so I'm gonna move you

Hemma en snabbis och snart bär det av till stallet.
I morsse när jag var i skolan såg jag att de hade släppt 3 nya Eclipse stils. Hehehe jag vart ju bara en aning glad alltså. Mars=Bästa månaden på länge :D Menmen, skoldagen gick snabbt och provet gick bra, det var super lätt! Sen åkte jag ner på stan och köpte en vår jacka. Bild kommer kanske i morgon :) Nu ska jag alltså alldeles snart ut till hästen. Sen inga läxor tills i morgon så jag kan alltså ta det lugnt i kväll. Vilket är jätte skönt!



Hjehopp jag vill att det ska bara 30 Juni nu! :D

so shut, shut your mouth!

Tisdag, snart är det lov och jag längtar! Skolan idag var helt okej, vi gjorde inte direkt något annorlunda. Fick reda på att jag skulle få sov morgon i morgon till 09.10! Vilket är grymt skönt. Nu ska jag snart gå iväg och plugga. Har ju somsagt teknik prov i morgon och det vore ju kul om det kunde gå bra på det. Det är mest läs göra nu så det ska jag nog klara av. I kväll sen blir det väl inget direkt speciellt. Hamnar väl som igår i sängen med Eclipse i famnen. Så himla hopplöst. Fasnat i boken för 4de gången. Funderar på att gå ut och springa senare. Tror jag gör det men vi får väl se.

Så här ''vacker'' var man idag. Hahah jojo ;)

MTV Movie Awards

Såg nyss att man kan välja vilka man tycker ska bli nominerade till Mtv Movie Awards 2010. Jag hade väldigt lätt att välja vilka jag skulle rösta på. Man kanske kan gå tillbaka senare och rösta igen och i så fall så ska jag helt klart göra det! Så vad väntar ni på? Gå in och kolla själva och rösta! Man måste dock bli medlem men eftersom det är gratis är det ingen fara ;) MTV Movie Awards länk

comment please:)?

Jag insåg nyss hur mycket jag saknar min system kamera för tillfället. Den är ju på lagning då objektivet gick sönder och då ska de väl kolla på hela skiten. Hoppas jag får tillbaka den tills på lördag när jag ska tävla. Jag kan ju inte få upp några roliga bilder nu. Sen är ju min data trasig så då får jag ju ändå inte upp bilderna eftersom photoshop finns på min data och inte mammas.... Är i behov av en ny data. Måste nog plugga lite mer nu va?
Förresten, jag vet att det är folk som läser, men var är kommentarerna?:) Kommentera så kan ju jag kolla in era bloggar! Har ni tips vad som gör läsningen roligare? Tveka inte att kontakta mig! [email protected]

tierd, kind of

Måndag, och jag är så trött så ja håller på att dö (eller inte)
Igår natt så somnade inte jag fören runt 3-3.30.. Hur jobbigt som helst vilket betyder att idag var jag hur trött som helst och är fortfarande det. Har pluggat en stund nu ska väl återgå till det snart.. Skoldagen såg ut som en helt vanlig måndag. Hände inte direkt mycket roligt. I morgon är det tisdag och snart är det April. Kan ni fatta att det redan går gått 3månader på det här året och snart är vi inne på 4de månaden?. Helt sjukt vad tiden går fort. Om 2månader är man i Italien, Rom. Längtar så grymt mycket tills dess. Sen snart är det ju påsklov också, vilket ska bli grymt skönt. Menmen, nu tror jag att jag ska gå upp och ta det lite lugnt ett tag. Tar nog fram Eclipse och en kopp te och läser lite grann. Måste plugga men får inte in något när jag är så trött och dessutom kan jag det mesta av det vi har prov på. Det var faktiskt inte så svårt. Mycket av det har vi redan haft så det underlättade ju det hela verkligen. Hahah upptäckte just att det är väldigt roligt att skriva på mammas dator. Lite konstigt kanske men det går hur fort som helst att skriva på den för mig. Det är dörför jag ska ha en dator som är likade hennes. Inte en MacBook som hon har utan den nya MacBook Pro. Den har jag fastnat skarpt för och tror att jag ska köpa den. Men ändå är jag lite sugen på en svart MacBook, precis lika som min mammas fast den är svart och hennes är vit. Ajja nog snackade om det. Det var nästan bara kul att skriva därför så skrev jag det. Tror jag? :D


Är så avis på min kompis Moa som är i Thailand just nu. Jag vill också åka dit igen!

I want to go there!

I morse så visade min mamma mig en resa till Italien där man får besöka Montepulciano, Volterra och Viterbo. Jag har sedan i sommras velat besöka Montepulciano riktigt mycket. Eftersom New Moon spelas in där skulle det vara så häfigt att få åka dit och se det hela. Sen Volterra är det ställe som de nämner i boken när de är i Italien och att få åka dit och se hur Stephenie hade tänkt sig allt är jag bara så skrattretande sugen på att göra. Jag ska ju få åka till Italien sista veckan i maj med klassen. Men vi ska till Rom och det är nog lite för långt att åka upp till Montepulciano då och eftersom jag och en till är typ de ända som verkligen vill göra det. Jag är nog värst... Vill verkligen åka dit!


Montepulciano. Alla Twilight fans vet precis vilken scen som spelas in här :D Min absoluta favorit scen i hela New Moon!

baby, you can have whatever you like

Söndag. I dag är det sommar tid, det visste ni om eller hur? Min dag har inte direkt varit rolig. Sov till 12.. Hah jag var en aning trött igår. Sen så satt jag och kollade på New Moon extramaterial. Efter det har det blivit pluggande. Har teknik porv på onsdag så nu blir det massvis med pluggande fram tills dess. Har inte direkt så mycket att berätta. Har ju som sagt inte gjort så mycket idag. Hittade nyss en sjukt bra cover av Anya Maria, Twilightfans borde veta vem hon är för hon har en låt på New Moon soundtracket som heter Satellite Heart. Men covern hon gjort här är av låten Whatever You Like - T.I. Men hennes version är så mycket bättre!
Orginalet med T.I


Anya Marias version.

Håll med om att den här versionen är mycket bättre. Kanske bara för att jag verkligen inte tycker om Rap. Det här är mycket mer min smak i musik. Sen Anya Marias röst är ju hur 'mysig' som helst att lyssna på. Liksom man bli avkopplad. Den här låten får verkligen thumbs up!
Ni borde verkligen kolla in hennes andra låtar för de är riktigt bra!

here you go, way to fast

Nu sitter man här hemma och har verkligen inget att göra. Eller igentligen skulle jag kunna plugga men jag har ju dock inte alls lust med det. I går så var det ju hoppträning och ponnyn gick bra. Hon var lite små jobbig men skötte sig ändå. Nästa helg blir det tävling! Efter träning åkte jag hem till Andrea och sov där med fina personer. I förmiddags bar det ut till stallet igen och tog hand om hela stallet idag. Mockade alltså alla boxar gjorde hö påsar soppade osv. Sen red jag ju så klart Rudy också och hon var som vanligt jätte pigg. Lite små jobbigt eftersom hon inte lyssnade menmen. I kväll ska ja nog inte göra så mycket. Kolla på TV ta det lugnt och sen sova! Måste verkligen sova ut nån dag så att det inte blir som förra helgen när ja kanske sov 10 timmar på hela helgen. Det var inte så smart gjort av mig. Tror faktiskt att jag ska kolla på New Moon snart om inget bättre kommer upp. Men vem klagar av att kolla på den liksom? Hahah. Hör väl av mig senare i kväll.
Hittade liten gammal blondin bild :P Ibland så vill ja verkligen vara blond men ändå inte.. Konstigt hahah :)

rude boy ;)



Som jag sa i morsse så lovade jag att få upp en bild på 'vaxRob' hahaha det där lät lite fult? Ajja här är i alla fall en bild. Själv tycker jag at de lyckades sådär. Ögonen är fel hans ögon är faktiskt större. Har inte fått se någonbild från sidan om de lyckats få dit hans extremt snygga käklinje. Hahah JAWPORN :blush: Nejmen seriöst vem tycker inte den är snygg liksom. Hahah. Nu ska jag ringa lite samtal, anmäla mig till tävlning äta middag och sen åka ut till min sötnos ponny och fixa med henne och sedan iväg på hoppträning!

sometimes i get a little crazy

Fredag, äntligen fredag!
Jag är verkligem jätte trött. Det ska bli så skönt med helg nu. Skoldagen kommer nog gå fort för det brukar den göra på fredagar. Sen i kväll ska jag iväg på hoppträning. Det ska bli grymt kul! Hoppas Rudy är lika taggad som jag är. Nu ska jag väl springa upp och fixa mig inför skolan. Hör av mig senare i kväll eller kanske efter skolan om jag hinner innan jag sticker ut till stallet.
Jag älskar bilden :D 'The Queen' sitter i mitten sen The Volturi, haha Micheal Sheen ser ut att stor trivas. Jamie och Charlie står där och bara ser bra ut. Rob och Kristen sitter nästan exakt lika dant. Älskar Kristens hår där! Ge mig!!
Juste! Jag snackade ju förutom om att Rob skulle bli docka på Madame Tosadou(stavning?) i alla fall den är klar nu! Bild åker upp i eftermiddag. Heheh jag måste åka till London nu!

Eclipse again


Jämförelse! Nu är det ju snart (96dagar) dags för Eclipse premiär. Hittade denna bild på eclipsemovie.org som visar hur Edward, Bella och Jacob har sätt ut i de olika filmerna. Jag tycker att Eclipse looken verkar riktigt bra gjord! Robert ser ju förtusan bara bättre ut i varje film. Sen Taylor var riktigt bra gjort i New Moon men Eclipse verkar han se riktigt bra ut i också. Sen Kristen, min girl crush :blush: Hon är ju alltid lika vacker, men hon ser mer 'mogen' ut i Eclipse tycker jag. Man blir ju bara så himla sugen på Eclipse nu alltså!
Eclipse Sneak Peek + scen! :D Helt underbart


Sen den underbara trailern!

I just fel great!

Onsdag morgon och solen lyser men det är -5 ute.. Fick nyss ett brev om att mitt älskade täcke har kommit så ska nog hämta ut det i dag efter skolan innan jag åker till stallet. Den här veckan blev just nu riktigt mycket bättre! New Moon dvd, Eclipse poster, täcket har kommit, hoppträning på fredag. Gud vad bra! :D Nu ska jag snart gå och fixa mig inför skolan. Idag har vi även nationella i engelska C delen. Hoppas det går bra. Bara jag är noggrann och tänker på hur jag skriver så borde et går bra. Hoppas på ett MVG.

Eclipse Poster


I Love It! Bara 98 dagar kvar nu. Kommer få lite Eclipse nojja nu ? Ska snart upp plugga lite mer och sedan läsa Eclipse.  Filmen jag såg i dag på bio, It's Complicited var hur rolig som helst. Riktigt må bra film.I morgon blir det vanlig skola och sedan ut till min underbara ponny och rida :)

Isn't it great!










Jag är lycklig. Fick tag på 3Disc edition setet i dag. När som helst kommer de även släppa postern för Eclipse! Dagen blev riktigt jävla bra. Bio ikväll också. Nu blir det mer plugg!

think.

Till: ''Anonym?'' Jag vet att det finns så mycket annat än det. Herregud såklart jag vet ;) Men säg ingenting innan du vet hur jag igentligen har det. Förlorade än nära vänn i en drunkningsolycka i sommras, vilket kommer upp exakt hela tiden och gör mig extremt ledsen. Vänner sviker än, har det jobbigt med att orka gå till skolan men jag gör det ändå. Har en sådan hemsk press på mig själv. Och då är ja en sådan person som ser fram emot små saker för att orka ta mig igenom vardagen. Och detta var då en sak jag hade sett framemot och sedan får man det inte. Klart man blir less men det finns en helt annan bakgrund till det hela.. Döm mig inte från vad du läst för det är så mycket annat bakom det hela.

Tillnaka till nuet! Ska ta fram mina fysik böcker sitta och läsa på det hela dagen sen i kväll ska mamma och jag gå på bio.

horrible day.

Hemsk dag. Hemsk hemsk hemsk och åter hemsk dag. Jag har inte vart på sådant här dligt humör på jag vet inte hur länge. Ingen New Moon dvd förens 19 maj. Pga att dvd boxen tog slut och så fick inte jag min. Har nu förhands bokat den ''nya'' 3Disc edition och den kommer ju då i maj. woho vänta ända till maj, bara 2 månader till. Mitt liv kracshade ihop lite. Ni kanske tycker detta låter jätte töntigt men när man väntat på denna dvd utgåva i 2 månader och sedan får man den inte.  Plus att i den ''nya'' så ingår inga posters, pännor bokmärken eller annat. Dock så fick jag ett present kort på 100kr som jag får handla för i deras shop. Ska köpa nått såfort jag få koden. Sen kanske jag även ska få beställa en eller flera tröjor från USA. Har idag inte pluggat ett skit för jag vart så himla sur och besviken. Liksom allt jag byggt upp nu och verkligen försökt fixa sjönk på 1-2minuter. I morgon ska jag då inte gå till skolan för jag måste plugga samla ihop mig själv för just nu är jag bara ett kras. Krossad till minsta del och har ingen driv kraft kvar alls. Nu ska jag då gå och sova, läsa Eclipse och hoppas på att jag bryter samman igen.
Är så himla sugen på att åka iväg utomlands! Thailands bilderna får ju en inte att längta alls?... Bruna ben och färsk frukt. Saknar Thailand sommaren 09!

I'm so freaking angry

Fy fan vad pist off jag är! Jag är så jävla förbannad. Jag hade ju som sagt förhandsbokat New Moon dvd 3disc edition. Nyss så fick jag ett mail om att jag inte kommer få min bokning! För den är slutsåld totalt och jag hade ju bokat den för typ 2månader sen eller nått och sen nu så får jag de inte! Jag är så himla less på dem. Och de kommer inte få in den förens i maj! Gud vad besviken jag är nu alltså. Mamma lovade mig att vi skulle åka in till Åhléns i kväll och kolla om man kan köpa den där. För jag ska ha den där 3disc editionen. Fy fan vad jag är sur verkligen, har väntat på den jätte länge och nu så får man den inte.. Hoppas verkligen att den går att köpa på Åhléns så jag kan lugna ner mig för just nu är det fan hemskt. Ursch vill bara gå här i från och skrika ut hur jävla besviken jag är. ARRRHGGGG!!! :'(
Okej jag måste försöka lugna ner mig själv och hoppas på det bästa. Men det är svårt när man är extremt förbannad. Men nu ska jag faktiskt försöka plugga lite fysik om det nu går.

Trying to sleep with a..?

Det här var ju mindre roligt. Går och lägger mig i tid, alltså runt 22.00 och nu 45 minuter senare är jag fortfarande upp och kan inte sova.. Är liksom inte trött, vet inte riktigt varför. Sov ju inte så jätte mycket i natt så egentligen borde jag ju vara trött eller? Kanske ska ta fram Eclipse och fortsätta läsa bara för att kanske bli lite trött och fördriva tiden så man inte bara ligger ner i sängen och inte gör ett skit eftersom man inte kan sova. Det är nog sånna här tillfällen som man ska ta fram skolböckerna för då livar jag er att då kommer jag genast bli riktigt trött och somna direkt men jag orkar inte fixa fram skolgrejer och dessutom är de det sista jag vill läsa nu. Därför låter Eclipse väldigt lockande men det kommer bli så ljust när jag måste tända lampan och allt sånt så man kanske ska strunta i det i alla fall.. I morgon är det ju måndag och en ny vecka börjar. Jag är inte direkt sugen på en ny vecka eftersom det är prov och läxor och sådant som måste göras. Men på fredag är det hoppträning oh sen är det bara en vecka kvar och sedan är det påsklov. Det kommer säkert gå jätte fot så man kan få ha lov igen och bara ta det lugnt ett tag. Sova ut och ladda inför sista delen av 9:an. Idag som jag helt glömt bort att nämna men det syns ändå, det är 100dagar kvar tills Eclipse har premiär! Så om 100 dagar så har man sett Eclipse. I morgon så börjar 2 siffriga nedräkningen! Awesome awesome! Men nu kanske man ska försöka sig på att sova ändå? Vill inte vara helt död i morgon. Det kommer jag ändå vara men ändå. Så nu lägger jag undan mobilen och sover. Eller försöker.. Godnatt!

what's wrong`?

Jag lovade mig själv att jag skulle sätta mig ner och plugga idag. Men kommer då på att jag behöver hjälp med det jag ska plugga på. Smart Lina, jätte smart. Fastnade med datorn och framför TV:n med datorn i knät. De är BAFTA awards på TV vilket jag redan har sett men kan kolla lite till. Hoppas inte att Rob har presenterat än så man kan få se och höra honom. Man kan seriöst inte få för mycket av den mannen. Men nu ska ta och skaka om mig själv och sätta mig och plugga. Spanska och fysik tills på tisdag, fysiken måste jag få MVG på, eller jag måste väl inte. Men om jag får det så kan jag få MVG i slutbetyg. Så jag måste verkligen plugga. Men skoltrött som jag är så är det svårt. Önskade verkligen att det kunde gå över så jag kunde få tillbaka min drive. Var duktig i 7:an och 8:an men nu i 9:an har jag struntat i allt.
Nej, mindre skrivande och mer pluggande.
När jag kollar ut ser jag snöstorm och vill verkligen inget anat än att åka till Thailand när jag kollar på den bilden.

you can't deny that you've blowed up my mind

Jag är ledsen för dålig uppdatering nu i helgen!
I fredags kväll/natt var jag hos Jossan med fina personer från klassen. Vi hade det hur roligt som helst. Något av det konstigaste jag gjort på länge men kul var det i alla fall. Vi såg på film snackade tog kort och ja resten ska ja inte berätta om! I lördags(igår) så åkte jag hem från henne och sedan till Upplands Väsby för att gå på Hööks och köpa en ny säkerhets väst. Efter den lilla turen bar det ut till hästen. Red och mös med henne. Det var så mysigt i vår solen. Sen har man ju en ponny som är helt underbar så då blir det ju bara ännu bättre! Igår kväll åkte jag hem till Sofia. Vi kollade på New Moon plus massa extramaterial. Såg dvd kommentar spåret med Chris och Adam, det var faktiskt rätt roligt, man fick veta lite om de olika filmnings sätten vad de gjorde hur det gjorde det och sådant. Sen Chris cracked me up! Seriöst han var as rolig! Sen såg vi så klart på allt extramaterial. När jag får min har jag ca 2timmar mer extramaterial att kolla på. Längtar som en idiot. Sen runt 2 halv 3 så bestämde vi oss för att kolla på filmen utan kommentar spåret. Som vanligt sitter jag och grinar mig igenom halva filmen. Seriöst jag grinar när de säger att de älskar varandra, hela tiden fram tills han lämnar, när han gör det så rinner tårarna ännu mer. När Sam kommer och bär på henne så grinar jag fortfarande. Efter det när hon sitter i sitt rum kameran snurrar runt henne och hon säger alla de där sakerna om att de är borta och allt. Sen så spelas ju låten 'Possibility' och det gör ju verkligen inte saken bättre. Sen så är det lugnt med tårar tills de åter förenas i Italien. Herregud jag kan verkligen inte sluta gråta! Det är bara så himla fint. Allt de säger till varandra herregud jag är verkligen en sucker for love in that way! I morse när vi vakande så snöar det! Både jag och Sofia är så himla trötta på snön! Liksom igår tänkte jag att: åh nu är det äntligen vår, snart kan man köra moppe och jag kan böja springa utomhus. Jo men vist! Nu ligger det massa nysnö på marken och det ä blött överallt. Jag avskyr verkligen vintern. Nu sitter jag då här hemma med min mammas dator. För min den har gott sönder totalt. Jag funderar seriöst på att kassera den. Fixa så allt jag vill ha kvar finns på den större hårddisken och sedan spara till en ny. Verkligen liksom ta och kasta datorn för det har varit så mycket problem med den. Så nu ska jag spara ihop till en ny. Tror faktiskt att jag ska köpa en Mac. Nej jag ska köpa en Mac! För Apple's grejer är ju himla bra! Jag har ju en iPhone och den är awesome. Så nu ska det bli en Mac, måste kolla efter nån som jag vill ha bara. Tycker iför sig om den moddelen som min mamma har. Liten men inte för liten, snygg design och så. Men nackdelen med Mac är att de är så dyra och jag har ju som sagt inte mycket pengar och sen älskar jag ju att shoppa och inte att prata om att gå på bio. Ska nog köpa en present kort på bio på typ 600kr så har ja det present kortet. Låter jävligt nice. Nu ska jag kolla lite saker här på datan sen äta nått och sedan plugga. Söndagar: Den värsta dagen på hela veckan.
Nej jag är inte besatt.. :blush: Det första jag ser när jag vaknar är en stor Twilight affisch. Sedan popcorn burken på skrivbordet. Sen borta vid spegeln hänger det lite affischer. Sen baksidan på iPhone.
Det är är just nu dagen låt: Edward Maya Feat Vika Jigulina – Stereo Love - Extended Version
Hahah LOL på Edward namnet. liksom så kollar man bara upp så ser man en till Edward :O OME! :D

that's just not true?





Jag menar, kom igen!? Har fotograferna inget bättre att fota? 'Vad är det hon köper?' Man kan ju undra hur de som skriver tidningarna har det med fantasin egentligen. Mystiska kompisen, ja Hon är ju verkligen väldtigt mystisk. En av mina närmaste vänner. Suck säger jag bara... :mad:
Vad står det i morgon kan man ju undra..

i love playing with fire!

Alltså jag pluggar aldrig, fyfan va äcklig jag är. Hatar mig själv
- Lina Larsson 18/3-2010 18:23

Okej jag har inte direkt så jätte mycket att berätta. Skoldagen var bra. Vi hade bara 2 vanliga lektioner se så fick vi besök av invandrare eller vad man ska säga. De har flytt från sina hemland och kommit till Sverige och söker asyl för att få stanna här. De var då med våran klass idag med sina lärare från 10-13. Så de kan ju inte alla prata ordentlig svenska så man fick komunisera på olika sett. Spännande att man faktiskt kan göra sig förstådd på de konstigaste setten. Efter de hade åkt så snackade vi med vår spanska lärare och vi fick sluta tidigare. Vi slapp hela spanksa lektionen. Men hån pratade lite med oss först. Och då så kollar hon på mig. Och säger: åh, Lina teneis muy bonita hoy. Muy bonita muy bonita. Jag bara sitter där och ler. Haha ni som inte läser spanska. Hon sa att jag såg riktigt snygg ut idag. Ja du brukar det inte vara eleverna som smörar för lärarna ? Jag fick mig i alla fall ett gott skratt på vägen ut och mina kompisar också. Kul då vet man att man ver snygg idag? I kväll är det Vampire Diraries på TV och jag måste nu gå ner och plugga lite. Om man ska kunna göra något kul i helgen vore det bra om man fick något gjort!


This song is freaking awesome! (Just like me) ;)
I Love Playin' With Fire - The Runaways

ooooooooooh deary me

Det ser ut som mina marsvin dansar med varandra och min ena katt ligget och sover på ett väldigt konstigt sätt? Han kramar om sina baktassar med sina framtassar och ligget intryckt mot sängramen med kläder över sig som jag råkade kasta på honom.. I går vart det inget bloggande på grund av att? Ja jag vet inte riktigt varför. Kände bara inte för det igår. Hade liksom inget intressant att skriva tror jag. Idag har det inte hänt direkt mycket. Skolan flöt på som vanligt och sen var ute hos älskings hästen och red en sväng på henne. Sen hemma har ja kollat lite på TV pluggat och nu sitter man här och lyssnar på en av de konstigaste låten jag någonsin hört. Eller ja det är texten som är helt sjuk. Jag tycker dock låten är jätte bra. Den fastnar liksom på hjärnan. För en stund sedan såg jag på en hel drös med intervjuer med Kristen Stewart och Dakota Fanning var med på ett hörn här och där. Men Kristen, herre gud. girl crush :blush: detta kommer sluta illa. Nejdå! Tycker bara som jag sagt förut att hon är extremt cool! Lite sådär att få träffa henne vore hur häftigt som helst! ;P Hennes nya film 'The Runaways' verkar vara hur bra som helst! Något som jag verkligen ska se :D
Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan GA & True Blood

paparazzi foton.. sådanna gillar vi inte. förstår inte vad jag gjort nu som är så häftigt eftersom de aldrig brytt sig om mig förr?? försökte ju gömma mig där ute i skogen bakom hoodien och raybansen men tydligen så hitta de mig. DAMN!:mad:

make it yours forever.

Nikita hårar ner hela mig och hon slickar på mina fingrar oavbrutet.
Skoldagen har vart helt okej. Gick ner till skomakaren jag hade slutat och lämnade in min ridstövel på lagning och sen sprang jag ner på stan en snabbis, köpte en kjol, ett par strumpbyxor och hårspray. Det var faktiskt väldigt nödvändigt. Snart ska jag gå och plugga lite engelska inför i morgon då vi har Nationella prov i just engelska. I morgon blir det även gymmet efter skolan. Det ska bli nice. Nu ska jag springa ner!

it's unfair.

Jag har kommit på en sak.. Sverige borde ha Wal-Mart! Seriöst liksom det är typ den ultimata butiken! Du kan hitta nästan allt där. Vist det finns butiker i Sverige som också är liknande men inte som har alla roliga Twilight Saga grejer! Seriöst, de har tröjor armband och hela faderuttan, här i sverige finns det inget sådant. Eller du kan ju beställa tröjor från discshop, cdon etc. Men inte sånna där roliga tröjor med texter och sånt. Jag har annars hittat en hemsida som är från USA som också säljer skiit roliga tröjor med alla olika tryck. När jag såg det blev ja bara så sur på Svergie som inte har något sådant. Känns som om de satsar mycket mer i USA, tänk alla fans där har ju tillgång till fan det mesta! Medans vi fans här i Sverige inte har det och det suger! Vist nu tänker ni säkert, 'men beställ skiten du vill ha då?' Jo men vist först ska man betala tröjan som kanske kostar runt 100-200kr sen om det ens går så måste man betala frakten och det kostar ju förtusan typ 300kr? Det är svin dyrt att beställa saker från USA. Snart öppnar jag en egen klädkedja med bara Twilight grejer, skämt och sido!
Okej jag fick lite urbrott på att Sverige inte tänker på alla fans. Till och med min mamma tycker det är konstigt att de inte har nått sånt här i Sverige.





hahaha, min smak är inte som allas andra eller? Nej men jag vill ha dessa tröjor, bara gå runt med i sommar. Den sista skriker ju: HA PÅ MIG I ITALIEN! Nu ska jag läsa lite mer ur boken, den kommer inte bli utläst tills i morgon men jag klarar uppgiften ändå?...


you gonna save me or not?

Ett snabbt inlägg om en dag som det inte har hänt ett skit på? Jag har mycket kvar att läsa av den nedrans boken. Måste skriva lite till om Gandhi. Göra om powerpoint presentationen och sedan läsa ännu mer. Så resten av min söndag kommer bli lika tråkig som alla söndagar oftast är. Min katt logger nu och kollar på mig som om jag var helt dum i huvudet när jag satt på musik och stängde dörren till mitt rum. Tydligen gjorde jag något som bröt hans regler när man ligger och sover i min säng? Marillion är lite wierd. Nu när jag skrev wierd så kom jag och tänka på ordet 'random'. Jag och Sofia har typ andvänt det ordet lite för mycket den senaste tiden. Nu är det nog mat och jag ska äta lite grann och sedan fortsätta med mitt tråkiga men nödvändiga pluggande!


Marillion är weird! Eller bara extremt söt? :)
JUSTE! Mitt ena objektiv till kameran har gått sönder! :O :( Hoppas försäkrningen täcker det så man kan laga det eller byta det.

gahndi said...

Söndag.. Jahap. Jag tycker bara inte om söndagar! Idag ska jag: läsa ut en bok(blööööööh jag hatar boken) göra en uppgift om Gahndi, göra en ny powerpoint presentation, skriva kortfattat om boken, plugga engelska, träna och sen städa! Hahah. Gud vad roligt det låter? Nej verkligen inte alls. Men detta måste jag göra så det finns inte mycket jag kan säga nej till. Bara att börja nu då! ;)

Exluvsive sneak peek!



30 Juni; kan datum komma lite snabbare eller!?

I'm working on the forever part

Idag är det lördag och idag kommer jag äntligen att få träffa Carro igen! Det var förtusan ett halv år sedan vi sågs sist! Nu sitter jag här och har fortfarande inte kommit över hur 'Remember Me' var. Liksom sitter här och tårarna slutar inte rinna!? Det där slutet liksom, herregud jag förstår inte. Jag har varit helt paff ända sen i igår kväll och kommer säkert vara det en tid framöver. Nu ska jag faktiskt ta och plugga och läsa!

we need to remember the great things in our lives.

Kom hem från Stockholm för ca 1½timme sedan efter att ha sett 'Remember Me' och den var hur bra som helst! Jag vill inte spoila något för dem som inte har sett den men säger att slutet kommer helt oväntat och man var en aning paff efter. Jag måste se filmen en gång till för den var verkligen bra. Något av det bästa jag sett! Skoldagen var normal förutom att vi slutade 12.20. Jag och Kristina gick ner på stan och fikade på Pelikan, riktigt mysigt. Nu ska jag nog gå ner och äta nått tror jag för jag tror jag är hungirg? Liksom det känns konstigt i magen så jag måste nog vara hungrig. Har inte ätit nått sedan klockan 14.00 idag så måste äta nått tror jag


Vackra Robert Pattinson får pryda detta inlägg. Jag vet att ny tycker lika som jag att han är helt underbart vacker, men ni vågar bara inte erkänna det!

Finally it's here!



Det finns inte ord för hur lycklig jag är i denna stund. Eclipse trailer, ni förstår inte hur glad jag är! Mitt liv är fullbordat just i denna sekund. Och trailern, jag blir ju helt från vättet! Fy tusan vad jag längtar tills den 30 Juni alltså det finns inte!! I morgon blir det att se Remember Me och det ska bli skit roligt! Nu ska jag snart göra spanska läxan och sen är det Vampire Diaries! :)

10 seconds teaser!



OH MY GOD!!!
Jag dör dör dör och åter igen DÖR!. aaaah jag fick totalt ryck, Kristina kan vittna detta! Herregud alltså detta gjorde min dag! Och i morgon så släpps HELA trailern. Mitt liv blev just så mycket bättre! Nu ska jag och Kristina typ kolla på bilder och sen kläma in lite pluggande..

take a deap breath.

Jag är helt totalt extremt förväntans full inför i morgon. Anledningen är att de kommer visa 10 sekunder ur Eclipse, jag upprepar, 10 sekunder ur Eclipse!! Herregud kommer gå som en galning i morgon och vänta på att de kommer släppa dessa 10 sekunder. Hela trailern kommer på fredag och detta kommer väl bara få en att längta ännu mer. Herregud, såg nyss när de bara visade loggan av Eclipse i ett klipp och jag blev helt snurrig! Fy fan va äckligt det var, är fortfarande helt snurrig, hur fan kunde jag bli det liksom?
Observera att detta bara är loggan! Ingen trailer som jag först trodde!

Denna fick mig att ta djupa andetag, vad fan håller på att hända med mig?

dead justice

Skoldagen idag gick förvånats värt bra. Blev på bra humör igen? Jätte konstigt, mitt humör går liksom upp och ner som fan. Lite konstigt tycker jag men det får väl bara så nu då. Skoldagen var som vanligt idag. I kväll ska jag baka bullar och plugga spanksa. Sen nu så lyssnar på lite låtar från 'The Runaways' SOundtracket, Dakota och Kristen är verkligen duktiga på att sjunga. Lyssnat på några låtar nu med dem men Cherry Bomb är helt klart min favorit, den är verkligen helt awesome. Man lyssnar på låten och den skriker BAD ASS! Herregud vad jag längtar att få se denna film, den verkar verkligen vara sjukt grymt bra! Får se när de släpper den filmen här i Sverige. Men först och främst är det Remember Me som gäller och det är på fredag. I morgon släpps biljetterna så då får jag boka sen i morgon. Förövrigt så älskar jag min nya frisyr, tycker den är grymt snygg!

I'm tierd of trying.

Just nu fick jag bara ett sånt ryck när jag inte orkar med något.. Känner bara för att lägga mig i sängen och aldrig mer gå upp. Är bara så less på skolan! Jag orkar seriöst inte mer nu, det får räcka jag blir aldrig nöjd med mina resultat längre. Jag anstränger mig inte ett skit i skolan, gör inget som ja ska göra bara sitter bort all tid jag skulle kunna ta till mig och lära mig saker. Men hur ska man orka lära sig saker när man inte orkar fokusera på något? Vill bara ha lov och helg hela tiden. Slippa alla läxor och prov bara kunna vara fri. För det är jag inte nu, är i en bubbla av prov läxor viktiga betyg och hela skiten. Den här veckan som kommer nu är någon jag har sett fram emot de sensate 3 veckorna. På fredag släpps den första Eclipse trailern, helt otroligt! Man borde ju vara överlycklig!? Men jag är bara nere. Sen på fredag är det även premiär dags för Remember Me, som jag längtat efter så länge. Nyss fick jag även reda på att Carro ska komma upp på lördag så jag kommer kunna tillbringa hela dagen med henne i stallet. Men ändå så är jag bara så nere. Det är väl bara att försöka ta sig igenom dessa 13 veckor tills sommarlovet. 11 veckor tills Italien resan. Måste klara mig igenom detta och inte sluta totalt. Måste hitta drivkraften igen, även om jag tror att det kommer bli riktigt svårt, så måste jag det.
Nu säger jag hejdå här och hej till sängen. Tisdag i morgon, kommer väl bli segt som vanligt tyvärr.

the academy awards 2010: check!

Nu var Oscar galan 2010 avklarat! Intressanta vinnare och tack tal. Jag lovar mig själv om jag någon gång skulle vinna ett pris så ska jag inte stå och tacka varenda person jag känner för det är jobbigt att lyssna på alla jävla namn. Måste bara säga att Kristen såg hur jäkla bra ut som helst i sin klänning. Ni som inte tycker hon är vacker, jag förstår inte vad ni hittar för fel på henne för hon är verkligen grymt vacker. Hon verkar grym som person också! Haha lite girl crush :p


Är hon inte vacker?:D

i'm loving it!

Första skoldagen efter lovet. Gick riktigt bra, hade bara 1 lektion kan man säga. Sen satt jag, Andrea och Alex i cafeterian. Det var riktigt roligt. Nu sitter jag och kollar på Oscars galan som gick i natt men som jag inte kunde se eftersom det var skola idag och i så fall hade jag dygnat och det har jag gjort allt för många gånger innan skolan.. Så nu blir det Oscars för hela slanten. Taylor och Kristen kommer presentera. Ska bli intressant att se mer av vad Kristen har på sig, hon klarar i för sig av att ha på sig nästan vad som helst eftersom hon är så himla vacker. Tycker jag i alla fall. Jag är verkligen grymt inspirerad av hennes stil och tycker hon är grymt häftig. Tycker verkligen hennes stil är cool! Hahah, man kan ibland märka det på mig. I alla fall nu med håret jag klippt och färgat. För om jag inte har lugg så är mitt hår väldigt likt hennes. Nej men hon är verkligen grym.
Min älskade iPhone :)

I'm done!

Bloggdesignen är klar!
Blev faktiskt nöjd den här gången med. Som ni kanske ser så har jag lugg nu. Historien är väldigt kort. Jag fick ett ryck här om dagen och ville ha lugg. I eftermiddags så var ja trött på håret, gick ner till badrummet tog fram saxen och klippte. Ja, så lätt var det med den saken. Jag trvis verkligen super bra i lugg. Har gått och fått 'The Runaways' nojja och blev så inspererad av Dakota när hon klipper lugg i 'The Runaways' trailern så då gjorde jag det jag med. Nu ska jag göra en power point presentation!


fixar

Måste bara säga att det kommer se lite rörigt ut hör nu ett tag. Ska fixa med designen men vet inte när tiden kommer ;)

it's a beautiful day, or was ;)

Min dag har varit toppen. Tolkning, ridning, skratt, snack + glass! Riktigt roligt har jag haft i solskenet i stallet med Irma. Nu tänkte jag leka lite med min blogg deisgn tror jag är så sugen på att fixa en ny. Sen ska jag försöka fixa lite med historie redovisningen. Måste göra den i morgon så då kan man lika gärna börja i kväll. Lyssnar just nu på en låt som påminner om mitt liv. Lite konstigt kanske men låten är grym!


secrets?

När livet är på total topp, som det har vart för mig den här veckan så finns det ändå saker som jag kommer på som får mig att sjunka igen.. T.ex Skolan. Jag går ju nu sista terminen i 9:an och jag är jätte jätte skoltrött, och inte nog med det så börjar det gå sämre för mig i skola också. Det gör att man sjunker ännu lägre och att man bara inte orkar. Jag måste försöka se det på den possetiva sidan. Det är bara 3 månader kvar till sommarlovet. Innan dess kommer vi åka till Italien men klassen, jag kommer kunna komma ut och tävla med Rudy och fler andra saker som jag har att se fram emot. Tror nog att jag måste försöka ta mig igenom vecka för vecka och ha saker i veckorna som jag måste se fram emot till. Inte bara tänka som jag gör nu 'bara 4 dagar kvar sen är det helg!' För så är det verkligen nu. Jag är bara så trött på skolan, trött på allt det här. Även om jag verkligen älskar min klass hur mycket som helst. För de är otroligt underbara så längtar jag tills jag börjar gymnasiumet. Ska påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Inte bara en ny sida utan ett kapitel. Försöka glömma allt det hemska och bra som jag vart med om hittills och fokusera på det som kommer att komma. Träffa nya personer få fler kompisar och sedan bara vara mig själv. Ingen ska få veta hur jag vart eller vad jag gjort, de ska få träffa den jag är nu och accepterar de mig inte som den jag är, nehe då får de väl inte göra det men jag ska aldrig mer vara någon som någon annan vill att jag ska vara. För det har jag redan gjort för många gånger. Det finns nog inte så många som förstår sig på mig fullständigt, för jag kan verkligen vara svår att förstå. Jag är en sådan person som blir glad för det minsta lilla just för att jag ska orka med och inte låta det andra tränga igenom eftersom jag även är en sådan person som blir ledsen för det minsta lilla. Har inte svårt att visa känslor, ibland kanske lite för mycket. Tur att det finns en person förstår allt det där och hon vet precis vem hon är. För vi delar det mesta med varandra och det är henne som ja går till. Hon vet vem hon är och ni som tror att ni är hon, ni skulle känt det om ni läst allt detta.
I am ready to give all my secrets away.
(Detta inlägg var totalt nödvändigt för mig för jag behövde bara skriva av mig totalt.)

i found myself in wonderland

Hamnade som ja sa tidigare framför pianot. Fy tusan va svårt det ska vara att lära sig en del ur en låt. Bara ja lär mig den delen så kommer ja kunna spela hela låten men just den lilla delen är lite svår tycker jag som aldrig har tagigt piano lektioner och lär mig helt själv utifrån youtube, gehör och noter som ja nu äntligen kan läsa. Har bara kunnat läsa flöjt noter innan och de ligger en oktav högre än pianot, men nu fattar ja på mig piano också. Och det är ju fytusan så kul att spela. Vill jätte gärna ha ett stort piano men har ingen plats för det... Ska nog snart gå och sova är riktigt trött och känner att jag behöver en natts sömn så ja orkar med helgen. Låten här nedan för har jag fastnat totalt för! Jag brukar verkligen inte gilla Avril Lavigne men den här är sjukt bra! Fått lite Alice i Underlandet nojja, men jag kan hjälpa det, fastnade bara så totalt för filmen. Där har ni vad låten heter och en spotify länk !Avril Lavigne – Alice


Ni som inte har sätt 'Alice i Underlande' eller som funderar att se den, gör det! Ni kommer in ångra er och har ni pengar så se den i 3D för det är värsta upplevelsen.

even an end has a start

Man kan säga att det här är sista dagen på lovet för i morgon är du ju vanlig helg. Mitt lov har verkligen varit toppen! Idag var jag ju inne i Stockholm och gick på bio. Såg 'Alice i Underlandet' och den är GRYM! Mycket bättre än 'Avatar'. Tycker jag i alla fall. Om en vecka sitter jag i biografen igen, men då är det dags för efterlängtade 'Remember Me'. Jag ser så sjukt mycket framemot den filmen. Såklart endel för att Robert Pattinson är med i den men också för att storyn verkar sjukt bra. Sen om 1 vecka har jag också troligtvis sätt första Eclipse trailern. Ojoj, undrar vilket humör man kommer vara på då. Hahah om man är paff, förväntans full, skräckslagen osv. ja det återstår att se. Så fort ja hittar trailern på internet åker den upp här på bloggen! Kom på en sak att ja åker nästan aldrig från Stockholm utan att köpa något. Idag var den inga kläder utan en bok. Haha men ändå det är ju liksom ändå något man köpt. Ikväll ska ja försöka göra nåt bra med historie redovisningen och sedan blir det väl TV?.. Slutar säkert med att jag hamnar framför pianot och fortsätter försöka lära mig en låt.


Vi råkar bara vara mycket extremt bättre än vad ni är!
Ray Bans och 3D glasögon, vem kan säga nej till det liksom?? Vår konversation på msn just nu spårar totalt utifrån denna bild. Säger 3ord!: Rob stalkar oss. Sen resten kanske ni kan lista ut själva?

Cherrie Bomb!

Godmorgon! Idag är jag på strålande humör. Vet inte riktigt varför men är riktigt glad. Nyss så var det 'Meet Me On The Equinox' videon på MTV och ja jag blev en aning glad hahah. Min dag blev liksom genast bättre. Sen innan den videon på MTV så såg ja en ny traier för 'The Runaways' en film som Dakota Fanning och Kristen Stewart spelade in i sommras som handlar om just rockbandet The Runaways historia. Den verkar verkligen vara bra. Längtar tills den kommer på bio. På tal om bio ska jag snart fixa mig och sen åka in till Stockholm med Sofia och gå på bio, idag ska vi se Alice i Underlandet i 3D! Det ska bli sjukt häftigt. Jag är verkligen en bionörd. Film är bäst på bio!
Vist verkar den häftig? Kristen och Dakota är några av mina favoriter!

dude, that's what i really need!

Okej ja ska vara helt ärlig. Jag behöver ha den där dvd! Ni anar inte hur fint det skulle va me den på en av mina hyllor(som ja ska få upp!!) vit svart och rosa, PRECIS som mitt rum. Mahah, ja blev liksom lite för mycket sugen på att köpa denna. Min mamma kommer få spel när ja komer och säger att hon ska beställa den.



Nu till min kväll. Plugga: JO MEN VIST! Det har ja inte gjort alls.. suck Lina suck! Kollade först på Vampire Diaries, vilket är helt klockrent bäst! Sen såg jag på en film på 3:an som hette Uptown Girls. Bra och rolig film med Brithany Murphy (som gick bort i december 2009) och Dakota Fanning. Filmen hade sina stunder och ja tycker den verkligen var se värd. Nu ska ja gå ner och duscha. I morgon åker jag in till Stockholm med Sofia, går på bio och ska köpa lite böcker!

is love alive?

Igår kväll tog jag hem ett videoredigerings program för ja har varit sugen på att själv kunna sitta och fixa med videos och sådant. Men nu är det så att ja fattar inte ett skit av hur man gör med programet. Liksom smart! Hahah så ja ska sitta och kolla på videos om programet läsa massa om det osv. Hittar dock bara texter och videos på engelska. Så det kommer at ett tag för mig att förstå. Men ja ska nog lyckas, övning ger färdighet! Var ute hos Rudy på eftermiddagen och jag frös ihjäl! Ikväll är det dags för Vampire Diaries igen!


living on the top!

Jag är på strålande humör! Fick hem mina älskade Rayban Wayfarer idag och de är så grymt snygga! Finns fan inga snyggare solisar! Har åkt skidor hela dagen och det har vart skit roligt, haft en intressant pratstund med Kristina i telefonen och sett Grey's Anatomy & True Blood. Fler bilder och intervjuer med Robert Pattinson. Den här dagen har ROCKAT! Lever verkligen på toppen idag. Hoppas det kan fortsätta så här nu resten av mitt liv! Okej jag låter väldigt konstig nu men ja kan inte hjälpa det är bara så himla lycklig! I morgon ska rida, göra en powerpoint pressenation och plugga. Måste plugga spanska, det är verkligen viktigt. Betyget ligger och sviktar.. Nej nu ska ja inte tänka så. Jag är riktigt lycklig, ska stanna på denna känslan. Fick nyss ett sånt längtar ryck tills Italien, jag längtar verkligen jätte mycket. Det kommer bli GRYMT!


Bildkvalitén är sämst då det är mörkt inne och Iphone kamrean har bara 3.1mpx. Btw, vist är telefonen jävligt sexig?

Welcome back winter wonder land

Jag hade helt glömt bort att skriva att jag skulle till Sandviken idag och åka skidor. Hahah, men jag är iallafall påväg dit nu och har suttit i bilen i cirka 2 timmar tror jag. Det skulle vart jag, min pappa och Viktor men Viktor ville inte följa med för han orkade typ inte gå upp? Helt sjukt tycker jag att han skiter i att åka med ch han som älskar att åka skidor så bara struntar han i det och stannar hemma för han orkar inte gå upp. Ajja han får väl skylla sig själv. så för min del blir det ingen mer uppdatering under dagen för så ska jag åka skidor så det ryker om det! Det ska verkligen bli jätte kul! Sen i kväll så börjar Grey's Anatomy på 5:an klockan 21.00 och sen True Blood klockan 22.00 på 1:an. Så i kväll blir det TV tittar kväll.

I can't behave!

Jag tror att Robert Pattinson fans världen över kommer besöka London på sen sommaren detta år. Anledning är att de håller på att avbilda Robert som vaxdocka som kommer stå inne på Madame Tussauds!! Jag blev lite paff och bestämde mig för att jag måste verkligen besöka London nu! Hahah. Men det är ju faktiskt lite kul att de kommer avbilda honom. Ska helt klart dit som sagt ta en drös med kort när jag nu kommer dit. Får väl övertala mina föräldrar om en tripp till London någon gång senare under året, när man vet att dockan kommer vara klar!


Läste att det kommer ta ca 4 månad av intensivt arbete och dockan kommer att kosta £150,000. De måste ju till hans ruffsiga hår och ja, se till att fånga sexigheten! hahahah. Det kommer verkligen bli intressant att se. De får väl sätta på honom ett par Raybans också så har vi honom! ;)

pictures



Vart på lite fotohumör tidigare idag och det är är ett litet resultat :)
Har ni hittat en låt som är sjukt bra! Klicka på den här länken om ni har spotify! Band of Horses – The Funeral

when we collied we come together

Helt perfekt sjukt underbar låt.


Many Of Horror - Biffy Clyro

backseat love

Sitter hemma hos Jossan och lyssnar på musik. Jossan är förtillfället inte här. Hon är ute och möter Kristina med Matilda, men jag Anton och Cajsa sitter här. Vi får väl se vad vi hittar på senare i kväll, något kommer vi nog på. I morgon ska jag försöka hinna ut till stallet och rida. Skulle verkligen vara bra om jag kunde komma ut så mycket som möjligt till sötponnyn. Men vi får väl se hur det blir haha.

i'm in love with that

Vet ni vad jag älskar? haha ja förutom det ni tänker på som jag nog vet.. Men PANNKAKOR! Det är seriöst det godaste som finns jag älskar det verkligen. Och att äta pannkakor till frukost är nog det bästa som finns. Det är gott och man blir mätt. Om jag hann göra det på vardagarna också skulle jag äta pannkakor till frukost varje dag. Ja så gott är det. hahah, besatt av pannkakor. Vid 11 tiden ska pappa kommer och hämta mig och köra ut mig till stallet och då ska jag rida med Irma och Maya. Det kommer bli super kul. Så ska ta och lägga undan mammas data och fixa lite saker innan jag åker. Vet inte om det blir något mer bloggande för mig idag. Ska bort i kväll och sånt, men man kanske klämmer in det här någonstans!
hahah lina [hjärta] pannkakor. där får ni se ni färgat hår också ;)

RSS 2.0