Touch you right now

Hallåååh =)
Tänkte bara skirva lite snabbt innan jag drar vidare till nästa ställe. I Dag var det mysigt att komma ut till stallet och rida. Solen lyste och ja det var helt enkelt bara mys! Nu försöker ja hitta en låt som ja inte kommer i håg vad den heter men den spelades på p3 men ja kollar låt listan men det står inga låtar från 14.00-15.00.. lite jobbigt.. Ska alldeles snart åka in till Norrtälje och köpa present och nått mer tror ja Kristina ville att ja skulle köpa. Sen efter det blir det att åka ut till Kristina i Svanberga och va me henne innan festen. I Kväll kommer det va hur kul som helst! Menmen nu måste ja verkligen gå och packa i ordning lite grejer.
Pusshej Lina =) <3

Brightest Hour

Hållla =)
Har tydligen inte skrivit ''bra'' här så nu ska ja ända mitt skrivsätt..
God morgon kan man väll säga? Eller, det kanske är lite sent för det. I Dag är det i alla fall jätte mycket som ska göras. Nu alldeles snart ska ja klä på mig och sånt inför stallet, sen ska jag åka ut dit å rida en snabbis på ponnyn. Sen måste ja hem snabbt och in i duschen och sånt. Sen ska ja in till Norrtälje och köpa något åt Maria har ingen aning om vad ja ska köpa. Det blir väll några smycken eller något sånt. Direkt efter det ska ja åka hem till Kristina för i kväll är det fest och det är maskerad och Kristina och jag ska fixa oss i ordning till sammans! Det kommer bli jäättte kul! Så jag kommer vara borta hela kvällen.( Bilder kommer=D) Nu lyssnar ja på en låt som är med i Grey's Anatomy och när ja hitta den i går på min data fick jag helt damp för ja visste precis när den spelades och det är så sött när den är med och ja grinar massvis då och då i går började ja grina och allt.
Men nu ska jag klä på mej ridkläder och åka ut te Bob =D
Puss&kram Lina =)<3

I'M crying like a baby

Halllåh igen =)
Ja tänkte bah skriva lite snabbt innan ja går å duschar å sånt!
Ja har kollat på Grey's Anatomy nu å ja grinar som faan! Aso det är sjuukt sorligt :( Ja grinar hur mycket som helst nästan hela tiden i ett av avsnitte ja såg, aso ni ska se! Ja sitter där å kollar åsen när scenen när dom gör slut kommer så grinar ja as mycket , åsen har ja grinat innan för att Baileys son är sjuk å allt och för det spelades värsta fina låten. Å Sen gör MerDer slut och sen spelas Broken - Lifehouse å den låten är sjukt sorlig och då grinar ja ännu mer. Aso det är så jävla sjukt!! ;( Sen nästa avsnitt äre inte så mycket grina för en i slutet när Mer säger te Der bah: I Think I found a way too save lives. It's not because of us I would go somewhere els but you're one of the best so. Aso det låter inte sorligt eller nått men det är bah hur hon säger det på som fåre att bli jävligt sorligt å allt.. BLÄH VAD JAG ÄLSKARE! GERY'S ANATOMY IS THE SHIIIT! I'M SO FREAKING ADDICTED! LINAS BIG LÖVE!<3
Men nu ska ja gå och duscha å sånt , sen blire nog sängen för mej.
Puss&Kram Lina =) <3

[ Bilden är från säsongs finalen trorja ;p ajja den är fin ändå (a) ]

It's thing with having fun ;D

Hallllåååh =)
Okej kan vällan berätta lite om den här kvällen vilken har varit helt gaaalen! Jag å Dalan har seriöst vart helt took flummiga.. Jag skratta så mycket så att ja inte kunde andas och nu har ja typ tappat rösten vilket inte är de bästa eftersom ja ska på fest i morron.. hahah! Ajja, vi har suttit å snackat om hur jääävla het Patrick Dempsey ärr å vi kan inte fatta att han är 43 å är sååå jääävla fucking het.. Åh sen garvat åt en bild på han i klänning , han är het på den me!! :o hahaha , sen har vi spelat biljard , jag losa! hahahha! vilket proffffs man är ^^, hahahha *host* Sen har vi bah vart allmänt tokiga och skrattat hela jäävla tiden, såå oseriöst, ja har sjungigt as oseriöst å allt å alla typ kolla as udda på oss, man bah fjortisar *host* nooo!t! hahahahh!!!
Nu ska jag kiiila och kolla på Grey's Anatomy =) Måste ju kolla på hetingen själv dåra, det blir gosigt att sitta där å dregla framför TV:n hahaha menmen nu drar ja te P.D på TV:n =D Puss&Kram Lina =) <3
[ HAHAHHA Kolla P.D I kläning! xD GAAH aso han är het i kläning , det är något seriöst fel på den mannen! ]

My Life Would Suck Without you

Halllååh =)
I da är fredag ! :D ääääntligen! I da i skolan vare först hade vi hemkunskap , å det va faksikt kul! Vi gjorde piroger å dom blev riktigt goda! Efter de hade vi musikal. I dag tränade vi med radiobilarna å det gick riktigt bra!! Eller ja efter en stund gick det bra.. men det va kul å träna påre , å vi har två dagar som är nästan helt fullsatta!! KOM & KOLLA VETJA! ;D Mary Poppins i roslags skolans aula norrtälje! Ajja , sen hade vi spanska å vi hade läxa å det gick bra , sen satt vi å fundera på de mest sjukaste man kan fundera på, bah är vår lärare oskuld ? hahahah! jaa aso vi kom inte fram te nått då menmen xD Sen skulle vi haft idrott men ja har ju vart sjuk & de har Kristina me så vi fick gå, så hejdå skolan hej stan! Vi köpte saker te maskeraden i morron å så.. i Kväll ska ja iväg te unkan, sen hem och kolla på GA trorja är riiiktigt sjukt sugen påre, ajja så blir min kväll!
Pusshej=) Vi hörs senare
Lina =) <3

[ P.D Är min droog just nu, aso den här bilden är så jävla snygg.! hottiehottiehottiehottie ]

With or Without you

Hallååh =)
Tänkte bah skriva lite snabbt innan ja går å sover. Ja va bah tvungen att ladda hem låten With or without you - U2 för när ja kollade på dom här Grey's Anatomy sakerna i dag vare första avsnittet säsong 4 å då gör ju MerDer slut och Chyler (stavas?) tyckte att dom skulle ha me den låten i sen me dom , hon va riktigt kul när hon snackde så där i bakgrunden x) ajja så ja tänkte att ja ladda hem den då , å den är ju bra! ajja, sen nu ska ja plugga mer innan ja somnar å sånt skit!
Pusshej & Godnatt
Lina =) <3

[ Patrick Dempsey aka McDreamy, aso jag dör av snygghet!! IIIIEEH! Aso jag vill ha en egen han.. NuNuNu.. ajja nog dampat på hans snygghet, puss&kram =) ]

Grace

Hallllååh =)
Jaha, Jag har laddat hem ett pogram som man kan remixa låtar i så dom blir så värsta DJ aso you know så här ''baby remixat'' det är såå hiimla kul !! jag har hållt på me de hela kvällen å man kan lixom gör så som går as segt men baaas röst också det är så grymt kul! Så jag har gjort om några låtar , hihi det är kul kul kul! Sen har ja pluggat också så klart, det är då trrråkigt! åå måste plugga mer nu också vilket jag absolut inte pallar!! Sen har ja bah såån lust att kolla påå mer Grey's Anatomy vilket är lite irriterande när jag inte har tid med det.. Jag ska igentligen inte sitta här å skriva , borde plugga eller göra nått nyttigt.. Menmen, ska fixa med dom saker alldeles snart sen ska man duscha också, kanske blire lite tid över till Grey's senare, kan ju bah kolla på små klipp på youtube, hihi MerDer forlife! åh nu lyssnar ja på låten som spelas när dom har sex i ett undersöknings rum , hahah vilka bilder i huvet man får.. HAHA!! Har inte tänkt på att texten i den låten är sjutk bra för en nu :o holy crap... nu måste ja plugga å sånt..

Kolla texten ;o aso tänk att det är några som är mega sötast tsm (om ni inte vet hur bäst MerDer är tsm) och sen så spelas den här låten när dom har sex xD haha okej det lät sjukt . aajjaa! men att dom har inte vart tsm på as länge å allt!

I'm on my knees
Only memories
Are left for me to hold

Don't know how
But I'll get by
Slowly pull myself together

There's no escape
So keep me safe
This feels so unreal

Nothing comes easily
Fill this empty space
Nothing is like it seems
Turn my grief to grace

I feel the cold
Loneliness unfold
Like from another world

Come what may
I won't fade away
But I know I might change

Nothing comes easily
Fill this empty space
Nothing is like it was
Turn my grief to grace

Nothing comes easily
Where do I begin?
Nothing can bring me peace
I've lost everything
I just want to feel your embrace

haha sötaste (a) P.D ÄR SÅ HEEEET !!! *dreeeeglar*

Do I Still Have Time To Grow ?

Halllååå allihoppa =)
I da stanna ja hemma från skolan för ja mådde inge bra i går när ja va i skolan så.. I da vare hemma å soofta. Eller ja plugga ju oxå så inte riktigt soft dåra. menmen! Jag har pluggat hemkunskap & spanska som ja ska fortsätta göra alldeles snart, sen nu har ja sjuukt ont i ryggen, ja vet inte alls vad som har hänt ja har bah mega ont i min rygg.. lite irriterande menmen får vällan leva mere. Jag å min brossa bestämde oss för att göra plättar te lunch. HAHAHAH.. det gick vällan bra brände några å några blev slajmiga heheh. MÄSTER KOCKEN SNACKAR. *hosthost* ajja dom gick iaf att äta. Sen som vanligt kollade man på Grey's Anatomy, min överlevands faktor när ja är sjuk , utan det hade ja fått damp. Kollade på extra materialet , alltså då kollade ja nu på 2 avsnitt när dom pratar i bakgrunden, eller aso en skådespelare och en regisör va me dom oxh som komenterade saker och sånt , det är faktiskt väldigt kul. Det var vällan vad jag har gjort i da, kommer å bloggar mer sen när ja ätit+pluggat (:
Pusshej Lina =) <3


That's the best of me

Halllååå =)
Okej jag är så jäävla trött på alla sätt & vis... Det är sjuukt! jag som måste plugga å sånt skit å ofta man pallar det när man håller på att somna i böckerna.. Åh det hjälper ju inte då när det är så jävla tråkigt att göra läxorna. Ajja, såå nu ska ja kolla på youtube som det kommit upp någe nytt GA sak, vill ha sneak peek för 5x14! såå man kan hoppas att det kommit upp nå dåra. Menmen nu ska ja kolla det sen läsa hemkunskapen en gång å kolla spanskan..
Puss&Kram Lina =) <3

The Vocie seems to fade away

Hallååå allihoppa :)
jaha, då har man kommit hem från skolan & ätit lite tidig middag då viktor skulle bort.. ajja, i da i skolan så har det inte hänt mycket, vi hade vår första lektion klockan 10.10 och alla va där 08.00.. det va liite jobbigt , så vi satt i centan å väntade , drack varm choklad å gick runt å försökte få tag på en lärare för att kopiera ett papper.. Sen hade vi engelska å då gjorde vi inte direkt mycket , jobba lite i boken men lektionen va ju bah 30 minuter. Sen lunch men ja åt inte ett skit för ja va inge hungrig.  Sen var det lästimme men läsa orka man inte så ja lyssna på musik å vi fick sluta 10 minuter tidigare , vi hade alltså 20 minuter lektion, hahaha nödvändigt lixom.. sen sjöld å det va tråkigt.. sen va vi i aulan å jobba med musikalen, det gick vällan bra i dag bah att ja inte kan sjunga , å tappa nästan rösten efter allt pratande... Nu ska ja göra spanska läxan och sen ska ja plugga hemkunskap..
Puss&Kram Lina :) <3

There's No Time To Go To Sleep

Tänkte bah berätta lite snabbt om dagen innan ja går å sover.
I dag så va ja då hemma från skolan igen eftersom ja har vart rätt sjuk i helgen , 40 graders feber å sånt skiit ;p ajja så ja ja har inte direkt gjort mycket kan man säja.. Satt & kolla på Top Model på morronen sen så satt ja vid datan å chatta lite, va inne i youtube som kollade på massa GA (Grey's Anatomy) scener från lite avsnitt, mest scener med MerDer ofc. sen föröskte ja äta men de gick inte för ja hade ont i halsen å ja orkade inte äta för ja inte va hungrig.. ja, sen satt ja bah å kolla på tv.. kollade på 2 GA avsnitt, ett av dom avsnitten var me att några från ''castet'' som komenterade åh ja det va lite kul. Menmen i morron ska ja palla mej i väg te skolan och se hur det går. då blire upp vid 6. *suck*
Vi hörs i morron! Godnatt & Puss&kram Lina :) <3

Fixad deisgn & redo att börja (:

Jaha , nu har Ells (EllaDee.blogg.se) hjälpt mej att fixa me deisgnen så ja kan börja. TACK SÅ  MYCKET GMN :)
Så nu ska ja börja blogga :D Jag kommer blogg om allt möjligt, det kommer va om mitt liv, vad ja gör om dagarna hur skolan är helgerna fester, å allt som händer.  När ja är i stallet & rider vad som hänt om det går framåt/dåligt, hur det går på tävlningar&träningar mm. Mycket tips om musik & film, då ja älskar film&musik. Och sen kommer de va Grey's Anatomy då det är min drog & ja älskar det sjukt mycket, tycker det är totalt bäst! Det kan va så att ja skriver SPOILERS=SKVALLER/SAKER SOM KAN/KOMMER HÄNDA. Men innan ja skriver nått sånt kommer ja skriva SPOILER strort å tydligt så ni vet om ni inte vill ha reda på saker som ja har nyfiknat upp x) ja kommer skriva alla min rubriker på engeslka i framtiden (a) lina <3 engelska xD ajja! Komentera mycket det är kul :D
Puss&Kram Lina (:

RSS 2.0