Problem

Halllojjan!
Jaa som sagt, vi har lite problem med vårt internet, nu har vi då bara internet på 1 dator så jag har möjlighet att läsa massa bloggar och kolla på sånt. Vi får se när vi får tillbaka det helt om det blir i morgon eller på onsdag eller något sånt, vi tror iallafall att vi vet vad problemet är men vi får vänta tills i morgon för att få reda på allt. I morron ska jag även åka till Täby Centrum med Dalan :D Då ska ja köpa nya skor och ett par solglas ögon som Rober Pattinson har i Twilight som jag är heeelt kär i!!! hahah sen får vi väll se om det bir nått mer (a) Sen på onsdag ska ja till doktorn och kolla upp mina fötter.
Pusshej! :) ♥

Jag HATAR att bo i Sverige! + New Moon trailer

Fyy tuuusaaan vad jag vill vara i USA i DAG! Dom har ju haft/har en stor press konferans med Robert Pattinson, Kristen Stewart & Taylor Lautner från Twilight i San Diego i dag! Jag har nu suttit och kollat på klipp från konferansen, läst live bloggar, och dom skriver ju att dom visar scener från filmen!!!! AAAAAAAAAAH Jag sitter och blir tokig, och letar som en galning efter scenerna men hittar man dom? Nej... Vet inte hur många ggr jag har sätt trailern och blir tokig och vill bara att det ska bli november när den har premiär, eller är det nån som vet om den har premiär i Sverige den 20 November eller måste vi vänta !? Ännu en sak som jag måste ta reda på... Får vällan kolla upp såndant i morgon eftersom jag borde sova nu! Ni får själva sitta och kolla på trailern här nedanför och längta!
 

Är påväg med header!

Jaa som sagt! Jag har nu gjort en ny header i photoshop, har dock itne tid att sitta och fixa med allt annat, som bakgrunds färg mm. I morgon ska jag nämligen upp lite tidigare, eller ja mkt tidigare, ska nämligen städa på pappas jobb innan jag, mamma och viktor ska in till sthlm. Ska kolla på lite textiler till mitt rum, ska ju måla om det så, nya textiler behövs! Bloggen ser nu extremt tråkig ut! Men jag lovar att få upp designen så fort som möjligt. Kanske inte i morgon men så fort jag får tid över att fixa med det! Nu ska det bli sängen för mig!
Pusshej ♥

Nu ska jag snart komma i gång igen!

Jaa som rubriken säger, nu funkar min data igen och photoshop är instalerat så jag ska göra en ny header och deisgn. Den kanske inte komma upp så jätte snabbt eftersom jag har startat ett projekt i mitt rum, ska nämligen måla om helt själv! I morron ska jag börja med att måla listerna vita och fönster karmen vit, sen ska vi kanske måla om hela taket helt vitt också, efter det ska jag måla två väggar svart, sen dom andra två rosa. Inte nog med det, jag ska även måla upp ett eget mönster på de svarta väggarna som jag ska göra själv i photoshop. Så just nu är det mycket att göra + att jag har min häst hemma som jag är hos varje dag, så datan blire det bara på kvällarna. Men jag ska kanske börja lite i kväll på nån slags header tänkte jag!
Många pussar Lina :) <3

hemskt ledsen!

Jag är ursinnigt ledsen för att jag inte bloggat efter jag har kommit hem från Thailand! Tiden har bara liksom försvunnit, jag bodde i stallet förra veckan och nu har jag hästen hemma och måste ta hand om han. Min egna dator ä även totalt knäpp, den funkar alltså inte... Så ja kan inte fixa nu deisgn eller nått...
Vi hörs när jag har fixat med saker och ting, tills dess 
ha en skön sommar!
pusshej<3

Om mig!

Nu har ni klickat er in på en blogg som handlar som en tjej som lever livet fullt ut.
Jag då heter Lina och är 17 år. Född 1994-02-10. Jag avslutar strax mitt första år på gymnasiet, på naturbrukslinje inriktning häst. Som ni kanske förstår då har jag ett stort hästintresse. Jag hyr en ponny under slutet av augusti till början av juni samt några veckor i juli. Henne tränar och tävlar jag med och henne kommer ni inte kunna komma undan. När jag inte är i stallet, vilket jag är väldigt mycket så umgås jag med mina fina vänner. Att vara ute och festa är inte riktigt min grej då jag redan klarat av den biten i mitt liv tycker jag. Men någon helg ibland är alltid kul. Annars har jag ett stort musikintresse också. Sjunga och spela lite intrument.
Om jag bara ska dra lite snabbt om mig själv. Jag har ett stort ego.. Sätter nästan alltid mig själv i förstahand för det är det som jag anser är viktigast. Man kan inte gå runt och vara tillhands för alla andra, då blir man utnyttjad. Är mån om vem/vilka som får komma in i mitt liv, men är du väl inne så kan du lita på mig till 100% tills du själv sabbar det och då blir du utkastad. Jag anser lätt att kommer inte personer fram till mig så vill de inte ha med mig och göra och varför ska jag då lägga ner tid på dem. Komplicerad person, ja det kan man faktiskt säga. Därför håller jag mig till få bra vänner än många halvdana.

Så däär ja, nu vet ni lite om mig hih!

RSS 2.0