I'm Home!

Nu är jag hemma från den bästa resan i hela mitt liv! Jag kommer berätta om allt senare i kväll för nu ska jag käka middag och sen är de mycket jag ska kolla på! ;)

In ITALY!

Hej alla glada!
Det blir ett snabbt inlagg utan normala svenska bokstaver!Sitter just nu i Italien vid campingens internet avdelning. Min vecka har varit super duper bast! Jag hor av mig i morgon kvall nar vi kommer hem! PUSSAR!
ps.Min mobil funkar inte om ni undrar! ;)

Here we go again!

Det är så kul att se att besökarna går uppåt! Synd att man då inte kommer kunna blogga på mer en 1vecka. För nu är det verkligen snart dags! Om 12timmar så kommer vi vara i Italien. Den här dagen har inte varit direkt rolig. Har inte varit med om något segare, seriöst! Känns som 19 november all over, speciellt när vädret är äckligt också. Nu har jag snart packat klart, några små saker jag ska kolla, som laddare till mobil och kameraladdare sen är jag nästan 100 på att jag har fått med mig allt. I morgon bitti blir det upp klockan 02.00 för att ta med sig allt ut i bilen och sedan åka iväg mot Norrtälje och träffa alla. Det kommer komma ett blogg inlägg på flygplatsen innan jag drar men sen så är jag i Italien och då kommer det nog inga mer inlägg på 1 vecka. Har ingen aning om det det ser ut men internet där nere. Det får vi helt enkelt se. Kommer dörför lägga upp ny deisgn snabbt(inte ny men ändå) så alla fattar varför det inte kommer nått helt plötsligt! Nej nu måste jag verkligen fixa det sista så jag kan hoppa i sängen och försöka sova några timmar i alla fall.

this crazy bitch goes to Italy in the morning!


So come on!

hej jag heter lina och jag vill tatuera mig så där. för er som inte ser var på kroppen de är så här den handleden.


I was searching you where on a mission

Det känns som den här dagen kommer vara den längsta på jag vet inte hur länge. Kanske sedan julafton eller den 19november. I natt så åker vi mot Italie och jag längtar mega mycket. Men idag så är det inte något roligt som jag ska göra. Städa mitt rum som jag börjat på men tycker det är så otroligt tråkigt så jag får inget gjort. Ska iväg och städa på pappas jobb så ja får lite money! Så idag kommer ja nog gå runt och tråka mest hela dagen. Leta upp någon liten väska jag kan ha med mig till Italien och sen packa i kväll nångång. Hör av mig mer sen i kväll!

Do you got something to say?

Sitter här och lyssnar på bra musik och bara längtar!
Längtar efter allt möjligt alltså det är helt sjukt. Framför allt är det Italien resan! Liksom imorgon är det söndag, på måndag morgon 02.45 så går bussen från Norrtälje ner mot Skavsta. 2timmars buss resa ungefär sedan går planet mot Italien 07.00. Det är verkligen något jag längtar efter. Jag längtar också efter att få vara kär, det kanske låter hel galet men jag vill verkligen hitta någon. Känns bara som om jag verkligen inte kommer göra det. Det finns nån där ute jag vet men vad gör man när man verkligen önskar att man man hade någon? Man får helt enkelt vänta och se. Sommarlovet, ni anar inte hur mycket längtar men ändå fruktar. Skönt med lov ingen skola bara slappa hela dagarna.. Sen kommer man ju till det att klassen splittras. Jag har inte riktigt tänkt på det förens här om dagen då jag kände att jag fick lite lätt panik över det hela. Vill verkligen inte längre sluta. Vill fortsätta gå med dessa underbara männiksor. Dem är seriöst de bästa som finns. Underbara på alla sätt och vis. Underbara minnen som jag aldrig kommer att glömma. Bästa tiden i hela mitt liv än så länge har varit dessa 3år. Önskar att jag kunde stanna tiden precis just nu för jag är så jäkla lycklig. De borde inte få vara till låtet att vara så här glad som jag är nu. Har nästan precis allt jag kan önska i livet. Kände det när jag var ute och red idag, att jag var bara så otroligt lycklig. Var hur när som helst att börja gråta för att jag var så jävla lycklig. Nu blir det nog snart sängen för mig. Ska upp tidigt i morgon så jag hinner göra allt jag ska göra i morgon. Packa, städa mitt rum, städa på pappas jobb, kanske rida om ja hinner. Bloggar innan jag åker till Italien. Kanske en snabb mobilblogg precis innan planet går. Vet inte alls hur jag kommer ha tillgång till internet där nere. Men man har bästa sällskapet! Vill jag ha uppdateringar inom Twilight världen så skickar man iväg ett sött sms till Sofia.


the sweeping insensitivity of this still life



säg va fan ni vill men denna kvinna är fanemej nog den vackraste människa jag sett.
g i r l  c r u s h  ♥

Like everything I saw is being swept away

Så himla charmig att man blir alldeles knäsvag. Och hans nya frisyr klädde hon väldigt bra. Men iför sig det är ju Rob vi pratar om, allt klär en skönhet.


I will get it right

Det är så himla nära nu! Bara 5ynka dagar kvar.
Jag pratar såklart om Italien resan! Idag hade vi möte om själva resan och snackade regler och sådant. SNart är det dags och jag längtar verkligen grymt mycket. Men till vad jag gjort idag. Igår gjorde jag illa knät vilket betydde ingen dans idag. Så jag åkte hem och drog sedan ut till stallet. En varm dag som har varit riktigt bra. I morgon ska ja besöka gymnasiet jag ska börja på i höst med Irma. Sen ska vi upp till skolan och hon ska få träffa in sjuka klass ;) Hahah det blir säkert bra. Min dag har liksom inte direkt varit så intressant. Lite bilder på Rudy som jag tog idag kommer kanske in sen i natt. Det låter ju super. I natt! Sova är för pussys! Nej då :) Nu ska jag sluta babbla om ointressanta saker, vilket jag i för sig gör jämt men ändå!

Så här glad var jag i lördags efter LC  :D


Map of the Problematique - Muse



our hearts combined like a neutron star collision

En dag som jag verkligen inte har användt. Har bokstavligen talat inte gjort ett skit idag i skolan! Satt ute på lektionerna och stekte i den underbara solen och lite färg har jag allt fått. Kultruveckan invigdes idag vid 12. i sjön lite grann, det lät inge bra tyckte vi men applåder fick vi i alla fall. Sen bar det av ner på musikskolans danssal för att öva dans men min fötter dog direkt. Känner att jag blir svårt i morgon. Sen böev de hemfärd och skulle igentligen åkt och hopptränat idag med det blev inget så jag och Irma hoppade lite hemma. Det gick väl helt okej. Inte alls lika bra som i lördags. Slog även i knät under ridningen så det gör äckligt ont i knät nu. Lycka till att jag ska kunna dans i morgon. Jo vist hej tjena! Sen mina fötter kommer inte hålla för det heller. Så va fan ska jag göra nu då? Helst vill jag bara åka ut till stallet med min mamma kommer aldrig tillåta det. Får väl åka dit och sitta där och uggla. För jag tror knappt att ja kan vara me. Blir lite arg på mig själv. Skulle valt något annat menmen. Idag har jag inte lyssnat på någon annan låt än Neutron Star Collision(Love Is Forever) - Muse. Den är helt underbar! Älskar den verkligen. Nu resten av kvällen som inte är så lång vet jag inte riktigt alls vad jag ska göra. Ska väl prata med mamma och se vad hon tycker att jag ska göra. JUSTE! Rob har klipp av sig håret!... Okej jag vet jag vet det är hans liv men älskade hans hår! Det var ju underbart. Intalar mig själv, det växer ut det växer ut det växer ut. Men han är ju snygg hur som helst men ändå.. Haha det var mitt lilla damp utbrott under går dagen.

Den här bilden är ju inte lite söt alltså:) Robsten fan som är så blir man lite fnittrig.
(Han har sitt underbara hår kvar på bilden!)
JUST KISS HER ALLREADY!

Neutron Star Collision (Love is Forever)

HELT JÄVLA UNDERBART!

Älskar Muse! Klockren låt. Första singeln från Eclipse soundtracket är ju bara ett litet plus!

a moment of love

Livet är lagom perfekt nu alltså! Ligger just nu ute i solen på gräs mattan med datan, musik och cola i en flaska brevid mig! Är klar med allt skolarbete för den här terminen och om precis 1vecka så ligger man vid poolen i Italien. Är så grymt glad just nu. Livet leker verkligen. I morgon går vi halva dagen normalt sen börjar kultur veckan! Det ska bli såå extremt roligt! Sen i morgon kväll ska jag även hoppträna. Denna vecka kommer bli helt otrolig tror jag. Sen på fredag så är vi lediga och då ska jag till frisören och klippa mig. Ska smöra lite med min mamma och försöka övertala henne om att betala för slingor. Tyvärr kommer jag nog inte lyckas. I kväll nån gång så kommer Muse släppa sin nya låt Neutron Star Collision (Love Is Forever) som är det första singeln från Eclipse soundtracket. Satan vad jag har längtat och nu är det dags! nu ska ja fortsätta ligga här i solen och njuta måste snart byta sida och sola framsidan också! Viktigt viktigt ;)

This is the best way to live

Jag är sugen på ny design igen.. Inte något allt för komplicerat men funderar på att fixa en dropdown meny och sen en ny header. Tror inte jag har tid att fixa en ny nu.. Kanske sen i natt nån gång. Haha varför jag skriver i natt är för att jag tror att jag inte kommer kunna somna direkt tidigt i kväll. Sov 12timmar i natt så då blir det svårt att somna sen. Har köpt nya hörlurar idag! Riktigt nöjd. Nu borde jag plugga men jag känner verkligen inte alls för det. Ska skriva klart en uppgift när pappa kommer hem sen får jag göra resten i natt! Fullspeckat schema i natt? Jo det låter som det. I Morgon är den äntligen den 17maj vilket betyder att Muse släpper sin nya låt Neutron Star Collision (Love is forever)! Låten som även kommer finnas på Eclipse soundtracket, låten släpps som första singeln från soundtracket. Om 1 vecka så håller jag på att packa det sista inför ITALIEN! För i natt om en vecka så bär det av. Det är så nära nu att man nästan kan ta på det. Längtar verkligen, det kommer bli super duper underbart tror jag.


I'm gonna have a real good time

tatuering så där? ja tack! eller vad tycker ni?:)


I broke all the rules but baby i broke them all for you

Jag har världens bästa ponny! Rudy är bäst bäst och åter bäst! Har aldrig varit så här stolt över henne. Hon kan minsann! Bara man är bestämd så går det även med denna lilla prinsessa. I LD så gick vi felfria och jag var överlycklig eftersom vi aldrig gjort det förut. Sedan taggade jag om inför LC. Startade sist och jag kom på en 2:a placering. Om hon inte hade rivit sista hindret hade vi vunnit! Jag är så otroligt stolt över Rudy! Nu vill jag verkligen ut och tävla mer när jag vet att det är inte omöjligt att det kommer gå bra.






Så otroligt satans snygg hästen är alltså! Kul att kolla på lite bilder precis efter jag varit inne på banan. Hela jag lyser som en solstråle, var otroligt glad.

love is forever, we'll die, we'll die together

Musik dygnet om? Känns nästan som det.. Lyssnar alltid alltid på musik när jag sitter vid datorn. Kan seriöst inte låta bli, det skulle bli så extremt tråkigt om man inte lyssnade på musik.
Igår hände det så sjukt mycket saker, enligt mig en av de bästa dagarna på länge. Oprah avsnittet med bara Twilight, 3nya scener från Eclipse, 30sekunders förhandvisning av Muse nya låt Neutron Star Collision (Love is forever). Var helt hög på livet igår alltså. Herregud vad bra allt var! Sov även hos Sofia och vi hade det som vanligt riktigt super. Idag har jag varit ute i stallet halva dagen, ridit Rudy barbacka och hon gick super! Känns bra inför i morgon då jag ska tävla. Sen red jag även Karlo som inte direkt var den lättaste hästen att jobba med. Så lång på alla håll och kanter. Efter det var det bara att fixa med alla Rudys grejer packa och sådant putsa upp lite saker fixa fårskins padden och även putsa på snutte ponnyn. I morgon blir det upp rätt tidigt eftersom man ska ut till stallet vid 7. Hoppas verkligen på en lyckad tävlings dag i morgon! Att Rudy är på bra humör och att jag inte går blir jätte nervös! Ska fixa ihop mina kläder inför morgondagen och kolla transporten och sådant tråkigt!

Underbara Muse! På måndag får vi hela låten. Snacka om att jag längtar!

Är de inte för härliga? För er som inte sätt Oprah intervjun måste göra det för den är verkligen rolig och bra!


I'm comming up on infra-red

Godmorgning!
För det är det verkligen! Fick för första gången se en bild på Seth från Eclipse! Blev riktigt glad. Sen fick jag reda på att i eftermiddag nån gång så kommer appletrailers släppa en scen från Eclipse!! Hur glad blev inte jag liksom? Så ikväll när jag kommer hem från stallet kan jag kanske se det. Sen kommer även Twilight Oprah avsnittet ut idag nån gång! Det ska bli hur himla kul som helst! Har verkligen sett fram emot den här dagen. Har inte nämnt att Rob fyller år så stort än men jag lovar innan jag åker till Sofia så kommer komma upp något speciellt ;) Nu ska jag åka ut till stallet!


Söta söta jätte söta Seth som spelas av Bo Bo Stewart :)

Bad ass kiss

Det här är Bad ass, verkligen bad ass! Jag vill se The Runaways!  SF behöver bara köpa in den så blir jag glad :)


The Twilight Saga: Eclipse Soundtrack



1. Metric – “Eclipse (All Yours)”
2. Muse – “Neutron Star Collision (Love Is Forever)”
3. The Bravery – “Ours”
4. Florence + The Machine – “Heavy In Your Arms”
5. Sia – "My Love"
6. Fanfarlo – “Atlas”
7. The Black Keys – “Chop And Change”
8. The Dead Weather – “Rolling In On A Burning Tire”
9. Beck and Bat For Lashes – “Let’s Get Lost”
10. Vampire Weekend – “Jonathan Low”
11. UNKLE – “With You In My Head (featuring The Black Angels)”
12. Eastern Conference Champions – “A Million Miles An Hour”
13. Band Of Horses – “Life On Earth”
14. Cee-Lo Green – “What Part Of Forever”
15. Howard Shore – “Jacob's Theme”


Muse, Florence + The Machine, Sia, Vampire Weekend, Band Of Horses. Det här ser ut att bli ett riktigt bra soundtrack!
8 Juni kan gärna snabba sig på nu tycker jag!

UPDATE: Nu är det faktiskt den 13maj så säger ett stort GRATTIS till Robert Pattinson som blir 24 år idag!

Can you hear my heart beating like a hammer?

Hemma efter en heel dag i stallet! Min dag har verkligen varit skit bra! Hur mycket skratt som helst och sen ute i solskenet hela dagen.  Ridit Kiss Me och Rudy och det gick hur bra som helst. Kiss Me är en rolig liten typ, ska bli kul att rida han lite nu och då. Sen min Rudy är ju underbar så är det bara! I morgon blir det också en hel dag i stallet! Vi ska även börja bygga på terräng hinder. Jag och Irma har en hel drös med planer! Säger bara: färger, brevlådor, Twilight, Tokio Hotel, gaaaaalet! Det kommer bli hur jäkla awesome som helst! Är verkligen tokigt taggad inför det. Kameran ska med i morgon så jag ska nog ta lite tokiga bilder också! Hoppas Irma och Maya vill bli fottade bara. Heheheh eller så är man busig och tar fram kameran ändå och tar kort! Jag känner verkligen att jag lever på topp just nu! Är verkligen så extremt glad. I morgon är det en speciell dag... Robert Pattinson fyller 24år! Själv ska jag baka en tårta till hans ära, och umgås med Sofia och kolla på filmer som Rob är med i. Vilken super kväll alltså!


There's gonna be an accident

Onsdag morgon och snart sticker jag här i från och åker ut till stallet i solskenet. För idag är verkligen jääte fint väder också. Klockan är bara 9 på morgonen och det är 10°C ute! :D Sådant gör mig glad. Då behöver man inte klä på sig som en idiot. Okej, när jag kör moppe så kommer jag klä på mig ändå för annars kommer jag frysa. Det var lite kul, igår när jag skjutsade min bror till bussen så hade jag vantar och han hade inga. När vi kom fram var mina fingrar mycket kallare än hans. Min händer är verkligen inte roliga att äga! Det blir inga mer uppdateringar för förens jag kommer hem, och när jag gör det ska jag göra klart ett skolarbete. I eftermiddag så kommer det även ut vilka artister som kommer vara på Eclipse soundtracket! Jag är verkligen spänd inför det. Vet redan att Muse kommer vara med och de kommer släppa den första singel från soundtracket som kommer ut på måndag! En helt ny låt från Muse, låter riktigt fint tycker jag! Nej nu ska jag springa och klä på mig kläder och sånt där sen åka ut till stallet och hjälpa till!

Som vanligt har jag världens dåligaste humor! Hahah Men kolla va söt hon är på andra bilden!
En liten låt som ja tycker alla måste höra! Infra-red - Placebo

Our rights, our wrongs

Klockan blev helt plötsligt rätt mycket insåg jag. I morgon blir det en stalldag, precis vad jag behöver. Komma ut och vara där hela dagen. Sen är det ju ledigt resten av veckan. Då ska jag passa på att skriva klart miljövårds uppgiften. Mellan alla timmar jag är i stallet. Hmm borde planerat det där lite bättre tror jag. Men bestämmer jag mig bara för att sätta mig ner med det där så gör jag det och får det klart på en kväll. I morgon så kommer det även komma upp vilka som har blivit nominerade till MTV Movie Awards 2010! Ska bli kul och se vilka och sedan börja rösta som en galning! Startlistor inför på lördag borde komma upp imorgon också. Så allt blir det nog en bra dag ska ni se! På torsdag är den 13 maj, då kommer äntligen Twilight Oprah avsnittet ut! Alltså ett helt Oprah avsnitt med bara Twilight. förhandstitten på avsnittet såg riktigt intressant ut. Ska bli så kul med en helt ny fräsch intervju.

Robsten får samma gammla fråga: Are you guys dating or not? Men vad ska man göra, alla är ju så extremt nyfikna på svaret! + Jag har aldrig varit så avundsjuk. Det skulle verkligen inte vara fel om självaste Robet Pattinson kom och knackade på min dörr. Nej fy tusan vad avis man blir alltså!

Soulless is everywhere

Hemma från skolan och nu var man klar med skolan för denna vecka. I morgon är det skolmaran med pga min fotproblem så behöver inte jag vara med på det. Så i stället ska jag vara i stallet hela dagen rida och snacka skit med Irma ;) Det blir mycket roligare än att gå runt elljus spåret. Ska försöka göra klart miljövårds uppgiften tänkte jag men har faktiskt inte alls lust med det. Ska nog vänta tills min älskade pappa kommer hem. Han har faktiskt varit borta i 1 vecka nu! Menmen, solen skiner faktiskt ute idag så man kanske ska passa på och gå ut och sätta sig. Ska nog vara så fräck så jag ska ta fram kameran, göra en smoothie, fota lite och sen sätta mig ner med underbara Eclipse och påbörja den för 5:e gången! Låter riktigt fint enligt mig ;)

You're swelling up, you're unstoppable


PURE AWESOMNESS

Sing for absolution

En dag som har varit helt okej men kunde varit bättre.
Har varit på halv dåligt humör hela dagen idag.. Vet inte riktigt varför. Vi slutade 12.15 idag för våran musiklärare dök aldrig upp. Så vi drog där ifrån. Gick ner på stan och fikade. Riktigt mysigt. Resten av eftermiddagen spenderades med fysik uppgiften. Men nu är den äntligen klar! I morgon ska jag skriva klar miljö vårds uppgiften sen är jag så gott som klar med allt skolarbete! Så grymt skönt. Samtidigt har jag lyssnat på musik som Stephenie Meyer lyssnade på när hon skrev Eclipse och New Moon. Grymt bra låtar! Har nu i en timme ungegär suttit och blivit jätte inspererad till att tatuera mig. Något som jag verkligen skulle kunna tänka mig är 'Be Safe' på handleden. Precis som på bilden här nedan för. Sedan några noter från en låt skulle också vara något. Tyvärr tror jag inte mina föräldrar skulle gå med på detta..

You've been living your life alone

Hemma efter en lång dag i stallet med fina vänner.
Dagen har varit super kul, som det alltid är. För det mesta. Ridit Kiss Me idag som jag inte gjort på hur länge som helst. Han är ju lite speciell men så charmig :) Det gick väl helt okej, kanske komemr rida han lite mer senare också. Eftersom jag är den ända som är tillräckligt kort. Skulle sedan rida Rudy men när vi tar in henne så märker jag att hon är svullen runt ögonen och sedan när jag börjar borsta ser jag att hela hennes huvud är svullet.. Stackars lilla snutte ponny. Hoppas verkligen att hon blir bra tills på lördag när jag ska tävla! Nu så sitter jag här och är trött och har ont i huvudet. Vill helst bara gå och sova men det kan jag inte. I morgon måste jag skriva klart två äckliga uppsatser. Sen är jag ledig onsdag torsdag fredag. Väldigt nice!


Snutte ponnyn som mååste bli bra!

You're a hot mess

ett ord: perfektion


Oh love, just call me by my name

Det vart ingen uppdatering igår. Jag vet faktiskt inte riktigt varför. Orkade tydligen bara inte. Idag hade jag tänkt att åka till till Stockholm, 2 av mina kompisar ska söka till IDOL. Själv hade jag också tänkt att söka men var inte alls säker och sen fick jag reda på att de hade bestämt sig för att åka klockan 6 i morse så då backade jag ur eftersom jag kände att jag verkligen var tvungen att sova. Får söka nästa år istället ;) hahah. I stället dag ska jag ut till stallet och vara där i hela dagen. Det låter enligt mig mycket bättre än att stå och köa och trängas inne i Stockholm en hel dag. Blir väl där ute hela dagen. Ni får ha en super dag, för det kommer nog jag ha ;)
Måste bara tillägga att jag nyss lyssnade på en cover av Never Think av Robert Pattinson. Herregud vad fin den låten är alltså. Jag menar liksom hallå! Hur kan man bli mer perfekt en vad han är ? Svårt att hitta nån tror jag..

I'm calling out for you again

Måste bara säga att jag älskar Rudy mest av allt på denna jorden.
Skolan idag var helt okej känns som jag inte riktigt gjort nått idag bara runnit igenom varje lektion... Hade det praktiska i biologin och ja det gick väl inge vidare. Jag orkar seriöst inte lägga ner mer tid på skolan nu. I helgen ska ja skriva klart 2 uppsatser sen tänker ja inte göra ett skit mer i skolan för denna termin! Tycker det låter jävligt skönt om jag ska vara ärlig. Var ut till Rudy sen. Som vanligt var det toppen! Älskar att komma ut dit, man kan verkligen sluta tänka på skolan och allt annat bara ta allt som det kommer. Man kan ju inte säga nej till den känslan. Nu ska jag faktiskt gå ner och kolla på TV. Dags för Vampire Diaries.

Calling Out - Lazee feat Apollo Drive

The best news ever

Jag har aldrig varit så här frusterat avundsjuk och överlycklig . Okej kanske men ändå. Läste nyss lite Twilight bloggar och såg att igår var det några lyckliga fans som var på Oprah igår när de spelade in avsnittet som Rob, Kristen,Taylor och Dakota kommer vara med på(visas 13maj i USA) som fick se en av de första klippningarna av ECLIPSE! LIKSOM HALLÅ! De har fått se Eclipse, inte den klara versionen men det är ju Eclipse. Läste igenom lite vad de sagt och alla som hade skrivit sa: Amazing, the best movie I've ever seen. Lot's of Edward/Bella love, The leg hitch is in. aaaaaaaaahh! Mycket romantiskt mellan E/B. Jag kommer vara i paradiset och THE LEG HITCH. Herre gud.. De sa även att det var humor, ''sexual humor''. Jag tror seriöst att Eclipse kommer bli awesome. Sedan... The Twilight Saga Breaking Dawn kommer ha premiär... 18 november 2011. Det här är för mycket bra nyheter för mig på för kort tid... Jag satt förtusan och halv grina när ja läste vad de tycket om Eclipse. Hur ska jag klara av detta!? Plus att de släppte även en ny bild från Eclipse.

Jag är överlycklig just nu. Ska springa ner kolla på GA & True Blood nu och berätta allt för min mamma som kommer tycka jag är galen! :D


waiting for someone to love

Jag behöver inte vinna ditt hjärta, jag måste bara våga fråga om det..

Det ända som behövs är mod och kanske lite tålamod. Styrkan att våga säga vad jag känner. Men det jag kommer att tänka på är att. Hur vet jag att du känner som jag? Ett omöjligt svar som jag bara kan få svar på genom en simpel fråga som jag inte vågar ställa.

Kärlek har aldrig varit enkelt.



Eclipse ♥

låter trailern prata för sig.
skoldagen, helt normal. såg sjuornas musikal. De var awesome! bra jobbat :)

Bel Ami

Uma Thurman & Robert Pattinson.
Rob som pratar med britisk accent i en hel film plus att han går klädd i 1800-tals kläder = måste se

That's when I look at you

Jag har gått och blivit jätte sugen på att byta hårfärg igen. Den här gången vill jag ha ljusare hår igen. Inte platina blond som jag var för ca 11-10månader sedan utan mörk mörk blond. Har pytteliten utväxt som är ljusare än den färgen jag har nu. Den färgen jag har nu skiftar regält. Alltså den går typ i mörkbrunt/brunt liten ton av röda nyanser här och där. Eftersom jag har lite rött pigment i mitt hår så får jag lätt röda nyanser i håret, vilket jag inte har något emot eftersom jag tycker rött hår är jätte fint. Speciellt om det är äkta mörk rött. Ska kolla runt lite på internet nu och se om ja hittar någon hårfärg som nån rekomnderar när det gäller ljusare färgning. Funderar på L'oreal Paris där man först färgar och sedan slingar. Låter som något jag är intrsserad av faktiskt.


Mitt busiga hår. Hihi tycker det ser väldigt busigt ut på bilden. Men här ser man skilnaderna på färgen, skiftar kraftigt på sina ställen. I topparna är det mörkare sen blir det ljusar och här och var ser det lite rött ut ibland.

I'm laying my cards down

Det slog mig nyss att om 3 veckor sitter jag på ett flygplan påväg till Itlaien!! :D Kan knappt fatta att det har gått så här fort. Det känns som det var nyss hela klassen bestämde oss för att åka till Rom. Och nu är det snart dags. Bara 3 ynka veckor, 21dagar. Herregud vad fort det kommer gå och inte snacka om hur fort det har gått! Har längtat efter det här i snart 3år. När man började 7:an. ''ååh tänk i nian när vi har samlat ihop massa pengar så kommer vi åka utomlands...'' viiippps så är man här. Sedan så slår det en att det är bara 1 månad kvar med världens underbaraste människor. Det kommer bli hur jobbigt som helst att skiljas ifrån dessa underbara människor. Vi har bara känt varandra i mindre än 3 år. Men det känns som en evighet för alla är så nära varandra.
Idag är det måndag och jag är ledig. Skönt skönt. Ska nu springa upp och hämta min engelska bok och skriva in min ''crime story'' på datan så jag blir klar med den.
''Vegas or Bust'' Tyrone Wells


några av de bästa. mig hittar man lätt ;) hon med trasiga byxor som hade ramlat lite för många gånger påväg upp till Bergsstugan.

There is so many ways to love you

Hemma igen men snart åker man bort igen.
Tävling idag igen med Irma. Hon och Sten var jätte duktiga! Maya och Salme var med oss så vi var ett helt gäng. Haha eller inte ? Ajja. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva för något, det har liksom inte hänt något speciellt de senaste dagarna. Inget som har fått mig att freaka ut totalt. eller i torsdags när ja fick smink stulet men då freaka ja ut av en dålig anledning. Ska man freaka ut ska det ju vara bra. Eller hur!? I morgon är jag ledig från skolan, woho! Har riktigt sug efter att åka ut till stallet och rida med Irma men det är ju så att jag skulle behöva skriva klart två uppsatser, eller ja tre stycken. Ska göra klart en i kväll sen ska jag kolla på hopptävlingar. Fått extremt tävlings sug nu. Nej nu ska jag nog ut eller nått. Det är fint väder!


Rudy är världens sötaste ponny så det så. Hon kanske itne är bäst men snyggast är hon! ;)

I need another story

Senaste dagarna har jag haft fullt upp och helt enkelt inte haft tid. De senaste dagarna kommer därför visas i bild format ;) Alltså: Torsdag, Volleyboll tunering med Specksfoto. Fredag, Valborg firande med klassen och jobb hela kvällen. Lördag, Hängt med på tävling med Irma och sen stallet med fin fina tjejer!





Lite bilder från de senaste dagarna! I morgon blir det upp tidigt och ut till stallet för att följa med Irma på tävling igen. Kommer bli riktigt kul tror jag. Senare på dagen blir det åka hem till faster och äta lite middag. Får se om ja går upp till skolan och ser på 7ornas musikal med klasskamrater eller om jag åker hem och sover ;)

RSS 2.0