Jobbig dag

Minst sagt upp och nedvänd dag. Haft panik och ångest. Hemsk dålig klump i magen. Men allt löste sig tillslut och jag hoppas att det kan funka såhär.
Fixade alla höpåsar och tog in alla hästarna idag. Imorgon ska jag mocka hela stallet, fixa alla höpåsar och ta in alla hästarna. Blir en hel dag i stallet kan man säga! På kvällen kommer mitt hjärta hit och lagar mat åt mig (hehe) och myser med mig. Skulle aldrig vilja vara helt ensam hela kvällen här. Nu kollar jag på film med mammi o pappi. Men måste faktiskt röra mig mot sängen och sova. Ska upp 7 imorgon. Inte så frestande men.. Cash is king!
Puss o godnatt!


Bad day

Idag signar jag ut totalt. Stänger snart av telefonen och inser att. Jag kommer aldrig få ett perfekt liv.
Bli inte sura om ni inte får något svar från mig idag. För jag orkar inte med att prata med någon just nu


Den lilla hästen med det stora hjärtat

 
miss u... ♥

Allmänt babbel bara

Jag har varit trött exakt hela dagen och det är fortfarande inte bättre. Sitter här och vill egentligen ligga i sängen och sova men känns väldigt onödigt att göra det nu. Sova får jag göra senare. Kan ju sova hur länge som helst imorgon, mega mega skönt!
Lova var hur pigg som helst idag och verkligen på tårna. Trippade fram och kollade snett på det mesta och tyckte allt var lite små läskigt. Men vi klarade av det utan allt för stora konflikter. Man kan ju säga att hon är väldigt lätt övertalad. Hoppas verkligen att hon fortsätter på den här vägen för då kommer henne utbildning vara jätte rolig. Så som det känns nu kan hon nog bli en väldigt rolig ponny att rida, mycket energi som hon vill göra sig av med. Vill bara ha vår nu så vi kan sätta igång på riktigt med arbete från marken ordentligt, löshoppning och så småning om börja hoppa henne. Ska bli så himla kul.
Nu till något helt annat, i helgen ska jag faktiskt jobba lite ute i stallet. De ska åka bort så jag ska fixa till hästarna och sådär. På lördagkvällen kommer Alex hit och vi är ensamma. Mamma och pappa ska på konsert så vi två får huset för oss själva. Mysigt kommer det bli, laga god mat mysa framför TV och ingen som stör än. Perfekt!
Imorgon är det som sagt sova först som gäller, ska se om jag orkar åka in till Norrtälje och kolla i lite affärer innan jag åker till stallet och fixar där. Sådär ja, nu har ni lite infor för er som bryr er haha!
 

Nejmen Hej!

Det här med att blogga verkar ju gå bra för mig haha!
Nej men efter skolan så är jag oftas trött och hamnar i soffan och huvudet är helt slut. Sen åker jag ut till stallet och fixar med ponnyn och myser lite där. Väl hemma så burkar jag bara vilja sova så bloggen glömmer jag, speciellt när man ligger i killens famn. Då finns det faktiskt inget annat man tänker på än just han. Åh jag är så kär hihi..
Igår träffade jag Matilda för första gången på 1månad. Jag har saknat henne som bara den. Kändes skönt att prata med henne och få allt löst, var som en tung sten fall från mitt hjärta och jag kunde börja se allt ljusare igen. Svårt att förklara men var på ett så konstigt glatt humör igår. Dessutom så firade jag och Alex 5månader tillsammans. Åh han är så himla fin, kunde inte varit lyckligare än vad jag är när jag är med honom. Vi hade jätte kul igår, massvis med skratt och prat. Känner mig så trygg när jag är med honom.
Idag vände jag efter 5 minuter gick tillbaka till Alex. Min lärare var sjuk så låg och halv sov ett tag tills han skulle till skolan. Sen åkte jag hem också och placerade mig i soffan. Men nu ska jag faktiskt ta tummen ur röven och åka till stallet och pyssla och rida min gullis. 
Puss!

Freedag

Hoppas alla hade en bra alla hjärtans dag igår. Jag mös hos Alex på kvällen, det var super.
Idag vaknade vi upp vid halv 11 låg kvar i sängen ett tag sen gick vi upp och åt massvis med frukost. Det är något vi är väldigt bra på, att äta frukost alltså. Jag åkte hem vid halv 2 för att ta mig ut till stallet och mysa med min andra favorit. Red henne lite på volten och hon var jätte duktig. Så positiv till arbete och öronen är spikrakt framåt hela tiden. Så himla söt!
Ikväll ska jag ta det lungt fram tills runt halv 10 ikväll då jag ska ut till stallet och kvällsfodra. Sen blir det nog bara att hoppa i säng för jag ska upp kvart över sju imorgon och åka på arbetsintervju typ, vet inte hur jag ska förklara det men ungefär något sådant. Ja det var lite planer för nu och senare. Hör nog av mig mer senare också.
puss

Hej, plugg kan ta sig

Sitter hemma hos Alex nu med en hel drös av industrerings uppgifter som jag ska göra. BLÄ vill bara spy på dem och kommer aldrig bli klar. Har typ 42 kvar så tror allvarligt jag struntar i dem nu. Kommer på nån bra ursäkt imorgon och sätter mig med det imorgon kväll eller nått. Är trött och vill bara mysa med min kille nu. Skolan gick bra idag i alla fall.
Imorgon ska jag prata med kuratorn har massvis med frågor och tankar som ja vill dela med mig av till nån som inte liksom kan lämna mig eller bli sur på mig beroende på vad jag gör. Annars så går jag lång dag och vill helst bara döda någon då. Förfhoppningsvis får jag sova på fredag. Längtar redan i så fall.
That's it! pusshei
 
japp sådär vill jag göra. oldie på bilden alltsååå

Allt och inget

Äter lunch och funderar på livert.. eller nej jag äter faktiskt bara och kollar på lite hotell i Grekland. hehe! Har hittat ett som är sååå fint och ön och stället verkar vara superduper mysigt. Längtar till jag och Alex sticker iväg en vecka bara vi två. 
Men innan dess har jag 4 månader i skolan kvar... 1prov i dag som jag inte vet om jag kan eller inte. Hoppas att jag lärt mig något. Får ta och läsa igenom allt nång gång till innan jag åker iväg och skriver provet. Nästa vecka har jag ett prov till imorgon ska jag vara klar med typ 72 instuderingsfrågor. Jag har gjort 12 stycken. Haha misslyckat eller vad? Men snart är det sportlov och det är ju fatiskt skönt måste jag säga. Men nu har jag verkligen inte tid att sitta här och babbla om inget. 
Rörigt inlägg jag vet men nu måste jag kila och mysa... med mina skolböcker. 
pusshejjj
Lova imorse, gullplutt

Var är min bil??

Pappa har tagigt min bil och svarar inte när jag ringer. Ååååh han förstör hela min förmiddag nu. Kommer vara tvungen att stressa sönder i stallet och sen plugga och duscha och fixa mig snabbt innan jag ska till skolan, ner på stan och göra ett ärende och sen till skolan och skriva ett prov i historia. BLÄ!
Ja sådär glad är jag idag haha. Efter skolan ska jag åka till Alex och spendera natten där. Mysmys! Nu ska jag fortsätta ringa pappa tills hans svarar annars tar jag hans bil så får han betala allt som den äckelbilen drar.
Fuck
puss hej!

Helgen i kort format

Har inte bloggat på hela helgen och ber om ursäkt för det. Har bara inte hittat tiden för det alls. Drar lite snabbt vad som hänt. I fredags natt åkte jag och hämtade Alex i Åkersberga kom hem sent men det brydde jag mig verkligen inte om. På lördagen så gick vi upp runt 12, käkade frukost mös lite och åkte in till Norrtälje och fixade Alex armband som han fått av mig och och fick välja ut ett litet armband som liten födelsedags present. Vi hängde lite i stallet och bakade nästan hela kvällen sen. På söndagen så var det min 19års dag, släkten kom hit och firade mig och på kvällen åt vi två middag på resturang på G tillsammans med mina föräldrar. Vi stannade även kvar i baren och firade lite! Fick lite presentkort och pengar av släkten. Ett duntäcke av mamma och pappa. Av min fina pojkvän har jag fått en utomlands resa som vi ska ta efter min student. Just nu lutar det mot Grekland. Han är ju bara för fin han.
Igår var vi båda hemma hela dagen och segade. Åt tårta och godis. Riktiga tjockisar vi två alltså. Idag hängde jag i skolan i 3 timmar och nu sitter jag här med datorn i knät, precis käkat lunch och ska snart sticka ut till ponnyn och rida lite. Ikväll har jag massvis med plugg att göra men ska försöka få in ett deepshit inlägg senare.
pussar!

Fredag kväll woho

Jag är så uttråkad så jag bara vill gå och dö. Okej nej inte riktigt så allvarligt är det inte. Men såhär tråkigt har jag inte haft det på länge? Musik spelas i mina öron och jag funderar på vad jag ska hitta på nu. Ta med mig datorn upp och slå på en film eller spela lite Sims 3? Eller så gör jag något sjukt och städar mitt rum nu. Men varför inte? Visst det är mitt i natten men ändå! Har massvis av energi. Har på bra musik i öronen och städar röven av mig och lägger mig i en ny bäddad säng? Helt perfekt. Nej nu jävlar ska jag gå upp och göra det.
Ni andra som super skallen av er, hoppas ni har kul. Jag ska städa. Thats it! ;)


Soffan är min bästavän

Sitter i soffan hemma med pappa som sälskap som jobbade hemma idag. Rätt mysigt att bara vara han och jag ibland. Har suttit och kollat på lite hästgrejer, blir så sugen på att köpa lite fina saker åt Lova. Dessutom nu när jag äntligen fick ett efterlängtat brev från CSN att jag inte är återbetlningsskyldig längre och har fått studiebidrag för januari. Underbart måste jag säga. Något positivt med denna fredag i alla fall. 
Mamma kommer hem om runt en halv timme och då ska hon följa med mig till stallet och filma när jag rider. Ska ha det till projekt arbetet och kanske kan visa något här. Får se vad jag tycker helt enkelt efter jag har sätt det själv. Tycker det är jätte kul att ha med mig mamma ut till stallet. Vill att hon också ska få ett bra band med Lova och lära känna henne. Speciellt när jag tror så pass på Lova så vill jag att hon ska känna sig som en i ''familjen'' haha eller hur man nu ska säga. Så min eftermiddag ska helt enkelt spenderas i stallet tillsammans med mamma och Lova. 
Hör av mig mer mot kvällen sen om vad jag gör och kanske slänger in något åsikts inlägg eller liknande. 

TGIF

Fredag morgon, jag hör hur folk jublar.
Själv kan jag inte påstå att jag jublar. Har inte en direkt intressant fredag framför mig. Jag ligger kvar i sägen och funderar på hur jag ska fixa allt som jag ställt till med. Känner mig verkligen som en dålig människa. Hatar den här känslan. Vill nog bara ligga kvar i sängen hela dagen och gråta. Har ingen ork till något annat kan jag medge.
Det är nästan läskigt hur mycket tårar som rinner. Flera gånger i veckan är det och ibland flera gånger per dag. Sen är det bara en person som kan trösta mig och han är såklart 5mil bort varje gång jag behöver tröst. Nej nu ska jag torka tårarna och försöka se något positivt med den här helgen. Fyller år på söndag. Då kommer släkten och firar mig och jag har Alex vid min sida som får hålla mig på glatt humör när jag nog helst då vill lägga mig ner och dö.
Depp inlägg as usual. Kommer det någonsin bli bättre?


Torsdag

Har nu placerat mig i soffan efter en torsdag.
Åkte från Åkersberga i morse i all snö. Satan vad det hade snöat här alltså, bilen gick dock super bra, inget problem för den gamla krigaren haha! I skola var jag bara i 2 timmar. Pratade om hästens sjukdomar, vet inte hur mycke jag lyssnade. Lite dåligt kanske men var rätt så trött. Pratade lite med min lärare efter lektionen, fick höra mycket positivt. Blir glad av att höra sådant. Skrev i en lapp till henne som hon skulle kolla på innan jag åkte hem och placerade mig i soffan ett tag. Gjorde lite mat och åkte sedan ut till min fina ponny. Idag var hon jätte duktig blir stolt över henne. Känns som om hon kommer längre oh längre för varje dag som går och jag blir bara mer och mer fast för henne. Fiiina Lova!
Imorgon så ska jag sova ut för en gångs skull. Sen ska jag spendera flera timmar i stallet. Gulla massvis med ponnyn och rida såklart. På kvällen blir det bara att vara hemma. Väldigt tråkigt måste jag säga. Alex ska iväg på fest men jag är inte välkommmen. (älska livet whoho...) Biter ihop och tänker på att det kommer komma bättre tider! Jag ska väl i ställer städa lite här hemma och mysa med min familj.
Hör av mig mer senare ska ni se!
vi var gulliga igår jag och Lova

Torsdag

Onsdag. Var ute i stallet och fixade samt red hästen. Hon var lite bråkig m4en skötte sig tillslut. Åkte hem pluggade åt lunch och åkte till skolan och skrev ett prov och jobbade lite med ett nytt arbete. Åkte sen hit till Åkersberga hos Alex. Stannar här i natt och har det mysigt. Imorgon går jag bara till 12 väldigt skönt.
Det här var kort men så får det bli idag, puss


Vad hände med mig?

Är så trött i huvudet. Suttit i minst 4-5 timmar med plugg idag. Var jag fick den energin ifrån vet jag inte, har jag lärt mig något? Det vet jag inte heller! Ska nu ta och fixa mig inför sängen och lägga mig där. Läsa igenom alla anteckningar som jag skrivit nu samt skumma igenom kapitlet i boken också. Slutar väl med att jag somnar med huvudet på boken och drömmer om medeltiden, haha.
Imorgon ska jag ta stallet på morgonen så går upp runt 8 halv 9. Rider ut på samma ställe som idag och låter henne gå på lite. Börjar inte skolan förens klockan 14.00. Rätt skönt måste jag säga. Har hela eftermiddagen ledig då. Som jag verkligen borde lägga på ännu mer pluggande. Men tror faktiskt att jag åker till Alex istället och myser lite.
Nu signar jag ut för ikväll!


Tisdag

Hej guys!
Tisdag idag, en dag i veckan som inte är min favorit. Vaknade imorse hos min Alex som så gärna ville ha kvar mig hos honom idag. Jag ville stanna, ni anar inte men var duktig och tog mig till skolan. Dagen kändes mycket längre än var den var. Det kändes verkligen inte som tre timmar i alla fall.
Klarade av dagen hur som helst och fick reda på att jag skrivit ett VG på engelska provet. Trodde inte det när ja skrev provet men tydligen gjorde jag rätt! Väl hemma efter skolan så satte jag igång med pluggande av historia. Satt med det en timme och åkte ut till stallet. Lova var verkligen pigg och glad idag för vi kunde äntligen komma ut och rida! Riktigt kul måste jag säga, imorgon bitti tar vi oss an det igen.
Nu sitter jag här hemma med skolböckerna framför mig. Nu ska jag ta en paus från det med lite mat. Har massvis med plugg just nu. Prov igår, imorgon, nästa veckan och veckan efter det. Kommer inte ha tid för något annat nu haha! Får passa på att få det gjort när man har lite driv till det!
Nu blir det käk! Puss


Måndag...

Måndag morgon, sjukt mig!
Var uppe vid 6 imorse och körde Alex till bussen. Just då fanns det inget annat jag ville göra än att ligga kvar i sängen och dö. Men nej det gick inte. Nu har jag själv ätit frukost och känner mig sådär lagom DÖD. Idag är det en sån dag då jag bara vill ligga i sängen och sova. Har igen energi till att gå i skolan och prestera. Slutar 12 idag så det är ju inte så farligt egentligen. Då blir det en sväng till stallet får se vad som kan göras där idag. Senare tar jag mig till åkersberga. Tänker inte vara ensam ikväll, nejnej!
Men nu ska jag kila iväg till skolan. Vi hörs.


Mys-lördag

Hej darlings!
Den här lördagen har varit super mysig. Vaknde i morse brevid mitt hjärta. Vi gick upp och åt frukost och drog sedan ut till stallet. Där fixade jag allt och sen gck vi två ut och gick med Lova på en promenad. Det ända man kan göra just nu när det är så dåligt underlag överallt. När vi kom hem så laddade vi ner en film som vi kollade på innan middagen och hade det mysigt. Käkade pizza till middag som pappa gjorde, super gott. Nu håller vi på att baka en citron och maragäng paj som alldeles strax är klar. Den ska vi frossa på lite senare.
Imorgon ska jag upp vid halv 7 för att vara i stallet runt sju och mata hästar samt släppa ut dem. Lite jobbigt att gå upp tidigt men det är bara att bita ihop. Får väl sova lite sen när jag kommer hem. Sådär har det varit idag och så är planerna för morgonen i alla fall.
Hoppas ni haft en toppen lördag och får en mysig kväll. Puss
kör random instagram bild!

Fredag

Hej! Hoppas allt är bra med er.
Med mig är det helt okej. Igår kväll låg jag och Alex och pratade om allt som hände i onsdags natt. Han fick det inte som förväntat och jag tycker så otroligt synd om honom. Mitt fina hjärta. Nu på morgonen har jag hunnit med att vara ute i stallet och promenerat så gått det går med Lova. Hon var pigg och glad. Lika positiv som vanligt. Jag och Alex har precis ätit frukost och han står nu i duschen och jag placerade mig fint framför TV. Idag blir det nog en lugn fredag. Mys framför någon film, prat och lite gott också. Får se om jag hör av mig mer under dagen annars får ni ha en toppen fredag, hemmafest, krogen eller bara mys med kompisar eller pojk/flickvän!
Puss!


RSS 2.0