Onsdag 30 Juni, Eclipse premiär dag.

Hej, jag vill åka hem och se Eclipse nu! Herregud jag längtar som en jävla idiot. Har läst lite vad folk tycker om filmen och det är BARA bra kommentarer... Jag håller bokstavligen talat på att bli tokig här.. Vill bara hem och se skiten nu! Men i morgon så är jag påväg hem. Idag så har jag legat nere på stranden ett tag. För ett tag sen började det ösregna och jag tyänkte att jag då lika gärna kunde gå upp för jag ska duscha och sen packa och sådant. Packa min väska kommer ta år och dar eftersom ja måste vika alla mina kläder och det är något jag nog aldrig gör. Bara när jag ska packa ner grejer i väskor. Vi tänkte att vi skulle packa ihop allt så det är klart innan vi går u och äter ikväll. Vi ska sen ta manikyr och pedikyr och efter det ska jag se på Twilight, måste vara uppdaterad ;) Haha i morgon ska jag se New Moon på flygplanet. Så då är det rätt skönt att vara helt färdigpackad. Vet dock inte vad jag ska ha för kläder på mig i morgon när ja ska på bio. Om det är så varmt att man kan ha shorts eller om jag ska ha jeans.. Ni som är hemma vad tror ni är bäst? Bion börjar 21.00 och slutar runt 23.00. Vet ju inte alls hur 'varma' kvällarna är hemma. haha varma inom ' ' för att här i Thailand är det varma kvällar!  Ajja, annars är allt bra med mig förutom att jag lyckats bränna min underläpp, det gör förjävla ont ska jag säga. Vad ni än gör, bränn inte läpparna för det gör ont att le, äta dricka ja ni fattar. Så jag går runt och ser lite halv sur ut nu bara för de. Kollade hur det såg ut i spegeln nyss, har fan blåsor på mina läppar, fyfaan att ja lät det här hända! :( Nere på stranden så lyssnar jag alltid på musik. Idag hade jag på shuffle på en spotify spellista och man känner ju igen många låtar/artister/band. Man hör verkligen direkt när det är Vampire Weeken för deras låtar har sånna konstiga intron men massa ljud som är helt sjuka. Hahah. Som låten här nedanför. Grymt konstigt men grymt bra. Indie musik det är sådant som är bra! ;) Ni får ha det bra nu och hoppas att ni går och ser Eclipse, Få upp boxoffice rekorden ännu högre än New Moon! Hör av mig ikväll före eller eter Twilight :)

White Sky - Vampire Weekend


Fear and panic in the air


Mina ögon blir galet blåa när ja blir solbränd iknow.

Tisdag 29 Juni

Jag har hemlängtan, galet med mycket hemlängtan. Klockan är bara runt halv 3 på eftermiddagen här men jag är trött på stranden, speciellt när vädret inte heller är det mysigaste. Vill verkligen åka hem nu, hahha. I morgon är sista dagen sen på torsdag åker vi hem. Det ska bli skönt. Så ja, idag har jag hitills inte gjort så mycket direkt. Ska väl om ett tag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och läsa eller liknande. Vet inte vad jag ska läsa men något blir det väl. Sitter nu och lyssnar på Florence + The Machine, de är grymma, verkligen! Hoppas ni är på bättre humör. Men på torsdag kväll då lovar jag att jag kommer vara på bättre humör. Eclipse om bara 2 små dagar! Äntligen! Har väntat och väntat och nu är det snart dags! Ajja vi hörs senare idag tror jag! :)

Måndag 28 Juni

Hejsan hejsan!
Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en grå och regning dag men ändå så har det varit riktigt bra. I morsse så satt jag bara och läste ur Breaking Dawn. Snart klar med den och inser för 4:e gången hur jäkla bra den faktiskt är. Det blir så när jag läser Eclipse så liksom blir det, neej men gud den här är ju mycket mycket bättre än alla de andra. Men när man läser BD igen så blir det ändå som att den kan faktiskt mäta sig upp med Eclipse. Ajja. Vi åkte sen in till Patong efter att ha ätit lite lunch och bestämde oss där inne för att gå på bio. Vi gick upp till biografen och gissa vad jag ser. Ett stort plakt med reklam för Eclipse där de även hade en lite TV skärm i plaktet som visade Muse's musik video Neutron Star Collison(Love Is Forever) och även den andra trailern och lite små klipp och sådant. Jag vart helt fast vid den ska jag säga er. Vi gick sedan och köpte bio biljetter till Knight and Day. Såg då att vid disken där man köpte biljetterna att det fanns läsk och popcorn burkar som det var Eclipse motiv på. Hahah herregud vad jag blev lycklig, när vi köpte popcorn och läsk så fick jag det settet och i det settet så ingick även en keps! hahah coolt. I bio reklmaen fick jag även se första trailern. OMG haha jag var bokstavligen talat uppe och svävade på moln. Min dag var liksom inte lite gjord. Efter filmen som var riktigt bra och rolig så gick vi runt på stan. Köpte en väska och ett par jeans shorts och amma köpte lite tröjor till sig själv och en till Viktor min bror. Nu ska vi snart kolla på film och efter det ska jag snacka med min pappa på Skype. Hihi saknar honom otorligt mycket. Så det ska bli lite roligt. Nu kommer lite bilder från dagen :)
Haha, lite lycklig, mja det kan man säga :) Måste säga det att keps är nog det fulaste plagget som finns. I alla fall på mig.

woke up this morning to a gray sky

Godmorgon säger jag!
När man vaknade idag så är vädret, mja inte direkt det bästa. Det regnar inte men det är väldigt mulet så det blir ingen strand idag nej. Så allvarligt vet jag inte alls vad vi ska göra idag. Kanske åka in till Patong, eller bara ligga kvar här och sega? Ja, en stor fråga som vi får se hur den blir besvarad. Snart är jag i alla fall påväg hem. Längtar otroligt mycket hem nu, det är galet. Men på torsdag morgon kl.9 går planet och jag landar hemma i sverige klockan 18.15. 14timmar och 15 minuters flygresa. Mindre kul. Ajja, hoppas ni har det bra idag. Får se vad jag hittar på ;)

Påväg ner i sängen..

Skriver lite snabbt innan jag hoppar ner i sängen.
Det blev igen minigolf som vi planerat. Både mamma och jag vart rätt trötta efter middagen så vi gick tillbaka till hotellet. Lite solfrossa eller något tror jag att jag åkt på också. För jag fryser men samtidigt är jag galet varm om man känner på t.ex mina ben eller liknande. Men får sova bort det så blir det säkert bra tills i morgon. Ja i morgon sa vi istället spela minigolf efter en dag på stranden men inte lika mycket solande då. Blir parasol uppe, vilket vi inte haft alls nu när vi legat och stekt nere vid stranden. Så ja så får det se ut i morgon helt enkelt, det börjar närma sig hemfärd och det ska bli skönt. Har massvis med planer när jag kommer hem. Direkt när ja landar på torsdag 1 juli ska jag gå på Eclipse. Sen blir det sova och på fredagen ska jag ut till stallet och hälsa på där. Måste träffa Carro och Irma ! :) Sen på lördagen ska jag ha lite kompisar hemma hos mig så och sen resten av juli månad blir det att hänga i stallet. Så ja man kan ju säga att man längtar hem. Speciellt också när pappa och Viktor har hållit på och renovera köket. Så otroligt nyfiken på hur det ser ut. Haha läste tidigare idag ett gammalt inlägg osm jag skrivit där jag tyckte att det var kul att skriva på mammas data och jaa.. Jag måste säga att jag har mycket rätt. Det gå galet snabbt att skriva på den. Måste ta och skaffa mig en Mac inom en snar framtid. Nej nu måste jag sova verkligen. Vi hörs i morgon. Juste, såg nyss Shutter Island. Något konstig film må jag säga.

Låter bilden tala för sig själv hahah :) Den är ju liksom inte lite fin!

Lina goes desperat efter sitt lilla carving :) TTS in my heaart tralalalaaa


Söndag 27 Juni

Hejj hopp!
Hur mår ni idag? Jag mår bara fint ska ni veta. Dagen har varit väldigt perfekt om vi snackar om vädret, mindre perfekt på andra håll och kanter. Det började med att vi kom ner till stranden la oss i solstolarna precis som vanligt. Sen hör jag hur vatten forsar och öppnar ögonen och tittar vad det är som händer. Jo då ser jag att det har kommit en en stor våg så det kom vatten ända upp till stolarna och där min väska låg, med Breaking Dawn i.. Haha ni anar inte vilken panik attack jag fick. Det lät ungefär så här: Neeej, jäävla skit fan också min bok ligger ju fan i väskan! Nej nej nej, faaan också nej nej... osv. Mamma tog upp väskan för ja bara satt och skrek och som tur var så blev inte boken skadad. haha suck jag och min lilla(stora) bok alltså. Sen så har jag varit allmänt drällig. Spillt ut vatten, isté, tappat frukt och ja sådant. Förutom dessa insidenter har det varit bra. Musiken har rullat på i öronen och hittar låtar som ja inte viste att ja hade på min telefon. Innan det blev uppgång till hotellet tog jag en omgång med Eclipse soundtracket. Det börjar verkligen sitta nu.. Kan nog nästan de flesta låtarna när jag hör dem. Lyssnar faktiskt på soundtracket precis just nu. Ikväll sen så blir det middag någon stans och sen ska vi nog spela minigolf. Haha det ska faktiskt bli kul. Resten av veckan är upplagd så här: Måndag: stranden på dagen och sen äta middag och film på kvällen. Tisdag: stranden på dagen och in till Patong shoppa de sista och äta middag där inne på kvällen. Onsdag: stranden hela dagen och sen på kvällen ta pedikyr äta middag någon stans och sedan hem och kolla på Twilight. haha har redan bestämt att jag ska se den på Onsdag kväll. Ska på vägen hem till Sverige på torsdag se på New Moon. Måste vara uppdaterad liksom. Som om jag egentligen inte redan är det men ändå. haha ja vi hörs kanske senare i kväll annars i morgon.


Första bilden är tagen precis när jag kom upp från beachen och den andra när jag hade släppt ut mitt hår. Tycket det såg så jävla roligt ut. Galet vilka lockar jag får. ;)

Dear John

Såg nyss filmen 'Dear John'. Helt galet vilken bra film. Vart verkligen fast i historien direkt. Något som jag verkligen verkligen tycker att ni ska se. Tror den fortfarande går på bio hemma i Sverige så ta er en tripp till biografen med någon som står er nära och se denna underbara film. Inte alls som alla andra. Samma författare som skrev 'The Notebook' har ni sett den filmen och gillar den borde ni gilla den här också. Dessutom är det en svensk som har regisserat 'Dear John'. Nu ska krypa ner under täcket, läsa Breaking Dawn och sedan sova. Ny dag i morgon som väntar. Ha det bra.

Lördag 26 Juni

Tjollahopp!
Är allt bra med er? Hoppas det. Ja med mig är det som vanligt super. Idag har der verkligen varit varmt. Solen har varit framme hela dagen lång och det har varit rätt vind stilla. Skönt men väldigt varmt. Då är det skönt med havet som svalkar av en. Nere på stranden så fick min iPhone spatt och ''dog''. Alltså den stängde inte av sig men den gick inte att använda. Det stod på skärmen att den var för varm till och med. Jag satt och skrattade åt det ett tag. Min humor är ja, lite speciell. Annars förutom att telefonen inte riktigt ville så har det varit bra. I går var vi ju i Patong och jag fick med mig en hel drös med grejer hem. Shopping för hela slanten där verkligen. Jeans, tröjja, filmer, 2skjalar, armband och bikini. Mamma köpte saker till sig själv och till min bror. Nu är nog all shopping nästan avklarad. Vi ska åka in igen på måndag eller tisdag då jag inte fått mina filmer som jag vill ha än. Men han sa att då borde han fått in Remember Me i alla fall. Vi får se med The Runaways, hoppas verkligen så jag få se den. I kväll ska vi ta det lugnt och kolla på film efter middagen. Sådant tycker jag om! Nu, lite bilder från dagen.

Så här såg den ut när den hade blivit för varm...             och så här brukar den se ut. Hahah lite kul :)

Glad och brun i ny bikini :) Vi hörs senare idag eller i morgon

i believe in a thing called love

Om inte det där är kärlek, säg mig då vad kärlek är.

 

 

 

 

jag viftar med min robsten flagga. Team Robsten all the way


Midsommarafton 25 Juni

Tjollahopp :)
Är allt bra med er ? Med mig är det super faktiskt. Idag är det midsommar men kan inte direkt säga att kag har några midsommar känslor här nere i Thailand. Någon sill och potatis blir det verkligen inte. Till lunch blev det frukst i stället. Låg nere vid stranden i dag i ungefär 5timmar. Riktigt mysigt. Vädret har varit väldigt väldigt blandat. Det var mulet, det blev sol, det duggade, sol igen mulet igen, regn, mulet sol ? hahah ja som sagt väldig variation på vädret. Men det var helt okej. I kväll ska jag och mamma åka in till Patong, äta på lite finare resturang och sen shoppa så det ryker. Haha. Vi åker kanske inte in dit någon mer gång under denna resa så då ska vi försöka få shoppingen avklarad i kväll. Jag ser faktiskt framemot att åka in till Patong.. Konstigt nog, men ikväll ska det bli roligt. Hoppas ni får/har haft en bra midsommar. Gör inga dumheter bara så borde det flyta förbi rätt lätt tror jag! Vi hörs kanske i kväll, annars i morgon någon gång runt den här tiden!


Två cam bilder på mig brun och fin ;)

Torsdag 24 Juni

Idag så har vi varit här i 1 vecka. Nu är det 6 hela dagar kvar sen blir det hemfärd. Menmen nu till hur dagen har varit. Solen har varit här och hälsat på nästan hela tiden under dagen! Riktigt mysigt, bara en liten stund då det kom en liten regnskur men det drog snabbt förbi och solen kom sedan tillbaka. Jag blev lite halv trött på stranden runt halv 3 och gick då tillbaka till hotellet. Det har varit så grymt varmt och det blåste knappt något nere vid stranden heller så det var lite jobbigt men annars så var dagen super. När man kom upp till hotellet så blev det dusch, kolla in bloggar lite grann sen så tog jag med mig Breaking Dawn och satt mig på balkongen och läste. Det är så grymt mysigt att sitta och läsa på balkongen och speciellt när man har en bra bok! :) När jag har läst ut den så vet jag inte riktigt vad jag ska läsa.. Det blir väl Eclipse igen hahha nej då man får väl bara strunta i att läsa. ;) Vi har precis nu kommit in efter att ha ätit lite middag och efterätt. Mummms. Så ja nu blir det nog att kolla på film skulle jag tro. Har man en bra TV och kolla på så är det ju inte så där jätte svårt att motstå när man helt enkelt älskar film! Hoppas ni har det bra där hemma, har hört att ni har fint väder. Vi hörs och syns!

Onsdag 23 Juni

Igår han jag inte skriva något mer på kvällen. Vi var ure och åt, tog fotmassage och sen när vi kom tillbaka till hotellet kollade vi på film så det blev helt enkelt ingen tid över. Men jag är ju på semester så hinner ju inte blogga och stanna uppdaterad hela tiden. Bara för det så kommer det en liten video i kväll NU  jag när vi är på stranden :) Eller okej det är bara jag som snackar och filmar. Men ändå så det får väl resumera dagen ungefär. Solen har skinit ända fram tills runt 15.30 då började det regna och vi åkte hem. Ikväll så blir det ut och äta någon stanns och sedan får vi se vad vi hittar på. Någon kväll ska vi åka in till Patong men det blir senare när vi närmar oss slutet på resan. Måste bara säga att jag saknar min häst otroligt mycket! Det ska bli riktigt kul att få träffa henne nästa fredag. Får inte rida men få se stumpan och visa henne lite kärlek från min sida. Hoppas hon har skött sig nu under lägrerna. Ni får så länge innan videon kommer lite bilder :)



Kvalitén på bilderna blir jätte dåligt när man lägger upp dem, även ljuset försämras.


Redo för något nytt

Framme på nytt hotell, redo för nya äventyr!:D
Hahah ja så ska det låta. I går fick ni ett dempirmerat inlägg, nu är jag nog över det. Trotts allt höll det bara på 30minuter med Kristen och Taylor på scenen såå. Ja ja jag klarar mig nog alldeles fint. Sitter som sagt nu på ballkongen på vårat nya hotell, det här hotellet är sjuuukt snyggt :D Vårat om är rosa! Hihi om jag blev glad, jag som älskar rosa. Bilder kommer ni få se. Om ett tag ska vi gå ner till beachen och ligga där resten av dagen och ikväll blir det nog mest ta det lugnt, kanske gå ut på stan en sväng men annars hem och kolla på TV på flatscreen ;) Hoppas allt är bra med er så hörs vi senare idag.


Nice ? :) Ja det tycker jag, orkar inte ladda upp fler för det tar sådan lång tid!

''Man lär sig utav sina misstag'' nej de menar du inte

Tjollahopp jag önskar mer än något annat i hela världen att jag satt på hovet just precis nu och inte vid ett litet skrivbord i Thailand. Nej ush jag trodde jag skulle klara det här alldeles fint, men nehe nu blev det äckligt äckligt jobbigt alltså.. Jag vill verkligen inte vara här nu, jag missar min största chans att få se Kristen och Taylor, tänk att något kan vara så nära men ändå så jävla långt borta. Det är helt sjukt, jag trodde seriöst inte att jag skulle bli så demprimerad som ja helt plötsligt blev, det bara slog mig. POFF så var jag helt paff och insåg verkligen vad fan jag håller på att missa. Jag hade mitt val, ''okej vist du kan stanna hemma i stället och inte följa med på resan och gå på det där''. Så klart valde jag att följa med men nu ångrar jag mig nästan.. Det känns hemskt att säga så men vad fan ska jag sitta här och ljuga? Nej det är inte snällt, jag har lärt mig det. Man ska inte ljuga, så varför stod jag och ljög för mig själv när jag sa att ''jag åker hälldre till Thailand än att få gå på faneventet''? Fan vad korkad jag kan vara ibland alltså. Det är väl bara att inse att jag helt enkelt inte tänker som jag borde ibland. Men man lär väl sig av sina misstag, right? Nu ska jag snart gå och packa lite snabbt för vi ska till ett nytt hotell i morgon. Jag är ledsen för mitt vredes utbrott men vad fan, jag är korkad som åkte hit. Okej, jag måste andas och tänka på något annat men det är inte helt lätt när man inte kan tänka på något annat än att jag missar det bästa som kunde hänt denna sommar. Ajja, nu ska jag göra det viktiga och sen sova, hmpf som om ja kommer kunna det.. Hör av mig i morgon och hoppas och ber att jag är på bättre humör då.

Sverige har fin besök och jag har inte möjligtheten att välkommna dem som fan på eventet.

Hur ruttet kan livet vara ibland?


Måndag 21 Juni

Tjollahopp i regnet, så är det i alla fall här och har varit hela dagen, men sådant får man stå ut med när man åker under regnperioden. Förra sommaren när vi var hade vi 1 sådan här dag så det kanske vi har i år också det skulle vara bra för då har vi fått den avklarad. Idag har vi varit ute på stan och letat efter grejer till min bror och shoppat lite allmänhet. jag har köpt två halsband som syns på bild här nedanför, mycket mycket nöjd måste jag säga! Så det är det jag har gjort idag nej vänta, sett en film också! 'Up In The Air' riktigt bra film som jag tycker ni ska se om ni har tid, med George Clooney, Vera Farmiga och Anna Kendrick. Om 1 och en halv timme ska jag möta mamma baglaroad då hon nu är ute och kollar efter mer saker åt min bror. Jag ville inte följa med pga regnet och även att alla sliter och drar i mig hela tiden. Blir trött på att höra hur vacker de säger att jag är när jag absolut inte känner mig vacker.. Ajja jag får väl stå ut antar jag. Idag får Sverige fin besök ju! Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer och har lite presskonferans och deltar i ett stort fanevent. Ni anar inte hur avsi jag är på er som sitter hemma i Sverige och som skulle kunna delta i detta underbara event även om ni nu inte är intresserade så kan ni ju ändå för ni sitter inte på andra sidan jorden i ös regn! :) Nej jag ska se allt från den ljusa sidan, jag får vara i Thailand och de får inte ni som sitter hemma.. Hahah ajja hoppas nån av er ska gå på eventet och i så fall njut av tiden och skrik inte för mycket. Låt oss höra vad de har att säga så de kanske kommer på tanken att besöka Sverige igen tills någon av Breaking Dawn filmerna! Nog snackat om det här kommer bilderna jag snackade om.

Det tar verkligen hundra år att ladda upp bilder på det här placet! Internet är så galet segt.

Söndag 20 Juni

Dagen innan en av de dagar som kunde blivit den bästa dagen i mitt liv så sitter man nere i Thailand och är lite sådär sjuk. Ni anar inte hur jobbigt det är, igår så berättade jag om hur jag mådde och i morsse när jag vaknade så kändes det lite bättre. Åt jätte lite frukost och tog det lugnt ett tag efter det och gick sedan ut till poolen låg där i kanske 3-4timmar sen så orkade inte kroppen mer. Hade då i alla fall ätit lite men kroppen sa emot. Vi gick in på rummet jag tog fram Eclipse och läste i den och det började kännas bättre. Tog sen en dusch och klädde på mig kläder, lyssnade på musik och läste ut Eclipse, herre min gud vad bra boken är. Sedan gick vi ut på stan för att leta efter shorts till min kära lillebror, vi hittade inte direkt några som vi viste om vi skulle köpa eller ej så vi gick vidare en liten bit och bara kollade, helt plötlsigt började det regna och vi tyckte då att vi kunde äta. Jag kännde efter maten att jag inte skulle ha ätit. Vi gick och tog fotmassage, handmassage, nack-och ryggmassage, grymt grymt skönt! Sen när vi gick hem kände jag av lite illamående och alltmän trötthet. Så ja man kan ju inte säga att det är så jätte kul här nere när man inte ens mår bra! Inte nog med det så kommer Kristen och Taylor till Sverige i morgon. Så himla nära men ändå så långt borta.. Jag önskar verkligen att jag hade varit hemma då så jag kunde varit med på det där faneventet. Men livet är inte rättvist. Om nån av er ska dit, snälla lova att inte förstöra hela grejjen med att skrika så mycket? Det är faktiskt kul att höra vad det har att säga. Visa dem hur otroligt coolt Sverige är så de vill komma tillbaka för någon av BD filmerna! Ajja ni får ha det bra så hoppas jag själv att även jag blir bättre. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Lördag 19 Juni

Tjollahopp tjollahej!
Här sitter jag i sängen precis som jag har gjort hela eftermiddagen. Mår forfarande lite halv dåligt men nu är jag mest trött, inte alls lika illamående som jag var i förmiddags och halv eftermiddagen. Gick ju inte runt 13.00 och somnade då nästan direkt i sänge. Efter tuppluren mådde jag lite bättre men hade så mycket magknip att ja höll på att få riktigt jävla damp attack. Fattar verkligen inte alls vad som försig går i min kropp för tillfället. Ska nu kolla runt lite snabbt och sen sova tror jag. Och verkligen hoppas och be att jag inte känner mig så här i morgon. Att jag då kan ta vara på solen och inte va tvungen att gå in för att min kropp protesterar på alla möjliga sett och vis. Jag hoppas eran dag har varit bra än så länge och att ni göra nått kul utav lördagen som är kvar. Slösa inte bort tiden att kolla på Kronprinsessans bröllop, det skulle jag aldrig jort i alla fall. Hare gött så hörs vi i morgon i hopp om nya krafter!

Mår piss dåligt.

I feel like shit! uusshhh..
Här sitter man inomhus när det är strålade sol ute.. Jag mår verkligen skiiit. Mår illa är jätte seg och nej det är inte alls bra. Har bara ätit lite frukost idag och känner nästan att jag inte skulle gjort det. Vill så gärna sitta ute i solen men det går inte, blir mer illa mående och ännu segare. Så nu blir det här inne jag får sitta. Ska ta fram Eclipse snart och läsa lite ur den och sen kanske sova lite och hoppas på att det här illamåendet går över så jag kan gå ut ner på stan i kväll och kanske äta lite middag och ta fotmassage. Förutom att jag mår piss dåligt så är det bra! Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige och snälla kan ni inte skratta lite åt mig eller inte kolla på Prinsessans brölopp?:) Hahah här nere slipper jag det i alla fall! Ja ja, nu ska jag väl läsa och sova lite. Vi hörs!

The Twilight Saga test

THE TWILIGHT SAGA - Lista!

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Helst klart Bella!
2. Bästa scen i boken/filmen? I boken, när de är på ängen tillsammans och i filmen första kyssen! :)
3. Favorit citat från boken/filmen? So the lion fell in love with the lamb?
4. Bästa låten i filmen? Decode - Paramore
5. Favorit outfit från filmen? När Bella möter Edward för andra gången ithink:)

New Moon / När jag hör din röst:
6. Favorit karaktär i boken/filmen? Bella igen ;)
7. Bästa scen i boken/filmen? När de återförenas i Italien, kan inte bli mycket bättre
8. Favorit citat från boken/filmen? Forbidden to remember terrified to forget, that was a hard line to walk
9. Bästa låten i filmen? Possibility - Lykke Li
10. Favorit outfit från filmen? När Bella är i Italien

Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Seth eller Edward.. :) N
12. Bästa scen i boken? När de är helt ensamma hos Edward
13. Favorit citat från boken? Look after my heart - I've left it with you
14.Vad ser du mest framemot i filmen? När de är ensamma i Edward hus och sista när det är på ägen och såklart tältscenen
15. Vad ser du minst framemot i filmen? Kyssarna med Jacob.

Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:

16. Favorit karaktär i boken? Edward, Seth och Bella såklart s
17. Bästa scen i boken? Svårt.. Bröllopet, Isle Esme, När Renesmee kommer till dem å ja det är mycket

18. Favorit citat från boken? Forever and forever and forever

19.Vad ser du mest framemot i filmern? Isle Emse scenerna helst klart!!

20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Inget haha :)

21.Team Edward eller Team Jacob? TEAM EDWARD ALL THE WAY

22. Favorit skådis? Kristen Stewart hon är grymmast!.
23. Vem skulle du vilja spela? Bella såklart? x)
24. Vilken är din favorit bok? Eclipse som nummer 1 helt klart sen är de svårt med den andra 3 :)

25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Riktigt bra :) älskar det verkligen förutom att det faktiskt står 'The End'

Så här går det när man inte har mycket att göra på hotelrummet!


Fredag 18 Juni

Då var denna fredag över. För min del har dagen varit mysig. Vi råkade bara försova oss lite på morgonen men sånt är livet, hann ändå med frukost buffén som tur var! Jag älskar verkligen hotell frukost. Sedan la vi oss vid poolen och solade och lite bad. På förmiddagen var vädret riktigt bra, sol och bara lite moln men senare blev det mer moln men solen tar bra ändå så det gör inte så jätte mycket. Hoppas på lite bättre väder tills i morgon men man ska inte räkna med det eftersom det är låg säsong. Jag läste även ut The Short Second Life Of Bree Tanner idag, gryyymt bra bok, alla som gillar The Twilight Saga. Läsa den för sjutton säger jag bara! Sen på kvällen dog vi och åt på Savoy, deras mat är verkligen att rekomendera om ni har svängarna förbi Patong ;) Sedan bar det av för att leta efter ett par converse men de verkar ha dåligt med det här nere i Thailand. Får fortsätta min expidition senare i veckan. Köpte i alla fall med mig hem en tun långärmad tröja med dragkedja och ett par short. Sedan åt vi lite glass på beachway, mummsigt värre! Efter efterätten så gick vi ovh tog pedikyr så nu har jag fina fossingar! Vi gick innan det förbi Håkans Bar, ni vet den baren som du gjorde program om på 5:an, han killen som också var med på Färjan? Ja den såg vi och mamma tyckte vi skulle äta där nån dag så det ska vi nog klara av! Nu ska jag dricka lite te kolla andra bloggar och sen sova för jag är jätte trött!

Torsdag 17 Juni

Dag ett avklarad och den blev riktigt riktigt bra!
Vi låg vid poolen en stund men där så sommnade jag bara så jag kände att jag måste ut och röra på mig så jag inte dör helt totalt. Så vi åt en liten lunch och blev det duschen för mig, riktigt skönt! Sen drog vi ner på stan, Mamma skulle ha tag på en adapter till sin telefon så vi gick och leta efter det. Nere i köpcentrumet såg jag en Eclipse poster! Hahah seriöst min dag blev gjord, sen såg jag även att man kan köpa The Runaways på DVD. Jag blev så himla glad att jag glömde bort allt att Kristen och Taylor kommer till Sverige och att jag missar Eclipse premiären. Vi tog sedan en ansitkts behandling. Ser nu ut som en prickigkorv efter det de gjorde. Men ren i fejjan är man i alla fall. Vi gick sen hem igen och då läste jag lite ur The Short Second Life Of Bree Tanner, so fa so good! Får fortsätta mer i morgon. Sen var det dags att äta middag och det blev vid stranden, mycket mysigt. Sen gick vi en snabbis ner till en som mamma känner som säljer DVD:er med bra kvalité köpte en hel drös. Han hade dock inte Remember Me eller The Runaways inne men skulle fixa det så på måndag kanske jag får dem ändå! Nu ska jag nog sätta på lite Vampire Diaries och sitta och glo på det ett avsnitt eller två. Vi hörs i morgon nån gån!

Klockan är här nu: 20:22


Framme i paradiset

Äntligen framme i mitt älskade Thailand! Det här är verkligen urskönt. Att komma fram till hotellet efter en hel dags flygande och farande. Flygresan gick bara bra, vi var lite försenade från Arlanda men inget som var direkt jobbigt. Det var mellan landning i Köpenhamn för att hämta upp massa Danska männiksor och även några från Skåne och alla som bor där nere. Jag säger det, de killar som bor nere i Skånde och Danmark är äckligt snygga! Hahah. När vi lyfte från Köpenhamn hade vi en 11timmars lång resa framför oss. Resan gick snabbare än vad jag hade trott, kanske för att jag för en gångs skull kunde sova på flygplanet vilket jag inte brukar kunna göra. När vi landade så var det lite mulet och det började senare regna. Här är det i alla fall varmt och skönt, lite mulet nu också men inget regn. Kanske hoppar ut till poolen senare! Ikväll ska vi nog i alla fall ut på stan och kolla runt lite, skönt att man hittar så bra här så man vet var man ska gå och så vidare. Ni alla får ha det så bra så hör jag av mig mer i kväll om vad som hänt och komma skall!
Klockan här är nu: 10.10

On My way

Nu är det snart dags att lyfta från Arlanda! Morgonen började lite halv jobbigt, mamma glömde sina hörlurar och blev lite sur och det gjorde mig sur. När vi kom utanför Rimbo så hade det skett en trafik olycka. Vi var tvinga att vända och ta en omväg. Efter mycket fånf och fläng så kom vi fram till Arlanda. Nu ska vi bara stanna i Köpenhamn och plocka upp lite mer folk sen så är vi påväg till Phucket! Mamma träffar gammla kolegor så hon snackar på! Ajja nu så hör ni iget ifrån mig förens om 15-16 timmar för då har ja kommit fram till Thailand!

I know this is the last night

Det blir ett natt inlägg sen ska jag försöka sova! Just nu har jag panik. Jag hittar inte mina skor. Jag har ju problem med fötterna och har då ett par speciella skor som ja går i för att slippa att ha så ont i fötterna och nu kan ja inte hitta dem. Hade med mig dem till Hannes förra veckan och nu vet jag seriöst inte var de är. Emma gav mig en min sulorna till skorna, frågade om Hannes hade skorna men nix, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får leta som en idiot i morgon för nu kan jag inte springa runt och röjja i hela huset när alla ligger och sover. Så får gå upp lite tidigare i morgon och leta efter dem helt enkelt. Är rädd för att min mamma inte kommer vara så glad på mig i morgon om jag inte hittar skorna. Om jag nu inte gör det så får jag helt enkelt sms Hannes och fråga om han har dem. Men Han hade tagigt med sig allt som alla hade glömt hos han till Emma och mina skor var inte där, så de måste helt enkelt vara här, man vart? Det ända ja vet är att de ligger i en påse men kan inte hitta påsen.. Ajja jag får skylla mig själv som tydligen inte är så ansvarsfull! SKa gå och kolla en sista gång innan ja hoppar i säng!

vackrast får pryda inlägget


Our love could be forever

Thailands design; Check!
Sådär ja, så får det se ut nu när jag är borta i 2veckor. Nu ska jag faktiskt packa! Har inte gjort det förens nu så måste göra det. Sen ska jag leta runt lite och sådant. Kanske blir något mer inlägg ikväll annars så försöker ja skriva på mobilen inna vi lyfter, måste bara påminna mig själv om det. Vi ses och hörs för nu ska jag packa!

Wont stop to surrender

Det blev inget Stockholm för mig idag då jag mådde sämre igår och kände att det kanske är lika bra att stanna hemma då. Men ska snart åka in till Norrtälje i alla fall och köpa ett par shorts och kanske boken The Second Life Of Bree Tanner om jag hittar det på engelska, annars ska jag leta efter det i tax free i morgon! För i morgon då jävlar bär det av till Thailand igen! Planet går runt 12.00 från Arlanda så om 24timmar sitter jag på flygplanet. Ikväll ska jag packa och fixa en ny design och fixa med tidsinställningarna och sådant. Sen ska jag försökla sova så lite som möjligt så man kanske kan sova lite på planet. Resan kommer ta lång tid, 14 timmar! Ska ha med mig mammas dator på planet och ladda upp med New Moon som film! Tar med allt så kan jag även kolla på extramaterial. Sen blir det Thailand i 2 veckor och då kommer det nog 1 inlägg om dagen kanske två om det händer något riktigt intressant inom Twilight världen. Kristen och Taylor kommer ju till Sverige på måndag. Ska bli kul att se alla bilder och sådant efter det. Om det är någon av er som ska dit, ta väl hand om dem och visa vilket otroligt coolt land Sverige är! Lite finare och lite bättre! Ta vara på den stunden också. Jag ska tänka på det när jag sitter i Thailand. Hahah, nejmen nu ska jag leta upp kläder som jag ska ha på mig när jag drar in till stan!


haha ingen var med på att vi tog bilden! Jag Emma och Björn:D

I wanna leave but the world wont let me go

Räck ut tungan så där, hahah spolar tillbaka och kollar på bara det med Rob om och om igen! Som jag sagt tidigare och flera gånger förut, han är så charmig att man inte kan låta bli att få kändis crush!


You'll be the death of me

Hittade äntligen de bilder ja letat efter i evigheter! Har bara sätt de översta bilderna i ''serier'' och som små eller liknande och nu hittade ja dem bra! Insåg just att han är ju så jävla galet snygg med sitt långa ruffsiga hår.. Okej, han är i mina ögon alltid snygg(det är jag inte ensam om att tycka) men ändå kolla in lockarna och håret.. Hahah att man kan bli så besatt!

Hans leende är att dö för, charmigare finns nog inte! Man blir helt glad och kan inte motstå att le!

Bilderna med det långa håret är ifrån VMan photoshoot 2008. De med de kortare håret från en presskonferans för Eclipse som ägde rum i igår eller i förrgår. Mycket sådant nu så det har man och se fram emot!


This time is ours

Hemma, efter en dag med Emma som har varit hur kul som helst. Denna tjej är helt klart underbar! Vi har snackat, skrattat, kollat på bilder, gjort pannkakor, bakat och ja hunnit med en hel drös med grejjer! Nu ikväll händer det verkligen inget speciellt. Hoppas på att kunna somna i natt eftersom jag inte kunnat göra det ordentligt de senatse nätterna. Annars blir det väl datan och försöka spara och leta upp alla dessa bilder från alla presskonferanser som ägt rum nu under helgen. Efter Twilight Convetion i LA så blir det mycket sådant. Men det är ju hur kul som helst med alla intervjuer och sånt så jag klagar verkligen inte! I morgon ska jag in till Stockholm en snabbis, köpa 1bok och ett par shorts och sedan dra hem igen om ja inte får med mig någon. Sen blir det packa hela kvällen eftersom jag åker i övermorgon till mitt älskade Thailand för 6:e gången. Det ska bli underbart att åka iväg från allt ett tag. Även om det är så mycket som ja vill få sagt till en viss person så ska det bli skönt att försöka slippa tänka på det! Så det var dagen och lite planer inför imorgon, hör nog av mig ikväll med Twilight relaterade saker.

En av mina favorit bilder på mig och min älskade Rudy :)


Make it right will you?

Nu ska jag alldeles snart gå ut, kolla att min moppe startar och sen fixa allt annat jag ska fixa. Ska åka iväg till Emma idag och vara hos henne hela dagen. Det ska verkligen vi kul att träffa henne innan jag åker iväg till Thailand i 2veckor. Så för mig blir det nog ingen mer uppdatering förens ikväll men det får ni stå ut med. Såg att det har kommit fler läsare! Grymt roligt hoppas ni stannar :) Så jaa, vi hörs sen ikväll!

and I do my little turn on the catwalk

Båda intervjuerna är ju helt galet roliga. Rob är ju freaking hilarious!

Idén om när de skulle ta emot pris för bästa kyss, liksom vad fan? Hahah. Sen för er som undrar vad ''lube'' är så är det glidmedel, heheh ja resten fattarna ni nog ;) Älskar när han säger: 'Hey, nice to meet you'

Min dag har varit bra. Fått pengar och presentkort som ja kan använda på lite olika evengemang inne i Stockholm! Såg nyss Adventureland som Kristen Stewart är med i, riktigt bra men konstig. Rekomenderas ändå för er som vill se en film som är lite halv konstig ;)


I'm riding solo

Hilarious!

Hur kan man inte gilla han!? Han är för tusan underbar, man kan inte låta bli att gå och få kändis crush alltså.


I've seen all the demons that you've got

Otroligt vacker bild.

Robert Pattinson under inspelningen av The Twilight Saga:Eclipse Augusti-Oktober 2009


I was the one with the world at my feet

En typ fullspeckad dag är avklarad och nu kan man nog bara ta det lugnt resten av kvällen. Har soppat och fixat nere i ladan inför i morgon. Har varit ute och ridit Rudy för sista gången på 3veckor! Kommer verkligen sakna min bus ponny. Hon var verkligen rolig att rida idag. Pigg och framåt hela tiden och lyssnade bra också. Träffade även de nya hästarna som de köpt. Ska bli intressant och se hur de är och sådant senare in på året. Sen blev det hemfärd och då har ja städat lite, hjälpt till att baka. Om ett tag blir det väl middag också. Kvällen blir lugn och tråkig, det ju fotbolls VM på TV:n så man har inget att säga till om. Man får helt enkelt inte använda TV:n när det är match på. Annars så är väl allt bra! Mindre ont i halsen nu än i morsse och tidigare under dagen, det känns bra. Nejmen det var allt jag hade att berätta nu.

Bildmotiv: iPhone&RayBan wayfarer

Blindness - Metric


They got nothing on you baby

God morgon!
Här sitter jag i soffan och har onte i halsen och hostar! Inte bra inte alls bra. Är jätte varm och seg. Får verkligen inte bli sjuk nu. Åker ju nämligen till Thailand på onsdag och då vill man ju järna inte bli sjuk.. Annars är väl allt helt okej med mig. Idag ska jag hjälpa till att fixa iordning ladan inför i morgon då i ska fira mif lite grann eftersom jag har gått ut nian. Sen ska jag hinna med at åka ut till stallet och fixa lite där för i morgon så börjar ju ridlägrerna så då måste få bort mina saker så inte de blir lånade för det vill jag verkligen inte. Så min dag bli nog utan mycket uppdatering men ikväll är jag tillbaka med senaste nytt inom allt ;) hahah nej men vi hörs!

gillar presentkortet jag fick igår av mamma :)


Will I make it without you?


That kiss is hot hot hot.
Hej kan hon tänka sig att låta mig få hoppa in för henne just för sånna scener?

There is no running that can hide you



Jag älskar bilden på Edward och Bella. Så extremt gullig, vet man när det utspelar sig så är det ännu mer sött. Riley är som vanligt mer än snygg. The Volturi. Bad-Ass.

What did you do to me?

Sånt här gillar vi. Xavier är grym som Riley. Äckligt äckligt snygg!


And you could stay stay stay if that's what you want

Det blir inget Stockholm idag. Pga lite missfårstånd och sådant. Så idag blir det istället att vara hemma och sega. Ska försöka lära mig Jacob's Theme på piano, hittade noterna på internet så det blir väl bara att sätta sig ner vid pianot och nöta sen. Eftersom ja inte har tagigt några piano lektioner så går det inte direkt fort för mig att lära mig någon låt. Men man får nöta och nöta och tillslut så kan man det. Funderar på att börja ta piano lektioner till hösten. Eftersom jag tycker det är grymt kul. Sen så ska jag ju inte fortsätta med musik inriktning i skolan i höst så då är det ju kul att ha kvar musiken på ett eller annat sett. Om man gör det så kan jag ju lära mig spela bättre och det skulle vara riktigt kul!  Ute så öser regnet ner så det blir en inne dag idag!

Bilden är från i tisdag när Emma å ja smörjde in oss med bodylotion. SmörjarN är i farten ;)

Lägger till: BREAKING DAWN KOMMER BLI 2 FILMER! UNDERBART UNDERBART UNDERBART!


Summer comes, spring is gone, life goes on and on

Videon är vänd åt helt fel håll men det är väl ändå lite kul att se! Hahah jag snackar massa skit och sådant. Italien var underbart ju. Idag ska jag in til Stockholm, ensam eler inte vet jag inte än men dit ska jag i alla fall. Hämta ut Eclipse biljetterna och köpa en bok! The Second Life Of Bree Tanner! Skulle kunnat köpt den nu i veckan men ja måste ha den på engelska!


Imagine eternity doesn’t seem that hard

Grundskolan är avklarad. Herregud jag kan fortfarande inte fatta att jag har gått ut nian! Det är helt sjukt. Skolavslutningen igår var inte direkt den bästa, grät som en idiot. Kommer sakna alla så otroligt mycket, hela klassen nu betyder mer än mest! Fy tusan vad bäst ni är. Dessa 3 år har varit de bästa i hela mitt liv. M15, ni är underbara varenda än av er. I förr går var det bal som sagt och det var underbart! Riktigt riktigt kul. Går kvällen spenderades med hela klassen hemma hos Hannes på Blidö. Det var grymt mysigt. Jag fick fram känslor som jag trodde jag var över men nehe, nu kom de tillbaka och ställer till med en hel drös med problem. Finns bara en person jag måste prata med eller ja 2 så blir nog allt kanske bra. Har nyss snackat med världens bästa Emma i telefon en stund om lite problem, hon är fan bäst! Idag har jag varit ute hos hästen, reserverat biljetter till Eclipse den 2 juli inne i Stockholm, Rigoletto. I morgon ska jag in till Stockholm, hämta ut biljetterna och sen gå på bio med Sofia! Det ska bli riktigt kul.

Sådär såg man ut i fejjan och i håret på balen, eller ja tills dansandet började ;)

This is gotta be the good life!

Nu är man färdigfixad, det ända som ska på är klänningen och smycken sen åker vi iväg till Norrtälje och möter upp UNDERBARA människor. Emma har fixat oss tillsammans nu och är riktigt snygga! Balens snyggingar ;) Vi har pressat musik hehe OneRepublic, mycket mycket mega bäst!

Good Life - OneRepublic

My love's a ironball

Nu blir det bilder och videos från MTV Movie Awards 2010. Grym natt var det kan jag säga.
En liten spoof :)


Robert och Kristen tar emot pris för ''Bästa Kyss''


Eclipse scenen som presenterades under galan. Blandade känslor från mig. Inte alls som boken och helt fel gjort tycker jag..


De är bara för jävla underbara alltså! Jag är en sann Robsten beleiver. Har alltid varit och kommer vara det tills det sägs annat! Men seriöst ser de inte lite kära ut när de ser på varandra ?:)
TIPS! Ni som har spotify, sök på The Twilight Saga Eclipse så kommer hela Eclipse soundtracket fram. Helt underbart enligt mig! Eller så klickar ni bara här -> The Twilight Saga: Eclipse <- Soundtracket är helt jävla underbart! Alla låtar är grymma. Har ni inte Spotify så kan man hitta de flesta låtarna på youtube!

MTV Movie Awards

Grymt grymt grymt! Som vanligt är alltid MTV galor grymma! Twilight var nominerade i 6 kategorier och vi tog hem alla! Hur underbart är inte det!? Best Kiss vanns av Robert och Kristen och guess what, De kysser för fan varandra! Man ser det inte direkt men de gör det! HAH man satt ju var lite hyper! Rob vann för Best male performance och global superstar. Han tackade Kristen när han höll sitt tal. Gulligast! Eclipse klippet var helt blandade känslor, bra klipp men helt sjukt va konstigt, inte alls som boken och lite besvikelser hördes det från chatten som man deltog i. Chatta med andra fans är nog det roligaste som finns! Man kan ju inte göra annat än att älska det! Nu ska jag nog upp till sängen ett tag och vila och sen upp igen och äta frukost och sånt där! Videos och bilder kommer i ikväll!

Sötaste personerna :)


You can go and never look back

Jag är lite dålig på att blogga! Men har faktiskt inte haft tid nu senaste dagarna, i fredags var vi hos Björn hela kvällen och hade det mysigt. I Lördags var det stallet sen på 30årsfest. Kom hem runt 12 på natten och var då så grymt trött att jag bara hoppade direkt i sängen. Idag har jag varit ute i stallet från ca 11 till 18.30. Så min helg har som vanligt varit fullpackad. Nu ska jag snart testa lite hur man kanske ska sminka sig på balen.. Har verkligen ingen aning om hur jag ska se ut i varken hår eller smink. Det blir väl något. Hoppas det blir bra bara. Emma ska hit på tisadg eftersom vi är lediga då så ska vi fixa oss tillsammans innan balen. Det kommer bli helt grymt! Men vi två har det ju oftast alltid jätte roligt. Senare i natt så är det MTV Movie Awards! Så inatt blir det nog ingen sömn överhuvudtaget. Twilight är nominerad i en hel drös med kategorier. Sen ska även Robert, Kristen och Taylor presentera ett nytt klipp från Eclipse. Så jag kommer väl sitta där och tagga hela natten och sen vara trött hela dagen i skolan! Men så kan det faktiskt få vara ibland!

Liten bild från Italien, grädde och delight chips=mums! :D


I'm all yours

Här sitter vi några från klassen, det spelas gitarr och nått konstigt spel på internet? hah. Snart ska vi dra vidare till Björn för att äta pannkakor och rabarberpaj som vi bakat här.  Igår pallade jag inte med att blogga, fråga mig inte varför jag orkade bara inte. Ajja nu kanske man ska underhålla de andra!

What Part Of Forever

Säger bara en snabb sak. The Twilight Saga: Eclipse soundtracket är så otroligt grymt! Är verkligen helt fast på låtarna! Längtar galet mycket tills jag får min egna kopia. Ska försöka snacka med min mamma i morgon och se om hon kan förhansboka det. Om 2veckor så är jag snart i Thailand, eller ja om ca 4timmar eller något sådant. Om 1 vecka är vi hela klassen hemma hos Hannes och myser. Sommar lovet är så nära nu att det nästan skrämmer mig. I morgon ska vi ha en halv dag vid Erken och sen 2lektioner i skolan och sedan slut. För min del blir det stallet efter skolan som vanligt. Måste rida som en tok nu innan jag åker till Thailand. Nej men nu ska ja sova så ja orkar upp i morgon. Många skulle bada men jag tror nog jag ursäktar mig från det ;)

Fina människor och jag vid fontänen på Piazza Novana


The Rome trip and something els

Nu efter 2dagar orkar jag sätta mig ner och skriva ett litet inlägg! Bilder från resan kanske kommer i detta inläggg annars kommer det väl någon dag! Kan berätta lite vad vi gjorde! När vi kom fram till hotellet efter en lång resa så la vio oss vid poolen, stekte i solen och badade. Ritkigt mysigt! Vid 5-6 tiden började det ösregna och åska. Vi satt inne i stugorna och mös:) På tisdagen åkte vi på sightseeing runt omkring i Rom, det var riktigt häftigt och man njöt verkligen av det, många brände axlarna när vi satt på bussen men annars var det riktigt lyckat. Sedan så var det hem resa och mer stek vid poolen! Onsdagen så skulle vi gått in i Peters kyrkan men självaste Poven skulle ha en 3timmars lång gudstjänst, mindre roligt. Lärarna släppte iväg oss på egen hand så jag, emma, emma, kristina, fanny, ida och alexander åkte iväg till Panteon(stavas?) vi var helt begajstrade av denna byggnad. Så otroligt häftigt! Sedan gick vi vidare till Piazza Navona som sägs vara Roms vackraste plats och vist var det vackert där. Vi tog massa bilder och käkade glass! Sedan var det lunch och träff med klassen och sen hem igen med mer stek vid poolen. På torsdagen var vi vid poolen hela förmiddagen och fram till 5 ungefär. Då åkte vi in till Rom och besökte Fontana di trevi som var grymt häftig! En riktigt stor fontän och vacker. Vi åt sedan middag i en mysig lite gränd och drog sedan vidare mot Spanska trappan, ingen direkt woow upplevelse men det var kul, vi sjöng även där och det var grymt häftigt! Många tog fram videokameror och filmade oss och vi fickk massvis med applåder. På fredagen åkte vi till Colluseum, det var häftigt att se! Mycket kort blev tagna. Efter besöket där så gick vi några tycken ner på stan och kollade runt lite. Det var väl helt okej förutom regnet. Lördagens besök blev till St. Peters kyrkan. COOLT! Grym kryka alltså, vi gick även upp i Kupolen, sjukt vad med utsikt det var där uppe alltså. Söndagen var en chilldag, vi var vid poolen nästab allihoppa. Jag och Kristina kom på ett nytt smakfenomen. Chips och grädde! Mummsigt tyckte hon och jag.
Det var Rom resan nu till vad som hände under Rom resan som inte har med själva resan att göra. Sms från Dalan. Rob, Kristen och Taylor kommer presentera på MTV Movie Awards. Yeeaajj från mig. En dag senare. Muse konserten är inställd. HELVETE NEJJ DU SKOJJAR!? Från mig. Senare någon dag. Du kan inte gissa vilka som kommer hit det 21Juni, Kristen och Taylor. FAAAAAAAAAAAN JÄVLA SKIT NEJ NEJ JAG VILL INTE NEJ AAAH FAN FAN.. Från min sida. Varför jag skrek ut detta vid poolen var för att jag är i Thailand då. Min dag var bokstavligen talat förstörd. Har aldrig blivit så häpen och arg samtidigt. Kom över sjävla tanken att jag inte skulle få vara med på fan eventet och lugnade ner mig. Min telefon räkning överskred 5000kr= mitt abonemang stängdes av, det var spärrat kunde inte använda det eller nå någon. Fick idag reda på att det var Spotify som hade kostat så otroligt mycket pengar. 5400kr. Just nu håller jag på att lyssna mig igenom Eclipse soundtracket, läste på twitter att de har en preview lyssning öppen under 24timmar(ca20-22nu) Så jag kastade mig på datan och gick direkt in på hemsidan. Än så länge är soundtracket helt AWESOME! Varje låt är bra till och med skit bra! Tror nog att det här lätt blir det bästa hitills! Lite smått glatt med ändå seriöst. Hoppas det går bra med filmen! Om 1 vecka har man sin egen kopia av soundtracket (förhoppningsvis) så då kan man börja fundera på var låtarna kommer utspela sig osv. Om ett tag är det Grey's Anatomy! Så ciao!

RSS 2.0