Älskade föräldrar

Tack mamma och pappa för att ni orkar med mitt äckliga humör och alla problem. Ni är verkligen de ända personerna som finns där jämt och älskar mig trotts alla misstag jag gör. Nu vill jag verkligen försvinna för ett par dagar för jag har gjort bort mig totalt.


Morgon är det ja

Godmorgon! Igår gick allt super med att flytta över ponnyn, hon är så jäkla cool när det gäller nya ställen. Jag o Tilda träffade två kompisar en snabbis på kvällen och sen segade vi i hennes rum tills vi tyckte det var dags att sova. Nu börjar vi om ca 1timme, har en lektion och sen drar vi hem igen. Så mer intressant blir det inte nu men mer senare kan det nog bli! Mehe pusss


så jävla lat är mitt första namn jao!

Jag har nog aldrig tyckt det har varit så tråkigt att plugga. Näj fyfan ska få svaren av en kompis så slipper jag sitta här hemma frustrerad över några frågor som jag inte tycks hitta svar till. F U SKOLAN!. hehe...! :)...
Men för övrigt så går väl min planering bra?.. Nja eller jo kanske lite. Kläderna snurrar runt i tvättmaskinen och ska snart och och sola(torka) på ett klädräcke. Sen ner i den rosa resväskan och mysa. Jag ska däremot inte mysa någonstans, jag ska ut stallet och svettas med packning och en provridning av min pony( :(((((  ) så kläderna kommer behöva tvättas igen. haha lol!
Men jaaa det var väl allt intressant nu. Borde egentligen göra klart skolskiten men heter man Lina Larsson så finns just nu inte det i centrum, haha!
kyss på er sötisar

hahah sexi mama ;)))))))

tjabbatjena!

Godmorgon! Här sitter jag innan 10 och har varit uppe i snart 2timmar. Knas men så är det.
Åkte till Tilda igår och var där hela kvällen och natten. Vi red först ut en sväng på Bisse och Cheer, käka middag, gick på promenad med Milou och Trixie. Kan säga att folk kollade endel i bilarna när de åkte förbi två tjejer med en liten hund och en shettis som var ute och gick! Vi hejade även fram Loreen i ESC. Vann skiten gjorde hon också, äntligen lite bra musik! Idag är det fullspeckat schema. Ska nu göra klart en skoluppgift, tvätta kläder i massor, packa massvis och sen i stallet ska det packas och fixas för ikväll flyttar jag till Tilda för cirkus 1vecka. Åhh det ska bli så himlans kul!!
Men det är allt jag har att säga nu, för om inte jag börjar plugga så kommer jag aldrig bli klar osv.
PUSS

HAHAHA fuck that, så jävl sant lol.

skolarbete :D.........

Nej fyfan vad tråkigt det är att skriva inlämningsuppgifter. Jag tar livet av mig, eller nej det gör jag inte men satan vad tråkigt det är. Har nu skrivit klart halva delen av etologi uppgiften. Hälften kvar som måste göras klart tills imorgon kväll, eller ja tills på måndag innan jag åker till Tilda och bor där. Känner mig lite små stressad meeeen har ingen motivation alls så tar ett break nu och åker nog till hästen snart. En mys tur barbacka ska jag lyxa till det med.
Ikväll ska jag och några kompisar till Tilda och kolla på Eurovision song contest. Kul kul! :)
Men nu ska ja kila. kyss!

lol på bilden!

flitig ska ja va idag

Nu jävlar, idag ska jag försöka fixa ihop de sista TVÅ skolarbeterna jag har kvar den här terminen. Har en piss stor inlämningsuppgift i Etologi. Helt sick vad mycket som ja göras på den så jag ska verkligen ta mig i skinnet och försöka göra klart så mycket som möjligt av. Sen har jag även samhällskunskap(blöhh) som också måste bli klar innan måndag(!!!) Jag är en av de lataste personerna när de gäller skolan. Har inte pluggat något den här terminen typ. För det är så obeskrivligt tråkigt. Men nu ska jag vara flitig som få och göra klart skiten så jag sen kan ta sommarlov lite tidigare haha ;) i alla fall i mitt huvud!

såhär koncentrerad är jag nästan aldrig haha!

Godmorgon mehe

Jag är trött och har ont i halsen. Inte kul alls. Sitter nu och förösker få i mig lite frukost, mycket the här!! Åker sen direkt till stallet och fixar lite me hästen sen iväg mot Stockholm på tävling, woho! hehe.. Efter tävlingen ska jag hem och sova, så är det bara.
Meeeen mer finns det inte att skriva, gull sms fick ja igår kväll hehe man blir lite glad iaf.. :))))

Sängen är sköön

Snart ringer Tilda upp igen och då blir det lite mer snack innan det är dags att sova. Imorgon är det minitävling på g och då ska vi kötta. Sen är det ju även fredag, dock blir jag hemma då jag inte känner mig helt 100 samt att jag kanske ska jobba på lördag. Beroende på hur jag mår i morgon som sagt. Men ja det var väl lite allt för nu. Ha de bra så hörs vi!
Puss o kram


När livet leker

Allt känns som det börjar falla på plats nu. Har haft en riktigt toppen vecka hitills. Grymma vänner, roliga spelningar och att man fått lära känna lite nytt folk också. Nästa vecka så är det ju också bara jag och Tilda som bor hemma hos henne, mycket ansvar men satan vad vi ska ha kul. Så mycket roliga planer har vi redan och jag känner på mig att något bra kommer hända. Om 15dagar har jag även sommarlov, hur skönt låter inte det? Och förhoppningvis så inleds sommaren på det bästa sättet. Men det är bara att vänta och se. Jag är i alla fall just nu riktigt glad och tänker fortsätta vara det. Livet känns lätt och det är en känsla som gärna får stanna.


We ♥ it




inspirations källa!

dagen var rätt skön ändå

Jag dödar mig själv om jag blir sjuk nu. Bara så ni vet!
Idag var det praktik precis som vanligt, jag har köttat på i stallet mockat, höat, vattnat, matat ridat, haha nej men seriöst nu då. Ridit två hästar longerat en osv. Var redan lite snuvig igår och i morse var det lite värre och nu sitter jag här hemma med en hals som svider och gör ont samt en näsa som rinner lite smått + en röst som är lite hes. INTE OKEJ! jag får verkligen inte bli sjuk nu. Speciellt inte tills nästa vecka + att jag ska jobba på lördag. åhh jobbigt.
Men det var allt för nu.
pusselipuss

sin himla fin bild på mig och Tilda från igår.

igår osv!

Så ja hejsan, nu är jag äntligen hemma igen efter flera dagarn ute på vift. Igår så hämtade jag Emil i nt och vi åkte ju som sagt till Tilda och sen direkt till stan. Mange Makers var det som spelade igår, lite besviken för senast ja jag dem var de mycket bättre. Sånt himla drag var det på hovet, men vi hade kul ändå. Jag och Tilda vet hur man gör liksom ;) De spelade inte så länge så vi drog hem direkt. Mysig bilfärd hem, heh säger inte mer. Tilda och jag pratade i 3-4timmar när vi kom till henne. Mycket som skulle sägas och snackas om och det är så himla kul och skönt att prata med henne.
Nu så är vi även galet taggade inför nästa vecka då vi ska bo ensamma hos Tilda hela veckan. Grymt kommer det bli. Men nu ska ja äta något litet och sedan hoppa i säng.
puss på er!

rätt så mysig bild alltså.

as mycket på kort text typ?

Hejjsan svejjsan!
Igår hann jag verkligen inte höra av mig. På morgonen stekte jag i solen en stund sen fixade jag åt min fina. Drog snabbt vidare mot Norrtälje, böt till buss och åkte mot Tilda. Hos Tilda red vi hennes hästar, Irmis var med också! Sen åkte vi och plockade upp Martin och så drog vi till stan! Dags för spelning nr3 på listan, Lillasyster! Väl där inne träffade vi på Emil och Robin hängde med dem hela spelningen och hela kvällen tills vi väl kom till Norrtälje. Åkte hem till Irma och sov där. Nu är ja hemma för en snabb lunch och ska sedan stressa vidare till stallet och hoppa min ponny, tävling som gäller på fredag!! Sen blir det hem direkt, duscha fixa till sig, dra till Norrtälje och hämta upp Emil och Robin och dra vidare mot Tilda och sedan åka där ifrån till stan igen, ikväll är det Mange Makers som gäller, grymt taggad fan va kul det ska bli!
Sååå nu måste ja käka upp och sedan dra.
pussss

så här jävla snygga var vi igår! grymma brudar här vettni!

tjäna!

Less och sårad, att det är mitt fel vet jag men att jag aldrig ska lära mig fattar jag inte. Nu går jag och lägger mig, slår på något bra avsnitt av gossip girl, äter glass och skiter i morgondagen och hoppas på att allt löser sig. Vilket jag delvis vet att det alltid gör men hoppas för mitt eget bästa att jag kan lära mig vad jag sätter mig in i för situationer och hur jag i helvete ska försöka undvika dem.
Med dessa ''sura'' jobbiga as töntiga ord så säger jag hejdåå för idag. ska bli duktig nu och höra av mig varje dag.

But I keep a smile on my face bitch, 'cause no one like a pity girl.

me myself and I


I'll give my life up for you, 'cause you are my dream

Det gör så ont i hela kroppen. Att verkligen behöva inse att vår tid tillsammans kommer till ett slut. Jag vill inte tänka på det för varenda gång tanken kommer upp i huvudet så rinner tårarna, precis som de gör nu. Du är det absolut finaste som hänt mig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till. Att vi två har kämpat oss genom allt tillsammans och verkligen kommit någonstans också gör allt så mycket svårare. För det som vi har tillsammans kommer jag nog aldrig hitta med någon annan. Jag önskar att jag kunde ha dig hos mig jämt för det finns ingen annan som kommer älska dig lika mycket som jag gör. Fina fina underbart fina ponny. Hur i hela friden ska jag klara av att se dig åka till någon annan. Du är ju mitt allt, den som alltid finns där och även om det inte märks lyssnar på mitt tjat och står ut. Du är min bästa vän och jag vill inte sluta det här. Jag vill ha kvar allt som det är nu.
Herregud hur fan ska det här gå, älskade älskade fina vän. Dagen vi skiljs åt kommer vara den värsta dagen. Jag älskar dig, glöm inte det. Du är bäst ♥



smile girl!


lite mer av sig själv är alltid bra


Lite egoboost



RSS 2.0