Grekland imrn!

Väskan är nästan helt färdig packad. Nu ska jag trycka i mig middag och sen slänga ner det sista och efter det rulla mot Tilda. Sista natten i Sverige nu på en vecka. Imorgon halv 8 går planet till Grekland. Ikväll ska vi ta det lungt, kanske åka och träffa Alex och säga hejdå för 3:de och absolut sista gången... Men nu ska vi vara glada för nu blir det sool och bad i en vecka!
Nu ska ja äta, pusss
TAGGAD!

Massa text alltså

Säger att jag ska börja blogga igen och så gick det inte så bra hahah!
Vad har hänt de senaste dagarna då? Var med Tilda och Irma på torsdagen morgonen och förmiddagen. Åkte hem och bakade åt mamma eftersom hon fyllde år. Grattis i efterskott bästa mamma ♥. På kvällen kom Alex hit, vi snackade om allt möjligt, kollade på film och hade det allmänt mysigt. Han är bra fin han! Igår så gick jag upp alldeles för sent. Hade lite svårt att slita mig från sängen.... he he. Jag stressade sönder sen tog vi oss in till Grönan. Där mötte vi upp Tilda, Irma och Linda. Köade till Mangus Uggla i ca 4 timmar. Sen spelade han i runt 2. Det var riktigt bra och en kul kväll med fina vänner. På kvällen sen åkte vi runt och jagade nyckel och sedan for vi tjejer till Tilda där nattmat väntade och sedan sängen. Idag har jag jobbat och firat mamma med släkten plus hunnit åka till Åkersberga och säga hejdå till Martin och Alex. Har en konstig känsla i magen, ååh vet inte vad. Nu ska jag packa min väska lite grann och fixa med biljetter och annat. Jobbar i morgon och sen ska jag till Tilda för på måndag, då jävlar åker vi till Grekland en vecka! Helt underbart ska det bli.
Så ja det var de senaste dagarna. Måste bara säga att jag har haft ett sådant underbart sommarlov, det är helt brutalt!
första dagen på sommarlovet, inte hade jag en aning om att allt skulle bli så här bra!
 

Kämpa

Nu ska jag fan få det här att funka. Får inte och tänker inte sabba det på något håll. Ska ha kvar min bästa vän och träffa plus lära känna finaste killen på riktigt. Spelar ingen roll hur mycket jag måste kämpa för jag ska fan kunna ha både och. Med de här bestämda orden säger jag godnatt till bloggen och sover.
Puss!


Tankar gånger 100

Hur ska jag kunna veta säkert att jag har så starka känslor för en person. Och om jag inte vet säkert själv att de är sådär jävligt starka, hur ska jag då kunna berätta för andra vad jag verkligen känner. Jag vet hur det är nästan ändå. Gillar jag personen? Ja, riktigt jävla mycket, har aldrig kännt såhär förut och det gör mig en aning rädd. Fast inte som jag trodde. Åh det är så jävla mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Gör jag en sak skiter det sig i andra änden, gör jag en annan så skiter det sig någon annan stans. Jag måste få ihop allt och det är fan inte lätt. Står inför något vackert, riktigt vackert. Men samtidigt kan det vara förlusten av de bästa som jag har nu. Och jag tänker aldrig i hela mitt liv förlora min bästa vän.
Kunde inte någon berätta för mig att det skulle vara så svårt att ha allting så kanske ja visste vad jag gav mig in på innan jag redan är indragen i smeten.
Åh, kärlek, kompisar, bråk, lycka, tårar osv. Det är väl livet helt enkelt.

Sommaren lite kort fattat!

Hemma framför datorn för första gången på evigheter. Jag hade tänkt försöka berätta vad som har hänt på det här sommarlovet som jag inte kunnat blogga om. Vilket är jävligt tråkigt eftersom det har varit så sjukt jävla bra. Jag har umgåts oändligt mycket med Tilda och Alex. Det är helt brutalt! Vi har även varit massvis med Tobbe, Robin och Martin. Så sjukt roliga människor. Vi har festat lite här och var. Dansat hela nätterna de gångerna, sjungigt högt till Bye Bye Johnny. Vi var ute och seglade med dem i helgen med Irma och då föll varenda lite bit på plats för mig. Jag har träffat världens finaste kille och är så jävla lycklig. Sommaren är svår att förklara för det är så mycket som hänt. Men ja vi har helt enkelt umgåtts med våra grabbar och det har varit bäst!
Nu ska jag hitta något roligt recept på något gott jag kan baka och sen ska jag lösa det som jag precis ställde till med.
Puss på er!
haha ful men glaada är vi.

Glada miner

Nu har jag fått tillbaka internet hemma så nu ska jag börja blogga igen! Fast just nu så är jag inte hemma utan sitter i Norrtälje och ska för första gången på evigheter åka buss!! Hahah fan vad sjukt alltså. Nu när jag inte har haft internet så har mitt liv bilivit så sjukt jävla bra. Jag har nog aldrig mått så här bra. Har världens bästa vänner, träffat nya som är här för att stanna och har träffat världens finaste människa. Det kan leda till något så jävla bra. Fy fan vad det känns underbart!! Ikväll ska jag, Tilda och Irma träffa Alex, Martin och säkert Tobbe och Robin i Åkerberga. Om 1 vecka så är jag, Irma och Tilda i Grekland för 1vecka sol, bad och dricka! Det kommer bli bäst! Mer som hänt kommer jag dra när jag är hemma framför datorn!
Massa glada pussar!


RSS 2.0