How can we win when fools can be kings?

Hemma, efter en lite arbetsdag men än är jag inte klar. Ska ut dit ikväll igen och måla en omgång så jag blir klar i morgon innan jag ska till Irma. Under dagen så har Muse rullat runt i mina hörlurar. Det är galet vad bra de är. Har nu suttit och kollat på lite live klipp. Fy tuuusan vad sugen jag blir att se dem live. Skulle ju gjort de om de inte hade ställt in konserten. Hoppas och ber att de kommer tillbaka till Sverige. Detta band måste jag uppleva live. Annars? Jo det är som vanligt. Tänkte visa lite bilder från igår kväll. Inget speciellt men det är väl lite kul ändå ;)


Avslutar med en ''fin'' haha bild på mig själv ;) Var tokigt redo för att jobba där!
Vi kör en dagens låt också tycker jag!
Knights Of Cydonia - Muse


Sweet boy I just wanna be your fantasy

Godmorgon! Har ni sovit bra? Hoppas det :) För mig var det lite halv dant. Åkte ju hem från Moa igår för att jag skulle kunna sova, jämt när vi är med klassen så sover vi typ aldrig. Eller det blir i alla fall väldigt lite sömn. Men ge er fan på att jag inte kunna somna igår förens runt 2 i alla fall. Det var inte lite irriterande. Men nu är man uppe och måste alldles snart gå och byta om och sen hoppa upp på moppen och åka iväg ut till min pappa och jobba. Planer för helgen har jag skaffat mig också! Ska jobba lite i morgon sen på eftermiddagen så ska jag in til Stockholm med två kompisar, Irma och Salme, vi ska gå på bio, jätte mysigt! Vad ska vi se ? haha ja ni det blir Eclipse. Irma ville se den igen och de ville Salme också och de ville se den med mig. Av någon anledning tycker Irma det är väldigt kul att se den filmen tillsammans med mig. Sen ska vi sova hemma hos Irma. Så på söndag stannar jag kanske kvar hos henne ett tag. Vi får se vad som händer. Vad ska ni göra idag/i helgen ? :)
Måste bara skriva att sångaren KatDeLuna är så galet söt! haha, hennes låt Push spelas på MTV nu och hon är super gullig haha!
Haha just nu så hittar ja massa blondin bilder på mig själv! :)

I'm coming home to the place where I belong

Jag bestämde mig för att åka hem. Kände att eftersom jag ska jobba i morgon så behöver jag sova så nu blir det hopp i sängen för min del. Dagen har varit jätte bra. Några timmars jobb på förmiddagen och eftermiddagen och kvällen spenderades hos Moa med fina vänner. De är så galet underbara ska jag säga. Nej nu måste jag sova så jag orkar jobba i morgon! Ha det bäst.

DOn't let your self down

Godmorgon alla fina där ute :) Har ni sovit bra? Själv så somna jag hur snabbt som helst igår och sov jätte skönt i min säng. Sitter nu och har precis ätit lite frukost och ska nu packa ihop lite grejer jag ska ha med mig till Moa ikväll och sen åka ut till pappa och jobba. Ska måla om ett rum helt från grunden och tjäna lite mer pengar, det är alltid nice det. Så kommer vara upptagen med det större delarna utav denna förmiddag och eftermiddag. Kvällen kommer också vara blogg fri skulle jag tro eftersom jag är hos Moa med underbara vänner. Men ni får ha det så bra idag så hörs vi någon gång i morgon, tror att det blir framåt kvällen då jag ska jobba hela dagen också.

Den här bilden är över 1 år gammal, när jag var blondin i högsta hugg, herregud hur man kan förendras!

How can we say things we can't take back?

Jag står på marken hemma i mitt hus, eller okej jag sitter ner. Haha. Resan hem gick snabbt och enkelt, hemma har jag inte gjort något speciellt. Bestämmde mig för att läsa den delen av Midnight Sun(Twilight ur Edwards synvinkel) som finns utläckt på internet. Hade tänkt att inte läsa den förens den släpptes i bok form som jag tror kommer hända någon gång, men nu vart jag så himla sugen! För er som vill ha länk så är det bara att kommentera :) Annars så är det inget speciellt, pappa fixar med min moppe så har varit ute lite då och då och kollat hur det går för han, hoppas han fixar den så jag kan köra i morgon. Som jag lovade innan jag åkte så ska jag nu bjuda på massa bilder. Det kommer bli totalt random, Sverige, Italien, Thailand, hästar, kompisar ja som sagt helt random :)

Jag och Kristina i Italien

St. Petersplatsen i Rom

Fontana di trevi

Mitt öga i solljuset

Irma och Jumping Garlic i Maj på Edsbro

Irma och Sten i Maj på Edsbro

Jag och Rudy

Bilderna är tagna med Nikon D40; Sigma objektiv 70-300mm respektive Nikkor 18-55mm
Fotograf är jag förutom på de bilder där jag är med, gäller inte på den med mig och Kristina
Någon Favorit?

Plug in baby!

Snart är jag äntligen hemma hahah. Vi är utanför Uppsala nu och ska påvägen stanna i Norrtälje och hämta delar till min moppe, woho! Nu ska den bli lagad och då kan jag äntligen börja köra igen. Min dag har varit bra, räknade ut att jag har tjänat 1645kr på 2dagars arbete kan man säga, det är ju inte lite nice det. har även fler dagar som jag ska jobba nu när jag kommer hem. Kommer känna mig galet rik. Satt och funderade på frågestund när ja var där uppe, är det nått ni skulle tycka va kul? snälla tycker ni det så skriv det för hur fan ska jag annars kunna få reda på det? Den saken innebär ju även att ni kan få frågor besvarade som ni kanske tänkte på eller nått :) ajja, skriv gärna vad ni tycker och kommentera över huvudtaget fö då ser ju jag eran blogg och kan kolla in den :) ska börja med bloglovin när jag kommer hem också ;) perfekt sätt! Ha det bra så hörs vi

I gave you My heart but you gave it away

Godmorgon! Har eran natt varit bra? Min har funkat, saknar min säng en aning ska jag säga :) Men förutom det så sov jag bra. Nu skavi alldeles snart börja fixa i sjön och efter det så är jag påväg hem till Norrälje igen. Det ska bli skönt att komma hem men det har varit kul här uppe ändå och speciellt med alla pengar som jag tjänat. Ajja, ni får ha en bra dag så hör jag av mig när jag är påväg hem skulle jag tro ;)

It wont break us down

Hemma där vi stannar efter en hel dag ute på sjön inprincip. Har hittills tjänat rätt mycket om mer kommer det bli. Vi åker i för sig hem i morgon efter 13 tiden men från 7-12 kommer jag jobba tror jag. Sen på torsdag ska jag börja måla på pappas jobb och tjäna ännu mer pengar. Nästa helg tror jag att jag sticker till hööks och horze och även kollar inni butiken ute i stallet:) Irma sa att de skulle ha rea nån gång snart på nästan hela sortimentet så jag kan säkert hitta något jag vill ha! Nej men nu ska jag kolla runt lite snabbt på internet på telefonen och sen blir det väl in i lägenheten igen, får bara 3G mottagning ute på terrasen. Så hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi nog i morgon när vi är påväg till sjön igen!

Best you've got to be the best

En arbetsdag har börjat, har redan nu jobbat i 2timmar och fler kommer det minnsan bli. Vi är nu klara vid det första sjön och jag har fått skriva massa anteckningar och märkt brukar som det finns lite olika prover i. Kanske låter lite tråkigt men vad gör man inte för pengar liksom? Vi ska nu snart kolla på inloppet och utloppet till sjön och jag ska ta lite kort. Tyvärr glömde jag mitt minneskort till kameran så jag kan inte använda den men jag ska ändå ta kort med pappas digitalkamera, han måste dokumentera allt han gör så jag är fotografen ;) Nu ska vi packa och sen blir det mer arbete för min del, vad har ni för planer idag?:)

No Worries no worries

Är nu uppe i Dalarna och har varit här ett tag men har inte hunnit skriva, men nu så har jag minnsan tid:) sitter just nu i bilen påväg från Hedemora tror jag stället hette. Vi ska nu bara tillbaka och sen ut till första sjön som vi ska hålla på och greja i. Såg att jag faktiskt har 3G mottagning där vi stannar så jag kan blogga och även stanna lite uppdaterad inom Twivärlden också, tack och lov! Haha aja hoppas ni får en trevlig kväll! Jag ska jobba och sen sova när det blir dags för det!

Du är bättre än vad du vet

Just nu sitter jag i bilen påväg till Uppsala där vi ska hämta upp en kolega till pappa och sen kan vi åka vidare. Har redan idag hunnit jobba lite så lite pengar har jag redan tjänat! Sitter och små skrattar lite åt pappas GPS som han har i sin iPhone, den snackar ju och när det är hastighets kameror så lät hon som snackar lite smått nervös haha :) Annars så är allt bra med mig, är lite trött och saknar min ponny! Men vad gör man inte för att få tjäna lite pengar liksom? Då har jag ju köpa saker åt henne i stället. Hur har eran dag sett ut än så lång och har ni några fler planer? Ja inläggen kommer bli lite halvtråkiga nu eftersom jag inte kan få in några bilder men får betala upp med det när jag kommer hem sen och bjussa på extra många när jag kommer hem!:) ha det bra så hörs vi förhoppningsvist;)

Sometimes i feel like saying: Lord I just don't care!?

Jag borde verkligen röra mig mot sängen. Eller först packa. Ska upp tidigt i morgon och ska vara borta 2 nätter så packa borde ju var bra att göra. Det jag ska ha med mig ligger i en hög på mitt golv, det ända som behövs är att få ner det i en väska som också ligger fint på golvet. Jag är verkligen duktig när det gäller planering.. Gör nästan alltid allt in i sista sekund. Sitter här och spelar ett meningslöst spel på min mobil, haha jag blir lite fast i det när jag börjar.. som sagt meningslöst! Men lyssnar inte på meningslös musik, just nu rullar Florence + The Machine ut ur mina högtalare, det är nice det. Nej men jag ska väl allvarligt ta och packa nu och sen försöka sova om jag inte lyckas med det så åker New Moon upp så läser jag i den. Ska läsa igenom hela serien ännu en gång. Nog men skrivande nu blir det packa och sen sängen!

Liten Robert Pattinson spoof jag hittade när jag surfade runt här om dagen, kolla vad ung han ser ut! GULLE! Det där håret är ju inte lite WILD! Men jag älskar det verkligen haha, vill bara dra fingrarna igenom det hehehehe.

Jag menar liksom, jämför bara! Han ser så mycket äldre ut, fortfarande lika snygg hehe. Han och Kristen är bara för snygga tillsammans det får ni ta och hålla med om!


Hahah, det här inlägget gick snabbt att skriva men när jag kom till bilderna tog det hundra år!

I could really use a wish right now

Från och med i morgon eftermiddag är jag inte riktigt säker på hur uppdateringen blir. Ska följa med min pappa upp till Dalarna och hjälpa han med ett arbetsprojekt och tjäna lite pengar. Har ingen aning om hur mottagningen kommer vara där uppe. Är den bra så kan jag blogga via min iPhone men tyvärr utan bilder.
Nu under dagen så hann jag inte med hästen.. Men hon går ju på bete så hon får väl gå och bli lite tjock under en dag, min lilla sötnos :) Var ute och städade på pappas jobb, tjäna pengar är alltid nice. Nu har jag kollat runt på Hööks ett tag och hittar så många saker som jag vill köpa. Ska bli kul att få lite pengar nu. 2-3dagars arbete nu och sen fler dagars arbete när jag ska måla om ett helt rum från grunden. Så då borde jag ha råd och köpa lite saker som jag vill/måste ha. T.ex en martingal som är svart. Har nu en mörkbrun och har en svart sadel och svart träns så det funkar ju inte! Ja jag är en sån som måste matcha hejvillt. Ska köpa en marinblå luva med silver kant som kommer matcha mitt tävlings schabrak. Det är väl det mest nödvändiga sen kommer jag säker köpa något när de har rea i shoppen ute i stallet. Nya handskar och ett par ridbyxor är också nödvändigt. Det här kommer sluta på alldles för mycket pengar, speciellt när jag vill gå på träningslägret också.. Det vill jag gå på nu inför ponnyallsvenskan i höst. Mycket som man vill och lite som man kan få, så brukar det låta för min del haha ;)

Min bebis älskar mat :) Älskar min Rudy

På Roo Gård,; LC den där rundan av oss en 2:a placering.

Gillar inte mitt skänkel läge över hindrerna, måste verkligen jobba bort det.

Bilderna är tagna med Nikon D40; Sigma Objektiv 70-300mm
Fotografer är jag(översta) pappa(understa) den 2:a är in zoomad i Photoshop

I don't need another map of your head

Det är grått och tråkigt utanför mitt fönster..  Vaknade runt halv 11 idag, skulle igenligen nu bara vilja lägga mig ner och somna om eftersom vädret är tråkigt men det kan man ju inte bara göra! Planer inför dagen är inte så många, ska ut till stallet och rida med Irma. Funderar på att städa mitt rum.. För jag kan lova er att det är verkligen inte fint här inne. Det ser hemskt ut och det har gjort det snart hela sommaren tror jag.. När det kommer till att städa är jag verkligen inte något bra exempel. Men de senaste veckorna har jag ju bara sovit i mitt rum eftersom vädret har varit så himla bra så då har jag inte riktigt brytt mig om att det är katastrof här inne. Ajja, vi får se vad dagen bjuder på.

En av mina favorit bilder som jag tog förra sommaren


Bilden är tagen med Nikon D40, objektivet kan jag inte minnas.

Maybe I'm just missunderstood

Bilderna från Grönan kommer komma någon dag.. Ska försöka få Irma att skicka lite bilder som hon tog med sin telefon då hennes kamera är bättre. Annars är väl allt bra nu, förutom att jag är så galet trött! Somnade nyss i soffan... Vaknade av att jag höll på att svättas ihjäl. Galet varmt hade det blivit. Sitter nu och lyssnar på Muse's Live platta HAARP. Den är så galet bra kan jag medela! Funtar på att köpa HAARP plattan och sen Absolution Tour live dvdn & Hullabalo live dvdn.. Men så vare det ju det där penga problemet. Skulle gått på deras konsert 21juli men den ställdes in tyvärr. Får hoppas på det bästa att det kanske kommer tillbaka till Sverige. Inga Görnan bilder nu så istället får det bli lite smått och gott jag suttit och hållt på ;)
Vass nere vid sjön

Handgjord fågel prydnad från Koh Chang i Thailand (pappa tyckte de va skit häftiga så vi har en hel drös hemma)

Bosse

Irmas tävlings ponny Jumping Garlic som här rids av Maya

Bilderna är tagna med Nikon D40; Sigma Objektiv 70-300mm
Fotograf: Jag

This time is ours

Hemma, efter en rolig dag på Gröna Lund med laget. Vi har skrattat åkt karuseller tsgigt massa löjliga bilder och haft det allmänt roligt helt enkelt. Nu ska jag alldeles snart äta middag senare så får ni se bilderna från idag. Ingen vidare kvalité på dem då jag tog alla med iPhonen och ja kameran är inte den bästa på den som sagt. Ska nog köpa en liten digitalkamera som man lätt kan ha i väskan. Ajja, nu är det nog middag snart!

I give much more than I ever ask for

Nu blir det snabbt skriva och sen lägga upp en bild bomb. Ridningen idag gick inte riktigt som jag trodde det skulle gå. Rudy var inte alls på humör och var allmänt seg och oarbestvillig. Bestämde mig för att hoppa lite då det var år och dar sedan jag gjorde det men inte ville hon vara på G idag. Nejnej fick jobba som en tok för att få henne över hindrerna. Så brukar hon verkligen inte vara. Hoppas vara att det var någon humörs sväning hon hade. Fick även rida Irmas tävlings ponny Sten då hon inte han rida honom. Sten som även är till salu är ju helt underbar. Vart lite kär i den där ponnyn kan jag medela. Åt middag när jag kom vilket var halv 10. Bra planerat där! Nu ska jag sms:a Irma och sen duscha. I morgon bär det av till Gröna Lund med ponny och häst laget ;)
Rudy

''Royne''

''Mary''

Rudy

''Lady'' & ''Russin''

''Razza'' & ''Spirit''

''Spirit''

Rudy

Rudy & Jag


Bilderna är tagna med Nikon D40; Sigma objektiv 70-300mm
Fotografer: Jag & Irma

Finally done

Okej, jag vet jag har inte skrivit här på år och dar! Men har velat gjort klart hela deisgnen innan jag började blogga igen och jag har finulat men flera stycken men blev aldrig riktigt nöjd men nu idag var vädret halv dåligt på morgonen så jag satt mig ner och gjorde klart det och nu blev jag klar och är faktiskt rätt nöjd! Kommer nu skriva mer om hur det går för mig och min ponny när vi tränar och tävlar oss (förhoppningsvist) upp i klasserna. Mycket bilder kommer det komma också. Senaste veckan har bestått av ridning, igår var jag på Åland men annars är är det verkligen inte mycket som har hänt. Allt är bra med mig nu. Hör av mig mer efter jag har varit ute hos Rudy!
Bild: Världens finaste Rudy
Kamera: iPhone 3GS

Chaos!

Det ser kaotiskt ut här nu jag vet. Kommer se ut så här ett tag tills jag blir klar, och måste känna suget att fixa då också får se nr jag blir klar!

You're not alone

Från och med ikväll (tror jag) så ska jag fixa ny deisgn och ändra lite vad ska man säga ''kategori'' på min blogg. Det kommer bli mycket foto då jag fått lite insperation och känner att det är nog det jag vill syssla med just nu. Ska nu snacka med min mamma om hon kan köra mig ut till stallet så jag kan vara lite med Irma Carro och Johanna. Så vi hörs kanske ikväll om jag inte åker till Fanny!

I'm standing where you left me

Jag verkligen hatar detta, vid revbenen där ja skrapat upp är ett ställe som jag just nu önskade att det inte fanns. För det svider och kliar och göra ont nästan hela tiden. Kan inte göra saker ordentligt utan att det gör ont där. Ska försöka få min mamma att köra ut mig till stallet ikväll så jag kan longera Rudy iallafall. För rida tror jag fortfarande är lite svårt så då kan jag lika gärna longera henne i stället så hon får röra på sig i alla fall. Innan dess får jag väl försöka komma ut och göra något inte vet jag vad men något kanske jag kan försöka göra. Detta suger verkligen.. Får se vad jag gör av dagen ensam hemma med mamma som just nu inte riktigt gillar mig.

Waka Waka Dance In Stockholm

Detta tyckte jag var häftigt.


The pain will go away

Hejsan hoppsan.
Jaha, idag så är det bättre med mig än vad det var igår. Knäet är fortfarande svullet men gör inte alls lika ont som det gjorde igår. Skrapsåren kliar så mycket så att jag håller på att få ryck men det är ju bra för då betyder det att de läker! Så kommer nog kunna vara tillbaka på benen heheh hästryggen fortare än vad jag trodde igår vilket är en utomordentlig nyhet för mig. Idag är det hästensdag på Vätö och jag skulle varit där och ridit osv. Men i stället ska jag väl bara dit och hälsa på kompisarna som är där så de ser att ja lever.  Ha det bra!

Falling down doesn't seam really that hard?...

Då kom man hem efter att ha tillbringat 3timmar på akuten.. Historien varför jag hamnade där är väldigt kort. Jag körde moppe påväg ut till stallet, hamnade fel i en kruva och moppen gled lite fint och jag poff rakt ner i diket. Skrapade upp hela vänster sida vid revbenen, vänster armbåge och lite på höger armbågen också. Slog även i knät hårt och går nu inlindad i bandage runt knäet. Det gör riktigt ont.. Kommer tack vare denna olycka inte kunna rida på ett tag tror jag och ja bada osv. Riktigt jobbigt då man har häst nu och vill kunna rida! Men vad ska ma göra liksom? Ajja, hoppas ni har det bättre än vad jag har! Ska nu snart göra lite middag och sen blir det nog kolla på film resten utav denna dag och samma sak i morgon tror jag också.

Life on earth is chaning

Jag kommer bokstavligen talat aldrig tröttna på Eclipse. Igår såg jag den för 5:e gången på 1 vecka. Idag hade jag äckligt sug efter att få se den igen. Just nu lyssnar jag på bakgrundsmusiken. Nej nej jag tycker inte alls den är bra :blush: hahah jag är bara helt besatt av filmen. När min bror kommer hem ska vi gå på den tillsammans så jag ska få se den minst en gång till på bio. Annars är mina dagar fyllda av skratt och glädje nu för tiden. Har det riktigt bra ute i stallet med grymma personer! Nu på kvällen red jag med Carro och det gick super med Rudy och sen tog vi en sväng ut efter att ha nött lite på volten och det var så galet kul! Vi sjunger skrattar rejsar och bara lever livet! I morgon blir det att vara där ute hela dagen, sola bada och sen rida fram mot kvällen tror jag. Vi får se hur dagen ser ut helt enkelt, det är sommarlov ALLT kan hända! Okej, nästan i alla fall. Förövrigt så måste jag bara säga ännu en gång att Eclipse soundtracket är awesome, liksom bara så ni vet :)


Två bilder från hoppträningen i onsdags :) Mina ansikts uttryck är priceless jag vet ;)
Jag älskar dig med hela mitt hjärta Rudy

I used to rule the world

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik, okej så där hemskt som jag skrev är det inte. Haha, ska om en stund åka ut till min busponny och träffa Irma, Johanna och Carro. Vi ska ta massvis med kort på hästarna som ska säljas för att det behövdes och jag har en bra kamera så då tar vi kort med den och jag älskar att fota så det blir säkert kul! Ska även knäppa lite kort på Rudy också när hon är i sommarhagen. Senare i eftermiddag ska jag hoppträna och det ska bli grymt kul. Har inte tränat på hur länge som helst känns det som så det ska bli kul att få träning igen. Ska på bio sen nästan direkt efter träningen så jag vet inte om det blir några fler inlägg idag. I morgon vet jag inte för den delen heller. Skulle bero på om jag hinner innan jag åker till stallet som idag. För sen så kommer ja sova där ute en natt. Ajja vi hörs väl nångång!

Om vi igronerar Taylor så är bilden galet söt (A) Team Robsten tralalala..


I've never felt normal

Jag har verkligen inte tid för att sitta vid datan längre! Har de senaste dagarna bara varit i stallet länge och igår sov jag hos Carro som har sommarstuga där ute. Idag var vi på långritt i cirka 3 timmar och jag red barbacka(utan sadel). Jag kan säga att jag har gjort bättre saker. Har så galet ont i mitt arshle nu att det är hemskt och i morgon ska jag hoppträna. Hahah undrar hur det ska sluta? Ja det får vi se. Efter träningen ska jag på bio. Eclipse igen liksom men då med Emma, Rebecka och Emmas lillasyster Liv och hennes kompis. Ska även se den på torsdag igen, då med Irma, Johanna och Carro. Efter bion på torsdag ska vi även sova i hagen. Det kommer bli awesome! Så ja inläggen kommer komma med lite mellanrum nu under sommaren men det får ni leva med. Nu ska ja hjälpa min mamma att göra frukt sallad. Bara ett litet citat ur Eclipse (filmen) som jag blev helt kär i. Så galet galet bra tycker ja!

''This wasn’t a choice between you and Jacob.
It was between who I should be and who I am.
I’ve always felt that I’m a stet, like literary stumbling through my life, I’ve never felt normal. Because I’m not normal and I don’t wanna be. I’ve had to face death and lost and pain in your world but I’ve also never felt stronger, like more real, more myself because it’s my world too -
it’s where I belong''
Bella - Eclipse(filmen)

Dagens

Senaste

Låt du hörde: Wedding Plans - Howard Shore

Film du såg: The Twilight Saga: Eclipse

Mat du åt: Potatis sallad och mackor

Kram: Sofia :)

Puss: Ja bra fråga haha.

Känslan: Lycklig

Resa: Thailand :D

Glädje: Såg Eclipse på bio för 3:e gången och blir lika häpen hur bra den är!

Dröm: Robert Pattinson var med vi var i Italien med klassen och det var väldigt konstigt

Person du träffade: Förutom familjen, Sofia

Personen du pratade i telefon med: Papi

Personen du fick sms av: Emma

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig gjort!

Gången du var utomhus: Hela kvällen igår men underbara människor

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förrgår

Saken du köpte: Kläder

Allmänt

Ska bli skoj: Veckorna i stallet

Ska inte bli skoj att: Inget ;)

Sparar till: Att betala av mobilräkningen

Pålägg som gäller: Ost!

Önskar att jag var bättre på: Att spela gitarr och piano

Dagens dryck: Jucie!

Vad saknar du: Kärlek

Tre band/artister: Death Cab For Cutie, Band Of Horses, Metric


Vad har du gjort idag: Umgåtts med kompisar, blibit bjuden på lunch, stressat inne i Stockholm, sett Eclipse igen

Brukar du svära mycket: Ush jaa..

Hur tidigt stiger du upp: Beror på just nu 9-10

På helgerna: 10 kanske

Vad ska du göra ikväll: Gick på bio och nu ska ja sova

Hur många timmar sover du per natt: I natt vart det 2 men annars 8-9 i alla fall

Vem är snyggast i världen: Robert Pattinson utan tveka

Vad är det för veckodag: Söndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Upptäckte Twilight :)

Favoritplagg i garderoben just nu: Ingen aning seriöst

Längd: 160.2cm!

Vikt: Allvarligt, vet inte

Byter gärna garderob med: De som har snygga kläder? x)

Byxa eller kjol: Kjol

Senast utlästa bok: Breaking Dawn

Mitt rum kan beskrivas som: Svart och rosa

Mig själv med tre ord (just nu): trött(som fan), lycklig, förväntansfull

Jag tränar: För lite, men ride ju :)

Jag ville bli när jag var liten: Veterinär


I'm all yours I'm not afraid

Lina är uppe med tuppen! Eller ja, snarae knappt sovit nått denna natt. Har haft underbara männiksor här under går dagen och det har varit mycket skratt och galenskaper. De har fått stå ut med min twilight hysteri som aldrig verkar sluta. Längtar som en galning tills ikväll när jag ska se Eclipse igen för 3:e gången. Den är verkligen galet galet bra! Annars är allt super duper med mig. Inte alls trött utan känner mig lite speeedad! Vill verkligen åka ut och rida men tror tyvärr inte att jag hinner det. Får åka ut i morgon och köra på sen resten av sommaren. Det ska bli riktigt riktigt roligt. Nu lyssnar jag på lite The Score av Eclipse, underbart jag är helt kär. Haha ajja jag hörs säkert i kväll efter underbara Eclipse! Har blivit helt galet besatt av Metric, säger bara pure awesomeness. Speciellt slut scenen galet kär kär kär alltså.


The Twilight Saga: Eclipse

Mina tankar och funderingar om filmen kommer här:
Jag har nu sätt Eclipse två gånger och jag är verklien verkligen inte besviken. Enligt mig är det den bästa Twilight filmen hitills, den är verkligen underbar. Jag hade stora förväntningar inför denna film eftersom Eclipse är min favoritbok. Efter att ha läst den 5gånger så börjar man kunna boken utan till vilket märks för jag känner igen så många repliker i filmen som finns med i boken vilket glädjer mig för de är så trogna till boken. Allt hänger ihop bra man får en överblick över ''the new borns'' så man verkligen förstår vad som håller på att hända. Öppnings scnen efter att Victoria har flugit på Riley(stackars snygga människa!) så kommer vi till den otroligt fina ängen och jag dör bara en aning. Dikten som hon läser upp är awesome, den stämmer verkligen in på hur filmen/boken är. ''Some say the world will end in fire some say in ice, what i've tasted from desire I hold with those who favor fire but if I had to perish twice I think I know enough of hate to say that for destruction ice is also great and would suffice'' (ja jag kan den utan till..) Den är verkligen helt amazing. Scener som jag gillar mer är flera stycken men som jag verkligen fastnade för är när de är i Florida och besöker Bellas mamma, jag blev verkligen fast för henne, grym karaktär. ''He moves, you moves just like magnets'' Fastnade direkt på min hjärna. Jag kan säga alla scener med Bella och Edward, hey Team Edward here liksom! Sen tält scenen är ju hur grym som helst! Verkligen precis exakt som jag föreställt mig. Sen sitter ju Rob och ler genom halva *host* hela scenen så där ypperligt perfekt att man bara vill... hahah ja ni kan få lista ut resten själva. Bella och Jacobs kyss däremot har jag lite svårt för. Det är bara helt helt fel i min värld. THE LEGHITCH! Herre min jävlans gud! Jag har fan stora problem under den scenen. Den är het het het het och åter igen HET. Galet vad jag älskar't. Sen när han friar, jag grinar..(det rimmade :o) Perfekta jäkel.. När hon säger ja och hoppar upp i hans armar. Åh herregud vad jag ler och tårkar bort lite tårar. Så fint. The Battle, awesome båda två! Sen sista scenen när de är på ängen igen är enligt mig nog den bästa i hela filmen. Jag har bara fastnat helt totalt för den. Musiken som spelas i bakgrunden och hur Bella verkligen förklarar att det är dig jag vill ha, jag vill gifta mig med dig. Göra det rätta. Den slutar helt jävla perfekt. Lägger till att Seth är uuuurgullig! Okej jag tror jag fick men det mesta. Ska se den igen på söndag så då kanske de kommer upp lite mer tankar! Annars så måste jag säga att ni måste lyssna på Soundtracket om ni inte redan gjort det för det är verkligen awesome och samma sak med The Score (bakgrundsmusiken) som är skriven av Howard Shore. Galet bra! Mina favoriter från soundtracket är. What Part Of Forever(inte med i filmen), Ours och många fler. The Score så är det Compromise/Bellas Theme och sen Wedding plans. Sen flera andra! Okej, det här vart långt men ja kunde inte sluta skriva.

Slutscen. Galet galet vacker. Tack vare dem som är så otroligt vackra. Som personer men även tillsammans så där.


Eclipse,hemfärd och annat

Eclipse=EPCI!
Det är helt galet vad bra den var! Det finns fan inga ord allt förklara. Leghitch, epic epic, aaah jag dog förfan. Tältscenen var bäst bäst, precis exakt som ja hade föreställt mig det så vart ju äckligt glad. De hade även med repliken ''I punished a wearwolf in the face'' Galet vad bra det var. Scenenerna med Bella och Edward var helt galet underbara jag är verkligen helt 'Eclipsed' just nu. Varför jag sitter här och skriver klockan halv 8 på morgonen var för att ja jag vaknade kvart i 7 och var klar vaken! För mig var klockan då kvart i 12 på dagen så inte så konstigt att jag vaknade och var pigg. Nu ska jag kanske ut och springa lite, känner verkligen för det och sen komma tillbaka och duscha och sådant. Resan hem igår gick precis som förväntat. På flygplatsen köpte jag The Twilight Saga: Eclipse The Offical Illustrated Movie Companion, skit roligt att läsa för man fick reda på så mycket bakgrundsfakta. Kul att läsa innan man såg filmen. Annars så gick resan bra kunde sova på planet. Mellanlandningen i Köpenhamn var hemsk. hahha ville verkligen bara åka hema då. Var så nära att komma hem ju. Sen hemma så träffade jag Dalan och var otroligt speedad. Der var jag ända tills jag kom hem och la mig i min säng då vart jag trött och dog. Idag ska jag ut till stallet och träffa Carro. Awesomeness liksom. Ska försöka ladda hem 'The Score' från Eclipse nån stans underdagen också. Howard Shore är galet bra på att skriva musik. Fastnade skarpt för låten i slutet, när den övergick till ''Eclipse(All yours)'' - Metric. Vi hörs mer i kväll, innan och kanske efter Eclipse? :) Hih ska nämligen se den ikväll igen. Längtar verkligen! :D Då kommer det även ett inlägg bara om Eclipse ;)

RSS 2.0