'The clouds i can handle but i can't fight an eclipse'

Nu blir det sängen för mig men första lägga ner en sak åt Matilda i väskan.

Är inte startsidan bara grymt snygg?:) hahah själv så älskar jag den. Eclipse tema var man än vrider sig på datan. typ.
True Blood var AMAZING idag, bästa avsnittet på länge.
Rubriken är citerad ur Eclipse, Jacob Black.

Breakingd Dawn news


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH! Det händer verkligen. Nu är det officelt bestämt att Bill Condon ska regissera Breaking Dawn! Nu måste man bara vänta på datum och allt sådant! Men det här är något! Regissören är bestämd! AWESOME! TRULY AWESOME!! :D :D :D

Hard, cold and frows rainbows in the sun

Den scenen i Eclipse då jag troligtvis kommer sitta och hoppa upp och ner i biosalongs stolen och le som en idiot och även gråta en skvätt.. Jag pratar såklart om 'Förlåvnings Scenen'. Okej, hela scenen när de är ensamma i hans hus kommer ja bli helt upphetsad av. Men nu har ja hittat en liten bild på ringen (och Robs sexiga händer) och sen hennes armband som hon fick av Jacob som man även kan se att Edward har satt på sin lilla 'hand me down' present. Diamant hjärtat. Nu längtar jag verkligen arshlet av mig till jag får se Eclipse! I morgon kommer det vara 9 veckor kvar tills jag får se den efter längtade filmen.


Oh my gosh

Det blev att stanna hemma idag.
Igår vart jag dplig och så var det lika bra att vila idag och komma igen med bra krafter inför volleyboll tuneringen i skolan. Vet nu fakiskt vad jag ska vra utklädd till. Tror jag iallafall om jag inte skulle hitta nått som blir bättre. Har dock en sak som jag skulle behöva köpa men man får väl smöra lite inför sin snälla mamma och hoppas på att hon kanske kan köpa det som jag behöver. Det kommer komma massvis med bilder i morgon kväll då man har med sig kameran hela dagen i skolan. Typ alla är ju utklädda så det blir mycket rolga och tokiga bilder troligtvis ;) Idag har det blivit lite pluggande och jag ska fortsätta snart, ska nog äta lite lunch av något slag snart sen försöka få tag på Kristina och snacka med henne inför i morgon. Om vi ska fixa oss tillsammans och i så fall hur osv. Dagen kommer alltså inte direkt vara intressant eftersom man är väldigt trött också så är det ju inte direkt jätte lätt att orka med så mycket.
Kom på att om exakt en månad så befinner jag mig i Italien med min underbara klass. Jag längtar verkligen hur mycket som helst och om 7 veckor är jag på Arlanda och ska snart lyfta iväg till Thailand! UNDERBART!


Thailands bild, man kan inte göra annat än att älska det.

Like you imagined when you were young

Tisdag, haha höll på att skriva 'måndag igen' men kom på att det är för tusan tisdag idag! Ibland är man ju lite bättre än alla andra.
Skolan idag var helt okej, eller inte. Jag åkte hem tidigare då jag inte direkt mår så bra. Jobbigt som fan. Vill inte bli sjuk nu alltså. På torsdag är det volleyboll tunering och det kan jag ju inte missa! + att då är det även maskerad och jag har ingen jävla aning om vad jag ska vara utklädd till! Har drabbats av total panik. Hur ska ja komma på nått när jag inte ens kan köpa nått eftersom jag är pank? Får rota runt här hemma ikväll typ. Hoppas på att jag kommer på något bra. Hitta lite insperation så borde det gå tillslut. eller inte. Ska även klämma in pluggande nu också efter jag har ätit middag vilket jag vill göra nu eftersom jag är hungrig.
Idag har de även släppt en exklusiv bild på 'New Born Vampires' från Eclipse. Min älskade Riley är i täten..

De ser jäävligt läskiga ut alltså. Xavier.. herregud jag har ju gått och blivit helt kär i han nu ju! Så dör Riley i slutet.. No will see me share any tear for Riley. Haha ;) Nejmen nu vill jag ha bild på SETH! hihi:D

To light the night to help us grow

Hemma efter en lång dag!
Skolan var helt okej, lite seg. Speciellt sista lektionen då höll jag seriöst på att somna. Vilket absolut inte är bra! EFter skolan strosade jag runt på stan ett tag sedan mötte jag upp Mirah och Emma. Efter att ha sprungit runt och letat efter glass en stund bar det av till Nääs gård och terräng träning. FY TUSAN vad det var roligt. Rudy var hur taggad som helst alltså. Lite små tittig men det är okej när det är första gången på Nääs för henne. Andra gången hon terräng tränar och första gången för mig! Jag är helt klart nöjd och hoppas på fler gånger nu under våren. Det är ju hur roligt som helst. Väl hemma nu så är jag så trött att ja håller på att dö. Eller inte. Men orkar verkligen inget alls ikväll. Så det blir väl att ta det lugnt och sedan sova om ett tag. I morgon är det vanlig skoldag förutom att vi slutar runt 13.00. Så i morgon åker jag moppe till skolan så kommer ja hem tidigare! Sen blir det plugga archlet av sig och senare iväg på utvecklingssamtal vilket jag igentligen inte vill. Men men nu ska ja nog gå ner och slänga mig på soffan!

Min häst är bäst :)

got me like, oh my gosh i'm soo in love




I fredags släppte de nya Promotional bilder. Alltså bilder på karaktärerna. Jag saknar bara bilder på Emmett, Carlise, Jasper, Embry & SETH! aaaaaaaah Jag vill se älskade Seth! Sen alla andra tycker jag ser helt otroliga ut. Litet minus är att varför ska alltid min älskade Edward se så plågad ut ? :O Herrgud.. Ajja snygg är han iallafall. Sen Riley(längst ner) Som spelas av Xavier Samuel är så grymt äckligt snygg. (SPOILER)Det är fan synd att han kommer dö. Jag har ju blivit lite kär i han nu. Haha :)

I am in love with what we are not what we should be

Är ledsen för dålig uppdatering i helgen! I Fredags kväll kom Carro hit och då har jag helt enkelt inte haft tid att blogga! Men nu kan ja skriva lite grann i alla fall.
I fredags släpptes ju även sista Eclipse trailern och den är helt underbar. Herregud vad jag längtar nu alltså. Om 1 månad ungefär så släpps även soundtracket. Så där lagom tills jag åker till Thailand och går på sommarlov. Men mer till helgen. I fredags tog vi det bara lugnt. På lördagen drog vi ut till stallet red och hade det skojjsigt. Vi hoppade med Irma och jag hoppade en oxer som var 1.05 hög och kanske runt 90cm bred och Rudy bara flög över den! Hon går som en klocka på träning och hemma alltså. Helt underbart, fy vad man älskar ponnyn! Sen på kvällen satt vi nere vi sjän snackade och hade så jävla roligt. Kollade även på New Moon. Nej jag kommer aldrig tröttna på filmen, den är fullkomligt underbar. Idag så var vi in till Norrtälje sen åkte hon hem och jag fick tag på Sofia och följde med henne hem till deras nya hus i Norrtälje och vi hade det som vanligt super. Världens bästa person ;) Efter det så har jag varit ute på pappas jobb och städat. Sen nu sitter jag här och ugglar. Ska väl äta middag om någon halvtimme eller så och sedan tror jag faktiskt att jag ska ta fram geografi sakerna och plugga på det.


Min ponny lyfter väldigt mycket på frambenen märkte jag ner ja såg det här kortet :)

Eclipse Trailer

Det finns inga ord! HELT JÄVLA UNDERBART! Jag dör och kommer till liv igen.
Watch replay Watch replay! :D

He's beautiful

Säg till om ni hittar en grabb med finare leende än han här ovanför.

I'm next to the best

Hemma, äntligen! Skolan och stallet avklarat nu åter står bara engelska skrivande och sen städa detta förbaskade rum och senare, Vampire Diares. Det ser ut som kvällen blir okej, föurtom städa rummet men det måste jag göra eftersom jag ska ha Carro här hela helgen! :D Det ska bli så himla bäst! I morgon är det fredag och det blir en helt vanlig skoldag iallafall som det ser ut nu. Ska kanske gå på bio i morgon också! Då blir det Remember Me för andra gången. Men det vra ju ett tag sedan man såg den så att se den en gång till vore inte helt fel alltså. Ni som fortfarande inte har sett den måste se den. Sen på kvällen kommer Carro hit och runt 11tiden släpps sista trailern för Eclipse!! Herregud vad jag kommer tagga i morgon alltså. Ska sitta och kolla på 1:a trailern några gånger nu :blush: Hahah man kan inte ro för att vara lite besatt då och då(alltid) Men nu ska ja ta och skriva på engelskan. Vem ska mörda honom och hur ska det sluta? ;)


Hur kan man inte låta bli att bli alldeles glad när man ser den här bilden?
Älskar Eclipse :)

Kites - Geographer ♥

Just nu finns det ingen bättre låt än den här punkt slut

Kites - Geographer <-- för er med spotify, klicka bara på länken.

My wings just like kites

Jag kollar ut genom mitt fönster och det är som om det vore November. Snö och mer snö faller mot marken.
Skolan idag flöt förbi precis som vanligt. Hände inget speciellt alls. Eller det var halft vatten krig en stund men annars var dagen tråkig. Eller okej, det var kul att träffa alla underbara männiksor igen. Efter skolan åkte jag hem böt kläder och åkte sedan ut till Rudy. Red i snö ovädret och blev kall och blöt. Rudy var hemsk och tyckte att bron där det strömmar massa vatten under var hur läskig som helst även fast hon gått där flera gånger. Menmen hon får väl fjanta sig ibland. I kväll ska jag plugga massvis. Ska skriva ett prov i morgon. Plus att imorgon är det även nationella i matte C-delen. Usch vill inte tänka på det. Allvarligt jag vill verkligen inte veta av det. Jag och matte går liksom bara inte ihop. Nu ska ja kila ner och äta. Sedan som sagt plugga duscha och kolla på True Blood! ;)

Something gorgeous, and really hot.



Wet Rob, just about how much I can handle.

Forever and forever and forever

Vart hemma idag också. Mamma tyckte inte det var okej men hon lät mig vara hemma. Men hon blev sur. Tror jag? Får inte åka till stallet i morgon för det men ja kan åka ut på fredag i stället. Vaknade alldeles för sent idag så blev lite sur på mig själv. Ska snart skriva några saker till biologi skiten sedan ska jag skriva på min engelska 'crime story'. Tycker det är jätte kul att skirva saker och speciellt på engelska så det borde ju gå bra då tycker man. Så resten av min dag blir troligtvis att sitta undan gömd här på mitt rum och slippa alla onda blickar jag troligtvis kommer få när alla kommer hem. Måste bara visa att mitt firefox är vääldigt snyggt, matchar totalt!


Temat är otroligt vacker tycker ja :) Läste ut Breaking Dawn för 3de gången igår. (SPOILER) Herregud vad man grät. Sorligt när Irina dör, DAMN YOU CAUIS! :mad: Men sen i slutet när Bella gör så Edward kan läsa hennes tankar och följden:
"Can you do it again?" He woundered.
I grimaced. "It's very difficult."
He waited, his expression eager.
"I can't keep ut up if I'm even the slightest bit distracted," I warned him.
"I'll be good," he promised.
I pursed my lips, my eyes narrowing. Then I smiled.
I pressed my hands to his face again hefted the shield right out of my mind and then started in where I'd left off-with the crystal-clear memory of the first night of my new life... lingering in the details.
I laughed breathlessly when his urget kiss interrupted my efforts again.
"Damn it," he growled, kissing hungrily down the edge of my jaw.
"We have plenty of time to work on it," I reminded him.
"Forever and forever and forever," he murmured.
"That sounds exactly right to me."
And then we continued blissfully into this small but perfect piece of our forever.

precis vid det där forever and forever börjar ja grina igen. Sen så vänder man sida och så står det 'The End' Ännu värre! Haha ;)

Deep into the darkness where I hide

Sitter och har flashbacks från midnattsvisningen av New Moon. Fick helt plötsligt ett sådant ryck och tänker på hur underbart det var. Världens bästa person var med och vi såg världens bästa film. Är lite små sur att ja inte kan uppleva det igen med Elcipse eftersom jag är i Thailand då. Men behöver bara vänta 1dag så får jag se den också.  Jag har gått och fått total Twilight nojja igen. Okej, vilket händer allt för ofta! Hahah, fick reda tidigare i dag att Eclipse Soundtracket kommer släppas den 8 Juni. Det närmar sig verkligen med storm steg nu. Har lite svårt att förstå det om jag ska vara ärlig.


Och nej man kan aldrig få nog av denna man ;)

I like where we are

Nu har ja fixat en ny deisgn. Det blev bara att jag började i photoshop och sedan tänkte jag att varför itne göra klart det bara? Och så blev det. Väldigt enkel design den här gånge. Hoppas ni tycker den blev fin? :) Idag vart jag hemma från skolan. Kände mig inte bra i morse. Får se hur det blir i morgon om jag orkar gå eller inte. Idag har det alltså itne hänt ett skit. Bara pluggat och pluggat. Bestämt att den 26/4 (nästa måndag) så ska jag terräng träna med Rudy:D Det ska bli super roligt! Hoppas att det går bra också. Har ju aldrig terräng tränat förut så får se hur det går. Nu måste jag fixa mat till mig själv. Vet inte hur ja ska orka menmen.


Jätte mega bild.. ;)

cardiac arrest!

Jag är helt slut! Har ingen aning om varför eftersom jag sovit bra. Menmen så kan det vara ibland. Idag har jag varit i Stockholm hos min moster som fyller 30 idag. Det blev ett litet snabb besök och det bjöds på äckligt mycket fika. Hahha så nu behöver ja ingen middag! Ska snart ta fram biologiboken och sätta mig och plugga. Man har ju prov på tisdag så det kan ju vara bra att plugga, speciellt eftersom man har MVG i just biologi. Vet inte när jag får tid att fixa med designen. Kanske nån gång efter tisdag om jag inte får jätte mycket att göra i skolan. Vilket jag inte hoppas jag får. Nu kom jag även på att vi har läxa tills i morgon tror jag? Skriva om Folkets rättigheter i krig typ? Jag har faktiskt inte den blekaste aning om det var det vi skulle skriva om. Får ta och fråga nån i klassen som har koll på det. Nu ikväll blir det alltså inte mycket annat än att sitta med skolböckerna. Usch jag gillar verkligen det inte. Men jag behöver bara hålla ut 7veckor? Sen är det lov. SKönt skönt.
Nej nu måste jag faktiskt gå ner och plugga. Men först hoppa i mjukis kläder!

Två bilder från igår ;) Mig själv and the sea :)

I just hope that you come in with the rain

Det blev inget design fixade ikväll då elen har strulat. Torsdagen den 29/4 så är det Volleyboll tunering i skolan och då är det även speks foto för alla nior och jag och Sofia vet precis vad vi ska va. Det känns så skönt att ha allt bestämt. Bara några små detaljer som ska fixas sen är man liksom FIT FOR FIGHT! Har nyss hittat två bilder på mig själv hur jag såg ut igår som Rebecka har fotat.


Nu ska ja väl hitta på nått resten av kvällen. Breaking Dawn åker nog fram senare!

Just set them up just set them up

Jag har gått och blivit extremt sugen på att fixa en ny deisgn och tror faktiskt att jag ska börja trixa lite i Photoshop eftersom min älskade dator fungerar nu och att jag har fått tillbaka min kamera! Så jag ska kanske göra en ny design i kväll ska ut och ta lite mer bilder nu bara. I kväll blir det nog bara att ta det lugnt skulle kanske åkt till Jossan men ska bort i morgon och sen måste jag plugga. usch mindre kul med det där plugga. Men det är sådant som måste göras så det är bara att ta tag i det hela! Just nu lyssnar ja på sjuk musik. Eller det är bara massa dunk låtar som vi hade igår på festen ;) Nej nu flyr jag ut och tar bilder!


Jag ser väääldigt brun ut och vääldigt konstig ? hahah ;) I met Edward Cullen and you didn't! :O :D

I can't deny the things i feel right now!



OH HERRE GUD! 23/4 Nästa fredag! NY ECLIPSE TRAILER!!!! Ahhhhhhhh Jag kan inte beskriva hur glad jag ääär. Carro kommer nästa helg ny Eclipse trailer. Shit alltså. Underbart underbart och åter underbart!

Lite finare & Lite bättre



Haft en superduper kväll! Besök av Harry Potter gänget + halva familjen Cullen. Mjaa ibland har man ju lite mer tur än andra! Var inte avundsjuka. Eran tur kommer också. ;)
Klassen är de finaste personerna i världen.

But I think you could save my life

Jag är så ledsen för dålig uppdatering! Vart upptagen totalt de senaste dagarna.. Varit i Stovkholm med klassen och träffat Carro sedan stallet och skolan har tagigt mycket tid. Idag är det fredag och ikväll ska jag på makserad om några i min klass anordnar. Det ska bli grymt! Lovar troligtvis massvis med bilder eftersom jag troligtvis får tillbaka min kamera idag! WIHU jag blev lite glad när jag fick reda på det. Nu håller jag på att färga mitt löshår så det blir samma hårfärg som mitt hår så jag kan använda det i kväll :D Det kommer bi awesome. Jag tänker inte avslöja vad jag ska vara utan det får ni se kanske innan jag åker annars ikväll när jag kommer hem. Tror att kvällen kommer bli super, men det är ju klassen man träffar så då blir det toppen! Som vanligt alltså!
Lovar nu att jag ska komma igång med uppdateringen igen. Det kommer nog snart blir rätt mycket Twilight då det är snart dags för Eclipse! Om jag längtar alltså. Sedan Thailand och Italien resan med klassen. Mycket kul kvar nu. Bara att stå ut alltså.
Min ''sweet''a bror och myself ;)

hey, soul sister

Tjejen på TV hade ett grymt konstigt leende, fick ett gott skratt!
Jag är ledsen för dålig uppdatering. I söndags var det tävling och det gick väl helt okej. Jag är jätte nöjd. I Förts klassen gick vi runt med 4:a fel i grunden och kom på en 6:e placering. Rudy var jätte duktig! I andra klassen ramlade jag av.. Det är ju mindre bra. Men fick hära sedan att det var Rudy som var lite oshyst. Jag har svårt att tro på det då jag hade hemskt balans innan hindret. Sedan hade jag bara allmänt bra den dagen. Igår var det vanlig skoldag, inget speciellt hände. Eller jo! Spontant ryck, jag och Kristina dorg in till Stockholm rakt upp och ner. Skit roligt var det iallafall. I dag så har jag varit i Stockholm hela dagen. Först på museum och sedan in till stan och träffade Carro. Det var hur mysigt som helst! Nu borde jag verkligen plugga Biologi men jag orkar inte :( Usch jag hatar att vara så anti plugga. Borde tycka det är kul men gör verkligen inte det. Får göra det i morgon. Eller jag måste börja med det då! Annars i morgon så blir det Stockholm igen och på något konst museum. Låter inte så roligt menmen det väl bara att göra. Sen blir det som vanligt ut till stallet. Om ett tag börjar House, det gillar man verkligen innan dess blir det väl bloggar och sådant skit! Men är man besatt så är man.

All I can think of is you

Tävling i morgon och nu sitter jag och försöker hitta en bra låt som jag kan sjunga på när jag tävlar. Det kanske låter helt sjukt men eftersom jag blir så äckligt nervös när jag tävlar och glömmer bort att andas så ska jag nu försöka sjunga mig runt banan så jag andas rätt. För sjunger jag så måste jag ju andas på vissa ställen och jag älskar ju allt sjunga så det borde ju gå bättre? Om jag nu inte alls kan sjunga så ska jag prata med mig själv hela tiden så jag inte glömmer bort att andas. Det kommer låta helt sjukt men jag måste försöka med lite grejer nu. Kommer sitta liksom om ja nu pratar med mig själv och säga typ så här t.ex: Här ska jag korta in henne och rida med mycket med benen, sväng här och använd ytter hjälperna i den här svängen. Håll in henne hela vägen till hindret. BRA Rudy, duktig tjej, korta upp henne igen osv. Hahah kommer inte sitta och säga det högt men måste verkligen prata så jag andas.  Vi får se hur det går. Hoppas någon kommer filma, intressant om det hörs i så fall. Nu ska jag snart duscha och den försöka sova


I was there when you said forever and always

Ligger i soffan, lyssnar på Taylor Swift och kollar på klänningar. Snart är det ju avslutnings bal! Okej, snart och snart om 2månader ungefär men ändå. Måste veta vad jag ska köpa för klänning tills dess och vill gärna slippa köpa en som alla köper. Vill inte ha en lika dan som alla andra. Sen så vill jag ha en annan klänning på själva avslutningen. Vet inte riktigt hur jag ska ha råd med det men vi får väl se! Har hittat några intressanta men kommer inte visa upp några förens jag har köpt den och haft den på mig på själva balen och sen avslutningen.


underbar! Forever And Always (Piano version) - Taylor Swift
denna version är hur bra som helst!

I don't need another perfect lie

Lina 'nattuglan' Larsson, yepp that's me!
Jag är helt klar vaken.. Fattar inte riktigt varför för jag sov inte alls mycket i natt men tydligen så spelar inte det någon roll? Jag sitter här och lyssnar på musik och läser gammla blogg inlägg. Läst massa från November och blir bara så glad. Tänker på New Moon förväntningarna. Kan knappt fatta att för 5 månader sedan så var det bara 9dagar kvar och nu kan jag se min egna kopia av filmen här i från där jag sitter. Tänk va fina minnen man får. Föresten så har det blivit ändrade planer för helgen. Blir inget Stockholm, för jag och Irma ska tävla på söndag! Det ska bli super duper kul. Speciellt efter hur bra det gick idag när vi tränade lite grann. Hoppade en bred oxer på 1meter omhoppningsväng och hon tog det som en dans på rosor. Underbar hemma och ett helvete på tävlning. Men det är för att jag blir nervös så jag måste kontrolera min nervositet för hon känner ju av det direkt. Så ska verkligen slappna av på söndag och andas lugnt hela tiden. För jag blir så nervös så jag glömmer bort att andas.. Det kanske låter lite kul men det är det verkligen inte. Avskyr det så nu ska jag googla om nervositet!

I do not want to die inside just to breathe in

Jag och mina frukostar på lov alltså. Nu sitter jag och äter fattiga riddare. Det är väldigt gott. Det blev typ lite för långa tror jag så ja får hoppas att min bror vill ha. Igår så hann jag inte blogga mer eller ja det blev nog ingen tid för det. Mamma hade dataorn och jag kollade på Vampire Diaries, vilket är hur bra som helst! Hahah. Kom på en liten sak som ja tycke var roligt, sa typ i förrgår tror ja det var. Att jag tänder på allt med en puls. Sen så kom ja på.. Hallå, vampyrer har ju ingen puls :O Hahah fick så klart skratt damp åt det. Min humor är så torr ibland så det finns inte. Idag ska jag ut till stallet, vädret är inte direkt det mysigaste men det är ändå skönt att komma ut till stallet och bara va. Så jag hör väl av mig kväll.
Idag är det även en speciell dag! 9 april vilket betyder att Kristen Stewart fyller 20! GRATTIS GRATTIS:D Hoppas hon får en super dag. Vad jag har hört så är hon i Budapest, men vet inte om jag ska tro på det. Rob är ju där nu men nej ja vet inte.

Vackra vackra bilder.. Den första är bara så otroligt charmig måste jag säga.

Crazy with it crazier without

Hemma efter en superdag ute hos hästen med roligt sällskap. Jag måste bara säga att ja älskar min ponny mer än allt på jorden. Hon är den bästa som finns. Världens finaste Rudy :) Vi hoppade ju somsagt idag och Rudy var jätte pigg på det. Drog och bockade lite grann men sådant tycker jag är kul men hon ska ju inte få hålla på så men ändå. Sedan har jag även ridit Mirahs stora häst Intruz en stund. Han är verkligen stor! 1.80 i mankhöjd. Men han var hur underbar som helst, lätt att arbeta med och så. Sedan har jag även ridit lite på Garlic, Saga och så hoppade jag lite Karlo. Mycket roligt. Nu kommer mamma och säger att hon vill ha sin data så hon ska väl få den då :P
Hör av mig senare ikväll i think ;)

Wheres the light in your deep dark room?

Godmorgon säger jag! Sitter här och äter plättar som vanligt, hahah jag älskar plättar! :) Idag ska jag åka ut till stallet igen. Hahah idag ska vi troligtvis hoppa. I alla fall lät det så på Mirah igår. Hoppas det för det skulle verkligen vara jätte kul. Så jag hamnar väl ute i stallet länge precis som igår. Men det är ju så roligt så man klagar verkligen inte! Sen när ja kommer hem så blir det väl TV och försöka bestämma ettt hotell som mamma och jag ska bo på. Vi ska bo 5 nätter i Patong på ett hotell som vi bot på 2gånger tidigare och vi vet hur bra det är. Så nu måste vi bara bestämma oss för något i Kata där jag vill bo efter vi bott i Patong. Men jag är lite små kräsen då jag verkligen vill kunna ha internet på hotellet.. Så utbudet minksar då och sen vill jag inte bo på ett jätte stort hotell heller. Men vi får se vad det blir för något!


Mysiga Salathai resort!

Kata beach:D

To help us glow

Hej hopp jag är både extremt förväntans full men samtidigt orolig ?... Nu är det bestämt, den 16/6 så drar jag till Thailand igen i 2 veckor. SUPER DUPER:D Tänker både jag och de flesta av er, right? haha. Då till det som blir sämre. Jag kommer hem den 1Juli och Eclipse premiären är den 30 Juni.. Jag fick lite panik attack.. Måste alltså se den 1Juli.. Jag vet att ni tycker jag är helt sjuk. Herregud unge du får ju åka till Thailand, men liksom det är ju Eclipse.. Har väntat ett bra tag på den och ja som har planerat så mycket inför den men nej nu får jag nöja mig med detta. Jag får besöka ett av mina favorit ställen på jorden, Thailand. Biobesöket kan vänta 1 dag. Jag klarar det. Hahah, kommer väl få totalt damp där nere.. Okej, jag måste nog bara ta det lugnt och inse att jag får åka utomlands. Mamma sa nu också att vi kommer hem runt 5-6 på kvällen den 1! Whata fuck! Hahah nej då jag klarar nog av det här.


Just nu min favorit låt: Little House - Amanda Seyfried

He's beautiful, such a beautiful disaster

Onsdag förmiddag om en stund ska jag åka ut till stallet och träffa Maya och Irma, TOPPEN! :D Så man kommer väl vara där ute resten utav dagen, rida, snacka och ha det kul precis som igår. Jag är väldigt sugen på att åka till London.. Liksom bara över en helg, men tror inte jag får göra det nu va? hahah, man kan ju hoppas. Jag ska komma iväg till London i alla fall. Har inte så mycket mer att skriva. Det har inte hänt mycket alls inom någoting just nu. Det verkar stå still i alla olika världar av världen :P


Jag lovar, jag skulle kunna köpa nästan vad som helst av han ;) *FAINTS*
hahahaha. han är ju bara så där lagom snygg där. perfektion *host*
but maybe? He's a beautiful disaster ?

So tell me what you want to hear

Hemma nu efter en toppen eftermiddag och kväll ute i stallet med Irma och Maya. Nu är det ävern bestämt att jag ska till Stockholm och träffa Carro på lördag och sova när tills på söndag. Det kommer bli riktigt nice! Nu ikväll ska jag nog inte göra mycket. Ska väl duscha kolla på House och sen läsa mer! Har verkligen fastnar i Breaking Dawn igen.. Kunde knapt slita mig från boken idag. I morgon blir det ut till stallet igen stannar väl där resten av dagen, kanske inte lika sent som idag men det blir väl hela dagen ändå.

Hahahah! Ni anar inte hur jävla mycket jag garvade när jag såg den här bilden. Min humor är verkligen torr!

When you look at me it's like you hit me with lighting

Jag saknar min kamera! Vill verkligen ha tillbaka de nu. Min dag hitills har verkligen inte bestått av något alls. Har suttit och läst Braking Dawn hela förmiddagen, fastnade för boken ännu en gång. Inom en timme så kommer jag åka ut till stallet, vilket bir bra för jag måste verkligen komma ut. Kan inte sitta inne hela dagen och inte göra något. Om jag hade haft min kamera skulle jag kunnat fota med eftersom det är på lagning så funkar ju inte riktigt det.. Måste erkänna att jag fortfarande sitter i pyjamas.. Orkar inte byta om till några andra kläder då jag snart ska till hästen och då ska jag ändå klä på mig stall grejerna. Och de kläderna får jag inte sitta med i soffan för då bir mina föräldrar inte så glada på mig.. När jag får tillbaka min kamera så ska jag fixa en ny design här på bloggen. Har nu fått en massa ideer så det kommer nog bli bra sen. Hoppas ni njuter av denna dag! Hör är det sol och det ska bli mysigt att komma ut och rida sen.


Min älskade bok <3

First Hunt, jaa det kaptilet blir nästa man ska läsa. Visst är mitt bokmärke fint? Själv så älskar jag det :)

did you guys know..?

att jag vill ha - alldeles för mycket saker...
att min senaste kyss - var med någon från min klass
att jag lyssnar mest på - indierock/pop + nästan allt annat
att jag pratar - ibland alldeles för mycket
att jag inte gillar - folk som i fråga sätter en efter utseende
att min första riktiga kyss - var med helt fel person
att jag avskyr när folk snackar - skit, skryter och tror att de verkligen är hur balla som helst
att kärlek är - underbart när det är rätt och hmskt när det är fel
att jag gillar att - rida, vara med kompisar, fota, sjunga & spela piano
att jag alltid kommer att - vara den jag är
att jag är hemligt förälskad i - kan jag ju inte säga, hemligt ju? hihi
att sist jag grät var - i förrgår.
att min mobiltelefon har - Robert Pattinson som Edward som baksida
att när jag vaknar på morgonen - tänker ja på vilken dag det är
att innan jag går och lägger mig - läser ja och tänker på allt möjligt.
att idag har jag - inte gjort mycket, vaknade fö en stund sen
att jag just nu tänker på - vad ja ska göra fram tills två tiden
att i kväll ska jag - kolla på TV läsa och sova
att i morgon kommer jag - åka ut till stallet
att jag hoppas - ja kommer få besöka Thailand snart igen
att jag verkligen vill - få någon som älskar mig för den jag är
att jag verkligen älskar - mina vänner, familjen och min häst

That this didn't play like it did in my mind

Det är mitt i natten. jag kan inte sova.
Är inte det något av det värsta som finns ? När man vill sova men verkligen inte kan? Jag tycker i alla fall det. Gick och la mig för ca 3 timmar sedan men gav upp för 1 timme sen att försöka somna och hamnade här nere i stället. Nu sitter jag här och längtar efter Thailand. Min kusin var där nyligen och när vi träffade släkten idag så pratade vi såklart om Thailand och mamma och jag blev verkligen jätte sugna på att åka dit igen. Jag sitter och hoppas på att vi kommer dit igen i sommar. Även om det inte är det bästa vädret på sommaren så är det ändå så skönt. Inte alls lika mycket turister, lugnare och sånt. Sen Thailand som är mitt favoritland, av dem som ja har besökt hitills, så är det bara skönt att komma dit. Jag älskar verkligen landet! Förutom Thailand feber som ja har så vill ja besöka flera andra länder. I sista veckan av maj ska jag till Italien en vecka med klassen. Vi ska till Rom och det ska bli super häftigt. Jag vill dock åka upp till Toscana och besöka Montepulciano och Volterra men det får väl bli någon annan gång. Sen London är en stad jag måste besöka. Vill även se fler delar av Asien, har ju bara sett Thailnd och Förenta Arabemiraten. Filipinerna skulle vara häftigt och se. Sen så måste jag besöka USA någon gång. När vet jag inte men någon gång i mitt liv ska jag ta och backpacka runt USA. Låter som en sjukt rolig sak att bara åka runt lite överallt i det stora landet. Jag har verkligen fått res feber nu. Måste prata med min kära mor och familj om Thailands resan först nu och hoppas på det bästa!


Underbara Kata beach sommaren 2009 :)

I'm glad you have a one track mind like me

Jag är helt slut! Igår var det fulltupp hela dagen. Var i stallet från halv 4 till kvart i 9. Sen var det bara hem och gå och lägga sig direkt. I morsse var jag uppe vid 6 och åkte ut till stallet. Var i RImbo vid kvart i 8 ungefär och sedan var jag där tills 13.00 ungefär. Tävlingen givk väl sisådär. Hon är ju så pass orutinerad när det gäller tävling och då blir hon lite osäker. Och det hjälper ju inte att jag också blir lite osäker och är hur nervös som helst när jag tävlar.. Så i första klassen gick vi runt med 4fel. Sedan valde jag att starta om eftersom det var clearround. Då så ramlar jag av efter 7 hindret.. Det var ju då mindre bra. Känner nu att jag gjort illa knät lite grann. Sedan vart de en hemskt väntan så jag och Irma stod och kollade på alla B och C ponnyer. Sedan när det var min tur så vägrar man ut sig. Ja då var det Rudy som inte alls ville. Hon hade helt enkelt bestämt sig för att nu räcker det. Typiskt sto alltså. Sen kom vi hem och då har jag vart inne i stan en snabbis och sen nu gör jag inget alls. Lyssnar på musik och känner att jag på nått sätt har slagigt i knät när jag ramlade av. Hoppas inte det blir värre så jag kan rida nu under lovet. Och träna ordentligt tills nästa tävling som är om 3 veckor. Är sjukt taggad för att komma ut och tävla nu. Nog om det. Ikväll blir det att kolla på Millenium och äta paj. Ska nog läsa Eclipse också :)

No dawn, no day, I'm always in this twilight

Igår hann jag inte blogga mer för jag ute i stallet hela kvällen och sen när jag kom hem var jag trött så då gick jag nästan och la mig direkt. Menmen. Idag har jag ett anatal saker att göra. Ska till gymmet och träna om en stund. Sedan i eftermiddag ska jag ut till Rudy och vi ska klippa klart henne och sedan ska jag väl rida lite snabbt. Hon är hur fin som helst nu när hon är klippt! Okej, finare än vanligt :D Det är ju bara så skönt med lov nu alltså. Ska ta fram min moppe i helgen så kan jag åka lite var jag vill nu under lovet. Gick ni på några första April skämt igår? Jag gick på ett.. Hahah det var fan hemskt. Okej, jag läste på en Twilight blogg där de hade skrivit att Rob, Kristen och Taylor skulle komma hit till Sverige. Jag satt och skrek rakt ut. Hade verkligen totalt damp. Sen när jag klickade vidare för att kommentera så stod det, APRIL APRIL. Ni anar inte hur sur jag blev! Hahah, trodde verkligen på det och var ju hur glad som helst då. Menmen, jag vågade nästan inte tro på något som jag läste igår. Blev någon av er lurade igår?:) Jag var så snäll så jag lurade inte någon! Även fast jag var på bus humör hela dagen. Lyssnar nu på en helt otroligt bra låt! Cosmic Love - Florence and The Machine. Ni borde verkligen lyssna på den för det är sjukt häftig!



Lite blondin vs brunett ;)

Good morning sunshine

Godmorgon! Första april idag och jag känner verkligen för at jävlas med nån.. Hahah måste snacka me Kristina hon känner säkert lika! :blush: Så idag ska jag alltså lura någon person. Hoppas man få på hela klassen eller nått. Efter skolan i dag är det även lov. Vilket är jätte skönt. Jag ska ner till Granngården och köpa nya sporrar för min ena gick söder i går och jag måste ha det när jag ska tävla. Så det blir bara att springa ner dit efter skolan. Skoldagen hoppas jag blir soft. Vi kanske får pyssla på någon lektion? Lärarana kanske tycker vi nior är för stora för det men det tycker inte jag! Men ska väl äta upp min furkost nu och sen fixa mig!


Hahahahaha, det här är verkligen min humor ;)

RSS 2.0