Bloggtorka!

Ush jag är hemskt ledsen! Har haft en lite bloggtorka den senatse veckan... Jag kan väll medela att det inte direkt har hänt mycket. Jo men lite har det väl hänt! Kan snacka om min underbara går kväll natt! Tog 5 bussen ut till Björn där massa från klassen var och vi hade det extremt mysigt, haha iallafall från min synvinkel! Vi kollade väl på ca 8-10 filmer kanske? Snackade lite emellan och hade det bara myyys. Sov dock kanske bara 1timme i går.. Somnade på Jonis och låg jätte skönt där sen reser han sig upp as häftigt och väcker mig så klart! Efter det kunde jag inte somna för det var varmt och inget gick bra! Låg bara och blundade och tänkte.. Haha låter som en jävla filosof här, jag i mitt jävla tänkande nu förtiden! Men så är det nu och man kan ju alltid hoppas att det jag önskar ska hända. När jag kom hem så försökte jag äta men kunde inte det så jag gick upp och la mig i sängen, somnade då och sov 2timmar ungefär. När man hade vaknat så satt jag vid datan och sen vart det att kolla på film, valde att se p.s I love you igen! Kände då också att ja inte mår så direkt bra, har jävligt ont i halsen och är så där jobbigt hänging och känner mig febrig. Bli sjuk nu är liksom även förbjudet eftersom i morgon har jag massvis med planer och måste verkligen göra det av en mycket speciell anledning. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra om ja ska lägga min och läsa ut den hemska boken vi fått i läxa eller om jag bara ska sega och se vad som kommer upp. Ajja! Vi får se vad som händer!

Linas nya drog!



Jag älskar den!

Längtar!

SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Oj oj oj vad jag önskar att det var den 20 november i morgon! Men seriöst det är bara 26 dagar kvar nu, kan knappt fatta det själv! Snart är det dags och jag läängtar!

Lite slö nu va!

Nej fy skäms på mig, jag har verkligen varit slö med bloggandet de senaste dagarna.. Måste säga att musikalen har gått suuper bra! Gud va bäst vi är och jag säger att vi är bäst för det är vi verkligen! Nu är veckan över och så är vår sista musikal, men vi har fler grejer att se fram emot. T.ex i morgon är det exat 7 månader kvar tills alla i klassen drar till ROM!!!! Om man längtar! Nu är det ju även höst lov och jag har ett fullpackat lov, ska vara lite med klassen så klart så det kommer bli suuuper mysigt! Idag har det varit soft, inga lektioner och aulan hela dagen! Åkte sedan hem och kastade i mig middag och sen for jag ut till stallet, var där och sen åkte vi på träning och det gick bra! Rudy var riktigt pigg och väääldigt stark, så det var väldigt mycket: korta in ponnyn osv. Det gick väl helt okej. I morgon ska jag också ut och träna och sen på kvällen kanske Kristina och Fanny ska hem till mig och vi ska väll göra lite saker ^^
Nu ska jag duscha och sen sova för jag måste upp 8 i morgon och äta frukost och sen åka ut till Rudy!
Pusshej!

Musikal, känslor och allt.

Måste börja med att säga att jag älskar min klass mest i hela världen, ni är dem som får mig att orka just nu!
Hitills har musikalen gått på rullande band, helt perfekt vi har fått massvis med bra respons och många säger att vi är jätte duktiga. Man blir så stolt över alla! Vi spelade för skolan i dag och det gick riktigt bra! speciellt puss på Emma & Adde som var extremt duktiga som vågade! Ni är toppen!
Lyckliga stunder har man ju, mitt betende kanske är lyckligt men inombords är allt skit, saknaden är större än jag kunde tänka mig, gå vidare leder mig ingen stans. Går bara runt i cirklar där samma saker händer om och om igen, leder mig varken framåt eller bakom bara om och om igen. Hur ska dessa känslor kunna gå i hop med de andra känslorna som tvekar, är det så ja känner, eller är det inte det? Ska man våga ta klivet fram, eller vänta och se om det är det jag vill ha, eller om det bara just nu är åtron efter att ha någon?

Premiären

Hejjj
Jag bloggade inte i går, var så himla lycklig så ja bara kunde inte... Vi övade ju då på Aladdin 2 gånger i går innan premiären vi satt inte sista scenen helt ordentligt, alla hade lite panik och vi trodde att det skulle gå jätte dåligt. Vi börjar; alla är nervösa men vi får i gång det, det går bra, det går bättre, det blev bäst! Paraden blev jätte bra, Emma och Andreas sång gjorde mig tårögd, var på gränsen att börja stor grina bakom scenen bara för att det lät så sjukt fint och att dem är så himla söta! Vi gick sedan ut på scenen och sjöng slut sången och tackade publiken, Matilda (vår regissör) hade ett litet tal vilket fick mig nästan att börja gråta igen.. Vi gick sen runt och kramade alla och tog bilder och var så himla lyckliga hela drösen! Vi gick sen ner i logerna och så säger Emma F: ''Jag älskar alla, fy fan vad jag älskar dig Lina.'' Och jag kommer bara på att jag vill inte lämna klassen i vår och börjar stor böla tårarna bara rinner ner för mina kinder och jag kan inte sluta, sen kommer Cajsa så börjar hon också grina, sen sitter vi där och gråter.
Om 2 timmar kör vi föreställningen igen! WOHO 7 st kvar att visa nu!
JAG ÄLSKAR MIN KLASS! M15 FÖRALLTID

Premiär i dag!

ÄR MAN TAGGAD!?!?!?
Höhöhö.... jag är lite trött efter min natt som gick åt till att sitta vid datan till 2.20 och chatta med Ida! Hahaha kul var det iallafall. Nu äter an frukost och kollar på mtv, typisk helg morgon! Om mindre än 1 timme ska jag få skjuts in till Norrtälje för då ska vi träna på musikalen några gånger och sen klockan 18.00 i Roslagsskolans Aulan i Norrtälje Har Aladdin premiär! ( Inträde 20kr )Nu ska jag väl sega lite framför mtv sen fixa ihop lite saker jag ska ha med mig i dag!
Puss&Kram

Mitt i natten

Klockan är typ 1 och jag är helt pigg! Sitter och pressar Paparazzi - Lady GaGa (VMA versionen) och fixar lite bilder i photoshop! Vi har premiär av Aladdin om 17 timmar!!! Oj vad kul det ska bli! Förövrigt så måste jag duscha, och det kanske kan vara bra att göra det nu innan jag kanske får världens ryck och somnar! Åt precis glass och det var så sjukt gott!
Nej nu får ni lite bilder!

 
Ursäkta min tankar höhöhö kan inte ro för det!!

Musikal träning

Det var den lördagen, hela dagen gick åt till att träna musikal men något har vi väl fått gjort! Tränade Prins Ali scenen först många gånger så den sitter. Körde igenom allt, men nått stopp men det gick väl helt okej. Sen kom det pås massa fler ider som vi tästade och la till. Vid 4 så stack många och åt eftersom vi var utsvultna! För mig blev det en grekisk sallad med avocado, mummms! Vi tränade sen utan teknik ( inget ljus&ljud ) då var många trötta och okoncentrerade... Så det gick väl inte så jätte bra. Nu ska jag ta och kanske fixa en gips mask tills i morron eller bara göra nått annat.
Puss&Kram


Norrtälje nästa!

Om några minuter ska jag ta och åka in till Norrtälje. Första ska vi åka förbi Matilda och hämta henne sen ska vi åka in till Norrtälje och träffa Josefin och vi ska ner på stan och kolla efter lite saker vi ska ha till musikalen. Jag ska även kolla efter lite smink som jag behöver. Vid 12 sen ska vi upp till skolan och fortsätta med musikalen. Kommer alltså bli där hela dagen och kommer nog inte kunnas nå så lätt eftersom telefonen nog kommer ligga nere i logen och jag är ju uppe på scenen så.. Menmen kul ska det bli i dag iallafall!
Puss&Kram

Extremt uttråkad!

Jag har inget skit att göra!! Har så himla tråkigt, funderar skarpt på att gå och lägga mig och kanske läsa lite ur Eclipse eller Så länge vi båda andas, eller varför inte boken som vi har i läxa? Nejj vill läsa något som är myyysigt, det man gillar! Nejmen seriöst, tar och stänger av burken till dator och fixar mig för sängen och sen hämtar jag hörlurarna till mobilen och lägger mig och myser + läser, med lite musik till blir det säkert super.. Måste faktiskt upp halv 10 i morgon, ska vara inne i Norrtälje klockan halv 11.
Så jag tar väll och säger godnatt? Jaa det gör jag! Puss&Kram!
Avslutar dagen med en liten snygging bild.

Är han inte bara en aning söt på den här bilden?

FREDAG!

Äntligen var denna skol vecka avklarad och nu är det bara 1 vecka kvar sen är det lov!! I dag har det gått helt okej i skolan, frös som en galning på morgonen så fick tag på min lillebror och snodde hans tjock tröja och har gått omkring med den hela dagen.. Hade spanska porv på morgonen och det gick väll så där.. Lat som jag är med pluggandet nu förtiden märktes lite grann, skulle ha pluggat mer! Vi hade också idrott utan lärare så vi va i gympasalen och gjorde alla möjliga saker..  Engelska prov var det också och det gick riktigt bra, eller det kändes som det iallafall! Hoppas på ett MVG men får se hur det går. Efter skolan stannade vi och jobbade med lite scener från musikalen, några lyckades vi förbättra rejält! I morgon blir det att vara där hela dagen också och jobba, mycket att göra nu, men kul är det eftersom man har världens bästa klass! Nu i kväll blir det mys med att kolla på idol och svulla godis, jag är så sjukt sugen på godis så lite gott ska det minsan allt bli! Tänkte lägga upp lite bildern från dagen och från några andra dagar! :) Thihi själv så älskar jag min Twilight affisch i mitt skåp! Ska minnsan då upp lite mer bilder där!
Puss&Kram Lina

Natti natti!

Nu är det dags för mig att sova, ska plugga lite mer nu som ja måste! Har precis spelat lite flöjt, måste lära mig Arbiska Natt bra nu.. I morgon blir det skola och sen stanna i norrtälje efter och fortsätta träna på musikalen. Så nu ska jag krypa ner i min säng och ta fram mina bäcker och läsa lite spanska och engelska.
Puss&Kram!

Torsdag!

Hallojj!
Då var klockan snart sex och jag har pluggat i ungefär 2 timmar, det känns riktigt bra att jag har fått nått gjort även om datan har varit på bordet framför mig hela tiden och att ja chattat på msn så har jag även fått nått gjort! Skolan i dag har varit bra! Vi fick tillbaka matte proven och jag hade 17/28, är faktiskt nöjd med resultatet eftersom det burkar gå sämre. Vi körde sen igenom musikalen en gång och det gick vällan bra, i morron ska jag stanna och jobba hela kvällen troligtvis. Så är det nu när det är musikal tider! Sen har vi bara haft normala lektioner och dem har gått bra. Nu hemma så har ja som sagt pluggat och lyssnat på massa musik! Jag är helt besatt av musik! Det gör verkligen min dag. Nu funderar ja på att gå upp till min egna data och läsa alla bloggar som ja har sparade! Hör kanske av mig sen i kväll!
Puss!

Kvälls inlägg!

Nu är klockan på tok för mycket för att blogga men jag gör det ändå! Grey's var det i kväll och ett bra avsnitt! Lite tårar i slutet när Izzie nämde att hon hade glömt bort att George var död en stund under dagen, de där orden, glömde bort att han var död, tog lite hårt på mig och därför ran det några tårar, saknar dig Erik, hemskt, hemskt mycket. Efter GA var det snabbt in i duschen, och nu sitter man här och har hittat en ny låt av Paramore som är helt underbart bra. Jag måste hitta biljetter till konserten dem ska ha här i Sverige den 30 november... HAHAH Kia och jag snackar just nu på msn om att vi ska lana me massa från klassen! Haha ja det får väll sluta som de slutar!

14 oktober

Hejjsan alla läsare!
I dag är det onsdagar och jag liksom gillar onsdagar! Skolan har varit helt okej, vi hade matte prov första lektionen och det kändes som det gick bra, kanske får veta i morgon! Vi hade även oförberätt svenska prov, och det gick mindre bra! Haha förra året hade jag alla rätt på detta prov men nu gick det åt helvete! Stannade även idag efter skolan och i dag körde vi igenom musikalen en gång, oj va mycket det är som måste fixas nu!!! Hela helgen kommer verkligen behövas! Vi har i dag kört igenom musikalen 2 gånger, vid en scen måste vi springa ut bakvägen och sen in igenom central hallen där alla elever är på rasten i våra musikal kläder, och ja, jag har på mig hotpants som är riktigt korta, en sjal knuten runt höfterna, och en sjal över bysten, haha ja visar en del av kroppen å snacka om att massa glor när man kommer spingade där. En kille som ja börja as garva åt när han såg mig, för ja skulle snacka med min kompis genom dörren till aulan, ajja han sa ungeför så här: först såg han mig lite grann då : Oj, sen såg han typ hela mig och då blev det: OJ!!! Hahah jag skrattade en aning! Efter musikal träningen bar det ner till kryddan och köpte lite godis och ELLE magazine! Lång intervju med Robert Pattinson som jag bara var tvungen att läsa och det är kul att läsa tidningen också! En av bilderna av han kommer troligtvis hamna i mitt skåp!
Nu ska jag tästa sminka mig lite annorlunda för ja har lust med det och sen blir det TV kväll! Just nu så pressar ja även versionen av Paparazzi som Lady Gaga framförde på VMA galan för ca 1 månad sen, den är sjukt bra! Videon kommer ja lägga ut i kväl!!
Puss&Kram Lina


Glad Dag!

I dag har jag seriöst vart på riktigt bra humör! Kanske kan ha vart för att jag hittade New Moon Soundtracket i går. Men liksom seriöst! Jag har bara varit allmänt glad, vilket känns skönt för den delen, eftersom ja vart på sådant lesst humör de senaste dagarna. Skolan flöt på riktigt skönt i dag, vi slapp sista lektionen och tränade på musikalen i stället, kan knappt fatta att vi har premiär på söndag!!! Det är bara, 5 dagar! Hela helgen kommer gå åt till att träna musikal. När jag nu vart hemma så har soundtracket rullat om och om igen i mina rosa hörlurar vilka jag själv älskar! Har blivit ännu mer kär i låtarna nu under dagen och man har fått sina favoriter. Medans låtarna spelas har matte boken legat framför en, matte prov i morgon och hoppas verkligen att det går bra! Skulle verkligen behöva höja mitt betyg i matte, iallafall enligt mig. Så nu skulle jag igentligen behöva gå ner och plugga lite matte men har verkligen ingen lust med det, ursh jag tycker att det är så tråkigt. För övrigt bara så där så behöver jag nya skor! Det är ingen som kan komma med några tips? Det är ju lätt för mig att hitta också, kan inte ha högklackade, inte klack alls förresten.. Man måste också få ner ett inlägg i dem, BLÄ jag hatar verkligen att köpa skor eftersom jag inte kan ha några skor som jag vill ha.. Dock finns det UGGS som jag just nu suktar efter att ha, men dessa skor kostar 2000kr ungefär och lycka till att övertala min mamma om att hon ska köpa dem.. Vill häller inte ha några fake, sån är jag, det ska vara äkta UGGS från Australien och inget man kan köpa i Sverige, även om skorna ser nästan lika dana ut så måste dem vara från Australien. Funderar dock på vilken färg jag skulle vilja ha, om jag ska köpa ett par rosa eller beiga, eftersom jag är ett rosa freak skulle det va riktigt coolt med rosa, men skorna måste kunna användas till allt. Får ta och kolla upp detta nu och kanske fjeska lite för min älskade mamma och se om hon kan ta och komma över sig själv och faktiskt köpa ett par skor som jag faktiskt nu riktigt gärna vill ha även om de kostar...
Pussar!!

Litet snabbt tilllägg!:
HAHAH jag läste lite Twilight bloggar så nördig som jag är, så var det en interjuv med Robert Pattinson, eller någon slags interjuv, menmen! Då stog det så här iallafall:
Where He’s Going Next…
“I might go to some tiny little town in Idaho with, like, three people living there.”
Ni fattar inte hur mycket jag garvade åt det där, får bara bilden framför mig att han står i en pytteliten by med 3 andra mänsikor som står typ i konstiga kläder och bara ler! HAHAH gud vad jag har dålig humor!

New Moon Soundtracket!

Hallelujah är det ändå jag kan säga! Fy tuuusan vad jag älskar det! Seriöst alla låtar är så jäkla bra! Är så sjukt glad att jag fick tag på det igår! Det lönar sig att läsa Twilight bloggar som en nörd! Thihii! Nu vet ja precis vilken musik som kommer spelas hela dagen i skolan x) Oj vad social jag kommer att vara, haha nejdå men på matten kommer jag verkligen pressa det! Slipper första lektionen idag för jag ska till doktorn och prova ut mina nya inlägg till mina fötter! Hoppas jag inte får lika ont i dem!
Puss&Kram en Lina som är extremt glad och som kommer pressa musik hela dagen :') ♥

Dagen som slutade toppen!

Måndag i dag då, en så där helt okej skoldag, vi slutar tidigt så det är alltid skönt! I dag har vi som vanligt haft slöjd, musik, engelska & SO och det har flytit på helt okej, jag trodde min engelska lärare skulle bli sur på mig eftersom jag glömde att arbete som skulle vara inlämnat i dag men nehe, hon sa bara: Lämna det nästa gång du kommer så så skickar du med det med Viktor ( min lillebror som har samma lärare som jag ) jag träffar han på onsdag. Jag bah:eeeh okej jag får se.. Blev lite förvånad där!  SO lektionen blev till ett helvete, vi skulle redosvisa och mitt och Emmas arbete var BORTA! vi fick tok ryck och Maggie va inte på sånt bra humör häller så.. Lektionen blev inte direkt rolig... Menmen! Efter skolan stannade jag Emma och Rebecka och fixade klart scenen inför på söndag när vi har premiär! Eller ja nu är den nästan klar, det är väll små saker som behöver fixas för att få allt perfekt. Nu har vi tills på söndag på oss att sätta föreställningen också! Men det kommer nog bli bra!! Stannade då inne i Norrtälje till 5 och kom hem ca halv 6 :) Hemma har ja ätit middag och pluggat, gjorde klart spanskan och gjorde några tal i matten.. I morgon ska jag kolla på spanskan, göra klart engelskan, kolla mer på matten, kanske läsa lite geografi och försöka tänka ut vad ja ska skriva om på vårt engelska projekt som vi har.  Nu för en timme sen ungefär blev jag så glad så ja höll på att spricka! Jag hittade nämligen New Moon Soundtracket att ladda ner!!!! AAAH Jag blev så himla glad, har lyssnat igenom några låtar och kärlek på dem säger jag bara! Nu ska ja då lägga mig i sängen, lyssna på soundtracket och plugga spanska!!
Puss&Kram En glad Lina :)


Mycket lite snabbt!

Jag har varit lite lat sen i fredags! Bloggade på morgon men sen på eftermiddagen var jag hos Kristina och hade det super, sen väl hemma så åt jag middag läste massa bloggar kollade upp skvaller, kollade på idol chattade med massa personer, lärde mig en ny låt på pianot, så jag tänkte inte alls på bloggen! Hade tänkt att gå inte och blogga i dag efter jag kom från stallet där jag mockade 10 boxar!! Haha men han inte det eftersom ja skulle in till stockholm på nån konsert med mamma, I stockholm såg jag även en stor affisch på New Moon vid Rigoletto biografen, tog ett kort, det kommer ut när jag fixat över det till datan från mammas mobil! Den affischen kan ja bara tilllägga att den gjorde min dag! + att nu fick man höra en liten bit av varje låt från New Moon soundtracket, och jag älskar det! Gud det skriker Grey's Anatomy låtar om det, inte så konstigt eftersom personen som väljer låtarna är samma person som väljer till Grey's Anatomy!

Fredag!

Godmorgon! Det var en tag sen jag va lite seriös här.. Liksom eftersom mina skoldagar har varit rätt dryga och det har vart mycket pluggande så har jag inte orkat vara så himla seriös! (a) Menmen, i dag är det fredag och jag älskare! Skoldagen kommer se ut så här: SO, Spanska, Idrott, Lunch & SO! Vi slipper engelskan idag för vi ska ha längre idrott, detta påverkar då inte mig eftersom jag ändå inte kan vara med på idrotten, ajja! Snart ska ja ta och fixa det sista inför dagen och sen åka till bussen!
Puss&Kram Lina :)♥

Deathcab For Cutie ''Meet Me On The Equinox''

AAAAAAAAAAAAAAH! Jag dör herregud!!! NÅGRA NYA SCENER FRÅN NEW MOON! Aaaaaaaaah Jag älskar låten måste jag bara säga, gud den är så jäääääkla bra! Alltså seriöst jag orkar inte vänta längre, bara 42 dagar kvar nu!
 
Kvalitén är sämst men videon :') ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
för bättre kvalité:http://www.mtv.co.uk/film/twilight/news/158522-exclusive-watch-death-cab-for-cuties-new-moon-video

Snart ska ja käka sen plugga lite grann! :) pusss♥

20 november i morron tack

Jag orkar inte skriva om allt jag gjort i dag är på för alldles för dåligt humör. Har pluggat massvis nu och det är så tråkigt så i stället ska ja vara lite Twilight nörd! :) Täänkte lägga ut liite bilder jag hittat som bara är såååå älskvärda, seriöst jag vill ha November nuu!!!


Nej nu får det räcka... hehe (a) bildkälla: Twifans.com
Puss&Kram Lina nu ska ja leta lite musikal kläder ja lovat att ta me!

People's Choice Awards

Wohooo! Nu är det People's Choice Awards på star! och jag gillar det! Hahah jag är helt tokig i galor! Som tur var den här galan nu på kvällen och inte hela natten som det annars kan vara! Dakota Fanning har presenterat och hon är bara min stora idol typ! Seriöst hon är så himla söt och så duktig skådespelare och hon är bara 15år! Patrick Dempsey var nominerad men han van inte.. Ajja! Jag hoppas någon från Twilight är med, för det skulle göra min dag i morron! hahaha :D

Tisdag!

Jaha, då var det tisdag och dagen var faktiskt bra för att vara tisdag! Skolan gick bra, första timmen skulle vi haft engelska men det var någon nutidsorgientering som alla skolor i sverige 7-9 skulle göra klockan 8-9, den var inte så jätte svårt, eller vissa frågor var ju sånna som jag inte alls viste, MEN det var en Twilight fråga! och om jag fick damp! hahah satt typ och log som en galning! Efter ''engelskan'' hade vi matte, jag gjorde inte direkt mycket på den lektionen, mest lyssnade på musik, Muse's låtar spelades ett antal gånger. Vi hade sedan geografi och då gick vi igenom svaren på frågorna som vi ska kunna till USA provet som är om en vecka. Sedan var det lunch och då klagade vi på maten i dag igen, vår mat är verkligen inte bra! Vi hade sen spanska och då läste vi upp en teater pjäs och sen spelade vi spel. Sen var det musik vi tränade Prins Ali scenen till vår musikal! Sista lektionen hade vi kemi och biologi, och jag börjar äntligen fatta kemin! Helt otroligt! Väl hemma så pluggade jag matte, nu kollar jag på Grey's Anatomy och nu ska jag äta middag! Sen blir det middag!
Puss&Kram Lina♥

Dagen som slutade fel?

Jaha den här dagen har varit helt okej.. Skolan har flytit på som det brukar, rätt snabbt, inte de roligaste lektionerna har man haft menmen! Slöjden var det som vanligt, alldeles för lite gjort från min sida, jag sitter hälldre och pratar! Musiken vart det bara snack och man fick inget gjort. Engelskan var tråååkig... Jag och Ida satt och skratta åt Hedward x) Lunchen var äcklig! hahah min dag låter så himla rolig! Sen var det bara SO kvar vi snackade minst halva lektionen och sen fick vi fortsätta med grupp arbetet, det som Emma och jag gör har vi igen aning om vad det är så Maggie fick förklara för oss vad det var om och om igen! Vi slutade sen 13.20 Då gick vi upp till aulan och skulle fixa med scenen men vi fick inte göra det för vi skulle bara stanna i 3kvart så då satt vi i Aulan å snackade Twilight höhö (a) Tills läraren skickade ut oss. Gick då ner till musik skolan där jag skulle träffa Kristina efter hennes gitarr lektion, men hon kom inte!! väntade där i 15 minuter sen gav jag upp och åkte hem med mamma. Så min eftermiddag blev inte alls som jag hade planerat den men fick klart geografi grejen iallafall!
Nu är jag trött på läxor och har en jobbig huvudvärk, snart är det Grey's Anatomy på 5:an!
Puss&Kram♥

Tävlingen

Jaha den här dagen började inte som vi hade tänkt oss, först så ville inte Rudy gå in i transporten men efter en stund så fick vi in henne och var klara att åka när vi ska hämta papperna på henne hittar vi dem inte, vi letade i 45 mintuter innan vi hittade dem på det konstigaste stället man kan tänka sig, under Lina's (Zofë's ägare) täcken! Då fick vi skynda oss i väg, kom dock inte i tid så han inte starta klassen jag hade tänkt att starta, väntade då tills LC där hon gick jätte fint på framhoppningen och var pigg och glad, men när hon gick in på banan bara dog hon! Hon hade verkligen ingen driv kraft alls, red som en galning tyckte ja men det räckte inte så där vägra hon ut sig! Det gick däremot bra för Mirah och Garlic dem vann LC! GRATTIS:D Sen nästa klass som var lag klassen gick det inge vidare för mig häller, där var det också utvägring, när jag kom ut från ridbanan kunde jag inte andas för jag har en tändens till att sluta andas när jag tävlar, jag liksom glömmer bort det, hur knäppt det än låter så gör jag det. Sen vart jag ju ledsen och då började jag nästan hyperventilera... Menmen jag får väll tänka att jag bara ridit henne i 1½ vecka, får träna nu hela vintern och sen i vår börja tävla LD/LC och se hur det går och sen kanske vara med i laget nästa år om det blir så. Rudy var iallafall finast! Rosa schabrak hade hon minsan, mamma ska även köpa rosa senskydd till mig från hööks och sen när jag är i globen ska jag kolla efter ett eget rosa schbrak, ett täcke och lite annat rosa hon kan ha!
Menmen nu måste ja sova för i morron är det skola... Puss&Kram ♥

Lördagen

Jaha då var denna lördag över...
I dag har ja inte direkt gjort mycket, som ja sa i går vid 12-16 var vi hemma hos våra kusiner och firade Emelia och Eva, det var mysigt att bli bjudna på lunch och fika, och så klart träffa släkten. Efter att ha varit där så bar det hem och sen direkt ut till stallet. Jag red en snabbis mest för att känna på henne och hon kändes bra! Sen fick hon komma in få mat och bli ompysslad. Så nu är hon ren och snygg inför i morron när jag ska till Åkersberga och tävla! Så nu ska jag ta och gå ner fixa med mina ridstövlar, är inte direkt sugen på att putsa dem, men fy tusan hur de ser ut nu såå!
PussHej önska mig lycka till i morron va? (a) ♥

Ett snabbt natt inlägg

Nu är det nog dags att försöka ta sig till sängen som är en halv meter i från mig! Hahah är rätt trött men har liksom ingen lust att sova över huvudtaget! Att se på film nu skulle bli alldeles försent och jag vill bara se en film just nu som inte går och se fören om vad blir det emh 47 dagar... NEW MOON♥ helt enkelt..  Det skulle ju i för sig inte vara direkt fel att se Twilight igen, men då blir klockan för mycket och jag kommer inte upp i morgon när jag måste. Morgon dagen kommer nog bli helt okej, ska hem till kusinerna och fira Emelia och Eva och efter det ut till stallet, rida och fixa med Rudy! Ajja, helgen är fullproppad och jag känner nog att sova är en bra idé även om den inte är så lockande!
Puss&Kram Lina ♥

021009

Hallojj :)
Då var det äntligen fredag! Nyss har jag kollat på idol, är besviken på att de valde Camilla som sista wild card tyckte Moa var sjukt mycket bättre menmen, annars är min favorit helt klart Tove! Hon har sån underbar röst, något man själv önskar att man hade! Får väll spela in när ja sjunger nån gång och lägga ut på bloggen (a) haha ajja men till min dag som ja inte hunnit berätta om än! I skolan har allt flytit på nästan som vanligt, vi fick våran svenska timme till att jobba med musikalen och då gjorde Becka klar Ali dansen och det ser så bra ut! Och med mer träning, det kommer bli sketa snyggt! Vi hade sen språk och då var det läxförhör och det gick väl siså där för mig... Vi fortsatte efter det med projektet, Kristina och jag håller på att skriva om Shakira! Efter spanskan är det som vanligt Idrott, jag är fortfarande inte med pga mina fot problem, ush jag tycker inte om detta! Menmen, jag och Andrea var då inte med och vi fixade med bokningarna till musikalen, alla mail som hade kommit in, och vi märkte senare på dagen att vi har överbokat torsdagen SHIT! Efter vi fixat med det var den snabb lunch och sedan engelska vi hade även läxförhör där vilket jag helt hade glömt bort, jag är väl nöjd med hur det gick med tanken att jag inte hade övat på det alls! Sen hade vi SO och skulle ha debatter i Aulan, jag satt där en stund tills Andrea och jag såg att torsdagen var överbokad och vi fick gå i från lektionen och försöka fixa med det där... Det är massvis vi måste få till nu! VI slutade i dag vid ca 13.50, gick då ner till busstaionen och åkte till stallet och red, det gick super i dag, hon va riktigt pigg och glad, mysigt att komma ut i skogen för omväxligens skull! Sen bar det hem och då har jag inte gjort ett skit, bara segat. Känner nu att jag håller på att bli förskyld igen!! Får inte bli sjuk tills på söndag iallafall! Ajja nu ska jag försöka hitta lite ny muuusik!:D
Puss&Kram Lina♥

New Moon bilder


Herregud jag dör dör dör dör! Aaaah Jag vill ha november nu nu nu nu!!!! ALLTSÅ SER NI BILDERNA ELLER! Inga komentarer räcker för att beskriva hur mycket jag älskar dem!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

011009

Hallojj allihoppa!
Jaha då kom men precis hem från stallet! Min dag i dag har varit helt okej, skolan gick förbi förvånat värt fort! Vi hade bild första lektionen och jag tog nästan hela lektionen på mig att måla av New Moon boken x) haha blev inte klar med min bild iallafall. Vi hade sen NO och då kollade vi på en film om genetik, den var rätt givande och man fick lite mer förståndelse om det.. Kristina fick även värsta stirr blicken och sen sa hon: Jag har Robert Pattinson's adress! Jag blev helt tokig, satt och typ log som en galning, sen snacka Kristina och jag om hur vi ska skriva ett brev till han och det ska va värsta fint osv.. hahah det va riktigt kul! Vi hade sen matte och det gick bra tror ja, sen lunch efter det musik i 2 timmar det var kul vi övade musikal och snackade mm. Sista timmen var det spanska och det var lite trögt men det gick ändå! Efter skolan åkte jag ut till min häst, Mirah hade lektion för mig och Irma och jag hoppade 1.15! Det gick riktigt bra förutom att jag trillade av och nu har jag sträckt en muskel eller nått i min vad så det gör något ont! Nu ska jag snart äta middag och sen plugga spanska.
Puss&Kram Lina ♥

RSS 2.0