Goodnight

Ligger i sängen och är trött som bara den. Min kväll har varit ytterst ointressant. Gjorde egen hjortron glass som var extremt god och sen efter det så var det datan där satt ja och höll på med internet lyssnade på musik och sen spelade jag lite sims 3. I morgon ska jag upp i hyffsad tid så jag hinner göra lite saker innan jag åker till stallet. Eftersom jag är ensam hemma så tänkte jag lyxa till det med en frukost bestådd av pannkakor. Jag älskar verkligen att äta pannkakor till frukost det är så sjukt gott! Det blir väl min lilla firning av att OS äntligen är över hahah. Nu ska jag sova.

you're a hot mess

Jag blev extremt sugen på glass, vi hade ingen hemma. Men vi hade grädde så ja håller på att göra egen glass. Snacka om desperat behov efter glass! I morgon har jag en fullspeckad dag! Först ut till stallet och rida med Irma och Maya efter det hem duscha och typ äta nått och sen in till Norrtälje och ta en buss till Jossan och sova där med några från klassen. Det blir säkert super. Sen på fredag ska jag och Sofia åka in till Stockholm och går på Alice i Underlandet! Det ska bli grymt kul. Fredagen efter det så är ju dags för Remember Me preimäiren. Jag ser verkligen framemot den filmen sjukt mycket. Den verkar vara så jävla bra!
Här är 8 klipp från filmen!
 
traaalalaa Rob är extremt snygg jaaaa!

lets start over again

Sista dagen i februari.
Jaha i morgon är februari månad över.. Tiden bara rinner iväg. Skulle ibland bara vilja kunna stanna tiden för ett ögonblick. Idag så gick jag upp runt 10 åt frukost, spelade lite sims 3 och sen städe jag lite i rummet och på övervåningen. Drog ut till Rudy vid 2 tiden och red ut på henne med Irma och Maya. Min dag har verkligen inte vart händelserik. Ikväll lär jag inte heller göra mycket. Ska fortsätta nöta på en låt på pianot och läsa lite ur boken vi har i läxa. Hoppas på att det dyker upp något roligt på internet som man kan glädjas åt. Som typ Eclipse still eller något roligt skvaller? Hahah, man är ju lite besatt sattee... I kväll är även OS över! HALLELUJAH! Skiker jag! Gud vad skönt att det är över så man kan kolla på 'vamlig' TV igen. Nästa vecka drar lite serier igång igen. Nu ska ja gå ner och se om man kan hjälpa till med något.

is it true? or is it just bullshit?

Tillsammans eller inte? Ni har väl inte missat kärleks rykterna mellan Robert Pattinson och Kristen Stewart? Om ni inte har, ja då läser ni inte skavller tidingar. Men iallafall. Den här veckan vahar de vart sedda tillsammans lite här och var i London efter BAFTA awards och sådant. Vissa källor är ju sådana som man inte alls kan lita på men andra så kan man faktiskt lita på. Sen tidigare i dag så var de sedda tillsammans på Londons flygplats. Nyss eller för några timmar sen, var de sedda tillsammans på NYC flygplats. Hörde även någon stans ifrån att de kanske skulle gå tillsamans på röda mattan när Robert visar sin nya film 'Remember Me'. Vet inte alls vad jag ska tro på.. Om de nu skulle göra det skulle ja nog stå och skrika. Egentligen hur konstigt är inte det? Man gläds åt två personers privatliv. Usch man måste verkligen sätta en gräns för vad man ska hålla på med!



a wonderful piece of music

Helt sjukt underbart fin låt. Exogenesis Symphony Part III [Redemption] - Muse



älskar när han börjar sjunga och de lägger på mer trummor och bas och sedan tonar ner det hela igen.
Muse är för bra!
För er som har spotify hittar ni låten här: Muse – Exogenesis: Symphony Part 3 [Redemption] 

this cold weather has given me a cold.

Orkade inte blogga igår eftet hoppträningen var så sjukt trött så det vart inte av.
I morse var jag också och tränade och det har verkligen gått jätte bra båda dagarna. Förutom att Rudy inte tycker om att åka i 2häst transporten. Hahha. Hon går verkligen super på Philips träningar och jag längtar tills nästa gång han kommer. Jag är verkligen jätte sugen på att komma ut och tävla nu men inga tävlingar i synhåll de närmaste veckorna så får vänta tills någon gång i början av april. Senare idag ska jag inte göra ett skit! Ska bara vara hemma och hoppas att ja snart blir av med en jobbig förkylning jag åkt på. Det är jobbigt, att vara sjuk på loven. Det var jag alltid förut. Men så kan det gå. Nu på lovet ska jag rida en hel del och sen försöka hitta några hyllor som jag kan sätta upp i mitt rum. Och även städa rummet och få lite ordning här inne. För det ser verkligen inte snyggt ut. Ska försöka ladda hem sims 3.. Är så sugen på att spela sims 3 haha.


bara för att jag kände för det så kom den här bilden upp. Men seriöst, på de här bilderna är han så jääävla snygg. Hans leende skulle kunna lysa upp ett helt rum! Det är så otroligt charmigt! 13 dagar och då har Remeber Me premiär.

this is our last chance

Vampire Diaries är så sjukt jävla bra!! Jag blir helt tokig i det. I dagens avsnitt snackade Damon om Twilight hahah jag blev lite tokig. Han sa typ: What's so special about this Bella girl? And Edward What's up with him? Hahah.. Ja världens bästa böcker så enkelt är det! Nu hade jag tänkt att kolla upp musik från avsnittet och sen borde jag duscha. I morgon är det fredag och jag älskar det! Sen är det en veckas lov. Gud så skönt det ska bli.

I'm in love with what we are.

Jag fixar och donar men ändå så hamnar jag alltid här..
Har nu skrivit klart PM men skrivaren dampar.. Pappa får kolla på den. Ska snart göra spanska läxan så är jag klar! Sen blir det hopp in i duschen och efter det får ja jag kolla på Vampire Diaries på datan. Kan ju inte se på det på TV eftersom mina föräldrar kollar på OS men på söndag är den skiten över. Gud vad skönt. Skoldagen gick snabbt och bra. Åkte ut til Rudy sen och red och pysslade med henne. Hon är för underbar! I morgon är det som sagt fredag och sen lov! I morgon kväll ska jag hoppträna! Det ska bli hur kul som helst. Har inte hoppat på hela vintern så får se hur det går för mig och Rudy. Kanske kan få in en liten film om jag har tur! Sedan på lördag förmiddag blir det också hoppträning. Sen ska jag nog ta det lugnt resten av helgen. Nej nu får pappa fixa skrivaren och jag göra spanskan!


Jag och Tammers Robin Hood 2 sommrar sedan :) Hindret ligger på 1.15 ;)

sometimes i do the things that are important

Förlåt för ingen uppdatering idag! Har vart totalt upptagen. Efter skolan var ja ut till Rudy. Gick på en väg som är 1-2km lång med snö ända upp till knäna och ibland halva låren. Kan säga att jag hade ingen känsel i mina ben överhuvudtaget! Kom dit efter 40 minuter, det brukar ta ca 15-20 minuter på våren sommaren hösten. Red sen en snabbis och Rudy var på tårna hela tiden.. Lite jobbigt men ändå kul. Sen hemma har jag pluggat matte, vilket är det värsta som finns.. nästan! Hoppas att det går bra i moron på provet. I morgon slipper vi bilden såå sovmorgon till mig! Riktigt skönt. Sen i morgon ska jag göra livräddnings sak. så kanske har 2-3 lektioner i morgon. SKÖNT! Ska även försöka övertala min pappa om att köra mig till stallet så ja slipper gå i denna snö. Nu ska ja hoppa ner i min säng och sova, för jag är verkligen trött!
Bild på mig och Tammers Robin Hood i maj 2008 tror ja :) Efter att ha vunnit vår första lokala tävling tillsammans

you are a shooting star!

Nu har jag nästan skrivit klart hela PM inför på fredag om Andra Världskriget. Skönt att nästan vara klar med det. Ska snart försöka få min mamma att hjälpa mig färga håret. Fick verkligen lust att färga det mörkare, blev så trött på min färg här om dagen så nu vill ja ha de mörkare (igen). Jag kan verkligen aldrig bestämma mig hur jag vill ha mitt hår. Ena sekunden är det platina blont sen brunt och mörkbrunt. Långt/kort lockigt/platt. Liksom ja kan absolut inte bestämma mig.. Men jag har en hel drös med löshår som man kan använda. Får nog tillbaka mitt från Kristina i morgon som hon inte behövde. Sen ska jag nog sälja mitt blonda till Mirah. Så behåller jag mitt bruna lockiga och raka. I morgon är det onsdag och skoldagen sen ut som den brukar. Åker ut till Rudy efter skolan och sen när jag kommer hem blir det att plugga matte som tusan. Senare blir det att färdig ställa bildprojektet i photoshop.


Stort grattis till super söta och jätte vackra Dakota Fanning som fyller 16 idag!
I USA är 16 stort för då får man ta körkort och sådant så, Happy Sweet Sixteen!


I am broken

Sitter nu på bibliteket med telefonen kollar lite skvaller och sådant. Det är ju bra eftersom det är gratis internet uppkoppling här så här kan man ju då surfa på mobilen! Skoldagen idag var bra ända fram till spanska lektionen... Ett litet IG på ett visst prov och jag var en aning förstörd resten av dagen. Blev verkligen extremt less på mig själv som inte kunde det där.. Så ja det blir att göra omprov efter lovet. Sen såg vi även 8:ornas musikal idag men var bra. Lite kul var det när vår NO lärare sa: Ja ingen föreställning kan ju slå era men den här var helt godkänd. Hahah ja vi är ju riktigt duktiga. Snart hade jag tänkt att springa ner på stan och köpa hårfärg och kanske nått annat om jag hittar nått intressant. Sen när jag kommer hem blir det att skriva klart om 2:a Världskriget... Har nästan allt info men måste bara skriva rent ett PM. När den saken är klar blir det matte jobbande resten av kvällen.. Ucsh vad trött jag är på skolan. Nej nu går ja ner på stan!

Holy hotness!



Jag ska vara ärlig, jag dog en aning där alltså.. he he he he. Seriöst, hur snygg får man vara egentligen?!
För han ser verkligen extremt bra ut. Liksom inte som alla andra, han har ett speciellt utseende och det är så sjukt snyggt. Eller som jag och Sofia sa; Ordet snygg räcker inte! Man behöver något mer, vacker, underbar osv. Eller som sagt PERFEKTION!
I love just who you are,
I ain't gon' try to change ya.
You are a shooting Star,
That's why you are my favorite

Haha texten i låten är ju bara för perfekt ;)

I'm dancing with self

Då var det en ny vecka som förhoppningsvis går fort.
Idag så var det en hel vanlig skoldag.. Hade vanliga lektioner och inget var direkt speciellt. Eller på sista lektionen så skulle vi jobba med andra världskriget men eftersom ja har allt här hemma på datorn så satt jag och Kristina och svenskläxan. På engelskan förberedde vi oss inför nationella, idag var det hörövning del2 och det går faktiskt riktigt bra för mig känner jag! Så hoppas verkligen på att det går bra på nationella som vi ska göra sen också, det skulle ju va kul med MVG i engelska. Sen när ja kom hem såg jag på halva BAFTA. Stängde av det efter Robert hade presenterat.. Asså man blir ju bara mer kär i han för varje ''framträdande'' han gör. hahah. Man är väl lite speciell. Sen Kristen vann för Rising Star! Riktigt bra gjort av henne. Såg lite bilder sen att de två även lämnade galan tillsammans. Vet inte vad jag ska säga om den saken.. hahah den saken tänker ja inte säga nått om fören det är säkert eller inte. Nu ska jag snart gå ner och göra Andra världskriget uppgiften så ja blir klar med den!


miss halfway

Nått som verkligen är bra är Spotify när man är premium medlem, vilket jag råkar vara! Man slipper all reklam man kan lyssna på musiken offline, alltså det är bara för bra! Hahah, sen när man har det i telefonen också blir det ju bara bättre. Var ju och tränade och det kändes riktigt skönt. Man blir så pigg av det, i alla fall jag. Ska nog snart som sagt ta tag i Andra Världskrigets uppgiften.. Mindre kul skulle jag säga men jag vill få den gjord så jag slipper sitta med den på torsdag kväll. I natt är det även BAFTA(British Academy Film & Televison Awards), jag är verkligen riktigt sugen på att sitta uppe eftersom Kristen Stewart är nominerad, Anna Kendrick är nominerad och sen.... Robert Pattinson ska presentera! Heheh.. Jag kan då spela in hela galan men jag är så himla sugen på att se det direkt för de är så himla roligt.. Men eftersom det är skola och jag känner att det vore bra att sova så spelar jag nog in det och kollar på det i morgon istället. Riktigt roligt med galor är det! Längtar tills MTV galorna drar igång för dem brukar vara så roliga. VMA 13september 2009 var nog den bästa jag sätt hitills, har aldrig vart så hyper för nånting sådant som jag var då. Men nu är det ju gala säsong så man har redan klarat av PCA(People's Chocie Awards) Golden Globe, Grammy Awards, Brit Awards. Sen nu är det ju BAFTA och sen 7mars Oscars.  Nej nog tjatat om galor..


I'm doing it for the thrill

Söndag.. Jag gillar verkligen inte söndagar för de är så himla sega. Liksom man vet att i morgon är det skola och sen brukar det inte finnas något att göra på söndagar. Nu på förmiddagen så har jag skrivit klart min Geografi uppgift. Så nu är en sak klar. Nu ska jag nog ta något snabbt att äta och sen åka och städa på pappas jobb så man tjänar lite pengar. Sen efter det åker jag iväg till gymmet. Ikväll kommer jag nog sätta mig ner med Andra Världskriget uppgiften och skriva klart så mycket jag kan på den så man blir klar med också. Sen nästa vecka kommer det bli mycket matte pluggande eftersom det är matte prov på torsdag. När nästa vecka är slut så får man ett välförtjänat lov. Då ska jag verkligen ta det lugnt och rida massvis. Carro ska ju komma upp också nån dag eller så, så då kommer man träffa henne också vilket ska bli bäst. Igår kväll satt jag även och kollade på lite tävlingar inför i vår. Hittade lite intressanta i April som jag ska försöka åka iväg på. Nästa helg är det ju även hoppträning. Jag längtar jätte mycket. Nejmen nu måste jag gå och käka lite snabbt!


Grattis till vackra Ashley Greene som fyller 23 år idag! :)

Just got my vamp





photoshop <3 lina


I guess you're the only one

Ställer mig frågan, kommer det vara vinter hela det här året?
Idag känns det verkligen så, liksom seriöst det bara snöar snöar och snöar.. Var ute hos hästen från halv 1 till halv 4 och det var en aning kallt. Nu i kväll hade jag tänkt att sätta mig ner med lite skolarbete och göra klart lite uppgifter och sådant. Inte direkt roligt men eftersom det inte finns nått att se på TV:n så är det bättre att få skolsaker gjorda än att bara sitta och hänga hela kvällen, som jag gjorde igår. Liksom seriöst gjorde inte ett skit, kollade på New Moon för ja vet inte hur många gånger, satt och se me replikerna i de flesta scener. Herregud, har man sätt filmen för många gånger då? Det skulle inte förvåna mig om jag sätter på den filmen i kväll också. Nu ska jag nog ta fram lite böcker och sätta mig där nere och plugga.. Eller så blir det att jag tar fram en bok och bara läser. Vi får se hur detta slutar.


Världens finaste ponny får stå för bilden :)

Were never ment to brag

Hemma en fredag och ja det suger!
Jag har seriöst inte ett skit att göra! Mina föräldrar har TV:n och de kollar såklart på OS... Jag vill ju se på någon film eller liknande men det går ju inte eftersom de ''måste'' kolla på den där förbaskade sporten. Så min kväll kommer säkert fortsätta vara lika tråkig som den är nu. Ska snart göra mig lite fruktsallad och sedan ställa in det i kylskåpet och komma på vad jag ska underhålla mig själv med. Funderar på att sätta på New Moon och få ut mig lite känslor.. hahah låter ju riktigt smart.. Man sätter på en film för att få ut sig känslor. Jo men det är ju en film jag alltid gråter till och det är fan ingen av mina kompisar i klassen som förtstår mig.. De måste se på filmen tillsammans med mig. Ska springa ner och spela in Brit Awards också om jag inte får se på det, vilken chansen är ca 0% hahah.. Nejmen det är väl rätt skönt att vara hemma också.. Kanske blir så att man tar fram skolböckerna i rena bristen på att göra saker. Då är det verkligen illa!
Nu lyssnas det på Paramore vilket förövrigt är mina favoriter!
Misery Business


Versionen från deras ablum är annorlunda i början och är mycket bättre! Men låten är sjukt bra!

Happiness

Sitter i skolan, klassen har gympa men eftersom jag har problem med fötterna och har varit förkyld så kunde jag inte var med idag. Men men, har precis läst lite skvaller och BAFTA awards kommer sändas i Sverige! Om jag är lycklig nu eller! BAFTA som ja kan se på måndag! Sen Eclipse trailer samma vecka som Remeber Me hoppas verkligen att de även kommer visa trailern före Remeber Me här i Sverige också. Och tänk liksom herre gud!! Jag kommer få tokryck! Nej nu ska lägg ner mobilen ;)

happines/pist off

Nu är jag både totalt överlycklig men samtidigt jävligt förbannad!
Jag är lycklig för att om 3 veckor kommer de släppa den första trailern för The Twilight Saga: Eclipse. WIHUUU!! Summit Entertainment twittarde för ett tag sedan om att trailern kommer visas innan Robs nya film Remeber Me i USA och att man skulle hålla sig uppdaterad med dem om tidigare visning av trailern. Ja, jag kommer vara en aning uppdaterad! Haha, och hoppas att de visar trailern innan Remeber Me här i sverige också. Se den på stor bild, mjoo det låter jävligt bra! Sen till varför jag är förbannad. Jag fick inte se på Vampire Diaries idag för att mina föräldrar kollar på OS. Nu försöker jag som en idiot att kolla på det på tv6 play men funkar det ? Nej.. De två första avsnitten funkar men inte det 3:de. Jag håller på att bli fullkomligt tokig på det. Jag har läst om det på tv6 och de skriver att efter avsnittet har visats på tv kommer det upp på webben. Jo men vist varför funkar det inte då!? Har provat på alla andra datorer i huset och det funkar fortfarande inte. Mitt humör går snart ner i botten / upp högt för arghet! argghh. Ska fan försöka så länge jag kan med att få se på avsnittet!


Officiella Eclipse loggan!

love love is a verb

Jaha, då borde man egentligen plugga archlet av sig men känner verkligen inte för det. Man får väl läsa igenom allt några gånger bara. I morgon är det fredag och jag ska göra en sak. Om det blir av, ja då får ni se de på måndag! Så busig kommer jag vara. Men tillbaka till idag. Skolan flöt på ganska snabbt helt okej. Efter det drog jag ut till stallet red Rudy som idag var en aning pigg och osamanbetsvillig. Menmen alla dagar kan det faktiskt inte gå bra. Sen nu hemma har ja bara segat som vanligt!.. Men det ska det bli ändrig på. Nångång i framtiden! Somsagt, fredag i morgon stannar nog i Norrtälje efter skolan och tar 5 bussen hem eller nått. Sen hemma i morgon blir det inte mycket att göra. Mest ta det lugnt tror jag.


Teardrops - Massive Attack
Jag är helt totalt besatt av den här låten! Den är så sjukt häftig.


Vanity Fair photoshoot 2008 är en av mina favorit shootar! Så därför får denna bild pryda detta inlägg.

Goodnight

Klockan är rätt mycket och jag ligger i sängen med min älskade telefon och bloggar. I morgon är det torsdag och skoldagen brukar vara rätt jobbig.. Massa tråkiga lektioner förutom musiken som är i 2 timmar. Men annars bara jobbiga NO matte spanska och bild... Ajja man får väl bara stå ut! Efter skolan drar jag ut till Rudy och rider. Tror att ja och Irma skulle rida tillsammans i morgon, det är alltid kul! Sen på kvällen blir det plugg göra, mindre kul! Nej nu ska jag lägga mobilen på laddningen och sen sova.

when we were so alive

Nu har man pluggat lite grann men insåg att det ör sådant som jag redan kan! Så då behöver man bara läsa igenom lite grann. SKÖNT! Nu har jag surfat runt lite och hittade Paramore's nya video till 'The Only Exeption'. Lite smått annorlunda men riktigt bra tycker jag. Sen låten är så sjukt bäst!



Nästa video ska ni inte kolla på om ni inte har läst Breaking Dawn (sista boken i Twilight serien) För denna video avslöjar en del som händer i boken.

Jag tycker den här videon var sjukt bra gjort faktiskt!

please just make this go over

Det blir att skriva en snabbis för att sen äta och plugga!
Dagen har varit helt okej. Lite långsamt gick den sen var det 8 st som var borta så det var liksom så himla tomt i klassen när vi annars är 30st och nu bara 22. Hahah, man är van vid allt stökeri! Menmen, skolan flöt på men långsamt. Efter skolan bar det ut till stallet. Red Rudy och hon var väl lite smått ovillig.. Menmen det kan inte alltid gå bra. Så kvällen kommer inte bli direkt rolig. Men skolan är somsagt viktig! Nu ska jag äta!

my telephone mymymymy telephone

Ibland är man bara för jävla lat! Idag har jag inte pluggat ett skit och jag har ju jätte mycket jag måste göra! I helgen kommer jag inte göra något annat än att plugga plugga plugga plugga + att klämma in hästen och träningen på ett hörn. Herregud jag är så jävla skoltrött att jag håller på att bli tokig. Jag orkar verkligen inte med längre. Vill vill vill inte ha läxor och prov. Orkar inte med detta längre. Skulle bara vilja sätta på mig min svarta huvtröja, ett par solglasögon och bara gå rakt här ifrån. Hahah, känner igen med en kändus just nu! Hahah svarta hood tröjor och solisar och bara gå runt så. Mjaa man är ju inte alltid normal, hehe. I morgon blir det en snabbis ut till hästen sen blir det bara att plugga plugga plugga och så vidare! Sen så hatar jag OS bara för att det förstör vanlig TV! Alla TV serier blir försendade och när det nu är två serier som jag följer så har mina föräldrar TV med alla bra kanaler. Ja damp utbrott kan säga! I morgon är det onsdag och jag orkar egentligen inte med skolan. Men det är ett måste. Snart är det ändå lov såå. Min instinkt nu är: överlev överlev överlev överlev ;)


väääärldens finaste tjejer :)

cut a long story short!

Hemma efter en skoldag som var helt okej.
Hade kemiprov som kändes rätt bra. Hoppas på ett MVG så jag kan få MVG i slutbetyg. Efter skolan drog jag och Kristina ner på stan ett tag sedan for jag hem. Ikväll blir de att plugga spanska och kolla på House. Även försöka få lite matte gjort och allt annat skit. Liksom nu har vi jätte mycket att göra i skolan. På fredag har vi spanska prov. Tisdag om en vecka, Geografi uppgift vara inlämnad, onsdag nästa vecka; andra världskriget uppgift inlämnad. Torsdag nästa vecka; matte prov. Liksom det är en hel drös med saker jag måste göra nu såå. De här veckorna innan sportlovet kommer bli hektiska! Sen under sportlovet får jag se vad som händer!


Hahah, lite smått roligt tycker ja. Mjaa ni som inte gillar Twilight, ja omvärlden gör det! Satttteeee ;)

oh my heart i want you to be strong.

När man kollar runt på facebook hittar man nog de konstigaste bilderna. Ni anar inte hur jävla mycket jag garvade åt den här. Liksom Mr.Bean som Avatar! hahahah vad roligt man kan ha allstå! Sofia tyckte bilden var läskig jag tyckte den var så jävla rolig! Fan vad man garvar åt den!

 


HAHAH, runt 1.50 börjar de sjunga på ett helt annat språk och jag kan inte låta bli att garva som fan! Liksom ni hör väl hur det låter? Hahah och sen kollar ju nu på den ''snygga'' bilden här ovanför. hahahah ni anar inte vilka bilder ja får i huvdet asså. Lite roligt måste man verkligen få ha ibland!

i forgot the last time i was breave

Igår var jag extremt lycklig hela kvällen och det har gjort att min dag idag har vart lycklig! Alla dessa bilder som släpptes igår är då tyvärr inte officellt släppta av Summit utan de läckte ut på internet.. Men det borde nog inte dröja länge innan de släpps officellt. Då kommer det säkert i 'HD' kvalité också. Men men min dag idag har varit bra som sagt. Skolan rullade på, var lite trött men jag klarade mig. Slutade som vanligt 13.25 idag och fick skjuts hem av pappa. Tog lite bilder på Viktor och hans kompis när de åkte skidor och snowboard. Sen vart det in och plugga och efter att ha gjort det runt en timme kommer Viktor in och säger att ja ska komma och kolla på en sak. Jag går till han och va fan tror ni ungen har gjort då? Jo han har fan spräckt upp hela läppen så blodet bara rinner. Jag som då har blodfobi står inte ut att va där och går där ifrån och säger åt han att skölja munnen och jag ringer mamma och berättar det hela. Sen så sätter jag mig inne i vardagsrummet och säger åt ungen att han inte får komma i närheten av mig. Heheh, lite taskigt kanske ni tycker men ja tål verkligen inte blod.


Heheh ursäkta den lilla pluppen men såg helt sjuk ut i fejset..

Even more Eclipse Stills




Det verkar aldrig ta slut på nya Eclipse Stills nu! Inte för att jag har något emot det men herre gud! Snacka om att man är glad. Det kommer nog bli rätt mycket Eclipse snack här på bloggen i framtiden

New Eclipse Stills part 2




Behöver jag säga något mer än att den här dagen blev hur jäkla mycket bättre som helst!? 9st nya bilder på 1 dag, 11st på 1 vecka. Herregud snart borde de faktiskt ta och släppa en trailer tycker jag!

New Eclipse Stills

HERREGUD JAG DÖR!!! AAAAH ALLA HJÄRTANS DAG BLEV JUST DEN BÄSTA DAGEN HITTILSS PÅ DETTA ÅR!!






HALLELUJAH! 30 JUNI KOM NU! :'''D
Sängbilderna. jag fick hjärtstopp!

so romantic.. not

Vilken jävla alla hjärtans dag! Hahah, min dag spenderades då med min iPhone, kemihäftet och en penna. Yeeayy, gud så romantiskt det var. Hoppas att det blir bättre nästa år! Vad ni andra gjort på alla hjärtans dag?


Vi som är singlar, olyckliga eller lyckliga, vi behöver inte skämmas för att dregla över dessa bilder ;)


valentines day

Igår blev det väldigt sent. Eftersom ja kollade på New Moon, som jag bara måste säga att det är fan världens bästa film! Gud igår när jag såg den så grät jag hur mycket som helst. Vet inte riktigt vad som flög i mig. Har sätt den flera gånger och igår grät jag mest av alla gångerna. Men nej fy fan vad jag älskar filmen! Ska fan se den en gång till snart om inte i kväll!  Holy crap det är ju Alla Hjärtans Dag idag! och De Kinesiska Nyåret. Vad ska man fira? Eftersom jag är pojklös tror jag faktiskt att jag tar och firar de kinesiska nyåret hahaha.
Idag ska jag vara hemma och bara plugga. Låter verkligen tråkigt enligt mig menmen jag måste verkligen plugga. Kemi prov på tisdag som ja måste kunna!! Så nu ska jag ta fram böckerna och läsa och skriva resten av dagen!
Jag vette fan vad jag fick för mig när jag la upp denna bild. Saknar Thailand och sommaren!

the best moive

Laddar hem New Moon till och med svensk text!! Erik tipsade mig om en som han hade laddat hem och sa att den var helt okej i kvalitén och så. Ja, så jag tog och laddade hem den och snart är den på min data och då jävlar tror jag faktiskt att jag ska kolla på den! Gud det var fan över 1 månad sedan jag såg den..
Nu på kvällen har ja hållt på lite slarvigt i photoshop.. Asså seriöst jag tror jag ska gå någon kurs i Photoshop arbete så man lär sig lite mer hur man kan använda programet.
Nu ska jag ta och springa ner borsta tänderna och sedan kolla på film. Sent blir det ikväll. Tar sovmorgon och pluggdag i morgon.

I perfer something else

Sitter nu nere i soffan med telefonen och kollar på Melodifestivalen och jag kan inte direkt säga att några är bra. Han den första Eric får mig att bli helt tokig, jag är så trött på smöriga små pojkar! Fy va sliskigt. Den ända ja tycker var lite bra var Andreas Jonson för han kan i alla fall sjunga bra! Så går den jävla Manboy vidare. Sucksucksuck alla små tjejer sitter säkert och skriker nu men ush jag är bara så jävla irriterad på små pojkar. Hahah. Ursäkta mitt lilla damp utbrott! Hahah ja föredrar till och med OS framför den lilla pojken. Sen är program ledarna så dåliga också. Tror inte ja kommer fortsätta kolla på det i fortsättningen.

you make it real..

Sitter här och lyssnar på James Morrison. Vissa av hans låtar är bara så precis exakt beskrivande som det kan bli!
Min dag har varit extremt tråkig. Jag har typ blivit sjuk igen så jag kunde inte komma ut till stallet. Och hemma har jag liksom inte gjort mycket. Pluggat, kollat på TV och det vanliga.. Har liksom inte sirekt mycket mer att berätta eftersom ja det finns inget att berätta. hahah. I morgon får jag ser hur jag mår och vad som blir av med dagen. Ska verkligen försöka plugga massvis på Kemin så man klarar av det på tisdag. Alltså jag har verkligen ingen dirvkraft i skolan längre. Orkar inte alls sitta och plugga dagarna i ändå. Va fan man går i skolan och sen när man kommer hem har man tonvis med läxor och skit. Nej fyfan vad jag hatar det. Är bara så himla extremt skoltrött. Jag behöver LOV! Bara 2 veckor kvar nu sedan så är 1 veckas sportlov. skönt skönt skönt!


i sommras var allt perfekt.

i'm running up that hill

Sömnig! Fattade entligen hur jag kan blogga från iPhonen! Hahah. Min dag har vart toppen, skolan gick förbi fort och lärarna var på bra humör så det blev liksom inte jobbigt att sitta på lektionerna som det kan bli om lärarna är på dåligt humör. Efter skolan träffade ja Sofia och vi åkte direkt in till Stockholm. Där shoppade vi eller jag shoppade, köpte en svart luvtröja, en vit topp med tryck, en rosa topp med tryck och ett par tights som ser yt som jeans men är inte det ajja dessa tights hade i alla fall små drag kedjor längst ner, jag tyckte den var mycket fina. Vi åt lite grann och sen gick vi på bio. Idag såg vi Valentines Day, den filmen som halva Hollywood är med i. Jaa kah tyckte detn filmen var riktigt bra, liksom en sån här må bra film typ. Humor romans och hela fadderuttan. Om ni gillar romantiska komedier så tipsar jag verkligen om denna! Nu ligger jag dä i sängen och är helt slut och ska nu sova, borde åka och träna i mrogon men jag känner mig fortfarande dålig... Har en hemsk hosta och är seg. Så ja vi får se hur det blir. Ska i alla fall ut till stallet och rida hur som helst sedan skulle jag vilja göra en sak som inte min mamma tycker men men. Nu ska jag verkligen sova!

I'm falling into your gravity

Det får bli ett snabbis inlägg!
Dagen har varit helt okej. Vi hade i för sig inga lektioner bara uppsatsskrivningen som gick bra tror jag. Efter skolan drog jag ut till Rudy. Red henne och hon var jätte duktig idag. Sedan hem och då var det TV.. Hehhe serien 'Vampire Diaries' började på 6:an idag och jag har hört att många tycker den är bra så ja tänkte att det måste man ju bara spana in och jag tycker det var riktigt jävla bra! Musiken är fan bara sådan musik som jag lyssnar på. Lite roligt tycker jag. I morgon kommer det inte bli något bloggande förens sent. Ska åka in till Stockholm direkt efter skolan med Sofia. Vi ska shoppa lite grann, käka middag och sedan gå på bio. Kommer bli riktigt roligt.
Snart ska jag duscha så här sent.. Kommer vara en aning trött i morgon kväll. Helgen är som vanligt fullspeckad.
Idag har det även kommit ut lite klip från Robs nya film 'Remeber Me' Jag ser verkligen fram emot att se den här filmen!





Den här filmen verkar vara hur bra som helst! 12 Mars kan gärna snabba på.. Hehhe

you are my life now..

Nu är min födelsedag nästan precis över och den har varit jätte bra.
Har nyss beställt mina älskade Ray Ban Wayfarer och de kommer troligtvis på måndag eller tisdag nästa vecka. Kvällen spenderades framför TV. Först med sappande mellan TV kanalerna och sedan slutade det med att jag satt på Twilight och då var jag som klistrad. I morgon är det nationella.. Uppsatsskrivning! Jag ska va ärlig och tycker seriöst det är kul med uppsatser. I alla fall om man får skriva en novell. För sådant kan jag komma p mig själv att göra på fritiden. Nu måste jag verkligen sova så jag orkar med allt i morgon


De där kommer bli mina. Hihi riktigt glad är jag!

SWEET 16!

Jahapp då var man 16år då!
Min dag har verkligen varit perfekt! I morse när jag gick upp fick jag ett par nya högtalare till datorn så nu lyssnar men massvis på musik här med bra ljud! Sedan av min älskade bror så bjuder han mig på biobesök. Han är så gullig. Sen av min mamma så sa pappa att jag skulle få beställa ett par Rayban wayfarer solglasögon! Wihuu nu jääävlar va ja ska steka i Italien. Mina högtalare som jag fick så kan man kopla in iPhonen vilket är rå nice om man vill sätta på nån låt från telefonen. Smart eftersom jag har Spotify i mobilen! I kväll ska jag nog beställa solglasögonen och sedan bara mysa med familjen. Låter verkligen perfekt enligt mig! Nu tror jag ska fortsätta trixa i photoshop som ja gjorde hela dagen i går. Jag funderar även på att inskaffa mig en ritplatta och kanske gå en photoshop kurs och lära sig ännu mer om programet. Skulle verkligen vara sjukt kul


he he he he he.. Tårta från när vi firade mig med släkten :)

love love love love love

Klockan är egentligen så mycket att jag borde sova men jag har ingen lust att sova?
I morgon är det den 10 februari 2010 och jag fyller 16år.. Herregud vad förra året gick fort. Kändes ju som det var nyss jag skulle fylla 15 och önskade mig en moppe som bara tusan. Menmen, i morgon kommer den dagen inte vara en vanlig skoldag! Vi har ju nämligen frilufts dag så jag och 5-6st till från klassen ska åka slalom hela dagen. Det ska verkligen bli super kul. Just nu leker jag en massvis i photoshop. Ni kanske får se resultatet nån gång..
Ska fortsätta i photoshop och sedan sova när det blir dags för det!
Som en liten teaser på lite PS arbete visar ja en slarvig bild ja gjorde tidigare idag


You're all that's in my head...

Igår kväll när jag fick totalt ryck och var helt toalt tvungen att blogga så funkade inte blogg.se.. Jag fick verkligen damp på skiten. Men nu kan jag uppdatera. Jag skiter i att berätta om skolan. Säger bara att nationella gick helt okej.
Sen till min överlyckliga stund i går kväll. De hade släppt 2 nya Eclipse stills. Herregud ni anar inte hur jävla damp jag fick. Jag satt och skrek här framför datorn hoppa upp och ner och försökte komma ihåg att andas. Ni ska få se bilderna och då kanske ni förstår min överlycklighet!



JAG DÖR! Om filmen blir lika bra som de här bilderna är så David Slade också ett geni! Gud alltså ni fattar inte hur jävla mycket jag längtar tills den 30 Juni! Förhoppningsvis har de midnattsvisning av Eclipse i Norrtälje precis som de hade med New Moon för i så fall kommer jag helt klart gå på den midnattsvisningen. Jag längtar som en idiot! En trailer borde komma nu tack!

and maybe it's been inside of me all this time

I morse började jag faktiskt att blogga och sedan när ja skulle lägga till bilden på outfiten fick min data damp och laggade sönder... Så jag hann inte i morse. Så ja skiter i bild nu. Kanske senare i kväll.
Min dag har vart riktigt bra. Emma var tillbaka och det var kul att träffa henne igen, man har saknat henne faktiskt! Sista lektionen så fick jag Emma och Cajsa sitta och förberda oss inför NP som är i morgon. Vi satt där och läste igenom häftet och snackade om det sen. Mycket roligt var det faktiskt. Sen skulle jag egentligen tränat men jag har så ont i halsen så jag skippade faktsikt det men tanken på att det är mycket som händer nu i veckan och jag vill inte bli sjuk igen. Så i morgon blir dagen nog rätt bra också eftersom vi skriver prov första 2timmarna typ sen är det bara 4 lektioner kvar och de brukar gå rätt okej.
Nu sitter jag och lyssnar på världens gulligaste låt. Alltså seriöst den är sjukt fin. Jag blev helt kär i den efter att ha sett ett klipp på youtube med den.


Seasons Of Love - Shiny Toy Guns


just nu är det där min favorit bild.. Heheheh bakgrunds bild på telefonen!(Y) Måste säga att den är riktigt snygg i telefonen... nog med stirrande på världens snyggaste...


you can't think as fast as i can, okay i'm lying.

Då var det alldeles snart dags för att sova..
Min kväll har bestått av att försöka fixa inför min redovisning om Alexandre Desplat tills i morgon. Det tog ett tag för mig att komma på hur jag skulle få över en video från min dator till mammas dator.. Försökte med de mest krogliga grejerna till jag kom på att ja kunde ta mitt tomma USB minne och lägga in videon på och sedan bara gå ner och koppla in den i mammas dator.. Ja ibland är man verkligen trög. Men nu funkar det.. Hoppas jag.. heheh. Nu ska hoppa ner i sängen och läsa första Harry Potter boken. Jag som är lite efter har inte läst böckerna men nu ska jag göra det iallafall! Såå .. I morgon blir det uppdatering på morgonen och sen senare på kvällen!


När man har tråkigt så är ju som sagt Photoshop ens bästa vän :)

Am I home or am I simply tumbling out alone

Då var söndagen snart över och i morgon blir det tillbaka till skolan.
Igår kväll var jag som sagt hos Kristina. Vi hade det extremt roligt. Idag åkte jag från henne vid 12 och sedan hem och var lite trött. Sen bar in till Norrtälje och tränade lite grann. Nästa vecka kommer nog bli både bra och dålig. I morgon är det en helt vanlig måndag och jag skulle behöva hitta lite saker ja ska ha till slöjden. På tisdag har vi första nationella provet i svenska.. Jag kommer nog vara en aning nervös inför det. På onsdag fyller jag 16 år och vi har friluftsdag i skolan. På torsdag har vi andra nationella provet i svenska.. Och fredag kommer bli helt normal. Hoppas allt går fort så det blir helg igen! haha här är man helg narkoman!


Hahaha! Charlie Bewley and a ''Newborn''. Haha bilden gav mitt ett gott skratt. Ungen ser ju ''livsfarlig'' ut med den där nappen. hahh. Nej men sjuuukt söt bild. + att Charlie är grymt fin:))


this is nice

Sitter nu hemma hos Kristina.
Vi har badat jacuzzi i typ nästan 2 timmar. Sjukt mysigt, vi snackade om allt möjligt. Efter det åt vi lite fruktsallad, mumms. Sen fick vi ryck och nu gör vi muffins! Vi ville göra cupcakes men vi hade ingen philidelphia ost men vi ska försöka komma på nått annat sett att ändå få fram något som liknar cupcakes.
Nu ska jag gå och hjälpa till med det andra.

i might be seeing things that aren't quiet real.

Igår vart det inget mer bloggade pga min lillebror som blev lite sur och drog ut internet och då tog pappa bort allt totalt så jag kunde uppdatera mer igår...
Men nu till idag. Jag gick upp 9 i morse och var ute vid stallet 10.20. Där har jar mockat 12boxar ridit och fixat. Är lite trött nu bara. Ska snart gå ner och duscha sen efter middagen åker jag hem till Kristina. Vi ska bada i hennes jacuzzi och ha det mysigt. Det ska bli riktigt kul eftersom det var sjukt länge sedan det bara var hon och som var. Så i morgon kväll kommer det säkert lite bilder! Så fortsättningen på min helg kommer bli fullproppad. Nästa helg blir säkert också helt fullproppad eftersom då ska ja på bio med Sofia. Hon har nämligen gett mig som en födelsedags present att hon ska bjuda mig på bio och middag. Riktigt gulligt av henne. Jag fyller ju nämligen år på onsdag!
Nej nu måste jag duscha
Okej jag hade lite tråkigt när jag var sjuk och då var photoshop väldigt roligt att leka med.. Och det slutade med att jag blev en bad ass vampire. Dock kan jag inte säga att jag ser läskig ut men jag blev blek och fick röda ögon!

Eyecany

Hemma efter en lätt skoldag!
Då var det helg igen. Idag flöt skolan på riktigt bra på två lektioner kollade vi på film sen var det idrott och på engelskan så skrev vi bara så det gick riktigt fort. Efter skolan satt jag och snackade med Sofia och Sara, sedan kom min pappa och hämtade mig och nu sitter jag här med absolut inget att göra.. Skulle verkligen velat vart med nån idag men alla skulle göra saker så det blev bara för mig att åka hem. Min kväll kommer nog vara en aning tråkig om jag inte hittar nån som vill hitta på nått och om mina föräldrar kan skjutsa mig till buss eller till personen. Inte för att det kommer hända menmen. Nu har jag även världens huvudvärk och börjar tro att ja har feber igen.. Mindre roligt. Men till lite mer roligt eller ja enligt mig iallafall. Den 27-28 mars är den en scienfiction mässa nere i Malmö och Charlie Bewley(bild) kommer vara där! Ni som inte vet vem det är så spelar han Demetri i New Moon, och ni som inte har sätt New Moon har missat något. Men då den 27 mars så vill jag komma ner till Mamlö. Man får ta sig ett snack med sin älskade mamma och smöra lite för henne och säga hur mycket det betyder för mig osv. Hahah.. Nu ska jag kanske kolla på tv eller fortsätta sitta här och sega!
Mihihihihh han är lite eyecandy va ^^

friiidaaaay!

Godmorgon!
Nu ska jag snart sticka iväg till skolan. Idag är det en rätt lugn dag sen slutar vi 13.45 så det är riktigt skönt. I eftermiddag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Är riktigt sugen på att va med nån men vi får se vad som händer

Dagens Outfit:


Långt linne men tryck: JC
Kofta: Gina Tricot
Tights: H&M


sleeping time

Nu ska jag ta och stänga av datan för i kväll. I morgon blir det iväg till skolan. Har även bestämt att jag ska börja köra med lite outfits. Liksom visa upp lite vad ja har på mig och sånt där. Så kommer försöker slänga in ett inlägg varje morgon med bilder hur man ser ut för dagen.
Nu ska jag ta och läsa ut Eclipse och sedan sova!

Finish

Nu är jag äntligen klar!
Har hållit på ett tag nu med att fixa designen och nu är jag väl klar får man säga. Det är några saker jag skulle vilja fixa men det får jag göra i morgon kväll eller något sådant. Jag är iallafall nöjd med vad jag kunnat fixa. Så nu undrar jag då vad ni som läser tycker. Är det något som är för plottrigt eller något som inte var bra? Lämna en komentar bara!

REMAKING THE DESIGN

OBS OBS OBS!!!!
Bloggen kommer se helt kaotisk ut de närmaste timmarna då jag ska göra om min design helt totalt.
Vi får se när allt blir klart!

i'm not your toy

plugg,plugg,plugg
Jag hade tänkt att göra klart massa i matten men... Jag gör fel! Jag fattar inte, jag räknar precis som det står att man ska göra men ändå så blir det fel? blir så himla sjukt irriterad... Så jag slängde undan matte boken och tog fram spanskan i stället. Den fattar jag iallafall hur man ska göra. Sen så lyssnar jag även på musik en aning högt! Heheh är glad att man bor mitt ute i skogen så man har inte så många grannar som man kan störa. Sen är det inte många av mina grannar som är hemma nu så jag stör inte. Menmen nu ska jag fortsätta med spanskan och göra klart de sidor som skulle vara klara i tisdags och sen träna på glosorna och sedan läsa ut Eclipse. Vilket leder mig till att snart har Valentines Day premiär, ändas 8dagar kvar. Så nästa fredag kommer jag befinna mig i Stockholm hela eftermiddagen och kvällen med världens bästa Sofia :) Det kommer säkert bi super. Jag tror även att jag klämmer in lite shoppning den dagen.
Nej nu måste ja göra klart mina läxor så ja kan leka i Photoshop
pussar

and woala! it works

Mitt älskade Photoshop fungerar igen!
Gud så skönt. Nu är jag väl förkänt av en natts sömn. I morgon blir det att vara hemma och hoppas på att febern går över så jag kan åka till skolan på fredag. I morgon blir det pluggade. Ska göra en hel drös med matte och öva på spanskan och sånt. Sen ska ja läsa ut älskade Eclipse också. När allt detta är klart ska jag sätta mig ner och göra en ny design!
pussar

sweet 16 in a week

Jag kom på att om ynka en vecka så fyller jag 16 år!
Herregud.. Vi har ju redan firat mig med halva släkten men från mina föräldrar och min älskade bror har jag inte fått nått än och det får jag inte för ens på onsdag. Från mina föräldrar önskar jag mig ett par Rayban Wayfarer. Jag vill verkligen ha ett par sådana och inte FAKE som man kan köpa på vilken affär som helst. Liksom de som ser ut som sådana men inte är sådana. Nej sådana vill jag verkligen inte ha. Jag ska ha äkta. Så man kan ju hoppas att man får ett par. De är ju rätt dyra och eftersom jag fick en riktigt dyr julklapp så.. Men man kan ju alltid hoppas. Idag har jag lyckats fått ihop en powerpoint presentation! Jag är stolt över mig själv. Men dock hade jag tänkt att plugga matte men det har jag inte gjort.. Men jag har fått ett litet jobb på lördag! Ska fixa i hela stallet och så då. Så på lördag blir det verkligen en stall dag. Nu ska jag nog gå upp till min egen data och fixa Photoshop.
pussar

I got so much more to say

Jaha då vart man ändå hemma idag då..
Har fortfarande feber och är bara allmänt hängig. Sitter nu och lyssnar på lite musik och gör en powerpoint presentation om Alexandre Desplat. Jag ska vara seriös och säga att jag aldrig gjort en powerpoint sak förut! Hahah så jag sitter här och klurar. Har ideer hur det ska se ut och så men om det blir bra.. Vette fan alltså. Tänkte bara ha punkt uppställning där ja skriver kortfattat t.ex när han föddes och var osv. Sen tänkte jag ta affischerna från lite filmer som nog några vet vilka de är och ta de som bilder och skriva lite kortfattat punkter, liksom som regissör och år. Sedan ska jag nog visa ett klipp ur New Moon där man får med två låtar som han skrivit. Min klass kommer bli fullkomligt tokiga på mig.. Chansen att jag börjar gråta åt klippet är jävligt stort också.. Hahah.
pussar

when i think about you...

Då blev det att vara hemma idag. Vaknade i morse och kände mig helt slut. Gick sedan upp runt kvart i 10 och tog de tempen och har 38 graders feber.. Inte roligt direkt. Så idag blir det att göra läxor och sedan försöka fixa så jag får photoshop att funka eftersom det inte funkar! Blir tokig då jag verkligen göra en ny design. Nu har a precis ätit lite frukost och druckit varm Oboy, det är så sjuukt gott jag älskar det! Måste faktiskt ta och göra lite mer nu. Om en 5 minuter så är det Jay Leno på 9:an om man har tur så kanske det är någon rolig kändis som är med. I morgon så måste jag dock gå till skolan hur förjävligt det en är, för då får vi förbereda oss inför Nationella proven i svenska som vi ska ha nästa vecka på tisdag och torsdag. Så även om jag har feber i morgon så ska jag åka dit.. Låter kanske lite konstigt men Nationella proven är viktiga.. Måste bara säga hur mycket jag avskyr låten ''Sexy Bitch'' tycker att den är så grymt ut tjatad, nej fy usch den är inte alls bra!
pussar

I wake up it's a bad dream

Det kommer sådana tillfällen när saknaden är stor och när den är liten. Saknaden finns alltid där.. Även om den inte syns så är den ner grävd.. Jag saknar dig Erik så himla mycket. Den 10 Februari på min födelsedag är det ett halv år sedan du försvann från jorden. Du försvann från jorden men aldrig från mitt hjärta. Att tänka tanken att du missar allt vi gjort med klassen nu får mig att må illa. Du har missat så mycket. Jag vill ha med dig i Rom, ha så där extremt roligt som vi hade det. Kommer ihåg första dagarna i skolan. Det var hemskt.. Jag vill hålla 30siffran,men vi var då 29 och den 30 igen..  Jag fick en sådan dålig känsla av att vi ersätte dig men ingen person på denna jävla jord kan ersätta dig. Du var speciell och kommer alltid finnas i vår klass. I alla fall i våra hjärtan. Ska jag vara ärlig så saknar ja mitten av 7 och ända fram till slutet av 8 för då var vi dessa 30 underbaringar som var oslagbara. 9:an har bara vart ett rent helvete för mig.. Och just nu är allt åt tjotaheijti. Hatar nästan allt. Är trött på kärlek. Vill ha det mer än något annat men är bara så trött på det..
Tänk om man kunde spola tillbaka tiden och återuppleva minnerna som man älskar
A Bad Dream - Keane


what about us?

Sitter nu här och kollar på Grammy Awards som jag spelade in. Galan gick ju i natt men jag kände att jag verkligen var tvungen att sova så då spelade jag helt enkelt in hela galan. Sjukt skönt med inspelningsbar boxer! Skolan idag gick förbi riktigt fort. Vi slutade redan klockan 13.00. Jag har känt mig riktigt dåligt hela dagen. Är förkyld och trött så det var en rätt jobbig dag ändå. Inte bara att jag är förkyld utan en hel drös med andra saker som jag inte orkar gå igenom. Tillbaka till Grammy, jaa en så länge har det vart amazing. Nu hedrar några artister Micheal Jackson och det är riktigt fint. Twilight är nominerad itll två priser. Bästa låt skriven för en film: Decode - Paramore. Bäst soundtrack. Så man får väl se hur det går. Är inte säker att de kommer visa det men då kan man gå in på internet! Senare idag ska jag skriva klart om Alexandre Desplat.. Jag vill jätte gärna visa ett klipp från filmen när låten som ja valt att spela spelas men eftersom filmen inte släppts på dvd och det finns då inga bra kopior någonstans av den så är det lite svårt.. Ska leta som en idiot senare tänkte jag och kanske om jag har tur så hittar jag den.
pussar

RSS 2.0