.

Har så mycket att göra nu om dagarna så bloggen kommer på sidan. Ha mitt förstående, häst och skola kommer alltid först så är det bara. peace out

We rasie it up this offering

Skoldag som inte var som vanligt, skönt. Men nu har jag inte pappret med frågorna om djurkunskapen hemma typ och de skulle vara klara i morgon. Får komma på någon dålig ursäkt, le och blinka lite med mina stora ögon hehe.. Om en stund ska jag se på Idol och sedan blir det sängen rätt snart efter det om jag inte får tag på de där frågorna. I morgon blir det vanlig jobbig tisdag. Men mamma har en suprice till mig ute i stallet, hihi jag är väldigt nyfiken på vad det kan vara. Får se i morgon helt enkelt. Ska ta med mig min kamera i morgon och knäppa lite kort på ponnyhesten :) Från och med denna vecka ska jag även börja jobba henne mer i galoppen. Hon börjar gå så himla bra i traven nu så ska ställa lite mer krav på henne och komma framåt! Nej men nu ska jag leta lite till efter de där dumma frågorna och annars sms Irma och fråga henne om hon har lappen.


That's why you are my favourit

favorit i repris. Den här videon är awesome


Cause it goes on and on an on

Hela helgen gick åt till hästen. Bloggen blev laggd på sidan.
Tävlingen i lördags gick helt okej. Hon är lite slarvig med benen i LC och river lätt. Rev 1hinder i omhoppningen i förklassen. Hon var så sjukt trög.. I Lag klassen gick hon mycket bättre framåt men då rev hon ett hinder för hon blev nog lite för lång innan hindret. Jag är lite halv nöjd. Det kunde ha gått bättre men men. Var på bio efter vi tävlat. Såg I rymden finns inga känslor. Så sjukt bra film. Verkligen galet gulligt. Igår var jag hos Irma nästan hela dagen med Emma, Maya och Matilda. Vi hade det jätte mysigt. Nu är det måndag igen och snart skola. Rätt slapp dag men ska ut till pappa efter skolan och städa på hans jobb och tjäna lite mer money. Nej men nu ska jag nog fixa mig inför skolan och sen hitta på nått.

älskade ponny

We are marching on

Det är ju alltid kul att testa :)

Min ponny gick super idag. Hoppas det håller i sig tills på lördag.

Nu duschen och sen sängen.


Oh your in my veins

Min häst är bäst bäst bäst! Hon gick som en jävla klocka idag. Lyssnade och börjar äbtligen gå någolunda bra i galoppen också. Nu vet jag vad jag ska jobba med framöver och jag ser verkligen fram emot det. Skoldagen flöt förbi ganska fort. Nu är det bara 2 dagar kvar i skolan sen är det helg. I morgon torsdag är det ne jobbig dag. Torsdagar hör inte till mina favorit dagar, Bara jobbiga lektioner. Naturämmnen, matte och datakunskap = inte mina favorit ämnen nej. Ajja nu ska jag nog duscha, dricka te och sen söka mig mot min säng och sova. Puss

Allas favorit trio, right? :)


I love just who you are

Jag hamnar framför denna jävla data när jag igentligen borde göra nått annat.. Ska snart skriva in en rapport på datan och skicka iväg den till en lärare vars mail jag kom på att jag inte har. Smart jobbat Lina. Riktigt jävla starkt. Suck säger jag bara. Men men, hade som sagt två prov idag och det gick hätte bra! Blir så stolr över mig själv. Speciellt eftersom jag verkligen inte hade pluggat mycket på det där alls. Hoppas på bra betyg men får se vad som händer. Slutade kvart i 2 idag, så galet skönt hann även med halv 3 bussen då. Red ut på min pärla och hon var jätte duktig. Nej nu måste jag försöka ta reda på den där mail addresen så jag kan fixa med den där rapporten och sen göra något roligt.

Söt liten häst man har :)

Don't let go

Godmorgon!
Fick just reda på att jag kunde få skjtus in till skolan idag. Skönt. Ska snart eller ja nu byta om och sen plugga lite Naturkunskap.. Har två prov idag men sen är det inget på resten av veckan. Det blir nog bra. hehe. Efter skolan far jag ut till stallet och rider. Sen när jag väl kommer hem så ska jag skriva en rapport och resten av kvällen blir slapp. Menmen nu måste jag sticka.

Shiver


And everytime you close up i shiver

Hur fan ska man kunna förklara för någon som aldrig upplevt känslan av det jag känner ? Min häst är det absolut bästa som hänt mig. Hon är den finaste och mest underbara varelse på denna jord. Igår var hon så underbar. Vi gick runt vår första LB med i pet efter de sämsta förberedelserna någonsin. Hon var helt slut och ändå så kämpade hon in i det sista. Travhoppade nästan hela banan. Fy fan va hon är underbar. Bussigare ponny finns inte. Men bättre förutsättningar kan detta verkligen leda någonstans! På lördag är det Allsvenskan igen och då ska vi kötta med laget. Men nuu, ska jag plugga rumpa av mig. Skolan börjar som vanligt 13.00 idag. Så hinner plugga massvis idag hehe.. 2prov i morgon och 1 prov idag. KUL. Nej verkligen inte.

Shiver - Shawn Desman


Cause whem my back is turned

Ledsen för att jag inte skrev något igår. Hade bara inget alls att berätta. Skoldagen igår var helt okej. På datakunskapen satt Matilda och jag och skratta åt det mesta. Vi var inte lite trötta på sikten. Idag så borde jag verkligen plugga som en idiot men jag bara kan inte. Det går inte att koncentrera sig alls! Ska ut till min ponny om 2timmar, måste åka buss idag. Inte roligt. Hatar att åka buss det är så jävla tråkigt. Menmen ska väl försöka plugga lite mer nu. Sees :)

Girl you are amazing just the way you are

Min älskling är bra igen. Herregud va skönt de var att komma ut idag och se att hon är som hon brukar. Jag kör på tävling på söndag. Känns hon inte bra i LC så får jag stryka mig i LB men ska åka iväg i alla fall. Skolan idag var helt okej. Emma var med fram till lunch, galet vad bra det var. Emma är riktigt fin den tjejen! Annars så var skolan väldigt seg. I helgen ska jag plugga rumpa av mig. Eller i alla fall hela lördagen. I morgon är det fredag och de kommer nog bli en rätt skön dag. Ska ut till hästen efter skolan och rida henne. Känns så bra att säga rida henne. Heheh. Annars så är det itne mycket. Livet rullar på och nu är jag på jätte bra humör igen! UNDERBART!

världens vackraste ponny, bäst inifårn och ut

Nothing is free

Idag är det en sån dag där jag bara vill krypa tillbaka till sängen och sova igen. Känner mig jäätte trött och kall, så krypa ner under täcket är inte direkt fel. Annars så är det ju torsdag idag så snart är det helg igen haha. I efter middag ska jag ut till stallet, fixa med lilla Rudy och se om hon blivit bättre. Är det bättre med henne idag så ska jag rida ut lite försiktigt. Hoppas verkligen hon är bättre. Nejmen nu ska jag plocka undan frukosten efter mig och sen fixa allt inför skolan. Hör av mig efter stallet idag.

Nothing lasts forever

True Blood; check, Weeds; check, Plugga; che... nej juste..
Ja så va den kvällen över. Jag fatsnat alldeles för galet lätt framför Weeds och pluggningen slänger jag åt sidan. I morgon måste jag plugga. Inget rida troligtvis, beror på hur ponnyn mår. Hoppas och ber att hon blir bra. Nu borde jag duscha men får göra det i morgon bitti för nu måste jag borsta tänderna och sen sova. Men kommer nog hamna här igen om can 10 minuter och kolla på ännu lite mer Weeds. damn. puussar

I now that we can be so amazing

Jag borde verkligen inte sitta här. Borde sitta någon annan stans uppslukad i mina skolböcker. Men hör ni inte hur tråkigt det låter!? Haha. Skolan idag var soft, 2lektioner med samma lärare är skönt. Ut till stallet sen. Rudy ömmar fortfarande på vänster fram.. SKa ut i morgon också och se om hon är värre eller om det är bättre eller lika som idag. Får avgöra på fredag om det blir tävling eller inte. Hoppas verkligen hon blir bra för de lilla jag red henne igår innan jag märkte att hon inte var helt okej så kändes hon riktigt toppen, lyssnade som aldrig förr. I morgon har vi bara tråkiga lektioner. Får se hur man ska orka haha. Hör av mig mer i kväll efter True Blood och duschen. Nu måste jag plugga lite mer, snart heheh.

Jag älskar denna bild. Ser upp på världens bästa.


It can't be undone...

Godmorgon!
Idag börjar jag klockan 10.00 och slutar 12.10. Det är ju lite skönt. Ska ut till min ponny direkt efter det. Hoppas att hon har blivit bättre. Vill verkligen tävla i helgen men hon måste ju bli bra också. Får avgöra detta lite senare fram i veckan på typ fredag eller så annars kanske jag följer med till Vallentuna och tävlar den 10 Oktober. Får se hur det blir. Nu ska jag fixa mig inför skolan. Hör av mig när jag kommer hem.

lite favorit i repis, om ja fixar mig snabbt nu hinner ja spela lite gitarr, wiiihoo!


not my day

Nu hinner jag skriva..
Skoldagen va helt okej. Gick rätt segt men det funka. När jag skulle rida i nu på kvällen märker jag att min ponn ömmar på vänster fram i traven. Blir bara att hoppa av och gå tillbaka till stallet. Får se hur hon är i morgon, kanske inte blir någon tävling i helgen pga detta. Hoppas verkligen bara att hon virkat benet eller nått. Annars, massvis med prov så jag måste plugga men just nu så känner jag verkligen inte för det.
Vi hörs i morgon, förhoppningsvis är jag på bättre humör

Sweeter then heaven and hotter then hell

Måndag kvällen överstökad. Har spendrat denna kväll mesta dels med Weeds, det är lite grann beroende framkallande ja. Även lite naturkunskap är avklarad. Men efter 1timme med det så tröttnade jag verkligen och la boken åt sidan för att nu.. Mer Weeds och sedan sängen förmodar jag. I morgon är det tisdag och det är väl inte direkt min favorit dag i veckan. Men får pallra mig igenom den helt enkelt bara. Resten av veckan kommer i alla fall bli bra. Slutar 12.00 på Onsdag och på torsdag ska jag sova hos Irma med Matilda. Ska bli roligt. Sen är det bara fredag kvar. Det kommer nog gå snabbt. Nej nu är det Weeds som gäller. Måste spela in VMA i kväll också så jag kan se det nån dag!

Dagen jag sent lär glömma, första tävlingen, Roo Gård, Tammers Robin Hood ♥, första placering


Take comfort in your friends

Hemma från skolan. Dagen gick fort förbi. Måndagar är så jäkla sköna! Nu ska jag fortsätta spela lite gitarr vilket jag gör just nu. Och sedan blir det mer Weeds och ännu senare ska jag plugga lite Naturkunskap. Titta va duktigt! Skriver ännu mer i kväll för nu blir det spela av

When I see your smile

Tjollahopp!
Idag är jag på bra humör. Har ingen riktigt anledning utan känner mig bara riktigt bra. Om ett atg så åker jag mot skolan, har bara 3 lektioner idag och den sista är idrott så det blir nog rätt lätt dag. Har samma lärare hela dagen så då känns det inte lika jobbigt heller. VMA visades inte på MTV igår natt men i kväll klockan 22.00 visas det, tror nog tyvärr inte jag kan sitta och kolla då för ska ju orka skolan på tisdagen. Men får väl spela in det i kväll och se det när jag får tid. Har nu på morgonen gjort klart ett skolarbete och ska göra ett till i eftermiddag. Mamma tar hand om ponnyn min idag men resten av veckan blir det jag som ska rida henne. Tävling på söndag ju. Jag är inte lite taggad. Det ska bli så galet kul. Menmen, nu ska jag kanske kolla på lite mer Weeds som jag gjorde nyss och sedan packa och åka till skolan. Ha det bäst så hör jag av mig när jag kommer hem från skolan.

Lagom sexy bild :)


the whole world stops for a while

Kvällen har bestått av Weeds tittande, grymt bra serie. Chattat med underbara människor och bara lallat runt. I morgon börjar jag inte förens 13.00 som vanligt vilket betyder sovmorgon och att jag hinner ta itu med lite uppsatts grejer på morgonen så kanske jag kan ha eftermiddagen fri och kolla på Video Music Awards. Förra årets VMA var helt galet bra, dock för att de släppte en New Moon trailer men ändå. Grymma frammträdande och galen live chatt. I år har jag ingen anledning att sitta uppe hela natten så kan lika gärna spela in det och kolla på det i morgon kväll. Nu ska jag nog röra mig lite snabbt mot duschen och sedan sova. Ha det så bra så hörs vi i morgon innan jag åker till skolan.

When I see your face there's not a thing that I would change cause you're amazing, just the way you are

- vackert är det ända jag har att säga,

Never give up it such a wonderful life

Jag har ridit, haft lektion typ, gjort lunch och.. Ja det är det jag hunnit göra idag. Rudy gick jätte bra idag både med mig om mamma. Eller ja, efter att hon fick springa av sig lite så började hon lyssna. Höll lite lektion för min mamma, hoppas hon uppskattade det. Sen gjorde jag amerikanska pannkakor. Känner mig otroligt fet just nu... Senare under denna dag ska jag göra lite läxor, plugga lite, städa och fixa. Hör av mig mer i kväll.

you and i must fight for our rights

Då kanske det var dags att sova? Har varit skit trött hela dagen men nu är jag inte det? Konstigt.. Kvällen blev lite halv tråkig förutom Vampire Diaries, galet vad bra säsongs öppningen av säsong 2 var. I morgon ska jag plugga och rida. Mamma och jag ska rida lite på min finaste, ska hjälpa henne lite och hon får nog ta lite kort när jag rider också. Eftersom jag inte somnar nu så ska jag nog kolla lite på Weeds, eller Eclipse. Vi får se vad det blir men hamnar nog tyvärr framför denna data ett tag till.. Sov gott!


Cause you are everywhere to me

Har nu inte bloggat på 5 dagar, måste erkänna att jag saknar att skriva, haha! Min vecka har varit helt okej, skolan går fort förbi och ponnyn går som aldrig förr! Tränade lite för Mirah i torsdags tillsammans med Emma och hon var hur fin som helst. Blir så jävla glad sånna dagar. Vändbar är hon också. Med mer träning och tävling kan detta bli bra. Min ponny är så jävla otrolig. Annars så är det liksom inte mycket som händer. Dagarna rullar förbi. Nästa helg ska jag tävla igen. Galet vad jag längtar. Ska starta min första LB tillsammans med Rudy, det är även hennes först LB. Ska bli spännande och se hur hon går. Vet med mig att hon ofta hoppar mycket bättre när vi kommer upp lite på hjöderna eftersom hon tycker det är så kul. I morgon ska Irma tävla, jag tänkte följa med men sedan så kände jag att jag behöver vara hemma lite, träffar nästan aldrig min familj längre. Men med detta inlägg så kommer jag tillbaka. Ska försöka hinna med varje dag.

världens och åter igen världens finaste och bästa ponny

This is the end

Jag har kommit fram till att jag inte hinner blogga.. Det är jätte trist eftersom jag tycker det är kul. Men när man går i skolan till halv 5 och har en häst att ta hand om så går det bara inte. Idag kom jag hem 20 över 5 och då åt jag middag och sen läxor. När jag är ute i stallet kommer jag inte hem förens runt halv 9 - 9 på kvällarna vilket betyder att sånna dagar orkar jag knappt sätta på datan för då är jag så trött. Jag ska nu denna vecka inte blogga något över huvudtaget och se hur det känns. Känns allt bra så slutar jag nog, eller tar ett break. Hoppas ni klarar er haha, det tror jag nog :)

I've tried to understand

Godmorgon!
Jag är uppe och nu blir det att äta frukost packa och hela köret och sedan åka ut till stallet. Idag blir det nog väldigt lugnt där ute. Ska nog bara hoppa upp barbacka på henne och kanske nöta en lite stund. Annars så känns det mycket bättre idag och jag hoppas då tills i morgon att jag ska bli ännu bättre. Jag kanske hör av mig i kväll hos Irma annars blir det i morgon eftermiddag/kväll när jag kommer hem från tävlingen.

thailand thailand thailand

"So it isn't just about me ?"

Jag funderar starkt på att ta mig i kragen och gå och sova. Känner att om jag ska bli av med denna jävla förkylning så måste jag vila och åter vila. I morgon blir det nog inte så jätte mycket lugn och ro eftersom jag träffar Irma och Emma och med dessa personer så går det inte. De är ju så jävla underbara. Bättre tjejer får man fan ta och leta efter på tok för länge. Ni lyser upp min dag när den är som värst. Jaa, så då var det väl bara att sova då skulle jag tro. Känner faktiskt att det skulle vara riktigt skönt, meeen först så blir det lite Eclipse scener på repeat. mumms på det säger jag bara.

som typ, öppnings scen, slutscen, tältscen, ensammaiedwardshus scen osv.

Girlfriend

Lägger till denna film på min vill se lista. Verkar vara en sådan otroligt vacker film.

You are the sun in my life

Nu hinner jag skriva.. Igår kom jag hem klockan 21.00 från stallet efter en hoppträning som jag inte var så nöjd med. Jag är dock sjuk och igår så orkade jag itne rida fram henne hela tiden vilket behövs för annars blir hon så tveksam. AK sa att det såg jätte bra ut och det syntes på mig att jag inte riktigt var frisk för jag brukar rida så mycket bättre och tuffare. Förutom att jag var svagare än vanligt så var Rudy inte med på vad jag ville.. Hon brukar kicka när man lägger på spöt för att få henne lite framåt om hon inte lyssnar på skenkeln, igår kicka hon mot sporren också, det kan inte ha sätt snyggt ut men ponnyn ville inte lyssna ett skit på mig. Idag är jag då hemma och mamma får ta hand om hästen min. Hoppas verkligen att jag blir bättre så jag orkar rida som jag brukar på söndag när det är första omgången i ponny allsvenksan div II. I dag ska jag inte göra så mycket mest ta det lugnt och ladda inför på söndag så jag inte går och blir sämre. I morgon har jag fullt upp, men ska försöka att ta det så lugnt jag bara kan och klä på mig ordentligt när jag är ute så jag inte blir sämre. Får plocka fram dunnjackan. Kanske ska visa upp min ponny i morgon då de ska ha ponny visning i stallet. Anna tyckte i alla fall det eftersom jag har en renrasig connemara. Vi fick även våra nya klubbjackor igår. Oh va snygga de är! Bilder på dom kommer.

hon är underbar hur som helst


I like how you make me feel

Jag vill blogga men jag hinner inte.. Gymnasitet + häst = dligt bloggande. Det är svårt att hinna med och jag måste sätta hästen och läxor framför datorn. Har de senaste dagarna kanske suttit 30minuter vid datorn samanlagt varje dag. Det känns skönt men hur ska man kunna blogga på det sättet? Jag vet faktiskt inte. Får se hur länge jag orkar hållla på så här. Idag slutatde vi faktiskt 12, vilket vi gör varannan onsdag men sedan var jag i stallet resten av eftermiddagen och när jag kom hem var det mat och sen gjorde jag läxor. I morgon ska jag hoppträna och köpa klubbjacka. FETT MED NICE! Annars så rullar allt på. Man börjar komma in på rutinerna nu. Nu ska jag dricka te sen ska jag läsa lite ur The Host och sedan ska jag sova.

sööötaste, lerig och mest älskad

RSS 2.0