Helgen

Plugg plugg och mer plugg. Det är det som har snurrat i huvudet idag plus andra tankar där man inte känner sig tillräcklig och att man är tråkig. Vet inget värre än att få höra att jag är tråkig. Blir allvarlig ledsen när jag hör det. Menmen nu ska vi inte tänka på det negativa. Jag har haft en mysig helg. Igår var det snack om lite fest med gänget. När det inte gick så blev man såklart lite besviken men ställde snabbt om mig på chill kväll istället. Skulle jag festa igår så var det bara med gänget hade inte lust med något annat fest. Krogen är dessutom svårt när man är pank som jag. Kvällen slutade ändå med att dricka. Först till middag ute med Alex och sen hemma hos honom. Passade mig perfekt.
Kommit på det att när man inte är singel så känner man inte samma party sug och att träffa nya människor. Kan gott och väl nöja mig med dem jag har. Hellre få bra kompisar än många som man inte vet var man har.
Kort och gott. Lugn men kul helg. Thats it. Nu ska ja plugga vidare!
Haha fula vi är!


Hemma

Här sitter jag i soffan hemma. Ingen skola för mig idag för jag har varit äcklig i helgen haha. Ja äcklig var ordet. Ni kan väl kalla mig för spyan.. Japp magsjuk vart jag i lördags eftermiddag. Åh jag ville bara dö då. Ush hatar det. Stackars min Alex som kom hit och jag mådde bara lite dåligt då och sen halv timme senare så hängde jag över toaletten. Mysigt värre. Han och min föräldrar har fått taggigt hand om mig.
Eftersom att man smittat 48timmar efter så är jag hemma. Har kunnat äta idag så det är ju bra. Nu ska jag fortsätta chilla och senare ska jag äta något litet till
Puss!!


9 mars 2013

 
Så grym här vaa! Nej inte direkt. För tillfället sitter jag hemma hos Alex men han är inte här. Han är iväg och tränar och han ska jag hämta om mindre än 1 timme. Så tillsvidare kollar ja online resultat från Södertäljes regionala hästtävling. Tilda tävlar där idag så väntar på hennes start. Snart är det dags, hoppas verkligen att det går bra för henne!! Annars idag så har vi varit i Täby, Alec köpte ett par skor och jag skulle kolla på en vår jacka, tror ni jag hittade någon.. ? nej såklart. Har så svårt att bestämma mig.. Blir lite ledsen haha. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, jag är pank som vanligt så det blir bara att chilla här i guess. Men that's it guys, kyss

Plugg(häst)

DEn där uppgiften jag skulle skriva igår tog mycket längre tid än vad jag trodde. Nu är jag klar med den och då har jag suttit i 45 minuter idag också. Inte kul alls. Nu är jag trotts allt klar och hoppas på att jag gjort rätt. Nu ska jag göra något roligare inom skol arbete, projektarbetet! Ska läsa lite om Lovas ras och sånt sen ska jag ta mig något lätt att äta innan jag sticker ut till stallet och rider tillsammans med Irma! Kul att se hur Lova går med andra hästar, har aldrig ridit ut tillsammans men någon på henne så det blir intressant!
Nu måste jag sätta fart så jag inte blir kvar här för länge!
pusshei
Finaste <3

Babbel

Ponnyn var pigg idag, hon viste liksom inte riktigt var hon skulle ta vägen. Så himla söt är hon. Alltid lika glad och positiv. Hon är nu borstad och riden. Imorgon kör jag på det igen bara. En annan (hehe) är ju ledig i morgon. Ska göra klart en uppgift nu och maila in till min lärare och sen är jag ledig för ikväll. Eller ja typ, ska läsa på lite inför projektarbetes redovisning som jag ska börja skriva på imorgon innan jag åker och myser med mitt hjärta. Ska se till att skriva klart det här snabbt nu och sen ska jag duscha läänge och lyxa till det för mig själv helt enkelt. Måste tänka på sig ibland också. Alltså jag har ju inte så mycket att berätta så jag tror jag är klar nu och köttar på historia uppgiften, hejja Lina weho...
pusshei
Stilig i ridhjälm och allt

Heisannn

Alltså sämst uppdatering. Jag vet inte varför eller vad som gjort att jag bara slutar ibland. Allt är lite knas ibland. När jag inte bloggat har allt rullat på lite till och från har jag velat bara dö men det har alltid lösts sig i slut ändan och jag måste bara se till att jag kan klara av atv hantera två mycket bra saker samtidigt. Inte svika någon Lina var rädd om dem du har nu.
Igår var jag hemma och var lite små sjuk. Något knasigt där men under kvällen igår blev allt bättre. Sov hos världens finaste Alex. Han är allvarligt välrdens finaste person, insida ut. Kan stirra på honom hela nätterna och prata om allt mellan himel och jord och aldrig vilja sluta. Igår så blev det sent för vi hade så mycket att säga. Galet vad han får mig att må bra och (utan att det här ska låta jätte fel) vad mycket han älskar mig och vad jag älskar honom. Önskar att alla kunde få ha en sån fin kille i sitt liv.
När vi vaknade i morse ville jag helst ligga kvar. Men jag bet ihop åkte till skolan och gjorde det jag kunde där. Snackade med brudsen och skrattade. Var länge sen det var vi 3. Vi tog lunch dejt på Donken. Snackade om allt möjligt och mycket om studenten som faktiskt bara är 3(!!!!!) månader iväg. Kötta på nu bara så ska allt gå bra. Nu har jag pluggat lite så jag bara an skriva klart uppgiften snabbt ikväll. Nu ska jag faktiskt springa och byta om, ridkläder ska på och ponnyn ska motioneras. Hon kommer vara piggelin idag. Skojjigt värre hon är så himla gullig den där lilla krabaten. Efter mer än 1 veckas skrittpromenader så ska vi börja rida igen. Mycket mycket kul.
Nu har jag babblat sönder om inget och allt. Har inte tid att sitta här längre. 
heidå
i torsdag var de festtt, Bästa bästis Tobbe från vänster, hjärtat i mitten och en lite sådär småfull Lina

RSS 2.0