jag älskar dom så blev helt tokig, dom spelade Crack The Shutters och Chaseing Cras, åååh vad jag älskar dom låtarna! :'') <3 Det va massa andra bra artister där också. EMD, Måns, Alcazar, Kim, Janette (stavas) Sarah Dawn Finer (stavas) ajja många bra och mycket kul :D
Här kommer lite bilder :D Bilderna är inte bästa kvalite.. Eftersom jag är kort har ja jätte svårt att få upp kameran högt och hålla den stadigt, några är bättre än andra, sen men ljuset och allt. AJA Jag Är ändå sjukt nöjd att ja har fått lite bilder :) DET ÄR EXTREMT COPYRIGHT PÅ BILDERNA! INGEN FÅR KOPIERA UTAN MITT TILLSTÅND
    
     


I skolan.

Jaa, vi har geografi nu och vi ska egentligen leta efter gruvdrift , eller ja om diamanter... hahah jag pallar inte de! Kristina å Andrea är och målar av halva världen xD haha ska gå å kolla sen kanske hur det går för dom.
måste dra nu! pusshej <3<3

RSS 2.0