ohyeah

vaken och väntar energiskt på att avsnittet av pretty little liars ska vara nedladdat. hihi love this.
fick reda på att hoppträningen inte börjar förens vid 6 ikväll så jag har inte brottom till något, riktigt skönt. så vi får se vad dagen bjuder på fram tills dess. inte så mycket tror jag menmen det är väl så det blir.
nej men mer har jag inte att berätta nu. så vi hörs senare, kanske efter pll avsnittet hehe ;)

idag

red runt 14 tiden idag. hon var faktiskt fin idag, lite jobbig i höger galoppen men annars lyssnade hon bra på mig och mina hjälper. hon blev lite svättig så hon fick en liten dusch efteråt och det tyckte hon var riktigt skönt. sen åkte jag hem och duschade för att efter det åka in till sthlm och gå på bio med mami. såg filmen ''hanna'' riktigt bra faktiskt, eftersom jag inte brukar gilla action filmer.
i morgon är det hoppträning för kattis, hoppas att ponnyn sköter sig och att hon blir lite pigg och glad. men det får vi se imorgon. innan jag drar till stallet ska jag kolla på PRETTY LITTLE LIARS, wihuu hihihih!! som jag har längtat efter ett nytt avsnitt. så det första jag gör i morgon är att kolla på det. underbart.

pretty little liars

lite om det där igen

att känna att jag förlorade dig gjorde ont, men inte för ont för jag hade nån vid min sida. men att förlora dem är värre för då finns ingen vid min sida som säger. 'det kommer bli bra'
men allt är ju bara mitt fel så det är jag som ska ordna det, men inte fan är det lätt när ni inte vill anstränga er för att jag ska kunna försöka. känner man mig vet man precis hur jag har fungerat och då vet man också hur dåligt allt har varit. tydligen är det de solm har fått er irriterade.
jag tänker inte ändra på mig själv för att andra människor inte kan vara med mig.
glöm det, älska mig för den jag är eller hata mig. up to you.


försvinner mer o mer

är inte värt något för någon. alla bara sviker och jag gör fel vad jag än jag gör. har ingen att vända mig till för mina problem är det ändå ingen som orkar lyssna på. jag är bara en i mängden som man kollar snätt på. nån som inte är värd att ha nån där. blir lämnad ensam och vet inte var jag hamnar nu. om jag tar mig ur detta eller om jag stannar kvar. vet inte hur mycket jag kommer orka. vet inte vem som kommer finnas kvar när jag väl är redo, kommer jag ens vilja försöka när det känns som jag fått så tydliga direktioner att de inte vill ha med mig och göra? kommer jag orka fortsätta gå upp på morgonen och göra något? vill jag fortsätta om jag ska vara ensam?
är lämnad och det är mitt fel för att jag inte är tillräckligt bra. man tror att man känner några, man tror att de orkar med en men allt är bara en fet jävla lögn. vänner sviker en och denna gång är det kanske förgott? aldrig mer det som en gång varit, aldrig mer något av det som varit bra. lycka är något som bara förstör en.
men klarar man inte av mig när jag är som jobbigast så förtjänar man mig inte när jag är som bäst, så enkelt är det.
jag försökte tidigare men nu känns det som jag inte ska göra något, för allvarligt ni vill inte ha mig där.


kan ni inte hantera den värsta sidan av mig så förtjänar ni fan

inte den bästa.


just saying how it is..

det är vid sånna här tillfällen jag saknar min bästa vän, tänker inte förlora dig. jag vill inte och har inte råd med det.

alltid lika fula och äckliga.



dessa två måste ju vara det sötaste paret på TV just nu. helt sjukt. Ezra & Aria ♥
Pretty Little Liars

duger man för någon människa här i världen? känns ju inte som det.


how i whised i didn't give a fuck

lite om allt

ridningen gick inte som planerat. Hon hade verkligen ingen lust idag och gjorde så att jag blev på dåligt humör. Morgon dagen blev ändrad, skulle spenderat dagen med Irma och Johanna men Irma ska till Matilda, dock spelar det inte roll ett skit nu för jag ska träffa gamla klasskamrater. underbart!
Såg för en stund sen första avsnittet av PLL igen, hehe lite sådär bra! Kan hända att jag fortsätter kolla på, men vi får se. I morgon ska jag första jobba lite på morgonen innan jag drar och träffar kompisar. Det blir förhoppningsvis en bra dag. Om inte foten gör för ont. För när jag kom hem så ramlade moppen ner på min fot, den är lite sådär lagom svullen. Mindre kul.. ajaa får se vad kvällen bjuder på.

thaiilaaands bild

lite planer!

Sista jobbdagen var igår, tråkigt att se ett sånt gäng härliga tjejer åka men skönt med 4veckors uppehåll och lugn och ro i stallet. Red igår kväll och hon var lite små jobbig. Idag har jag varit in till norrtälje och köpt en graman så idag ska jag troligtvis rida med den och jobba ett dressyrpass. Verkligen få igenom henne. Lägger nog fram några bommar bara för att få lite mer övningar. Ser fram emot att rida idag, är riktigt sugen! Älskar att ha den känslan för då brukar det gå så mycket bättre.
Skulle va kul att få lite bilder men tror inte min mami hinner följa med idag. Irma o CO är på tävling i Hofors så ja. Men vi hörs senare!

super ponnyn! nästa helg är det våran tur på tävlingsbanan!

jahapp

jobbat på de senaste dagarna.
red idag och satan va fin hon var, helt helt sjukt! Känns lite lovande inför Edsbro nästa helg.
jag har inte så mycket att dela med mig av ska hoppa in i duschen nu och sova. Har inga fler avsnitt kvar av pretty little liars att se, buiiii :( får vänta tills på tosdag natt/onsdag tills ett nytt släpps. Om ni inte kollar inte pretty little liars än, gör det!!

jobba jobba jobba

jobbar hela dagarna och nu på kvällarna blir jag så trött och vill bara slänga på ett avsnitt av pretty little liars och sen sova. Så ja det är inte så mycket mer intreseant. Red prinsessan idag, ut med lägerbarnen. Hade graman på henne och vanligt tredelat. Funkade super i skritt och trav men i galoppen blev hon lite stark. Imorgon ska vi rida på långritt så då får hon gå ordentligt. På torsdag ska jag ha markarbete med henne, lösgörande osv.
nejmen nu blir det PLL.
pusss

fiiiin ponnyyy

en dag som dennaaa

jobbat hela dagen och är nu helt slut. ska kolla på pll nu och sen sova.
anmälde mig precis till meetinget på Edsbro som är om ca 2veckor. Ska starta LB LA på lördagen som är regionalt och sen på söndagen ska jag starta LA som är nationellt. hihi lite nervöst kommer det bli men satans kul, om ponnyn sköter sig såklart! :)
Nej men två hoppbilder bjussar jag på här!

Framhoppning LB RRKK, jo för hoppa kan hon ju.

pay&jump hemma 1.10, suuuuper ruuudy! :D

mer av det goda nuu

Nästa vecka kommer det bli jobb ute i stallet på ridläger. Jobbar från halv 3 till 10 på kvällen.
Imorgon ska jag dock dit vid 10 för att vara med under genomgången och presentationen och för att efter det jobba lite med Little Friend. Såå hur mycket updates det kommer bli återstår att se. Jag borde nu verkligen gå och sova meeeen Pretty Little Liars lockar mig alldeles för mycket. Så nu blir det att fixa lite sodastreem och sen mer PLL. gosh vad det är bra..
ponnyplutt får stå för bilden! :)

pretty little liars

idag har jag.
kollat på pretty little liars, jobbat, kollat mer på pretty little liars, ätit mat och gjort tårta, kollat ännu mer på pll och sen ätit tårta och nu är det dags för ett par avsnitt till av pll. Hej jag är fast i serien och den är så sjukt bra att jag tror jag dör.


hejdå

ingen tid alllsss

hejhopp jag har inte tid att skrigva något mycke. Ska kolla på Pretty Little Liars nu med min fina älskade kisse.. haha som sälskap. pusssss

ös regn!

Vaknade av att det ös regnade, asså verkligen. Himlen öppnades och regnet bara föll. Fick lite lätt panik och sprang ut och tog in våra marsvin. Precis när jag kom in så slutade det regna ??? skit irriterande.. Som ett plus på detta fick jag ont i handen som jag skrapade upp igår när jag ramlade med moppen igår. KUL. Nej. Men nu har jag ramlat med moppen en gång den här sommaren och jag har redan varit på akuten en gång så nu borde jag inte göra mig mer illa.
Idag vet jag itne vad som händer. Beror helt på hur vädret är, kan börja med att kolla lite mer på Pretty Little Liars, hehe! :)
peace out!
just jävlar, i morgon ska jag starta en LC, haha gör det för laget, Roslagscupen liksom :)

LC förra året på lovidesal.. fin häst!


RSS 2.0