sommar dag

goodmorgon!
sitter en snabbis vid datan efter frukosten, ska snart ut och steka i solen! ligger där några timmar tills jag ska till jobbet och slita. Annars då så är allt finemang med mig. Är så otroligt sugen på att köpa stor häst nu så att det bara skriker om det.. Måste allvarligt ta och snacka med mina föräldrar om när vi ska göra det osv. För jag vill ha en nu.. heheh, trotts att jag bara har 1&1/2 år kvar på ponny så vill jag börja gå över. Man kan inte bara hoppsanhejsan nu måste jag skaffa stor häst oj..
Aja nog om det, drömmer vidare!

ponnytiden är dock den bästa
Peace out


en kväll i stan

haft en super mysig kväll i stan med Matilda och Malin. Irma kunde tyvärr inte komma så det blev bara vi tre. Vi kollade lite snabbt i affärer och sen såg vi Bad Teacher på bio, super kul film. Åt middag efter filmen och sen åkte vi hem. Åkte nya dubbeldäckaren från sthlm, lite nice kanske. Sen vart det kall moppe tur hem. ushh vad jag frös, tur att det går fort ;) Nu ska jag tönta mig med the sims 3 och sen sova. I morgon ska jag sova ut lite tror jag och sen lägga mig och sola på gräsmattan för att senare åka ut och jobba. Skönt att inte ha fasta tider denna vecka. men nästa vecka blir det andra bullar! sak samma.. Nu, The SIMS! :D

itaalieen, där var allt sååå underbart, älskar det landet ♥


morgooon

Godmorgon sunshine!
strålande väder ute idag också! sitter nu och äter frukost och ska snart efter det åka vidare till jobbet och jobba hårt fram tills runt 3. andledningen är att jag eventuellt ska in till Stockholm men Irma & Matilda och gå på bio plus käka middag. Vi får se hur det blir.
hörs mer när jag kommer hem från jobbet eller stan!


solig dag

Har jobbat hela dagen. Som tur var kunde jag vara ute hela förmiddagen och fram tills 3-4. Då gick jag in och gjorde det jag skulle göra inne. Men jobba måste man ju göra, längtar efter lön hehe.
Mer idag vet jag inte vad som händer. ska nog ta det lugnt, duscha av mig all målarfärg..
Nu ska jag och mamma plocka jordgubbar hehe mumms!
peace out

..

Var stark gumman, det skulle inte hända dig.
tänker på dig fina vännen, livet är orättvist.♥

de senaste dagarna

Som vanligt går det kass med denna uppdatering. Har varit ute i stallet och segat hemma.
Igår så löshoppade vi lite hästar. Little Friend, ungponnyn som kastade av mig som jag troligtvis och förhoppningsvis ska rida senare hoppade 1m. Han var duktig, dock inte så försiktig av sig. Hoppas han blir det för det är bra i hoppningen. Red senare Rudy ut tillsammans med Matilda, Johanna och Maya. Det var super mysigt. Rudy och Garlic var lite små dampiga med det var kul. Vince han var också på bråk humör hehe. Efter det hade vi markarbete med lite hästar, Irma satt på sin storasyster Mirahs häst Cormack, Maya satt på den nya ponnyn Maja haha, Matilda red sin SM-ponny Libistro och jag satt på Irmas 5åring Top Model. Super kul att rida henne tycker jag och vi passar rätt bra.
Idag har jag jobbat hos pappa. och kört bil!! hahah jaa.


älskling

midsommar bitches!

kom precis hem från midsommar firande. Har haft suuuper kul med fina tjejer. Kvällen började hos Irma med grillning. Dock sög vi på att grilla så det slutade med efter 2-3timmar att vi fick gå in och steka det i stället haha! Sen satt vi ute och chillade. Efter det så drog vi till Johanna och dansade, skrattade och hade kuul! Sen drog jag hem för jag har lite saker jag ska göra imorgon och vill inte sova bort hela dagen vilket vi annars skulle göra.
Sååå jaa, denna midsommar var myyyys!

puussokraam!

åker iväg

Ska alldeles strax ta och åka mot Irma. Hörde precis att de åker från Norrtälje så då kommer jag ungefär samtidigt.
Vet inte om jag hör av mig något dessa dagar jag är borta men vi får helt enkelt se!
kramar

Svar på kommentar

Anonym
Vem har du bråkat med? Är det Irma och Matilda?

Svar: Eftersom jag inte vet vem du är så är det lite svårt att svara på frågan. hehe. Jag tar inte upp vilka jag bråkar med i bloggen. Om jag vet vem du är och känner dig väl skulle jag kunna berätta, men bara säga såhär är fel.

seg dag

Idag har det regnat hela dagen. Jag har suttit och spelat sims 3 inprincip hela dagen. hihi busigt roligt det är. Så har inte direkt mycket och berätta om min dag. Ska försöka åka ut till Irma i natt, för ja det kommer bli i natt. Men får se om jag orkar eller inte. Är jag inte alls sugen så skiter jag i det menmen vi får se!
Nu tänkte jag spana runt på internet och sen hamnar jag nog framför sims igen.
peace out


iphone&rayban wayfarer ♥

regnig torsdag

Godmorgon.
Idag är det torsdag och det regnar ute. Stannar alltså inne hela dagen. Ska dock nog åka iväg ikväll om de vill ha mig där. Innan dess så blir det sims spelande för hela slanten. Kanske tar hem lite expantions paket hehe. Så ja det var inte mycket jag hade att berätta förutom att jag känner mig lite depp..

peace out

fel men ändå så rätt

Livet är en jävla berg-och-dalbana. Det har sina upp och ner gångar. Ibland går det fruktansvärt fort, lite för fort. Medans ibland går det långsamt. Men det är inget du kan göra åt saken. Bara hålla i dig och försöka njuta utav åkturen.
Njuta är då inte rätt ord skulle jag säga. Vem fan kan njuta av att ens hjärta går sönder och det är aldrig riktigt lagat? Eller när man blir så besviken på sig själv och låter det gå ut över andra. Då personer dör, ger sig av, berättar för dig att du inte är något att ha. Då kan man inte njuta av åkturen, det är väl då åksjukan slår in och du blir äcklad av allt. Så för en del har de faktiskt rätt, livet är en berg-och-dalbana... Men håll ut för åkturen tar slut, det vet vi. Men vad vi inte vet är hur många upp och nedångar den har. För denna har vi aldrig åkt förut och vi åker den bara en gång.


underbar låt. allt sägs i denna.

 


om det var så viktigt att ha med mig skulle ni vänta

lita aldrig på nån, för det finns ingen som håller det de lovar

tro inte på vad någon säger för alla ljuger

varenda människa är en bitch även dem du aldrig trodde

jaha ja då var det dags!

Står i köket och håller på att baka! Gick upp vid 20 i 11 och åt lite frukost. Sen så kände jag verkligen för att baka så jag tog fram lite ingridienser till hastbullar, mummms. Annars så är det faktiskt bra med mig idag. Inte alls lika förkyld som jag var igår och vädret är ju fint så då kan man nog hamna ute endel. Om jag inte fastnar framför sims 3 vilket jag gjorde igår kväll. Satt nog 3 timmar haha. Men det är ju sååå kul!
Nejmen hör av mig mer senare när jag vet vad som händer med denna dag.

älskade Montepulciano

hejhopp har va det kul, eller inte

Har tråkigt men orkar inte umgås med någon? Så jävla sjukt. Vill bara ta det lugnt men vill göra något. Vilket jävla sommar lov, woho. Nej men är förkyld nu och vädret är helt knasigt, har ingen moppe så kan inte åka någonstans. Är alltså fast hemma.. Vaknade halv 12 idag och sen dess har jag inte gjort ett skit. Ska hämta min moppe ikväll och förhoppningsvis kunna spela lite sims 3 om det funkar att cracka det till min lilla data.
Är riktigt sugen på att baka något men får se hur det blir med den saken.

peace out


My eyes are so blue I can’t see you
As you’re closing the door once again
With seasons you came
And swept me away
But you turned into fall into rain
You left me behind as you took me away
Now I’m stuck here alone with my thoughts
These words seem so cold I can’t hide away
The pain that you gave me when you walked away
And you left me with days that you gave
Can’t hide away as it echoes from places you’ve been can’t hide away
The silence inside Is stained by your voice
When you told me that you had no choice
The sadness within makes me angry and numb I can still feel the taste of your tongue
And you left me with days that you gave
Can’t hide away as it echoes from places you’ve been
Can’t hide away since you left me my thoughts been with you
Can’t hide away Unable to find what I used to be like can’t run away

jag antar att jag bara måste glömma dig och möta någon som kan ta den jag är



trött chey

Är helt totalt slut. Var ute i stallet och hälsade på och visade att jag levde och mådde bra. Det kändes skönt. Hälsade även på Little Friend som kastade av mmig igår, idag kom han fram till mig i hagen, man kan inte vara sur på honom då. Vi ska troligtvis ta nya tag med han om 2-3veckor. Annars idag så har jag inte gjort speciellt mycket, kollade precis på ett avsnitt av The Hills och ska om en stund äta middag. Efter middagen ska jag bara ta det lugnt hamnar säkert framför The Hills igen hehe.


peace out

Aldrig någon tid

Jag har varit hemma från Italien sen i fredags men har inte haft tid över huvudtaget att blogga..
I fredags åkte jag först ut till stallet och träffade Matilda och Irma, mina giiirls! Matilda och jag drog sen hem till mig och vidare till henne efter det. Hos henne chillade vi, ringde lite samtal, hade total damp, kollade på The Hills♥ och red. På lördagen vart det planer som inte blev av så vi åkte till Åkersberga och träffade lite av Matildas kompisar, super. Igår så åkte vi till Irma tillsammans med Matildas kompis Mira. Vi var hos Irma hela kvällen, tills vi skulle rida och jag flyger av en ung ponny, 5 år då han drar iväg och bockar. Hamnar på akuten i 2-3 timmar men inget fel på mig var det så sen fick jag åka hem. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Ska väl åka någonstans idag så jag inte däckar i soffan haha.

Glad brud i Italien!


Sämst, jaa

Sämst uppdatering under den senaste veckan. Är så ledsen!! Är i Italien nu och kommer på fredag mitt på dagen. Då kommer uppdatering komma tillbaka lite mer som vanligt och en bildbomb från Italien. Har inte haft tiden och orken nu när jag är på semester men det kommer bli bättring.
KRAM

inte lätt

Att en blick och några ord kan få mig att ändra min inställning om dig hela tiden.


Last night!

I måndags blev det inte mycekt bloggande. Var upptagen med skoluppgifter och sen red jag. På kvällen var jag hos Matilda så då kunde jag inte heller skriva. Igår så var vi ''lediga'' från skolan så jag, Irma och Matilda åkte till Täby och shoppade lite haha. Fick med mig en klänning och en blus hem. + ett midje skärp. Igår kväll så hade min kusin student mottagning. Cruisade runt i Norrtälje i en cab med Emelia som tog studenten fram och min kusin Elvira vid ratten, jag och min syssling Siri satt i bak. Riktigt roligt! Det bjöds på god middag och efterrätt och träffade massa släktingar. Super super mysigt var det. Vid halv 10 åkte jag ut till stallet och mockade åt min lilla Rudy.
Idag så har vi kört GoCart med klassen. Fyfaan va kul de va! Jag körde snabbast av alla i min klass. heheh man är ju lite bra på att köra. Men det var verkligen super. Nu ska jag göra mig något att äta. Är jätte jätte hungrig då jag skippade frukosten i morse. Nån gång ska jag väl också ta och palla mig ut till stallet. Får se när men det blir i alla fall av.

just right now!


ännu mer MMA

best kiss!

Åh så vacker denna människa är..

Den kända Robsten bubblan

snygg chey.

Kärlek till dem. åh Robsten

perfect match. jag dör lite åt hur de är. åååhh..


MTV Movie Awards 2011

Vilken jäkla kväll! Vi kommer in, tar pris efter pris precis som det ska vara. Best Kiss. uöööh höll på att spy av nervositet, men klart som fan att Robsten vinner och de är ju inte lite roliga haha, kyss varandra bara för i helvete! men det kommer vänta bara. Nästa år ;) Sen har vi också tagigt hem, Best Male & Best Female performance. Go Robert och Kristen. Plus att Best Fight tog vi också. GRYMMA! Sist men absolut inte minst BEST MOVIE THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE. Hörde jag precis att vi tog hem allt vi var nominerade i? JA KLART SOM FAN ATT VI GJORDE. Vilka sjukt bra fans vi är! Sen Breaking Dawn part 1 trailern. OMG vill ha med. Satan va bra!!

Sista bilden, hej jag dog och började skrika och gråta. Ska jag komma in i denna fas igen nu?

Robsten ♥

Tar mer bilder när de kommer ut. Nu väntar sängen. Sjukt nice kväll i alla fall!


ladda inför MTV Moive Awards 2011

När jag kom hem idag, eller nej igår är det ju nu! hahah aja.
Kom hem från Strömsholm vid halv 7. Då åt jag middag och sen hoppade jag i säng och gick upp för ca 1 timme sen. Nu taggar vi galet till MTV Movie Awards 2011. Herregud vad jag blir nervös hihihih! De släpper ju även första Breaking Dawn trailern, som för övrigt redan ligger ute... AH vad sugen jag är på att se den.. Men nej jag ska vänta. Men iiiiiihhh nej vänta va det. Sen måste jag ju säga att jag kommer vara dö nervös när de delar ut priserna. uhhh! Förra året regerade vi, och med vi menar jag Twilight fansen. Vi hoppas till 100 att i år gör vi om det, 3:de året i rad.

Nu kör vi! TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA



Lite Robsten från förra året. Vinna Best Kiss igen. KLART SOM FAN ATT DE SKA!!

hoppa här och hoppa där

Så där kom man hem lagom sent. Det gick jätte bra att rida både Toppa och Rudy. Det var första gången jag hoppade henne och det kändes bra. Irma sa att jag red henne fint så det var jätte kul att höra. Sen var det Rudys tur. Henne tog jag ut och körde konditions träning med. Hon blev riktigt svettig och trött så det var bra.
Nu ska jag försöka komma i säng så snabbt som möjligt då jag ska gå upp 5 i morgon. Ushh vad trött jag blir av att bara tänka på det men vad gör man inte? Det är bara att kämpa på!

Toppa o jag på tävling några helger sen,


summer!

Efter en dag ute i solen så tror jag att jag har fått lite färg i alla fall. Snart ska jag gå och hjälpa till med middagen. Sen blir det middag och efter det ska jag åka ut till stallet och rida Rudy och Toppa. Så ikväll blir det rätt sent kan jag tro. Men får se till att snabba mig så jag inte blir kvar hela kvällen. Måste ju som sagt hem och sova så jag orkar gå upp i morgon för att åka mot Strömsholm!
Nej nu måste jag faktiskt hjälpa till med middagen!


sola sola sola sola

Sitter med datan ute på altanen. Idag är det verkligen strålande väder. 26grader i skuggan och det blåser, alltså inte allt för hettande i solen. YOU GOT TO LOVE IT! Om 1 vecka så drar jag till Italien, whohooo! En bra start på sommarlovet får jag ta och säga. Mer om idag då, ja jag ska väl sola sola sola nu så man kan få lite mer färg. Sen ikväll ska jag rida min lilla ponny så hon inte går och blir tjock. Så det var lite om min dag, rätt tråkig kanske. Man skulle ju kunna åka in till Norrtälje och gå på Custom Bike Show men det intresserar en inte direkt så, nej.

bruuun bruuuun!




medans andra är ute sitter jag inne

Sitter här hemma helt ensam. Eller nej helt ensam är jag inte, föräldrarna är i ett annat rum. Men det räknas inte. Borde väl gå och sova men är inte ett speciellt trött så sitter nog uppe ett tag till. Hade planerat att rida idag men det blev inte av. Var så trött hela kvällen och kände då att det inte skulle blivit något bra av det hela om jag åkte ut då. I morgon ska det vara fint väder så jag ska väl troligtvis ligga hemma och steka i solen och jobba på brännan. Åker på kvällen ut och rider och planerar med Irma om när vi ska åka till Strömsholm på söndagen. För just nu så pågår ju de årilga Strömsholmtävlningar. Matilda som jag nämnt ett antal gånger i bloggen är där och tävlar lag-SM med sitt lag, Roslagens Rid-och Körklubb. Så vi ska dit och hejja på dem. Annars så är väl allt okej. Lite upp och ner men det ska nog bli bättre.

Nejmen titta vad man hittade, älskade Robsten.. ååååh. På söndag är det dags för MTV Movie Awards. Robsten kommer vara där, de måååste vinna för bästa kyss iår igen. + Första Breaking Dawn trailern släpps. hihi. Har gått och börjat blivit Twilight nojjig igen..


alla sviker och ingen förlåter, alla drar och ingen

kommer tillbaka. antar att det är så livet ser ut.


for you i'll do it all ♥

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
'Caus what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most



Borta hela dagarna..

Hej på er. Jag är sämst på att uppdatera..
Igår var jag först inne i Norrtälje med mamma. Sen åkte jag ut till Irma och vi chillade och bestämde oss för att rida och sen åkte vi till mig och sen vidare till Norrtälje igen. Där såg vi på bio, Baksmällan 2. hahaha fytusan vilken rolig film. Vi kom hem och åt middag klockan halv 1. Vad gör man inte?
Idag gick vi upp vid 9 och fixade lite i stallet och sen åkte vi till Nääs där Irma skulle terrängträna. Var med där och aggerade som fotograf. Riktigt kul. Älskar att fotografera, så lite bilder kommer det nog upp ikväll.

Så här såg det ut i förrgår när jag red. Söt ponny?


I was sure until now

And I love to forgive and forget. So I try to put all this behind us. Just know that my arms are wide open. The older I get, the more that I know. Well it's time to let this go. I got to let it go. I'm still here. But it hasn't been easy. I'm sure that you had your reasons. I'm scared for this emotion..



Dag 05 - en bild av någonstans du varit

Älskade Thailand. Har varit där 7gånger och älskar det.

De senaste 4åren har jag varit där varje år. Det lutar åt att vi åker dit nästa år också. I alla fall om mamma får bestämma. Jag tackar verkligen inte nej!

 


Ibland är det ju på topp!

En mycket trevlig kväll igår med Matilda. Käkade på Grillen, red ut på Vince och Bisse. Pratade i telefon och blev otroligt starka och irriterade, sugna på att ta tag i situationen och det gjorde vi idag. Skrev ett prov i skolan åkte ner till centrum och satt på Pelikan och fikade och snackade ihop oss. Träffade min vän Sofia där och berättade för henne om allt som hänt den senaste tiden. Vi gick sen och ringde J, eller jag ringde och snackade. Dryg ja, men fan att jag fick lite grejer sägt även om vi skulle behöva säga ännu mer. Sen åkte vi och gjorde det sista i skolan. Så nu är jag helt klar i skolan! Så sjukt skönt och nu är jag ledig tills på onsdag. Riktigt riktigt skönt

sjuk låt som jag diggar. haha musiksmaken är ju så blandad så man dör lite åt det.

 

 


RSS 2.0