I'm kind of sorry

Ooopps.. Jag har helt glömt bort att blogga eller igentligen kanske inte glömt.. I tisdags kommer ja inte i håg vad jag gjorde, tydligen var det så viktigt eller mycket så att ja helt enekelt inte hann.. I går så var jag först och red, det gick rikigt bra, förutom att vi gick om kull.. Ajaj.. Eller det gjorde inte riktigt ont men det var lite läskigt liksom att gå om kull. Det gick iallafall bra med både mig och Bob. Sen var det bara hem och duscha och sen åka till Kristina. Vi bakade maränger och kladdkaka, och sen kom Fanny och då åt vi pizza. Fyfan vad onyttig jag känner mig alltså! På kvällen färgade jag deras hår , jag tyckte det blev skit snyggt! hahaha (A) Sen kollade vi först på Grey's Anatomy som jag var tvungen att se eftersom jag inte kan missa ett avsnitt! Sen var det film dags, vi kollade på Bröllops Fixaren , och den filmen är hur bra som helst! Vi satt å snacka ett tag och var lite små galna. I dag var vi i sthlm å shoppade lite gran, ja köpte ett par jeansleggins & ett vitt långt linne från Gina Tricot. Nu är jag hur trött som helst och måste sova för måsten upp vid halv 9 i morron, ska ut till hästen och sen till IKEA :) Kommer inte hinna blogga i morron tror ja.. Ska hem till Fanny och så ska några tjejer och killar från klassen va där, mysigt (:
Nejmen nu ska ja försöka sova!
Pusshej
Lina =)<3

I want more

Det är ju bara så skönt med lov måste jag säga! Man kan sova länge bara gå runt och ta det lungt på dagarna sitta uppe länge på kvällarna med kompisar eller bara helt själv och kolla på film eller något. Jag ska iallafall tillbringa mitt lov med att ta det lungt. Nu i dag har det inte hänt direkt mycket sov till runt 11 tiden sen har jag pluggat lite biologi eftersom jag har prov på det 2 veckor efter lovet, jag vet att det är rätt lång tid kvar men jag har spanska och matte samma vecka. Sen har jag vart ute och fottat lite gran och försökte åka lite moppe, men det är svårt eftersom här är det massa is under snön och allt.. ajja! Ja kommer skriva lite senare i kväll. Då komemr det lite bilder tänkte ja också :)
pusshej
Lina =) <3


Good Morning

Jaha, det känns lite konstigt att säga god morgon klockan 14.15.. I går natt så var det iallafall Oscars galan, och eftersom jag är kändis freak och älskar att sitta och kolla på galor av alla olika Hollywood känidis typer så satt jag jag så klart upp och kollade! Jag hade hoppats på få se en skymt av PD, liksom han kanske kunde presentera eller något liknande? Jag satt och kollade tills klockan var ungefär 04.15 sen orkade jag seriöst inte mer! Sen kanske ja somnade vid 04.30 för ja skulle stänga av min data och då fastnade jag uppe vid den i ungefär en kvart eller så. Vaknar sen vid 13.45, man får lite panik liksom, oh shit! jag har sovit till nästan 14.00... Nu sitter man nere med mammas data i knät och kollar på MTV, dagen kommer nog bli så här att sitta i pyjamas framför TV:n och datan.
Pusshej
Lina =)<3

Oscars Award

Hålla =)
Jaha nu har man suttit här i snart 2 och en halv timme och kollat på när alla går på röda mattan. Har suttit som en galning och kollat efter PD även om han inte är nominerad så kan man kanske iallafall se han ? men tydligen inte än.. Jag börjar känna mig lite smått trött och funderar på hur länge ja kommer orka sitta här.. men jag ska försöka se lite mer, det kan komma några bra som presenterar eller över lämnar en Oscar, man vet aldrig! Beyonce var där så hon kanske sjunger något och det skulle vara kul att se. Man har iallafall sätt igen många kändisar det är kul. Nu ska ja tillbaka å försöka koncentrera mig på galan.
Har några kollat på galan nu i kväll ? 

Pusshej 
Lina =)<3

Bad Influence

Hallåh =)
Jaha i dag har jag varit med Sofia, vi har haft det jätte kul och har gjort lite allt möjligt, pallar inte berätta vad vi har gjort, det skulle ta alldeles för lång tid. Men när jag kom hem från henne så kollade man lite på tv och sen har man suttit vid datan och sätt reprisen av Grey's Anatomy.  Och sen måste jag bara säga att P!nk's nya album är hur bra som helst! Laddade hem det i går och har lyssnat igenom det några gånger nu, riktigt skön musik och texterna är härliga! Min kväll blir att kolla på Oscars galan! Och jag som tycker det är kul med galor och kändisar ska så klart bänka mig framför tv. Det börjar klockan 23.55 på Kanal9 med rödamattan och sen själva galan börjar 02.30 och håller på till klockan 06.00. Jag ska sitta där så länge jag orkar och kolla, bara man laddar upp med lite grejer så orkar man minnsan. Nejmen nu ska ja ta och försöka skriva in fanfic grejer på datan.

Hur ska ni tillbringa er söndag kväll&natt ?
Pusshej
Lina =)<3

Everything is perfect

Hallåh =)
Ja hann inte blogg i går eller aso jag orkade inte.. Jag var iaf på unkan med Ells och det var kul :) Sen kollade jag på film hela kvällen så det var ingen tid till att blogga... menmen! I dag så har ja inte gjort så mycket ;p gick upp vid 11 åt lite frukost sen datan, Efter datan så fixade ja allt som ja skulle ha med mej till Dalan! Sen åt ja godis till lunch och sen var det bara att åka. Vi har kollat på tv suttit vid datan och kollat på Grey's Anatomy. Nu ska vi fortsätta svulla höhö..
Pusshej
Lina =) <3

If You Don't Wanna Love Me

Hallåh =)
I dag var det torsdag och näst sista föreställningen :( I dag gick det jätte bra och det var fullsatt! Min mamma var och kollade med sitt dagis. Efter musikalen fick vi va snabba å byta om och allt sen äta snabbt sen gå ner till bibblan där vår svenska lärare skulle tipsa om böcker.. Efter det gick jag Fanny, Kristina och Andrea på stan ett tag. Vi fikade oh åt semlor vilket var skiit gått! Och det va inte vanliga utan dom var med smak! Min var Choklad och Vanilj, så det var choklad smaksatt grädde och vanlij kräm i ställer för mandelmassa! muummms! det va as gått. Sen gick vi till kryddan och köpte cola (a) När vi hade gått en bit så sa ja '' vi borde ha choklad så kan vi sitta med det på matten'' fanny och Andrea gick tbx och köpte choklad! HAHAH!! Sen när vi gick upp till skolan åkte vi i en is backe! hahah det va as kul (A) Sen matte med svull av cola och choklad. Efter skolan gick ja ner till mamma å satt där å väntade. Nu ska ja snart gå äta hoppas ja och sen kolla på Grey's Anatomy :)
Puss hej =) <3
Lina

In Th Midnight Hour

Då var det äntligen dags för Grey's Anatomy att börja igen! Avsnittet i kväll va riktigt bra tycker jag! Mycket drama, humor , tårar, ja allt blandat samtidigt! Vad ska man säga mer om avsnittet då? Jo Sadie är helt freaking galen :o hallå!? Hon bara  vågar inte du ta ut din blindtarm tar vi min! Och sen när hon ligger där så tvekar Lexie men Sadie bara tar skalpelen i från henne och skär! Och det slutatde ju inte direk bra... Och sen hela Izzie och Denny saken? Det börjar gå mej på nerverna... Liksom ligga med en död kille. Hur funkar det? MerDer va ju bara sötast i början, eller dom är ju alltid sötast men dom får för lite tid i avsnitten.. :/ vilket är synd eftersom dom är allas favoriter, eller hur ? :)
Jag kan skriva flera tusen rader till men det har ja inte tid med!
Pusshej & Godnatt
Lina =) <3

No stress

Hallåh =)
jaha då var det onsdag och i KVÄLL KL.21.00 BÖRJAR GREY'S ANTOMY IGEN!!!!!! :D:D:D:D:D och jag är den gladaste personen på hela jorden.. hehhe eller inte (A) menmen, till vad som har hänt i dag. Vi hade ju så klart föreställning på morgon och i dag var det fullt! det är myycket roligare att visa för en fullsatt aula! Alt gick jätte bra tycker jag, barnen va hur söta som helst! dom ville ha autografer! Så i dag har man skrivit autografer. Efter musikalen var det lunch, äckelmat!!! Så man åt inget.. sen hade vi läs timme och slöjd. Efter skolan satt vi på bibblan å snacka tes bussarna gick, sen åkte ja ut till stallet och red och det gick bra men det var is kallt. Nu ska jag gå och duka och sen äta (:
pusshej =) <3
Lina

I need something to rely on

Hallååh =)
Jag är hemskt ledssen för att ja inte bloggade i går. Jag var trött för jag hade knappt sovit något från söndag-måndag och sen hade vi två föreställningar i skolan och jag var nervös och allt. Men det gick bra på båda föreställningarna i går och det va jätte kul. I dag hade vi en föreställning och det var lite mer en halvfullt. Allt gick som planerat och det är ju hur kul som helst! Efter musikalen hade vi NO och det va lite drygt eftersom man va lite trött och sen frös jag jätte mycket och allt.. Sen va det lunch och det va äckelmat så man åt inget.. Sen matte , jobbade två tal sen satt ja å kristina och lyssna på musik å skrev på ett papper. hahah vi hade konverastioner på pappret. Efter det slutade vi, alltså 13.10 :D jag och Sofia gick ner på stan och fika och satt där i 1 timme sen åkte ja hem och satt mig vid datan och sen vid 17.35 kollade man på Grey's Anatomy som dom visar ett avsnitt varje dag på 5:an från första början vilket är jätte kul även om jag redan har sätt alla säsonger flera gånger så är det kul! :D Och jag fick skratt damp när Bailey sa: "No one hold a scalple until i'm Mary freaking Poppins happy!" HAHAH och det är ju kul eftersom vi gör Mary Poppins i skolan som musikal!
Men nu ska ja nog sitta här ett tag till, sen ska ja kolla på spanskan och packa rid grejer för i morgon ska ja ut till stallet på jätte länge.
Pusshej!
Lina =) <3

Opening Night

Hallåååh allihoppa =)
I dag hade vi premiär!! Åh det gick suupeer bra :D:D Jag tycket bah det lät för jävligt när ja sjöng menmen... Vi tränade hela dagen och jag va inge nervös i morsse sen kommer Becka och är skit nervös och då blir ja nervös.. Sen gick det över och när vi satt och åt middag så blev ja så där nervös igen och skrattade hela tiden för jag var så nervös.. Men när man väl kom ut på scenen och började försvan det och då var det bara jätte kul!! :D I morgon har vi föreställning klockan 9.00 för skolor och sen 13.00 visar vi för skolan.. ush. aså det kommer låta skit fult när ja sjunger å allt.. ajjja! nu borde ja sova men orkar inte de :))
Pusshej
Lina =) <3

Your Not Were You Belong

Hallååh =)
Jag hann inte blogga i går och jag är ledsen för det! I går så tränade vi musikal hela dagen och det gick bra och kul var det. Efter skolan så små kollade jag igenom Grey's Anatomy avsnittet, jag tyckte inte det va någe bra , eller i alla fall det som jag såg va inte bra! menmen.. Så jag fansnade i GA världen i går och kom av mig att blogga (a) I dag så var jag i skolan och tränade musikal. Och det gick riktigt bra i dag tycker jag i alla fall! I morgon har vi premiär klockan 18.00 i Rosalgsskolans aula. Alla ska komma och kolla eller hur !? Efter musikal träning var jag ut till pappas jobb och städade, pengarpengarpengar vad gör man inte för dom ? Sen hem och spela lite piano :) Sen kollade man på melodifestivalen och i kväll var det många som var okej/bra! Eller vad tyckte ni ?  Sen efter det kollade man på lite GA som vanligt (a) Nu ska jag gå ner och duscha och sen sova tror ja. I Morgon är det att vara i skolan från 12.00 och träna musikal.
Pusshej
Lina =) <3


Laugh, paint, tape, music, cake & pizza

Halllåh allihoppa =)
Jaha, i dag har vi hållt på med musikalen hela dagen. Eller ja.. vi körde igenom den med massa stopp 1 gång sen fick vi sluta :o såå vi slutade vid 11 i dag... Men, då åkte jag , Fanne och Kristina hem till Kristina, där så lagade vi mat, elelr ja snabbmat blev det, nudlar och potatis xD muuummms! VI satt där och snacka lyssna på musik skratta och hade alltmänt kul, sen fick vi för oss att baka (a) Vi gjorde kladdkaka, med bara 1 ägg och då hade vi grädde i istället så ajja! den blev god iaf, vi hade as brottom sen innan den blev klar för vi skulle in till skolan och fixa klart scenen, så vi fick lägga ner kladdkakan i en plast påse! hahah! den blev helt mosad och konstig... Vi han med bussen och åkte in till Norrtälje, vi kom upp till skolan vid 15.20 sen in i aulan och börja med allt.. Vi målade och fixade och ja det va helt enkelt mycket! Vid 5 gick jag och Kristina ner och köpte pizza, haha så det blev pizza till middag i aulan, och fy faan va kul vi hade vi skrattade åt ingeting å typ skratta hela tiden asså! det var så kul! Efter middn var det bara att fortsätta måla och fixa.. Jag åkte hem 20.30 och vi är inte klara än.. Så vi ska nog stanna i morron efter skolan också och göra klart allt, vi har ju premiär på söndag...
Menmen Nu ska jag sova =)
Pusshej
Lina <3

[ Kristina & pizzor xD haha (a) <3 ]

Back to normal

Hallååh =)
Jaha då var det onsdag. I dag har det inte vart något direkt annorlunda, vi har haft vanliga lektioner och allt sånt. Efter skolan stannade vi kvar och fixade med scenografin, jag kunde bara stanna till 16.00 menmen.. Sen efter det åkte vi hem jag satt mig här en stund chatta lite, sen ner till TV och såg 2 avsnitt av Grey's Anatomy med Audio comentary vilket är kul! Sen har ja spelat piano eller ja synt då menmen... I morgon ska vi hålla på med musikalen hela dagen, det kommer nog bli kuul, hoppas vi får i hop det!
PREMIÄR 15/2 ROSALGASSKOLANS AULA KL.18.00
Då tycker jag alla som kan ska komma och kolla för det blir bäst!
Ajja! Nu ska jag i alla fall snart sova..
Puss hej
Lina =) <3

Fifteen today!

Wiiihii :D I dag fyller jag 15!
Jaha, så i dag blev man femton år vilket känns otroligt mycket när ja tänker efter.. ajja! Jag har i alla fall fått en MOPPE :D och jag är mega gladast! Får i för sig inte köra den för en ja tagigt körkort och sånt skit, men ska gå på kurs i mars och sen göra nått prov efter det. Men jag får ju köra lite hemma på vägen, men det går inte att göra nu när det är så isigt, blää vad jag hatar't! ajja! Sen fick jag en synt! (A) hihi det är hur kul som helst att spela, måste bara lära mig lite mer, får köpa lite piano böcker och sånt. Och av min älskade bror fick jag Grey's Anatomy sösong 3 på dvd, och jag älskar det! hihi redan kollat på allt extra material, eller ja nästan allt! menmen, nu ska ja sitta här ett tag till, behöver inte gå och sova nu när jag fyller år ;D I morron är det onsdag och rätt okej skoldag, det blir att stanna kvar efter och måla saker till musikalen :)
Pusshej
Lina =) <3

Baking it's the thing,

Hallååh =)
Jaha, i dag har ja inte hunnit blogga fören nu på kvällen. Först var ja i skolan , vi hade spanska vilket betyder läxförhör som ja hade glömt bort.. kunde typ inget (a) Efter det var det musikal övning fram till klockan 13.00 sen engelska men vi hade ingen lärare men dan att vi måste sitta där, så lyssna på musik och snacka blev den lektionen. Efter skolan åkte ja hem till Kristina, vi bakade kladdkaka, fy vah gott det va! haha vi åt typ upp nästan en hel.. Svullon! Sen hem äta middag, proppmätt :s sen va vi tvunga att åka in till Norrtälje och köpa saker till Cheesecaken vi skulle göra, sen hem göra den , som inte är klar än.. ajja sen var det att jobba matte och kolla på TV. En sak till Jag är mega gladast för att Grey's Anatomy börjar nästa onsdag 18/2 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH! Jag är gladast Menmen , nu ska jag sova för i morron FYLLER JA 15 :D:D:D GRATTIS TILL MIG!
Pusshej
Lina =) <3

This is what i like

Hållåh =)
Nu blev ja bara så sugen på att tipsa om lite musik och sånt som jag tycker är riktigt bra!
3 Doors Down: Let Me Go , Here By Me , Away From The Sun. Det är väll dom som jag tycker är riktigt bra :)
Erin McCarley: Sticky Sweet, Love Save The Empty, Pitter-Pat, Gotta Figure This Out, Sleepwalking. Hela hennes album är skiit bra! Men dom är låtarna är dom som ja tycker ä bäst!
Kanye West: Street Lights, Love Lockdown, Robocop, Welcome To Heartbreak. Älskar dom här låtarna! Speciellt Street Lights den är underbar (a)
The Fray: How To Save A Life ( så klart! ) Little House, och hela deras nya album! Det måste bara checkas in av er!
James Morrison: The Only Night, Save Yourself, You Make It Real, Precious Love, Love Is Hard, Fix The World Up For You , Broken Strings. iiieh! Han är underbar! helt underbara texter å melodier.
Taylor Swift: Fearless, White Horse, You Belong With Me, The Way I Loved You, Forever And Always, Should've Say No, I'm Only Me When I'm With You. Jag älskar hennes texter för dom stämmer in så bra på mig, vet inte riktigt varför men dom är underbara! Hon spelar country :o vilket jag inte tycker det riktigt låter som. Men hon är underbar i alla fall, lite charmig (a)

Ja så här va lite tips på det jag lyssnar på nu.
Pusshej
Lina =) <3

[ P.D är snygging såå han får va me på en liten bild (a) hahah, tips om snygging xD ]


When You Don't Know What You Gonna Do

Hallåh & Godmorgon för min del =)
Jaha, då är det söndag , och jag skulle behöva åka ut till stallet men tror inte ja kan rida för det är is över hela vägen , och ja då kommer man ju knappt någon stanns.. menmen , ska sms Anna och fråga hur det ser ut. Annars så måste jag göra lite läxor. Har inte lust med det.. Kanske fäljer med mamma när hon ska inn till Norrtälje och hämta Viktor. Det är lite roligare än att sitta här hela dagen och inte göra något... Men nu ska jag smsa Anna och se hur det blir med den här dagen.
Pusshej
Lina =) <3

You Make It Real For Me

Hallåh =)
Jaha då var det lördag och i dag har jag vart i sthlm och klippt mig och gått på stan en stund, klippte lugg, våågde det! hihih!! Jag blev nöjd med det. Bilder kommer komma sen när jag har tid att ta några bra ! (A) Jag köpte även en kofta från Gina Tricot, ville köpa lite andra saker men kände att jag kunde vänta med det. I kväll börjar melodifestivalen vilket är kul tycker jag =) menmen , nu ska jag göra något annat än att sitta vid datan , eller jag vill iaf det!
Pusshej
Lina =) <3

You found me

Jaahaa, då var det fredag kväll och i nu efter skolan har jag nog inte gjort något direkt intresant. Kollade på ett Grey's Anatomy avsnitt, älskar det avsnittet , det är så häärligt! Sen hitta jag en jätte bra ny låt! You Found Me - The Fray , jag är helt kär i deras musik för det är en av de musikstilar som ja tycker är jätte bra! Så jag har laddat hem deras nya album och det är sjukt bra! jag älskar't! har laddat hem James Morrisons nya album också, ska lyssna på det snart när jag lyssnat klart på The Fray's album.. Jag ska försöka sova så snart som möjligt eftersom jag ska till sthlm och klippa mig i morgon och vi ska åka hem i från 9.30 så jag får inte sov morgon direkt. Efter sthlm ska vi kanske till hööks och jag ska köpa ny ridhjälm och strumpor. Men nu ska jag sitta och lyssna på musik och kanske redigera lite bilder och bestämma mig för om jag ska klippa lugg eller inte.
Pusshej & Godnatt när det blir dags för det.
Lina =) <3

Do not get your hopes up

Hallååh =)
Jaha, då var det fredag vilket är skönast! I dag i skolan har det inte hänt direkt mycket om jag får säga så. Först hade vi hemkunskap och vi gjorde potatis gratäng, det var helt okej. Efter det hade vi SO viille ha musikal på den timmen men nehe, inte ska vi ha det eller.. så i alla fall, vi hade SO och snackade om I & U - länder, trååkigt..  Efter det var det lunch men man va inte hungrig eftersom vi hade hemkunskap på morgonen. Sen var det spanska, vi skulle haft läxförhör men vi slapp!! Tur för mig eftersom jag inte kunde de (a) Sen skulle vi haft gympa men vi hade ingen lärare så vi fick sluta! Så ja ringde mamma och hon hämtade mig, vi handlade och sen åkte vi hem.[ SPOILER!! Jag var helt uppselt hela vägen hem för 5x14 har ju kommit ut på youtube och jag var hur nervööös som helst för att se om han skulle fria till henne.. Men det blev inget!!! bläh va ja blev lite besviken , så jag ska inte ha ett sånt stort hopp på det nästa vecka, mer låta det komma som en överaskning , men hon började ju snacka om bebisar och det var ju hur sött som helst!! men sen i slutet såg det ut som om hon trodde att han va otrogen mot henne! iiiiiiiiiieh! :'( Men det är han ju inte, MerDer forlife! älska dom mest! <3 ]
Nu ska ja kolla på mer små scener från det avsnittet sen inte så mycket mer va?
Pussshej
Lina =) <3

[ SKA KLIPPA MIG I MORRON, LUGG ELLER SNE LUGG ? ]

Thinking of you

Hallåh =)
Jaha då var det dags att sova eller ja plugga först eftersom jag är latast och inte pallar att plugga när jag ska. menmen! I morgon är det fredag, äntligen!! Och i morgon kommer 5x14 ut på youtube och gissa om jag är glad!? Nu i dag har ja pressat Katy Perry, är helt kär i hennes låtar Thinkning Of You och Lost dom är bara hur bra som helst! I morgon har vi hemkunskap vilket är kul! :D och vi har idrott , det är inte fel det heller. Sen slutar vi 13.45 soft soft! menmen, nu måste jaf faktiskt gå och sova/plugga
Pusshej vi hörs
Lina =) <3

I Gotta figure this out

Halllååh sötnosar =)
I dag har vi inte gjort nått typ, eller asså vi har jobbat med musikalen hela dagen, först så fixade vi i hop en stor sak som vi ska ha på väggen, efter det fick vi inte göra något så vi blev lite sura så vi gick och satt oss i centan och satt där och ''sura'' hahha nejmen vi surade inte vi satt bara och snackade. Men sen skulle vi tillbaka till aulan för att hänga upp den där stroa pappers saken på väggen, vi fick upp den på väggen och då ville vi måla den men det fick vi inte häller.. Så då började vi fixa upp kör-pallarna till sotar scenen, vi fick upp dem och nu är allt var det ska vara.. förutom luckan! hahah! den passade tydligen inte där den skulle va, så jagvet faktiskt inte riktigt hur vi ska fixa det, men Sven borde komma på något.. Efter det skulle vi haft håltimme, men vi övertalade våran matte lärare att ha matte då och så fick vi sluta tidigare, så vi slutade 12.45! hahah det va riktigt sofft. Nu ska ja sitta här en stund och ta det lungt sen efter det ska jag plugga hemkunskap och sen spanska när ja fått den , eftersom jag är så duktig och tappar bort lappen, vet inte om den ligger i väskan men får kolla det sen då.
Pussshej
Lina =) <3

Good night sleep tight

Halllåh =)
Jaha nu är klockan bara snart 21.00 och jag är dö trött.. Så nu ska jag gå och sova och jag får sova till 06.20 i morron för jag får skujts till skolan! Så nu ska jag bli utvilad. I Morgon har vi typ bara 2 riktiga lektioner vilket känns onödigt! Sen när ja kommer hem i morgon måste ja plugga masvis, vi hade en läxa tills i morgon men ja vet inte vad det va som vi skulle lista ut, vi skulle altså tänka på vad I-land och U-land är, vilket jag inte har någon aning om! menmen nu är det en säng och världens sötaste kisse som väntar på mig.
Puss & Godnatt
Lina =) <3

[ Världens sötaste Million (a) <3 ]

It's you and me and all other pepole

Halllåh alla söta =)
Nu blev det lite sent hem så det blev ett senare inlägg än vanligt. I Dag i skolan har deet inte hänt direkt något ovanligt, vi hade matte på morgonen och jag gjorde nått täst som det gick sisådär på menmen. Vi hade NO och då kolla vi på nån film som har me sexualkunskapen att göra, den sööög! vi diskutera något också och det var värsta diskutionen och alla skrek typ över hela klassrummet. Sen hade vi engelska, vi skulle haft ett täst som läraren hade typ glömt bort det, jag vet inte för ja kom försent.. Efter det var det lunch, blääh äckel mat! Sen läs timme fast den var bara i 20 minuter.. Sen hade vi slöjd och jag, Andrea och Kristina hade trä sljöd för vi gjorde en klä hängare till musikalen. Sen så var det musikal träning med kläder och det gick väll bra ? jag hade lite svårt att sjunga bara menmen, sen stannade några kvar i skolan och fixade scenen mm. Det var skojj som vanligt, I morgon är det torsdag och vi har två håltimmar... vilket är lite drygt menmen man får leva med det!
Vi hörs senare Pusshej
Lina =) <3

Nonight you're falling in love

Halllåh sötnosar =)
Jaha då var det kväll och jag har typ inte gjort något bra i dag häller.. Blir lite sur på mig själv när jag inte pluggar när ja ska.. Har liksom fasnat vid datan och ja då fasnar jag där.. Menmen! Jag har läst lite engelska tills i morgon, tänkte läsa mer alldeles snart då jag ska stänga av datan så jag inte kan sätta mig vid den. ajja! Nu har ja suttit och läst lite fanfic vilket är kul! (a) Sen så är jag kääääär!!! hahah i P.D jag och Sofia va så jävla flummiga i bussen.. Vi såg några som åkte skridskor på en sjö när vi åkte hem från skolan, och vi bara åååh! Det är McDreamy & McSteamy och vi fick damp och sa att dom åkte i bara underkläderna och dem skrek: We are coming for you Lina & Sofia. HAHAH! Så nu är jag kär punkt slut. [ !!SPOILER!! Sen har jag damp för jag läängtar tills på fredag för då så kommer nytt avsnitt av Grey's Anatomy ut på youtube och det kommer nog bli en liten förlovning! Och jag sitter och hoppas på att det blir sött. Men liksom tänk en förlovning mellan MerDer är vad alla vill ha. Alla fans kommer va helt galna, det kan ja slå vad om, Det är ju så att mer en hälften av alla Grey's tittare är MerDer fans. Här sitter jag! ]
Menmen nog skrivet för i dag. I morgon är det en ny dag och då ska vi köra musikalen med kläder för typ första gången (?) såå nu måste ja plugga lite engelska och matte..
Godnatt & massa pussar
Lina =) <3

[ P.D är bara liiiiite för sexig för mig.. syndsynd, kanske lite för gammal också. menmen är man kär så är man ;) xD ]

I've seen it before

Hallåh =)
Jaha, då är det tisdag. I Morsse hade vi sov morgon vilket är jätte skönt! Vi hade då geografi första lektionen, inte direkt kul.. eller vi hade ju i för sej inte geografi vi kollade på nån film som har me sexualkunskapen att göra x) hahah den va tråkig. Efter det hade vi engelska det var också tråkigt.. som vanligt asså. Efter det skulle tjejerna gå till ungomsmotagningen, haha ja det va ju ''kul'' hahah eller inte. Vi fick massa info om ja saker.. åsen fick man kondomer xD hahah Kristina va pist off för hon inte fick en som hade smak.. Ja vi är lite speciella! Det tog en stund så vi hade bara 20 minuter matte. Sen skulle vi träna musikal men jag gjorde inget eftersom vi bara skulle träna danser och de som ska spela intrument tränade det nere i aulan, så jag satt bara och kolla när dem dansade. Nu ska jag sitta och läsa lite Fanfic innan jag ska plugga lite engelska och matte.
Vi hörs senare Pusshej
Lina =) <3

[ Lina tycker P.D är het & därför får han va me på bilden :) ]

I'm not tierd and relive, five more minutes please

Hallåååh =)
jaha då var det dags att gå och sova, eller ja försöka. Menmen! Nu på kvällen kollade ja på Design Simon & Thomas och ja bara älskar dem! hahah asså de är ju bara så roliga.. Rummet de gjorde om vart väll sis så där.. menmen, alla har inte lika smak! Sen efter det satt ja här vid datan ett tag, sen hopp in i duschen en snabbis, sen datan igen (a) Klockan drog i väg och ja måste borsta tänderna, så ja gick ner och borsta tänderna och då tänkte asså vilket konstigt ord tandkräm är.. Liksom jag bara kom på att det låter helt sjukt... Nu ska ja en snabbis in på kanal5 bara för att kolla där lite snabbt sen blir det att krypa ner i sängen och sova! Vi hörs i morgon!
Puss & Godnatt
Lina =) <3

Welcome to heartbreak

Hallåååh =)
Jaha, nu har ja suttit här hela kvällen vilket inte känns så bra.. Igentligen borde ja plugga lite engelska och matte men jag är trött på skolan och pallar inte det! Har nu suttit och pressat en annan låt än vad jag gjorde tidigare, nu är det i alla fall Welcome To Heartbreak - Kanye West, asså jag älskar hans låtar! Love Lockdown och Streetlights är också några av mina favorit låtar.. Ajja, annars nu har ja chattat me Tom, och nu en stund har ja kollat på Grey's Anatomy hihi konstigt ?
[ !!SPOILER!! Jag är helt galet förväntans full inför på fredag för då kommer avsnitt 14 säsong 5 ut  på youtube och jaa Derek kommer troligen fria till Meredith i det i avsnittet och jag har gått och väntat på det hur länge som helst!! Liksom tänk va han kan göra liksom han är ju McDreamy så jag hoppas verkligen det blir något riktigt sött, något som slår söt-scen vilket är nog väldigt svårt eftersom den är sötast i hela världen ] Nu ska jag nog snart gå och läsa lite engelska och plugga lite matte och sen duscha och gå och sova..
Vi hörs innan datan stängs av! Puss hej Lina =) <3

Miss you

Hallååh =)
Jahaa då var det skola igen då. I dag så har det inte hänr så mycket. Vi hade språk på morgonen, vilket är hemskt eftersom man inte orkar göra något. Sen hade vi musikal från 09.10 - 13.00 det är sooft! Sen var det engelska och det va dryygt som vanligt, jag älskar seriöst engelska men vi har ingen bra lärare och då blir allt tråkigt... hahah en sak som har vart lite kul i dag är att nästan alla har haft ont i benen, hahah myket dansande i helgen, men detvar ju bara så kul! Vi måste göra om det! Nu sitter jag och pressar låten Miss You - Adiam Dymott, asså jag älskar den låten den är hur bra som helst! Senare i dag ska ja plugga lite engelska eftersom vi har engelska test på onsdag.. I morgon har vi sovmorgon och sen ska vi till ungdomsmotagningen xD hahhah det blir väll ''kul''
Menmen Pusshej Lina =) <3

All you need is love

Halllååh =)
Jaha, nu är det kväll då och jag är hur trött som helst och ska snart gå och sova. Klockan är inte direkt mycket men jag är ändå jätte trött. I dag så kom morfar,maria & kusinerna och firade mig och min lille bror. Jag blev 800kr rikare! Ska försöka spara så mycket som möjligt av de pengarna, sen ska jag få månads peng + 300kr till nu. Det var mysigt att ha släkten här ett tag.. Sen när dem hade åkt hem kollade ja på Grey's Anatomy , jag erkänner att jag är helt besatt av det. Men det är ju bara så himla bra! Sen åkte jag ut till pappas jobb och städade och känade 100kr. Nu ska jag snart gå ner å få mina ben masagerade eftersom jag har så ont i dem.. Sen ska jag kasta mig i sängen och sova, i morgon är det skola och då ska vi träna musikal.
Vi hörs i morgon! Pusshej Lina =) <3

Music for life

Hallåh =)
God morgon kanske man ska säga ? Eller ja jag säger det i alla fall. I Går var det fest och det var väldigt mycket dansande då! Så nu har jag jätte ont i mina ben.. Så rida i dag? jag tror inte det va.. Senare i dag ska vi få gäster, dom kommer vid 14.00 tiden. jag längtar eftersom vi ska fira mig och min brorsa, då får man paket! Nu hela morgonen har jag kolat på MTV , massvis med musik och jag blir bara så sugen på att dansa mer! Har tänkt på det där i Grey's Anatomy ''Dance it out'' och det borde faktiskt funka.. För i går blev ja glad när jag dansade!! Men ja tänker bara på hur dom dansar och det är ju väldigt kul!
[!!SPOILER!! Och sen när Patrick Dempsey dansar senare i säsong 5! Det är så hett! Det är något seriöst fel på den mannen som är så het&sexig.]
Men nu ska jag snart duscha och sen gå till min egen dator
Pusshej Lina =) <3

Let's Party !

Halllååh =)
I Kväll var det feest!! Eller ja det var maskerad men det är andå fest! Och det har varit jäätttee kul. Massvis med dans och skratt och allt möjligt! Har dansat så mycket så ja är helt slut i benen! Men det var ju toppen bäst! Innan festen var ja hemma hoss kristina och fixade mej med henne, vi höll på i ca 3 timmar! Det var jätte kul! I Morgron eller ja det i dag menmen. Jag ska i alla fall ut till stallet och rida och sen ska jag hem för klockan 14.00 får vi gäster. Snacka om att jag kommer vara död i morgon och nu är ja inte trött så jag kommer inte gå och lägga mig på ett tag.
Menmen, Puss&Kram Lina =) <3

RSS 2.0