En snabbis (:

Hallåh (:
Tänkte bara skriva lite snabbt. Skolan i dag var normal, vi hade igentligen inte sov morron men det viste inte jag så jag hade det ändå (A) Ajja i dag har ja haft geografi, engelska, no, lunch, matte & musik. Helt vanlig tisdag, lite tråkigt men dagen gick fort, fick reda på eng prov/testet kunde gått bättre.. Sen när vi skulle åka hem i dag så blev vi stående i 30-40minuter pga av en bil olycka.. huhu jag som hade tänkt att plugga och sånt nu. Ajja nu ska ja äta sen ska jag ut till stallet , det är ju hoppträning i kväll!
Pusshej Lina :) <3

Inte mkt tid..

Jaha då har måndagen gått över och jag får skriva super snabbt.. Ajja, skolan va normal, tråkig ><' vi hade spanska, musik , redovningar lunch redovisningar engelska.. Helt vanligt alltså. Kristina och jag hade inte hunnit filma in vår redovisning men som tur va så ha inte alla göra i dag så vi hann filma de i dag. Sen i dag har jag pluggat och kollat på tv, nu sitter jag här vid datan och klockan är snart 11 ><' har ''sovmorron'' i morgon *host* måste ändå upp tididgt och duscha..
Ajja nu måste ja sova för i morgon har ja hoppträning också, shit de hade ja glöömt...
Pusshej :)<3

Låt och dagen ;p

Halllåå (:
Jaha, den här dagen har hitilts gått sjukt fort! Jag gick upp tidigt i morsse och började städa rummet för Kristina ska komma hit i kväll vi ska snacka om hur vi ska filma vår u-lands sak och sen blir det väll lite mys och film! Ajja, jag har iallafall hunnit åka ut till stallet i dag och i dag red jag två hästar. Både Bitte och Bob det gick bra båda va pigga och glada, lite smått galna då och då menmen! Sen nu måste ni bara höra en sjukt bäst version av Poker Face - Lady GaGa



Vist ären bra! :D? Pusshej :) <3

090327

JUST NU ÄR JAG DEN GLADASTE MÄNNISKAN LEVANDE! ( läs om de på http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy )
Ajja! I dag va det sista dagen på praoen.. Lite tråkigt men dagen har ändå vart super kul! I morsse gav jag först hästarna morgon foder, sen släppte vi ut alla. Sen fikade vi och snacka lite om tävlningar, bestämde typ att jag ska följa med dom den 12 April på Södertälje ridklubb, det ska bli kul och hoppas ponnyn är lite snyggare tills dess. Ajja efter fikat och snacket jag ja ut och mockade och sen red jag ut på Bitte med Irma som red Garlic. Det gick jätte bra, lite kallt menmen. Sen släppte jag ut henne fodrade till stona övanför volten sen fotade man lite grann, sen städade jag saldekammaren och åt lunch. Sen red jag ut på Bob, det gick bra han va pigg och glad! Sen hemma så vart det upp till datan och blev super mega gladats som ni kommer få läsa om!
SÅ nu ska jag skirva de på min andra blogg
Tjo hej puss  Lina :) <3

090326

Jaha, kan börja med att säga att den här dagen börjde åt helvete! Först i morsse när vi hade åkt en bit på våran väg och hade brottom kom jag på att jag hade glömt kameran.. Sen 5 minuter senare, så kom jag på att jag hade glömt ridbyxorna, *suck* det va lite jobbigt va. Sen fick jag sitta på mammas jobb en stund innan jag skulle gått i väg och kört upp för moppe kortet, jagkom nästan försent dit och när jag kommer det så säger jag att ja måste med en buss som går 10.10 men då säger han som håller det hela att det kommer jag inte hinna, så jag kunde inte köra upp idag! Så då gick jag och väntade på bussen i 1timme och 10 minuter. Sen när jag kom till stallet blev det mycket bättre, mockade 11 boxar tror ja xD haha det va faktiskt skönt att göra det i dag :o Sen fick man lunch, fick låna ett par ridbyxor också :) Sen så red jag Mimmi och Irma tog bilder när jag red som dom ska lägga ut som annons på henne (A) Sen hämtade jag Bob och då hittade jag mina hörlurr som jag tappde i tisdags! hahah fan va glad jag blev, vi klippte bob nästan helt klart, han ser iaf mycket finare ut nu, ska fota lite i morron tänkte ja. Och det gick super att rida han va sjukt duktigt! Sen åkte jag hem och hemma har jag baratagigt det lungt, i morron är det fredag och i helgen ska jag va me Kristina. Men nu ska jag sova för i morgon är sista dagen på praoen.. Lite tråkigt bara menmen!
Pusshej Lina :) <3

dag 3 prao :)

Hallå allihoppa :D
I dag var det 3:de dagen på praoen. I morsse när ja kom dit släppte vi först ut hästarna, sen borstade vi Toppa och Cacan, efter det var det dags att longera dom, Cacan va duktig lite små bråkig men hon är ju bara 3, eller hon blir det i år, hon gick dock om kull när hon sprang in i hinderstöden x) Toppa va lite små crazy! och då menar jag det också, när hon travade sträckte hon ut benen som värsta arab dressyr hästen, och ho bockade och ja lite crazy. Efter det fkade vi, sen mockade jag 4 boxar och torvade 2, sen lunchade jag stona uppe vid volten och bakom stallet. Sen var det lunch för mej och sen red jag min egen ponny, det va mysigt, han var jätte duktig i dag och i morgon ska vi klippa klart honom helt, hejdå pälsen :D
haha nej nu ska jag faktiskt gå och duscha snabbt och sen kola på room service och sen en timme efter det är det Grey's Anatomy :D läs om mina komentarer på avsnittet efter GA på http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy
Pusshej Lina :) <3

dag 2 prao ;p

Jaa, i dag var det andra dagen på praoen. I dag va det ju inte direkt mysigt väder.. Skit blåsigt, snö och kall, haha och jag är ute hela dagarna. Ajja, dagen har ändå vart kul! I morsse skulle vi först försöka mäta Toppa och Cacan haha båda va rädda för mätstången så det gick vill lite sis så där men vi fick en ungefärlig höjd på dom. Sen tog jag ut hästar, och eftersom det blåste så mycket kue man bara ta en åt gången , alltså tog det lång tid.. Sen fick ja fika (A) Efter det så var det att gå ut till stallet igen och fixa iordning Bob och rida han, i dag va han mycket duktigt! Sen ta in han ge han havre släåppa ut han, fodra lunch till hästarna som inte går på lösdrifterna, sen egen lunch :) Sen var det ut i stallet igen och mocka Bobs box sen hämta Bitte rida henne i ca 45 minuter vilket var super kul! Hon är helt sjukt härlig att rida! Sen in me henne ge henne havre lägga på ett av hennes täcken gå ner till hagen igen och hämta Mimmi, rider henne i ca 30 minuter på volten , säger bara en sak, älskar den ponnyn! Hon är så sjukt mysig att rida så det inte finns ord! Sen göra hö påsar och åka hem. Min dag har vart fullpackad alltså. Nu ska jag plugga , som jag inte orkade i går (A)
Pusshej Lina :)  - bilden får mej att vilja ha vår&sommar nu!!!!!!!

Salix's Let It Be (:  - Bitte, haha Komplett fick nästan va me i bakgrunden :D

Prao (:

Den här veckan kommer va så sjukt bra! haha, vi har ju prao i skolan och jag är ju i stallet hihi myys. I dag så har mockat,soppat, ridit två hästar, trovat mm. En helt perfekt dag. Nu har ja bara sjukt ont i mina ben.. Vet inte om de är träningsvärk eller växtvärk, aja om det inte går över får man ta alvedon eller nått.. Nu snart ska jag skriva ''dagbok'' för första prao dagen och sen ska jag vara så duktigt att jag ska börja plugga geografi! De ni! hahahah!
Ni kan ta och kolla in min GA blogg öf ri går la ja upp två scener som är mycket bra! http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy 
Nej men nu ska ja nog plugga!
Pusshej Lina :)<3

090322

Hallåj alla som läser (:
I dag har jag inte direkt gjort mycket. Mamma väckte mej 11.30.. Jag ville sova längre men det fick man minsan inte. DÅ gick man ner och åt lite frukost sen åkte vi in till Norrtälje vi skulle hämta pappas bil och mamma skulle kolla efter en te kopp. Efter att ha vart inne i Norrtälje åkte vi ut till pappas jobb, jag städade där och sen vart det att åka hem igen. Väl hemma fortsatte jag skriva på min fanfic, jag är helt besatt med att skriva det är hur kul som helst när man får så mycket ideér. Sen var det bara att kolla på Grey's Anatomy reprisen (kmr blogga om GA nu i kväll; http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy)  jag grinar hur mycket som helst till det avsnittet, ajja. Sen har man skrivit mer på fanficen, ätit middag och duschat. Hela nästa vecka har vi prao. Och jag ska praoa i stallet, hihi så i morgon blir det att åka ut dit på morronen.
Nejmen nu ska jag blogga GA och sen vet ja faktiskt inte vad man kan göra.
Pusshej Lina :) <3


Love shopping

Hallåå alla som läser :) I dag är det lördag och jag älskar lördagar. I morsse åkte jag och min mamma till hööks i upplands väsby. Jag har nämligen velat köpa en ny ridhjälm länge och nu gjorde jag det, köpte även ett par slags överdrags byxor som man har på tävling. Två par stövel ridstrumpor och ett par randiga ridstrumpor. Mina pengar tog lite slut.. Efter det åkte vi hem jag åt lite grann och sen åkte jag ut till stallet och red. Det var huur mysigt som helst och han va jätte duktig, riktigt pigg och glad ponny! Längtar som bara den inför nästa vecka när vi har prao och jag ska ju då praoa i stallet, då ska det bli rida av och få i gång min älsklings ponny! Nu i kväll har det inte vart mycket, mest tagigt det lungt. Om ungefär en timme har 27 dresses premiär på canal+ och jag måste ju se den, igen.. hahah Jag tycker om romantiska komedier! men nu är jag så sjukt sugen på att spela sims så ja det ska jag fakitskt ta och gör nu! :D

Detta köpte ja i dag ;p

pusshej Lina :) <3


A Mirrow without a face

Jaha, då va fredagen över, guud va skönt att det är fredag igen! I dag i skolan hade vi först hemkunskap på morgonen, vi gjorde piråger och de va jätte goda. Efter det hade vi so där så snackade vi lite om praoen och vi lämmande in PM om u-landen, efter det skulle vi haft en sång lek men det blev ingte för ja vi snackade för mycket. Sen var det lunch åt inget eftersom man var mätt från hemkunskapen. Sen spanska och vi gjorde lite med dialogerna, helt okej.. Efter det idrott :D Vi spelade volleyboll vilket är skiiit kul!! hehe tycker jag iallafall! Sen hem, nu sitter jag och lyssar på musik och laddar hem musik från GA avsnittet som var i går i USA ( mer GA på http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy (: ) Nu ska jag göra ny header mm.
pusshej Lina :)<3

A Quicky

Jaha, jag får skriva lite snabbt eftersom jag har skrivit ett PM hela eftermiddan fårn halv 5.. aja, Vi började ju 10.50 i dag i skolan sköönt, sen var det vanliga lektioner, fick reda på spanska provet, där fick jag 81.5/100 jag är nöjd! huhu sen gick jag nertill trafik skolan satt där pluggade på EU-moppe körkortet, ush va det är mycket man måste kunna, haha! det får man kolla på i helgen. I morron är det fredag, MEGA SKÖNT! Det betyder också att vi ska ha hemkunskap och måste därför plugga, det ska ja göra nu ><'
Pusshej Lina :) <3

It's something with the day,

jaaha, då har dagen gåttt förbi snabbt tycker jag iallafall. Måste bara säga om ni är intreserade av att läsa mitt GA bloggande gå in på http://linahlarsson.blogg.se/greysanatomy där hittar ni massa GA skojj (A) ajja tillbaka till dagen. När vi kom till skolan så sa lärarana, nej ni har igen matte för er lärare är sjuk. Vi kunde alltså haft sov morgon.... Och plus att vi hade håltimme efter matten! Så i dag började vi 10.10 men alla va där 08.00, lite surt. Efter håltimmen var det lästimme, rätt skönt faktiskt, sen äckel mat till lunch ><' Efter lunchen hade vi engelska det gick bra, sen slöjd och jag ska börja på en kudde som jag broderar på där det står "I'm not a princess, this ain't a fairytale" jag tycker den texten är sjukt fin så. Sen var det ensamble, helt okej i dag faktiskt, vi spelar So What - Pink och One - U2. Efter skolan drog Kristina hem till mej vi bakade och så, sen tillbaka till skolan och sälja fika och ha hand om gaderob. hahahah! Ni vet han pappan i telia reklamerna, han va där, och gissa vem som såg han, haha fett kul alltså! Ja tycker vi i klassen iallafall.. Vi känade kanske 5000-7000kr vet inte riktigt. I morgon börjar vi 10.50, hahha jag får sova till 08.30! :D
Nu ska jag blogga GA och sen sova!
Pusshej Lina :) <3

Everything is back!

YEY! I går fick vi tillbaka internet , och eftersom jag hade så mycket som ja skulle göra som ni som har läst min blogg vet att ja skulle göra, så hann jag inte blogga i går. Sen jag ska sluta blogga om GA här, och ska starta en GA blogg, hur sjukt det än låter så ska jag iallafall göra det. Där jag jag spoila hur mycket som helst! hihihi.. I går så var det en vanlig skoldag och ut till ponnyn efter. I dagvar det också en vanlig skoldag.. Och ut till min ponny i dag igen, riktigt mysigt att kunna komma i gång och rida igen! Snart ska jag städa rummet snabbt sen kolla på House på Canal+ I morgon ska Kristina hit efter skolan, och efter det ska vi in till skolan igen för att sälja fika, och det va huuur nära som helst att ja kanske skulle missa GA i morron :o oj oj oj vad ja skulle fått damp... Menmen nu ska jag fakitskt ta och vara lite duktig och fixa med rummet å sånt skit.!
Pusshej Lina :) <3


Hate it hate it!

Som sagt, vi har fortfarande inget internet hemma :@ jag håller på att få så jäkla damp så ja vet inte vad, nu sitter jag på pappas jobb en snabbis snart ska jag hem igen. Jag har flera saker som jag vill göra men som inte går. Jag vill snabb kolla på GA avsnittet som visades i USA i torsdags men det går inte för det finns inga högtalare här och hemma går det ju inte.. jag måste ladda hem GA avsnitt och sen massa musik. Så nu ser jag verkligen att man klarar sej seriöst inte utan internet. ajja , vi kanske får tbx de på onsdag..
Nu ska jag hem igen , pusshej Lina <3

Big suprise

jag måste bara säga att jag har inget internet hemma! :@ jag är så sjukt sur för jag har så jäkla mycket saker jag måste kolla på och göra på datan, för det första så skulle ja bloggat om Grey's Anatomy avsitten men det kunde jag inte eftersom vi inte har internet, sen skulle jag kolla upp en annan sak som har med GA att göra... ajja kan göra det nu när jag är i skolan (A) haha sen behöver jag ladda hem GA avsnitt också för snart ska ju typ nån lag som man inte för ladda hem komma ut.. PANIK! så hehe... Ajja vi ska fortfarande hålla på med Mali men Kristina och jag är l a t a ;D haha nu ska jag in på bdb och kanal5! ni kan nå mej på mobilen alla söta , 070-9402588 (:
PUSS&KRAM Lina (: <3<3


Right Round

Jahå jag är trött och måste bara skriva ett litet snabbt inlägg. Vi hade ju två prov i dag, båda gick super bra, eller ja det känns iallafall som det!  Efter skolan satt jag på bibblan 1 timme sen var det moppe kurs i 3 timmar från 16-19, det blir det i morgon också. Pluggade lite spanska och kollade på House när ja kom hem. Huhu House är sjukt bra! :D Nu ska jag sova och kom precis på att ja skulle skriva en sak engelska.. Så får gå upp lite tidigare. Nu får även min data damp å börjar spela en jääääääävla melodi från ingen stans :o det är helt sjukt.. måste helt enkelt ha någe vuirus ><' ajja.
Pusshej Lina (: <3

Study,study and more study

Jahoo, Då var måndagen snart slut. I dag var det ju bara skola som vanligt, helt okej. Efter skolan var det att åka hem och köra lite moppe :D hihi det va super skojj!! I morgon börjar EU moppe kursen också ;p Efter moppe körandet har jag bara pluggat! Jag ska snart läsa det några gånger till och kolla igenom matten. För i morgon har jag biologi prov och matte prov. Får se hur det går i morron sen. 
Så nu måste jag faktiskt gå och plugga...
Pusshej Lina :)<3

Dog damp / Kristina 8)

hahahahhah , nuu är jag i skollan igen (A) hahah vi ska fortfarnde skriva om Mali. det går skit bra *hosthost* Men nu kanske man ska va duktig och skriva det man ska göra... heheh, sen har vi bara engelska kvar sen sluutar vi, då måste ja plugga.. Biologi prov i morron.
Puss&kram Lina :)<3

A quicke

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/588376/?claim=2sgwzqdmasw">Följ min blogg med bloglovin</a>
Jag tänkte bara skriva lite snabbt! I dag har det inte hänt mycket, kunde inte åka ut till hästen eftersom mitt knä fortfarande är ömt. Vi har varit och firat vår granne och så. Jag har städat på pappas jobb, kommit hem och pluggat, borde ha pluggat mycket mer men jag orkar inte... I morgon blire det att rå plugga hela dagen. Kanske ska in till norrtälje och köpa en hjälm.. Menmen, nu måste jag sova om jag ska orka i morgon.
Pusshej Lina (: <3

A Day in Sthlm

Jahaa, i dag så har jag vart i sthlm hela dagen. Köpte två saker som kommer på bild. Efter stockholm var det bara att åka hem och jag sov typ hela vägen hem :o fatta inte varför, måste vart trött iallafall. När vi kom hem så satt jag mig vid datan ett tag sen åt man lite middag. Vid 21.00 gick mamma och jag och kollade på bio, vi såg filmen män som hatar kvinnor, och den va hemsk! ussh alltså skit äcklig, men den va riktigt bra iallafall.. Det blev ett kort inlägg eftersom jag borde gå och sova.
Pusshej Lina :)<3


Leggins jeans - Bik Bok
Skor - Race Marine, Stadium

Amazing

Jaahaa, då var snart fredagen över. I dag vadet skola och jag har ju redan skrivit lite om det när man hade chansen i skolan. hahah, på gympan i dag så spelade vi rugby i slutet och jag får bollen och ska göra ''touch down'' så sprang ja mot mattan och när jag var kanske 2 meter i från mattan blir jag ner tacklad så jag flyger ner på golvet och rullar runt in i väggen, och nu har jag fått värsta brännmärke/sår på knät så det svider hela tiden.. Jätte jobbigt. Ajja, efter skolan var det bara hem sitta vid datan för jag pallade inte att plugga en fredag. Kollade lite på Grey's Anatomy så klart. Sen nu är jag helt toalt kär i låten Birthmark - Akon, gud! den låten är sjukt fin. Nu ska ja kanske snart sova, är lite trött och så.
Pusshej Lina =)<3

In the school

hahahah! jag sitter i skolan (A)  Jag och Kristina ska hålla på och söka på information om Mali, meen ja passade bara på att logga in och skriva lite snabbt. Han ju inte blogga i går eftersom jag pluggade massvis.... I dag i skolan har vi haft hemkunskap och vi gjorde bullar, muuummmmms!  Nu har vi SO sen är det lunch , spanska och idrott sen slutar vi 13.45 (:  sen blir det hem och  p l u g g a ><'
ajja, nu ska ja iallafall göra det jag ska göra
pusshej Lina (: <3 

Wish You Were Here

Då har man sätt veckans Grey's Anatomy avnitt, avsnitt 11 säsong 5. Själv tycker jag avsnittet va riktigt bra! Det kommer ju vara 2 avsnitt till som handlar om döds fången och han den lilla killen. Det va så mycket som hände i kvällens avsnitt så jag vet inte riktigt var ja ska börja.. Mark och Callie var ju dö roliga! hahahah, alltså seriöst! Dom va helt sjuka, ajja det är kul att se dom två som kompisar för det är dom bra som! Sen hon som sa: Come On. Hela tiden.. ja lite promblem kanske? PD's skåde spelari va så jääääkla bra! Alltså han uttryckte känslorna hur bra som helst och allt, och dansen i slutet! HAH! jag höll på att dö av skratt! haha heting där va? (A) Och Izzie som äntligen berättade för Alex! Alltsåå guud va bra att hon sa de, hans reaktion var däremot lite udda menmen.. Och sen hur Dereks pappa dog, jag har väntat på det hur länge som helst! Meredith reaktion där var också lite små dålig tycker jag.. Nej men jag kan skirva massvis till men jag har tyvär inte tid med det. Pusshej Lina (: <3
Var det nån i kväll som såg avsnittet ? Vad tyckte ni om det ?

This is the shit.

Jaha då var det onsdag! I dag i skolan har det inte hänt direkt mycket, vi har haft vanliga lektioner och allt så man kan inte direkt säga att det har vart kul, men det är ju skolan efter allt. Ajja, efter skolan åkte jag ut till stallet och red. I dag gick det skit bra! Han var hur pigg som helst vilket är jätte kul. Körde lite konditions träning med han och det ska jag göra 1 gång i veckan för att få i gång han ordentligt. Sen var det bara att åka hem och nu ska jag snart äta och sen plugga.. I kväll är det Grey's Anatomy och jag är glad :)
Pusshej Lina (: <3

Love Life

Just nu är jag bara helt sjukt nöjd med livet! Alltså jag har ingen aning om varför men jag bara är det! Det går bra i skolan, det går bra med hästen och jag har världens bästa kompisar! Och ingen, då menar jag ingen går i en sådan bra klass som jag gör. Måste bara säga att jag älskar livet.  Ajja, till vad jag har gjort i dag, skolan var lite jobbig men det gick iallafall. Vi hade no, geografi, engelska, no, lunch, matte, musik. Lång dag men helt okej. Var i stallet efter skolan och det v mysigt att komma ut och rida igen, i morron blir det att åka dit igen. I morgon är det en rätt bra dag i skolan, matte, håltimme, engelska, lunch , svenska, slöjd, ensamble, på ensamblen ska jag igentligen spela flöjt men jag vill inte det så ska fråga om jag får bya till sång.
Nu ska ja plugga.
Pusshej Lina (: <3

It's time to go and sleep.

Jaha, då ska jag vällan försöka ta och gå och sova. I morgon är det tisdag vilket är en skit jobbig dag i skolan. 4 lektioner innan lunch och vi äter lunch 11.50 ungefär.. Sen 2 lektioner efter lunch också. Efter det ska jag iallafall ut till stallet och rida min ponny, mysigt hoppas jag att det blir.
Godnatt allihoppa pusspuss
Lina (: <3

Bjuder på den lite sjuka bilden (:













Back to the real life

Hallååj :)
Jaha, då var det tillbaka till skolan och värkligheten.. Skolan i dag va helt normal och rätt tråkig, men det var ju kul att träffa klassen igen! I dag har vi haft, spårk, musik, SV, SO & ENG. Det var helt okej, lite jobbigt eftersom efter jul lovet har vi haft musikal på alla svenska och SO timmar och musik timmarna så klart men nu är det slut med och tillbaka med allt det vanliga, vilket beryder massa prov. Liksom nästa vecka har vi 3 prov! Så jag ska snart gå ner och fortsätta plugga till biologin..Efter skolan så var det bara att åka hem och plugga... Vid halv 6 var det ju GA och så klart att man kollar på det. Nej nu är det nog med datan för i kväll.. Eller kommer tillbaka innan ja går och sussar.
Pusshej
Lina =)<3

It's a beutiful day, Let's have some fun

Jag är heemskt ledsen att jag inte hunnit blogga! I fredags skulle jag åkt ut till stallet först men jag fick skit ont i ryggen.. Måste vart sen jag gick om kull här i veckan. Ajja! Jag köpte iallafall ett påslakan och en lampa :) I fredags kväll så var ja hemma hoss Fanny med Kristina, Cajsa, Rebecka, Maria, Tilda, Anton & Jonis, vi hade det huur kul och mysiigt som helst! Det dä måste man bara göra om. Den natten sov ja kanske 2-3 timmar.. Och på lördagen skulle vi hem till mormor och ''fira'' Clara. Jag var mega trött så man kan väll säga att man sov. Efter det så åkte ja hem till Ellan och sov där, vi kollade på melodifetivalen och film. I dag ( äntligen ) så var ja i stallet och red, och Ellan va med och fotade. Och bilderna blev helt otroligt bra tycker jag, strålande sol och snö och allt. Jätte mysigt att rida i. Nu har jag sån lust att skriva in mer av min fanfic men tror inte ja hinner det eftersom i morgon är det tillbaka till verkligheten vilket betyder skola.. Så ajja man får leva med det.
Pusshej
Lina =)<3
Lite bilder från dagen :) Klicka på dom för at se dom stora.
            
[ Isabella ( http://Elladee.blogg.se ) har tagigt alla bilderna med min kamera. ]

RSS 2.0