Torsdag,torsdag,torsdag.

Jahap.. Då var torsdagen snart över. För min del har denna dag varit helt okej, skolan har flytit på precis som vanligt, det gick otroligt snabbt och det var skönt. Vad har vi gjort i dag då, jo vi hade som vanligt bild på morgonen, den lektionen är väl inte direkt min favorit då jag inte är duktig på att rita. Önskar verkligen att jag var det men, nää det är jag inte. Sen var det NO och vi hade kemi och vi gick igenom lite inför provet som vi ska ha om drygt 2 veckor.. Efter kemin var den en kort rast och sen matte, jag tror inte direkt jag gjorde så mycket idag men kände mig så extremt seg på matten att ja funderade skarpt på att åka hem, men då skulle jag behövt gå 3.6km och det hade jag verkligen inte lust med! Sen var det lunch. Efter den korta lunchen var det dags för musik i 2timmar! Vi övade först på 3julåtar i stämmor, alltså, altarna var för sig osv. Det kändes givande för då kunde man koncentrera sig mer på vad man skulle kunna. Sen gick vi tillbaka till musiksalen och vi körde igenom låtarna hela klassen. Efter det så kollade vi på lite filmklipp från när vår lärare var i Italien med sin förförra klass. Herregud vad vi skrattade och fick en sådan extremt stor längtad! Men det är inte så lång tid innan vi åker, 24 maj, då jävlar åker vi iväg! När vi kollade på den fär filmen fick jag lite ryck då jag såg en staty som jag är nästan helt säker på att den är med i New Moon, jag blev lite smått galen och började säga ungefär så här: oh my god!! aaaah kolla, aaah!! Det är ju den, shhiit herregud jag dör!. Det låter som en vanlig damp reaktion av mig. Påtal om New Moon, alltså jag kan knappt fatta att för 1 vecka sen hade jag inte sätt filmen, och då satt jag hemma hos Dalans mormor och var helt tokigt hyper vid den här tiden, tror nästan att vi satt och fikade nu, och skulle snart sätta oss och kolla på extramaterialet från Twilight. Thihi man har ett minne när det gäller sådana saker. Ajja! Efter musiken hade vi spanska och vi fick sluta 20 minuter tidigare, det är så skönt att göra det, speciellt när det gäller spanska som jag tycker är så extremt tråkigt som jag för övrigt har prov i morgon så jag måste plugga lite snart. Efter skolan så gick jag, Fanny, Anton, Emma och Hannes ner till busstationen och sjöng hela vägen ner, det var ett antal personer som kollade på oss, men va fan vi måste ju få ha det lite kul! Sen tog jag bussen ut till stallet, där jag segade som en galning. Herregud, var helt total seg så det blev en snabbis med Rudy idag. Nu sitter jag här och måste egentligen plugga men har liksom inte riktigt någon lust med det. Lyssnar på New Moon Soundtracket som är extremt bra! Påtal om New Moon igen så ska jag faktiskt gå och se den en 4:de gång i morgon. I morgon blir det att se den med Dalan och Julia, det ska bli riktigt skojjsigt!
En av låtarna från New Moon Soundtracket som verkligen är en av mina favoriter;
Monsters - Hurricane Bells

Nejmen nu ska jag faktiskt ta och gå ner och sätta mig och plugga en stund!
Pussar!

halft sjuk.

Jahaa.. Tog ju som sagt svininfluensan spurtan i går och nu jaa då blev man lite sjuk.. Så för mig blev det att stanna hemma i dag. Sov riktigt jobbigt i natt eftersom jag inte kunde ligga på vänster armen så var det otroligt jobbigt! Vaknade då i morse och hade ont i halsen,huvudet och hade lite feber.. Gick då och la mig och igen och gick upp runt 10.15. Nu har jag precis gjort frukost, plättar! mummms! Även min kisse Marillion tyckte det var gott så han fick smaka lite och då satt han och tiggde. Hehe man skämmer bort kissen en aning va? Nu tänkte jag att jag ska ta och klä på mig lite mjukis kläder och sen sätta mig och plugga ute i köket!
Vi hörs senare! pussar

Tisdag!

Tjohej!
Jaha, då var det tisdag och första dagen i skolan för min del eftersom vi hade studiedag igår. Dagen har sätt ut som en helt vanlig tisdag förutom att jag tog sprutan mot gris influensan, eller ja svin influensan heter den då men själv så kommer och lite annat folk på andra namn åt den, t.ex Adde kallar den för bacon febern, det fick mig att skratta högt. Somsagt skolan var helt okej, dagen gick förvånats värt fort förbi, trodde i morrse när jag vaknade att allt skulle gå hur segt som helst men det gjorde det inte. Sov extremt dåligt i natt så var nog lite övertrött i skolan och fick ju träffa Dalan så vårt Twilight beroende snack drog igång igen! Mina klasskamrater tycker jag är extrem som räknar ner till Eclipse. Under spanskan kände jag mig helt skumm, liksom typ allt snurrade och såg mörkt och sen blev allt jätte ljust. Den där dumma sprutar gjorde mig lite smått konstig. Det gick iallafall bra att sjunga på enseblen, det var skönt att kunna göra det så det inte låter dåligt när alla andra lyssnar. Vi gick även reda på biologi provet som vi hade förra veckan, jag fick 38/48, 39p var MVG så jag var bara 1p ifrån, men ändå så jag riktigt nöjd med det resultatet. När jag kom hem så pluggade jag spanska ett tag och sen kände jag mig riktigt dålig, den där sprutan håller nog på att göra mig sjuk.. Vill verkligen inte bli sjuk så får väll se hur jag mår imorgon. Nu sitter jag här har riktigt ont i vänster armen och lyssnar på Lady Gagas nya låt Bad Romance, riktigt bra låt tycker jag. Tror faktiskt jag ska ta och spela lite piano nu..
Vi hörs!
Pussar!

Possibility - Lykke Li

Just nu sitter jag och pressar Possibility - Lykke Li. Jag blev helt sjukt kär i låten efter att ha sätt New Moon och vilket samanhang de satte in låten i! Tror jag inte har grinat så mycket till något sånt som jag gjorde till den scenen. Nu ska jag iallafall lära mig spela den här låten på piano för jag har fått tag på akroden!


22 November

Hejjjsan:)
Det blev inget bloggande i går.. eller i dag. haha. I går var jag först hos hästen, sen åkte ja hem till Ida med några kompisar och vi hade det mysigt. Jag var dock riktigt trött efter att ha varit helt hyper i 2 dagar så var lite smått seg och lyssnade inte direkt mycket. Andrea och jag gick upp till hennes rum och sov där för vi båda var så sjukt trötta, men det var mysigt att snacka med henne. Underbar tjej det! I morsse så åkte vi från Ida runt kvart i 10 och fick sitta på bussen i 55 minuter! fytuuusan va tråkigt det var. Jag hatar verkligen att åka buss! När jag kom hem gjorde jag mig lite att äta och mammsen bokade biljetter till New Moon som vi såg i kväll! Sen drog jag ut till pappas jobb och städade där. Åkte sedan hem och var hemma en stund och åkte sen in till Norrtälje och hem till min faster och firade som fyllde år i tisdags så vi blev bjudna på fika och var där med mina små kusiner också som är extemt söta! Sen var det att åka hem igen och då sommnade jag i soffan! hahah lite jobbigt.. Men gud va trött jag var, så där sov jag nån timme eller två, skönt var det iallafall. Sen åt jag lite mackor och sov sen vidare. Herregud vilka dåliga vanor man får. Sova i soffan från 6 till 8 typ.. Vid kvart över 8 åkte mamma och jag in till Norrtälje och vid 9 så började New Moon. Herregud vad jag älskar den filmen. I kväll var det 3:de gången jag såg den och jag kommer aldrig tröttna! Ska försöka boka in en visning nån gång i veckan och sen i helgen kanske det blir några från klassen som följer med. New Moon har ju slagit massvis med rekord, liksom på premiär dagen drog den in 72.6 miljoner dollar i USA och Kanada. Midnattsvisningen drog in 25.6miljoner dollar, tror att der var i USA och Kanada också. Sen denna helg har den dragit in 140.7 miljoner dollar i USA och Kanada tror ja. Liksom ja va ska man säga? Är filmen stor eller är den stor? Ojojj Själv så är jag som sagt kär i den och är nog inte ensam om det!
Nejmen nu ska ja någ ta och fixa mig inför sängen och sen sova.

New Moon

Det ända jag säger är att New Moon är: HELT JÄVLA UNDERBAR!!!
Jag är helt fullkomligt kär i filmen.
I torsdag gick timmarna så segt så det fanns inte, när klockan var 4 så liksom var det ju som en evighet kvar, och det tog ju sådan tid. Men sen äntligen runt 00.05 drog filmen igång och det var tårar, skratt, skrik, damp och allt möjligt. Jag var nästan helt mållös efter sista scenen och hela filmen! Vill inte avslöja något för dem som inte har sätt den men, varulvarna var extremt bra gjorda, + att Kiowa är för snygg! Låtarna är jätte bra utplacerade. Allt i Italien ägde helt fullständigt, jag älskar den delen i boken så sjukt mycket, att få det komma upp på stora duken var helt otroligt och och jag fullkomligt älskade det! Man fick med det mesta som verkligen behövdes komma med för att dem som inte läst boken skulle fatta. The Volturi var så jäkla bra! Dakota Fanning är helt otrolig.
Torsdags natten blev det 2 timmars sömn och upp på fredagen och drog in till sthlm.
Sen vid halv 7 var det dags igen för New Moon, den här gången var det sånt ös i biografen! Herregud, det var skrik och tårar och jag älskade det ännu mer andra gången, filmen blev helt enkelt bättre. Nu är jag så trött så ja håller på att dö. Hah har ju klippt mig och färgat håret och min kompis Sofia tycker jag ser ut som Kristien Stewart i håret just nu! haha, iallafall när det är lite små ofixat!
Avslutar detta inlägg med att säga att Chris Weiz är ett geni! Han gjorde min favorit bok till den bästa filmen som exicterar! Ska försöka boka biljetter tills på måndag för då är det studiedag!
Puss&kram från en extremt glad Lina som är hög på NEW MOON!

här ska man skriva nått?

Först vill jag säga: fööörlåååt för dåligt uppdaterande, de senaste dagarna har gått åt till att plugga biologi och sen har det varit mycket i Twilight-världen, haha enligt mig. Gala premiären i LA var i måndags och då var det bilder , intervjuer och annat sånt som var mycket intressant!
Nu till det andra. I dag så vaknade jag och insåg att i morgon ska jag få se New Moon, och tror ni inte att den saken har gjort hela min dag? Joo, hela dagen har det varit små saker som påmint mig om Twilight, New Moon eller nått som har med det att göra.. Skolan flöt på lite halftsegt men det gick. Efter skolan drog jag till Stockholm och där är det ju New Moon afficher överallt! Så gick jag och log som en galning eller vad!? Haha måste ha sätt lite dum ut. Hämtade mina biljetter inför premiären, andra gången jag ska se New Moon! Sen drog jag till frissan och förgade håret BRUNT! ohlala! Bilder får ni se på fredag(anledning till det kommer) klippte mig också och är nöjd. I morgon kommer dagen se ut så här: skola, ha biologo prov, slutar, träffar dalan, vi går och köper saker vi behöver inför kvällen och sen går vi till hennes mormor och fixar middag, snackar, KOLLAR PÅ TWILIGHT! Vid 23.20 så går vi väl ner till biografen, intar våra platser och sen ser vi NEW MOON! Herregud, jag har svårt att fatta att det är så nära nu, efter all väntan nedräkning osv. Så nu är man riktigt hyper, men ändå trött! Vi avslutar dagen med BILDER!:D

Lite fina bilder, mitt skåp i skolan är då mega sexigt, och väggen hemma, jaa jag älskar den!
haha nu ska jag sova och ladda inför The Twilight Saga: New Moon i morgon!


FIXNING!

Ni får ursäkta röran här nu men jag håller på att fixa om designen, men just nu räcker inte tolamodet till göra klart allt. Troligtvis gör jag klart det i morgon kväll, eftersom på dagen i morgon så blir det mycket annat som skall göras.. Så i morgon kväll kanske nu får se en ny design annars så fort som möjligt!
Nu ska jag nog snart läsa Breaking Dawn!:)

Fredagen den 13!

OOOH, i dag är det fredagen den 13 och enligt mitt horoskåp i FRIDA, min tur dag? Hur sjukt kan det bli? Hahah dagen har väll vart riktigt bra så kanske var det en tur dag iallafall! Skolan flöt på bra och det var riktigt kul, speciellt med Andrea min lilla sötnos! Haha Andrea sa att Robert Pattinson var veckans hottie, då hon satt och höll på med en godis ask hela engelskan och ritade av han med magrutor och allt, mycket vackert! Haha hon sa ju då att han var det, jag höll inte med och sa: Emh årets hottie?? Haha Jonis sa att han skulle bli veckans hottite, jag sa bara; haha du får kämpa gubben!;) Som sagt var jag även en aning hyper i dag ocksååå! Efter skolan så gick jag ner till kryddan och köpte aftonbladets bilaga Klick! Dem hade nemligen en medföljande tidning på 34 sidor bara om New Moon, så man kunde ju inte missa att inte köpa den! Sen sa Julia att hon sätt en tidning med Robert Pattinson på framsidan på pressbyrån, så jag och Dalan gick dit direkt, köpte inte den tidningen men hitta en annan som bara hanlda om Twilight! Haha, pressbyrån har förfan as många bra tidningar! Liksom dem säljer Seventeen där!! Hehe jag ska gå dit och köpa massvis med tidningar när jag har pengar! Och ska nummret av Vainty Fair när Robert Pattinson bilderna + intervjun är med! Haha de bilderna är så sjukt vackra så måste ha dom i mitt skåp! I kväll har jag tänkt att kolla på idol såklart men även försöka fixa nya deisgnen, känns lite jobbigt att fixa den nu eftersom på onsdag ska jag klippa och färga mitt hår och måste då säkert göra en ny för jag känner för det, men då får det bara bli en ny header och en sån sätter man ju in lätt. Nu ska jag iallafall kolla lite egenom mina tidningar och fixa lite med affischer i mitt rum! I kväll får ni nog se resultat!
Nu är det bara 6 dagar kvar!!

Min och Andreas favorit bild för tillfället!
hahah nu ska ja kanske leka lite med designen? :p

gladast!

Jag är glad, glad, glad, glad, GLAD!
Herregud, jag fattar inte riktigt vad är fel på mig just nu, jag är bara extremt glad! Det har inte hänt något speciellt, inte alls! De som jag vill ska hända är inte i närheten av att hända, men ändå idag är jag så glad att jag håller på att spricka, känner mig helt ner kärad! Och jag är inte ens kär, eller? Herregud det är väl det ända problemet jag har just nu? Annars är allt helt jävla toppen! Om 1 vecka så är det bara 3 timmar kvar tills jag kommer sitta i biosalongen! Aso jag kan seriöst inte fatta det själv att det är så jääävla kort tid kvar, det kan nog va en av sakerna som gör mig så himla sjukt glad!! Sen har jag köpt två tidningar i dag, i en av dem så var det en intervju med Robert Pattinson, och i den andra så var det typ 5 sidor med massvis om New Moon! Och en stoooor poster!Wohoo och små bilder i tidningen som jag ska klippa ut och sätta i mitt skåp! Haha i morgon ska jag även köpa aftonbladets bilaga, en tidning med 35 sidor om bara Twilight och New Moon, woho det är snart dags och det märks verkligen! Själv ska jag se New Moon minst 3ggr, om inte fler! Hihih bara för att jag känner mig glad ska ni få lite av min gladhet!

Haha i Robert Pattinson format, nejmen seriöst han ser så jävla lycklig ut, Kanske är det bara jag, eller ser inte han lite smått kär-glad ut? Gud jag skulle göra vad som helst för att vara kär-glad!
Nu ska ni få höra min nya pressar låt! Jag är sjukt kär i den, gud va bra den e!
Jason Derulo - Whatcha Say; Jag älskar refrängen!


kommer inte på va ja ska skriva här.

Nu är jag extremt trött! Så nu ska jag verkligen sova, eller ja jag skulle behöva läsa igenom matten lite grann men vafan jag orkar inte? Antagligen så kommer jag fastna här som vanligt? Hade nämligen tänkt att kolla lite bloggar snabbt innan jag tar och sover, heh så ja kommer säkert hitta nått som jag måste kolla upp vilket leder till flera saker jag ''måste'' kolla innan jag sover. Hahah ibland är det fan lite jobbigt att vara besatt av något. Hahah nej då jag klagar inte på min besatthet av Twilight! Jag älskar att vara besatt! Hahah måste ju nämna att i morgon är det exakt 1 vecka kvar tills jag ska se New Moon! Midnattsvisnings biljetter har man juu!!
Nej nu måååste jag läsa bloggar!

fixar och trixar!

Som rubriken säger, jag håller på att fixa och trixa! Har precis fixat en ny header i photoshop som jag blev riktigt nöjd med! Ska kanske ta och fixa lite fler saker så det blir riktigt bra! Just nu sitter jag och vill ha massvis med pengar så jag kan köpa alla dessa saker som jag vill ha men inte har pengar till... Sakerna jag vill ha är: Twilight - Deluxe Edition (2-disc), Grey's Anatomy säsong 5, nya kläder, ett fleece täcke åt Rudy och alldeles påtok för mycket mer saker.. Menmen man får väl spara, och det är ju jag riktigt bra på *host* haha ajja! Nu ska jag typ plugga eller göra nått annat.. eller så fasnar jag kvar här tills jag lyssnat klart på New Moon soundtracket!

Avslöjade?

Lite tidigare i dag satt jag och läste twilight bloggar, liksom där skriver dem ju allt skvaller som hörs om skådespelarna, bilder på skådespelarna osv.  Det är väl ingen som har missat alla ryckterna om att Rob och Kristen dejtar varndra? Om du gjort det så är du lite efter, nejmen det står seriöst överallt. Ajja, dom ryckterna har gått från att dem ska vara förlovade till att dom är gravida osv, allt det där känns väldigt fake enligt mig, men det andra, att de bara är tillsammans känns lite smått äkta, och efter dessa bilder som jag hittat känns det verklig äkta!


Så, själv så börjar jag verkligen tro att de är tillsammans. Liksom kolla bara på leendet de har på läpparna, de ser så himla lyckliga ut. Och dem är ju bara för söta tillsammans! Så nu kanske de går ut till media och säger sanningen? Om det nu är så att dem är tillsammans.

jävla cepe damp!

Fy faaan va sur jag är nu!:@ Jag har fixat mig klart, fixat iordning alla saker som jag ska ha med mig och så ska jag ut och starta moppen för att jag ska kunna åka till skolan, men nehe... Den jävla cepe saken startar ju för faaanemej inte!!!!! Aso seriöst jag är så jäääävla sur för jag ville liksom gå i skolan i dag! Vi skulle ju haft framtidskonferans och det är ju fanemej viktigt för gymnasie valet!? Fy faaan säger jag bara. Min klassföreståndare var inte heller direkt glad när mamma ringde och förklarade saken, gud jag vill bara BLÖÖÖÖH!!! Så jäävla sur nu så det går inte och beskriva! Så idag blir det att vara hemma med min sjuka bror och plugga...
pussar från en riktigt jävla sur lina.!

Härlig Tisdag!

Nu sitter jag här och är heelt slut! Är så sjukt trött..
Min dag i dag har varit riktigt super! Vi hade engelska, matte/geografi och matte igen. Fick reda på mitt geografi prov där jag fick 37.5/48, gränsen till MVG va 40! Så jag var sjukt nära, men riktigt nöjd iallafall! Vi fick sen tillbaka våran skrivuppgift att vi skulle berätta om en resa genom USA, jag emma, emma och maria fick MVG- på den!! Herregud, vi var liksom en aning oseriösa? menmen tydligen så tyckte Åke de va bra! Vi snackade sen om matteprovet vi ska ha på torsdag. ush måste plugga till det nu också. Vi hade sen lunch och fick en snabb läxa av vår spanska lärare och sen drog vi ner till bion, för vi skulle se på bio, nått som skolan anordnar varje läsår. Vi såg en film som hette Fighter, nån dansk film som handlade om.. nej ja orkar itne dra va den handlar om , ajja den var rätt bra iallafall. Det ändå jag tänkte på när vi satt där va att om 9dagar och 12 timmar kommer jag att sitta och se början på New Moon, hehe ja lite besatt jag vet! Efter bion så fick vi sluta så idag slutade vi ca 13.45! Satt på bibblan ett tag me några från klassen, dock var jag lite associal och läste Breaking Dawn medans dom andra snackade hej vilt om religon? Hahah orkade helt enkelt inte lyssna på deras pladder. Åkte sen med pappa hem och kom hem runt 15.00. Då fixade jag klart med bullarna som mamma bakat åt mig och sen vart det pluggande/sitta vid mammas data/kolla på tv/lyssna på musik... haha konstig kombination, fick lite gjort i matten iallafall. Sen vid 17.20 drog pappa och jag in till norrtälje, först skulle vi fixa nått spel åt min älskade lillebror sen upp till skolan och sälja fika. Kvällen var rätt kul, med klassen är det ju toppen! Just nu har jag typ 20bullar och 1 busslängd i mitt skåp + 4st läsk burkar!! Hahah jag, andrea, kia och fanny ska svulla i morron! Förövrigt så blir det en jääävligt soft dag i morgon! Jag börjar klockan 09.00 och slutar 13.00 och har inte en ända lektion! Vi ska nämligen ha framtidskonferans så man slipper skolan! wihu det gillar jag!
Nejmen nu måste jag fanemej ta och sova, är helt sluuut!
Mitt skåp är förjävla snyggt! haha! har lite tomma platser där och där, ska få upp fler bilder!
Nu ska jag sova för att jag ska orka allt jag ska göra.. hehe!
Pusssar!

Första skoldagen på länge!

Jahapp.. Då var denna måndag över!
Den här dagen var riktigt soft! I morsse var jag extremt hyper, satt och skratta hela tiden med Dalan! Haha vi och vårt Twilight snack, och när vi drar igång då är det svårt att få stopp. Sen gick klassen iallafall iväg ner till slöjden men vi hade igen lärare så håltimme! Riktigt skönt eftersom ja itne kände för slöjd! Vi satt i sentan i typ 1timme eller nått och snackade och bara drygade omkring, mycket snack behövdes det ju nu efter lovet och praon! Vi hade sen musik fast vi fick bara skriva massa underlag för utväcklingssamtal och så snackade vi om hur veckan skulle se ut. I morgon ska vi på skolbio klockan 12.00, alltså 3 lektioner har vi i morron! Sen i morgon kväll ska vi sälja fika till nån konsert och vi ska även få se på konserten. På onsdag är det framtidskonferans så då har vi sov morgon och inga lektioner! Wihu, det var kul att få reda på. Sen hade vi engelska, och kände nu att jag har mycket att göra i engelskan, och speciellt efter min lärare sa att jag måste för att få VG och förra terminen hade jag Vg nästan MVG, fy fan va sur jag e på henne hon ser vist inte att jag är bra engelska, vill fan döda kärringen! AAAh.... Sen var det iallafall lunch och då var det snackade och sånt. Vi hade sen en lektion med vår tekink/fysik lärare, han snackade om onsdagen och gick igenom lite vad vi ska kunna på Fysik provet vi ska ha i December. Nu kommer det bli mycket i skolan känner jag och ska verkligen försöka jobba på så bra som möjligt och verkligen visa att jag kan, även om jag inte vill!
Haha, nu ska jag ta och sticka ner till duschen ocg duscha en snabbis, sen blir det kanske läsa lite Breaking Dawn eller sova! Menmen datan kommer iallafall stängas av snart, när jag fixat med iPoden!
Pussheejj!

Drömmar...

I går vart det inget bloggande för min del, kan inte riktigt säga varför jag inte gjorde det för det finns ingen bra anledning... Måste bara ta och berätta om typ den sjuuukaste drömmen jag haft på länge, berättar det som ja kommer i håg. Kommer inte nämna en viss persons namn för det avslöjar en heldel saker som är liiite hemligt. Ajja, jag var iallafall i ett jätte stort hus med han, och vi typ var nån stanns, uppe i något rum och snacka, hehe, det började med att vi snackade sen var det liite pussande (a)  Sen helt plötsligt så skulle jag gå därifrån snabbt för hanns pappa kom, jag gick nån stanns. Sen så skulle jag smyga mig upp till hanns rum igen, såg att hanns pappa kom, sprang till hissen som dem hade, eftersom de bodde i ett gigantiskt hus, kom på att han ändå typ kunde se mig genom hissen eftersom det var glas som hissen typ var gjord av, men ändå kunde jag gömma mig bakom nått som var i hörnet. Kom sen upp till hanns rum igen och var överlycklig och då var det ännu mer pussande, och då kommer hanns pappa in och vi står där helt paff. Sen helt plötsligt är jag på en tåg station och bråkar med Robert Pattinson! Alltså det var helt sjukt, jag kommer inte direkt ihåg vad vi bråkade om, det var typ kärleks problem. HAHA så jävla sjukt! Mina drömmar är lite smått sjuka. Som förut en gång drömde jag att jag träffade Robert Pattinson i Norrtälje och fick hanns läder jacka som han skrev sin autograf på och sen så klappade han mig på axeln och sa: Ta väl hand om den. Jag fick helt damp i drömmen. HAHA Liksom hallåå??? Är det inte liite konstigt bara? Ajja, jag har tänkt att försöka fixa ny design, men vet inte riktigt om jag kommer hinna det nu.. Tror jag kommer ha rätt mycket i skolan de närmaste veckorna, sen är det gymnasieval för min del ocksåå, alltså påtok för mycket. Heheh..
Puss&Kram

6 November

En prao-vecka avslutad! Min vecka har varit toppen bra! Ridit, fixat, skrattat haft det allmänt kul! Det är ju extra bra när man har sällskap hela tiden också!
Idag så kom jag dit vid 8 som vanligt, börjde med att putsa lite träns sen kom Mirah ut och sa att de skulle äte frukost och jag fick komma in och fick en kopp te! Satt där en stund, sen gick Irma och jag ut och släppte ut hästar. Sedan gjorde jag hö påsar, allt hö räckte dock inte så gjorde in klart alla, och Anna och Irma skulle in till Norrtälje och handla så ingen kunde köra in en ny bal, så jag gick och red Rudy då. I dag var hon lite små trög i början men i slutet så släppte det och hon gick jätte fint. Sen tog jag upp henne till stallet, la på henne ett täckte och släppte ut henne och gav hästarna lunch hö. Senare fick även jag lunch, vi satt där inne ett tag snackade och segade.. Sen bar det ut igen och hämtade Jul och red henne. Hon gick rätt okej hela tiden, kickade dock några gånger i traven och galoppen när man kom åt med skänkeln för långt bak.. Men hon gick rätt fint! Efter att ha ridit henne så mockade jag 3 boxar och sen gjorde jag lite hö påsar. Irma och jag gick sen in och fikade. Vi satt där och snackade och tog det lungt. Vi gick sen ut och tog in hästar vilket gick fort eftersom vi fick hjälp av hennes lillebror. Sen gav jag Ell och Zofë hö och sen for jag hem. Dagen var skön och det var inte alls så kallt som igår. När jag väl kom hem så vart det data sittande, och sen idol tittande. I kväll var Tove och Reza mina favoriter, som de alltid är, och Erik såklart, gud va han sjöng bra!
Till linas lilla favorit låt just nu, eller en av alla.. !
Use Somebody - Cover av Paramore

5 November

Wihoo jag är så sjukt glad just nu! Jag har idag varit så extremt glad.
Dagen började med att jag åkte ut till stallet som vanligt denna vecka. Fick skjuts från bussen idag så slapp gå, skönt med tanken på det äckliga vädret. Kom ut dit och gick direkt in och blev bjuden på fika. Sen gick jag och Irma ut och släppte ut hästar och sedan mockade jag massa boxar, Irma och jag blev klara med stalljobbet rätt snabbt, och det var skönt för då var det bara det roliga kvar, alltså att rida. Först gick vi ner och byggde hinder eftersom i dag skulle vi hoppa. Sen tog jag in Garlic och Appe som vi skulle rida, vi fixade iordning dom och ner till volten. Jag som red Gralic hade ridit honom i typ 10 minuter förut och i dag hoppade jag 3 stuts med en oxer, och hoppade en ensamstående oxer på 1.10, helt otrolig ponny. Vi gick sen upp till stallet igen och jag fixade med hästarna och Irma fodrade. Sen fick vi lunch, vi satt där och snackade lite grann också. Sen bar det ut igen och vi hämtade Rudy och Jul. Jag hoppade då Rudy och det gick så jävla bra! Thihi jag älskar Rudy! Efter att ridit dom gick vi in och fikade och snackade och skrattade!!  Sen gick vi ut och smorde läder, tog in hästar fodrade eftermiddags hö. Efter det gick vi in satt vid datan, sen kollade vi tv en stund och sen drog jag hem. Nu ska jag ta och duscha för snart är det EMA! Woho jag älskar galor!
Pusshej:D

New Moon

Jag har redan bokat biljetter för New Moon två gånger! Kan knappt fatta det, Ska gå på midnattsvisning i Norrtälje + på premiären den 20 inne i sthlm. Liksom har redan helt bestämt två föreställningar och det kommer bli 2-3 till! Herregud mina pengar kommer försvinna men va faan! Det är New Moon, det är bio och många kompisar som vill se filmen, vad gör man inte? Nu är det dock dags för mig att sova. ouups jag har vist inte nämt att jag är med i en tävlning där man kan vinna en resa till London och träffa skådespelarna från New Moon, thih skickade in bidraget för 20 minuter sen, hoppas på det bästa men rääknar verkligen inte med något. I morron får jag dem svaren. Nejmen nu måste jag sova om jag ska orka med en hel dag i stallet imrn!
Pusshej :)

4 November

Äntligen, äntligen, äntligen! JAG HAR BILJETTER TILL NEW MOON! 20 november, 18.30 Rigoletto, sthlm. Då jävlar smäller det! Jag kan inte förstå det själv, att äntligen är det sant! Woho!!
Nejmen nu till min dag! Kom till stallet idag vid kvart över 8. Träffade Irma och vi tog ut hästar, och sen gick vi in och fikade. Sen bar det ut igen och då mockade jag 3 boxar, sen blev det panik men new Moon biljetter och höl på med det i 1timme kanske, inga bokingar då, men dem kom nu vid halv 6.. ajja! Efter det så red vi Rudy och Garlic, jag fick även testa Garlic vilket var annorlunda men riktigt kul, mysig häst hon har! Sen tog vi dom tillbaka till stallet, fodrade dom och jag fixade lunch hö till Rudy, Amanda och Neema, fodrarde dem och sedan spridde jag och Irma ut halm i båda lösdrifterna, det var jävligt jobbigt.. Sen tog vi oss en förrtjänad lunch. Efter lunchen så gjorde jag ett antal hö påsar, sen soppade jag hela stallet. Vi fikade sen igen och sen gick vi ut och red Bitte och Jul, i dag fick jag rida Bitte och det var mysigt. Sen gick jag tillbaka till stallet med henne och sen bar det hem. En sköndag.. Nu ska jag typ duscha och plugga..
Pusshej från en glad Lina

3 November

Jaha, då kom vi en dag längre in i november, en dag närmre New Moon premiären, en dag närme osv osv. haha!
I dag så var det första sagen för mig på riktigt prao, är då nu i stallet, där jag stortrivs! Kom it lite senare i dag än vad jag skulle, var där vid ca 9 eftersom jag först var i Norrtälje och fixade med min dumma fötter.. Kom iallafall dit, mockade 5 boxar, soppade hela stallet, följde me Irma ner till volten med Mini och Bella så dom fick springa av sig lite grann eftersom de står inne. Sedan tog jag in min lilla älsking Rudy och fixade lite med henne. Gick sen in och fixade och vi snackade om vilka hästar jag skulle rida idag och hur vi skulle rida dem osv. Irma och jag gick sedan ut och fixade klart Rudy och Garlic och red sen ut på dem en kortis. I galoppen fick dem lite lycko språng, Rudy drog lite grann eftersom hon är så sjukt stark. Sen hemma så fixade jag klart Rudy efter ridningen, veterinären kom och kollade på Razza och Russin eftersom de är dräcktiga. Tog sen ut Rudy och fodrade två hagar, sen hängde Irma och jag i stallet och bara snackade. Vi gjorde sen lunch och satt inne i typ 2h och snackade! Sen gick vi ut och red Jul och Appe! Min dag har varit rätt soft, riktigt skön prao! Nu ska jag ta och leta upp information om New Moon biobiljetter... Sen duscha och plugga!
Puss&Kram!

helt fel blev det.

Min dag började feeeel! När jag kom till skolan där jag skulle proa sa dom att nej vi kan inte ta emot dig. Jag blev lite konfunderad, eftersom när min kompis frågade om hon och jag kunde praoa där så gick det minnsan bra.. Jag hade ju dock inte lämnat in en sån där lapp som min kompis hade gjort, och därför fick inte jag praoa där! Fick lite panik.. Heheh åkte hem skickade iväg ett sms till min mamma som sedan ringde upp mig och vi snackade om det där, sedan så löste jag även prao plats, ringde till Anna ( hon som äger ponnyn jag rider ) och frågade om ja kunde få praoa där den här veckan, och hon sa att det gick bra så det löste sig! Det är mycket roligare att vara i stallet också där man har hästen! Så nu blir det en vecka med ridning, woho jag gillar det! Nu idag har det bara blivit pluggande och ska snart ner och plugga lite mer efter att ha läst lite bloggar tänkte jag! Hittade även idag massvis med nya bilder på Robert Pattinson från en ny Vainty Fair photoshoot och dom bilder är bara så sjuuukt snygga! Herregud jag höll seriöst på att dö när jag såg dom, han är så jääävla snygg!! Seriöst han är liksom vacker, perfekt! aaaaah jag vill ha min egen!
Herre gud! Fler bilder kanske läggs upp ikväll!:)

Fortfarande lite trög!

Jag ursäktar igen att jag varit trög med bloggandet. Men nu har det faktiskt varit lov och jag har haft så sjukt mycket annat för mig så bloggandet bara kom av sig. Tänker dock inte sitta och berätta vad jag har gjort på mitt lov utan bara säga att det har varit fullkomligt perfekt! Eller det är bara ensak som saknades så skulle det blivit mega mycket bättre menmen! Idag har ja varit på IKEA, familjen tog och köpte en ny soffa och ett soffbord, + några nya kuddar till soffan, riktigt fint blev det! Hela nästa vecka har jag prao! Superduper skönt att slippa skolan en hel vecka till, även om jag ska vara på en skola ska jag inte gå i skolan! hahah.. Nu ska jag faktiskt ta och sova.. Fast först ksa jag bjussa på lite youtube favoriter från idag och igår!

Jag garvade bara så sjukt mycket åt den här att volvo gör sin reklam med klipp från New Moon, klart man blir lite glad när man får se lite New Moon, men seriöst, hahah jag satt och as garvade, heh dreglade lite åt Rob's slowmotion walk också..

HAHAHAH!! Är han inte bara för sötast! Herregud vad jag satt och garvade åt det där igår, det var nästan lite varning där va! Men seriöst hur gammal är han där? 13 ?? Jag tror det iallafall.

Där fick ni lite klipp och nu ska jag sova!

RSS 2.0