Ny Header och massa skit.

Jag har inte bloggat på jätte länge.. Jag måste fixa en ny header då ja är sjukt trött på min, började på en i går men glömde att spara den! great! hahah ajja nu ska jag typ göra klart engelskan och sen sätta mej vid min egna data och göra en ny header, klocka 20.00 är det House på Canal+ och det ska man kolla på såklart! ssåå jag borde få upp en ny header i kväll, annars kanske i morgon. Vi får se.. 
Pusshej :)<3

feeeeest ;D *host*

hahahaha jaa :p nu är vi några stycken hemma hoss fanny igen x) hahah alla har inte kommit än men det blir typ 15st eller nått, ajja det blir säkert kul :D inte lika galet som förra gången hoppas ja.. hahahha (A) eller inte. haha det var ju iaf kul förra gången med all gaaaaaaaaaaalet (A) ajja nu ska vi väll göra nått i morron blire mer bloggande!
pusshej :) <3

Blä på mej!

Jag är sjukt ledsen!
Jag har glömt bort att blogga, skolan har vart rätt mycket jag har vart lite sjuk, ponnyn har tagigt mycket tid mm.
Jag ska fixa en ny header och lite sånt, sen ska jag komma i gång igen med allt bloggande!
Pusshej hoppas ni överlever! <3

Dagen efter + annat

Jaha, i går var man ju inte riktigt pigg.. I förrgår alltså i fredags va vi ju 11 stycken hemma hos Fanny. Och det va helt rymt kul, det va ju lite alkohol in blandat  men vem bryr dej? det var iallafall jätte kul! Eller ja efter ett tag började det spåra ur, och ja inte bara lite utan rätt mycket. Menmen gjort är gjort och man kunde ju inte riktigt kontrollera sej själv så ajja.. Men i går då va men ju fortfarande lite borta, jag hade feber och ont i halsen, var jätte förkyld.. Gjorde alltså inte direkt mycket i går menmen..  Sen nu i dag väckte mamma mej kl.12.00 så i dag har man inte gjort mycket, bara kollat på tv, det är väll så dagen blir i dag.
Pusshej <3

Fest å massa kul ;D

Ajja, aso jag han inte blogga i går och i onsdags (A) i onsdags.. hehe i onsdags så vare GA och då bloggade ja där såå.. ajja! men nu kan jag blogga, jag är iaf hoss fanny å ja här är det lite galet och kmr bli mer galet !
nej nu ska ja gå till dom andra å va galen ;p
pusshej ;) <3

RSS 2.0