Smile at the world when it gives you hell

du är så saknad min fina vän.

TJENA TJÄNA!

Nu känns allt lättare igen. Har inte nämt vad som hänt och kommer inte göra det heller. Men huvudsaken är att jag mår bättre och att ja, allt är lättare. Ska senare idag ringa och prata med en saknad vän så fort hon kommit hem från sjukhuset. Vi har nog endel att prata om så det kan nog bli 1 timme i telefonen. Ska faktiskt ut till stallet idag också, rida en eller flera ponnysar. Kul kul kul!! As taggad, har ju inte ridit ordentligt på flera veckor. Mamma ska troligtvis följa med och kolla på kattungarna. De är ju så jääävla äckligt söta!
Men ja det var allt för nu puss på er guyys
taggad poni, hon kanske ska bli riden idag, ååh <33333333
 

En dag i stallet

Idag jobbade jag från halv 8 till 12. Sedan hängde jag med Irma tills hon åkte iväg mot Arlanda för att åka vidare till Tyskland. Jag var kvar ute i stallet och var med och sa hej då till alla fina tjejer som var här i veckan på läger. Spenderade sedan någon timme till i stallet men för en gångs skull på hästryggen. Red Irmas ponny Maja. Bara skritt och lite trav ute. Hon hade energi som inte fick plats i den lilla kroppen så hon var lite här och var. Imorgon ska hon ridas igen. Kanske blir någon mer ponny som ska motioneras. Vi får se helt enkelt. Nu är jag helt slut och i morgon ska jag sova ut för att orka jobba på söndag igen. Håller igång nu. Skönt för då hinner jag inte tänka, perfekt.
puss på er!
den här fula prinsen saknar man lite. haha. Lakritz, uuur mysig häst!

Personliga tankar

Hur fan kan man vara 18år och vara trött på livet? Jag vet inte vad jag vill göra, vet inte om jag ens villd göra något. Är verkligen lämnad helt själv och hur jobbigt det är att inse det så är det helt och hållet mitt fel. Jag vet precis vad jag gjort för fel och jag är inte stolt över det, inte alls. Jag känner mig totalt tom, vet inte var jag ska ta vägen. Är så otroligt trött på mig själv. Mår så innerligt dåligt och vet inte om det är någon som ser det. För här är jag, någon som verkligen kan spela att vara så himla glad och nöjd. Fast allt egentligen ligger på botten i en sörja som bara väntar på att tillslut försvinna.
Att jag mår dåligt är mitt fel, helt och hållet och bara jag kan fixa det, till viss del. Men utan stöd blir det skit svårt. Och jag har inget stöd nu, jag ska ensam plocka upp allt som jag ställt till med. Hur fan ska jag orka det här? Ja den frågan kan inte jag svara på och ingen annan heller. Det är ju trotts allt mitt fel från början.
åh vilket fake leende.. bra jobbat lina

Hemma igen

I morse var jag uppe vid halv 7. Riktigt jävla tidigt om jag får säga så. Men så är det när man började jobba vid halv 8. Hela min arbetsdag har bara sprungit iväg. Hästar hit och dit, osv osv. Men det är kul jag njuter av varje sekund! Nu har jag precis käkat lunch och ska nu gå ut och sätta mig och fika med pappa och några som är här och jobbar idag. Pappa ska bygga en carport så därför är det massa folk här. Jaa mer har jag inte att säga. Får se om jag tar en sväng in till Norrtälje senare eller om det blir soffhäng framför Pretty Little Liars.
Pussss
pll :)

Förmiddag

Trött, trött och åter trött. Så känner jag nu. Förstår verkligen inte varför jag är så himla trött. Sov jätte mycket i natt, men måste helt enkelt inte har sovit bra då. Blir förhoppnignsvis lite piggare när jag kommer ut till jobbet och får springa runt lite med barnen haha. Bättre att få göra det för så rensas huvudet för ett tag och alla andra tankar kan få vila. Jaja orkar inte tänka på det nu så ska inte skriva om det heller.
Ikväll eller så snart som möjligt ska jag boka en resa till Thailand, hur underbart låter inte det? Thailand, 2veckor i december. uundeerbaart. Men ja det var allt för nu läget. pussss
underbara surin beach

Eftermiddagen och annat

Jobbat hela eftermiddagen med en fet mask på ansiktet. Det är bara att skratta och le när man är runt barnen och de andra. Onödigt att gå runt och se skit less ut. Kan ta det när jag är hemma helt enkelt. Det har hur som helst varit kul att jobba idag, förutom mitt humör. Barnen gör en faktiskt gladare. Sen har jag ju Irma där ute också.
Imorgon är det samma visa igen. Börjar vid 15 snåret och jobbar hela kvällen. Det ska nog bli bra. Har kommit fram till att jag jobbar nu fram tills på fredag är ledig i helgen sen är det jobb först ute i stallet måndag-onsdag sen på Landkrabban från torsdag-lördag. CASH FLOW WOHO.
jaja nu blir det inget mer babbel. höres imorgon..
i brist på andra bilder så får kissen vara med

Så var det ja.

 
Nu tar jag och drar på masken för ansiktet och åker ut och jobbar några timmar. Har tid att ''bryta'' ihop senare eller vad fan man ska säga att ja kommer göra. Just nu så är det bara ett stort jävla hål inom mig.
Men lyssna på den grymma låten där upppeee. Grymt skit måste jag erkänna.
i vinter syns vi igen Thailand, tack och lov.

Lite om allt typ

Hejsan!
Igår var jag ju ute hos Irma. Blev erbjuden att jobba den här veckan och halva nästa vecka och det tog jag emot med öppna händer. Som sagt cash is king! Så nu blir det massa lek och skojj med ridlägerbarnen. Så nu kommer jag nog ha lite svårt att uppdatera men det får väl försöka bli sent på kvällarna eller ja vi får se helt enkelt.
Hur är allt annars? Har varit bättre och sämre. Men klaga ska jag väl inte göra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite grejer innan jag måste åka iväg igen. Måste även få tag på min mamma och prata lite med henne. Hon som alltid lyssnar, I love her♥
Men vi höörs pusss
världens bästa thailand, ska man dit i år igen kanske? skulle vara underbart

Godmorgon!

Godmorgon säger jag!
Har varit uppe i runt en halv timme. Käkat frukost och sånt där. Om en stund ska jag åka ut till Irmis, dock är det as vidrigt väder idag. Det regnar och blåser plus att det typ är 10-15grader ''varmt''. BLÄÄÄÄ. Vad är det här för jävla sommar?? Blir allvarligt talat ledsen. Men förhoppningsvis så vänder det, säkert tills när jag börjar jobba i juli. wohooo... Nej nu ska jag inte vara bitter och negativ, jag har det rätt bra ändå. Men nu ska jag sluta babla om inget och göra mig iordning för att dra.
pusss
det här var i våras, som om man skulle gå ut sådär nu liksom??

Kväll hos mig!

Godkväll bloggläsare!
Just nu sitter jag och kollar på matchen mellan Italien och England, är ju inte fotbolls intresserad alls men jag hamnade här ändå. Är sådär halvtrött så skulle nog kunna gå och lägga mig men tror jag skulle behöva ligga i sängen ett tag då för att kunna sova så stannar uppe ett tag till och tar min an Pretty Little Liars avsnittet som jag missat. Plus tar en macka eller något, inte bra att äta såhär sent men är galet sugen haha. I morgon ska jag åka hem till Irma och umgås med henne. Det kommer bli toppen! Men det var allt jag hade att säga för ikväll. Hör av mig mer i morgon ska ni se.
ovisad bild från vååren

Tjena guuyys

Idag har det bara varit en slappa i soffan dag. Det regnar om vart annat ute så det är ju inte så att man är så taggad på att gå ut. Vill också ge massa tankar till min fina vän Matilda som ligger på sjukhuset med brutet ben. Älskar dig vännen och vet att det kommer gå bra. Du är en stark person. Men mer till vad som kommer hända idag. Inte mycket tyvärr. Har kollat på Top Model hela tiden och snart är det final haha, jag roar mig. Vi ska åka iväg och hämta en bil om en stund men det bli då det.
Pussar o Kramar
sexyyyy haha. puss på dig vännen

Tear stream down your face when you loose something you can't replace

 
Jag saknar dig. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Om jag kunde skulle jag aldrig släppa dig, aldrig i hela mitt liv. Det finns inte någon som förstår vad vi hade. Du var min bästa vän, jag kunde berätta allt för dig och du lyssnade på varenda ord. Du är det finaste som finns och jag har så svårt att släppa taget om dig helt. Men snart så kommer vi aldrig mer att ses och då måste jag släppa dig. I mitt hjärta kommer du alltid ha en speciell plats. ♥

Trött var namnet

I dag är jag trött, riktigt trött. Midsommar firande kan ni nog förstå att det var igår. Jag var hemma hos Tilda. Vi plus Lovisa, Linda och Irma käkade middag och spelade ett litet spel. Runt 8-9 tiden så dök Alex, Tobbe, Martin Robin upp. Vi höll verkligen igång hela kvällen ute fram tills klockan var runt 2. Då drog vi in. Chillade i soffan, jag, Tobbe och Alex satt och sjöng till Tarzan låtar haha. Så slutade den kvällen. Riktigt riktigt lyckad med mina fina bästa vänner plus lite nytt folk helt enkelt. Jag är verkligen nöjd och hoppas att de andra också är det.
Nu har jag hamnat i soffan framför Top Model. Jag ska inte göra ett piss idag. Bara ta en riktigt jävla lugn dag. Det behövs haha.
hade den här klänningen på mig igår också. Kändes som den passade in bra på midsommar.

Allt är fel eller?

Är på riktigt keft humör. Just nu så sitter jag hellre hemma än att är ute och springer med vänner. Vet inte alls varför men känner mig bara allmänt nere och rätt less på allt. Rent ut sagt är trött på det här stället nu. Riktigt jävla trött, det är så uttjatat. Vill komma iväg ett tag, utomlands en vecka nu skulle sitta fint eller bara en annan stad för att tag. Har just nu inget att se fram emot. Har ingen häst och troligtvis kommer det inte bli någon heller. Det finns inga pengar som kan läggas på det nu och det är bara för mig att acceptera det. Sjukt tråkigt men så är det tyvärr. Känns som det kommer ta stopp med mitt största intresse. Som ett plus på allt det här så känner jag att jag har valt fel linje i gymnasiet. Vill inte alls jobba med hästar när jag blir stor. Vill ha det på sidan. Jag vill göra något annat.
Fan va blandat det här blev. Men allt känns så upp och ner just nu.


God dag!

Klockan börjar närma sig 1 och jag ska strax ta och börja fixa mig lite smått. Kan inte gå omkring i shorts och ett enkelt linne när man får gäster tycker jag. Så ska ta och hitta några fina kläder att ta på mig och slänga på en snygg make-up. Väldigt simpelt men snyggt. Jag har ingen aning om hur länge de kommer stanna här men kan nog räkna med ett par timmar i alla fall. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på, kanske blir en hemma kväll eller så åker jag iväg. Får helt enkelt se.
Men ja det var faktiskt allt för nu. Ha en fortsatt toppen dag finisar! puss

brorsan och jag i vintras ;)

Jag vill ha så mycket mer än vad jag egentligen har.

Är för tillfället väldigt nöjd med hur allt är och funkar. Men ja vi kommer till det där men. Jag vill ha mer, speciellt den där förbaskade kärleken. Är så jävla redo att bara träffa någon och inleda något mer seriöst, är trött på att bara springa runt från person till person och aldrig få mer en något one thing liksom. Men hur i helvete ska man bära sig åt för att träffa någon som vill precis samma sak som en själv och någon som man klickar med. Det ska ju vara allt det där och allvarligt så känns det ju väldigt omöjligt. Jag är nog inte ensam om det. Men nu är det ju sommar och allt kan verkligen hända så förhoppningvis så kanske man träffar någon nu i sommar efter många ute kvällar. Har ingen aning om hur det kommer bli och för att få något att ens kanske hända så ska jag vara öppen för det mesta. Men veta var gränsen går.
1.2.3 let's do this!

Im Sorry!!

Alltså ledsen föör sämsta updaten guys! Men de senaste dagarna har jag spenderat tillsammans med Tilda. Vi har chillat och snackat och träffat kompisar. Ikväll så var vi hemma hos Linda och Mia med Nicko Gabby och Henke. Hade en ur mysig kväll med massa skratt, snack, musik och mys. Riktig lyckad kväll. I morgon så får vi gäster då min bror slutade 9:an nu i veckan. Så då blir det till att umgås med släkten helt enkelt. Sen på kvällen kanske jag och Tilda ska dra iväg till Nicko men vi får se. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sätta mig på mitt rum och lyssna på massa grym musik som jag glömt bort fanns.
många pussar!

haha gullig bild från några veckor sen. johanna, ja, tilda och fredrik

Svar på kommentar

Får jag fråga vart du köpt din klänning? Väldigt fin! =)
svar: Förlåt för sent svar! Den är köpt nere i Thailand på någon liten affär i Kata tror jag det var. Lite tråkigt att behöva säga det om du var intresserad. Men tack så mycket! :)

det var den här klänning som frågan var om!

Tja fan..

Godmorgon.
Sitter nere i vår stora soffa helt ensam. Känns lite stort måste jag säga haha. Hatar egentligen att vara helt ensam såhär allt blir så tyst. Man hör klockan ticka jätte högt ute i köket och minsta lilla grej som låter. Men jaja! Vad har jag för planer idag? inga precis som vanligt. börjar verkligen tröttna på det här nu. Kanske skulle träffa Irma ikväll men vi får väl se om det blir av. Min magkänsla säger att något dåligt kommer hända snart, och min magkänsla har haft rätt de senaste gågngerna.
Men nu ska jag sluta tjata om ingenting och äta lite vettig frukost istället. Hare bra, puss

En fin kväll!

Det blev ändrade planer. Vi åkte inte in till stan, jag träffade Irma i norrtälje istället. Vi gick och käkade middag och sedan gick vi på bio. Såg Snow White and The Huntsman. Mycket mycket bra film. Fick även höra nyheter om att min älskade är såld och åker om några veckor. Ush det är hemskt kommer troligtvis aldrig mer se henne. Det gör så ont i hjärtat. Sänder därmed alla mina tankar och kärlek till min fina vän Matilda som sålde sin super ponny idag. Tänker på dig hjärtat. Det är inte lätt det.
Imorgon var planen att spendera eftermiddagen hos Irma men hon ska till en kompis så vi skulle kanske ses på kvällen istället. Lite tråkigt för mig men jag förstår dem båda. Får ta en galen sovmorgon i stället och sen om vädret tillåter lägga mig på gräsmattan och steka. Låter rätt skönt må jag säga.
Men that's it för nu. kyss på er

mitt älskade hjärta, du är min största kärlek. världens finaste

tisdag var det

Hejsan fina läsare!
Hoppas allt är bra med er idag, men mig är det bara bra. Hämtade min bror i Norrtälje tidigare och gjorde sedan pannkakor till frukost. Har messat lite med Tilda nu och det är väl bestämt att vi åker in till stan ikväll och chillar. Det blir riktigt nice måste jag säga. Var ett tag sedan vi sågs, haha ja i fredags. Borde nu eller ja måste åka ut och städa på min pappas jobb, måste ha lite money hehe. Ska ringa han och kolla så det inte är någon där för annars blir det jobbigt att städa. Har faktiskt påtal om inget mejlat på två hästar de senaste dagarna. Letar efter en foderhäst och nu har det dykt upp två annonser som lät intressant så jag slängde iväg varsit mejl till dem och får se vad jag får för svar. Ska ta och mejla på de som låter intressant nu fram över för annars kommer jag aldrig hitta något.
Men det var allt för nu. Vi hörs nog lite senare under dagen.
pusss
fina ponnyn får stå för bilden.. åh vad ja kommer sakna henne :(

Fotboll var det

Sverige spelar kass fotboll. Ligger under med 1-2 mot Ukraina. Innan matchen började så sa min magkänsla att det skulle gå dåligt och ja vad gör det? Hahah jag är verkligen ingen fotbolls expert alls och tycker faktiskt det är riktigt jävla tråkigt men stöttar Sverige. Höhöh med mina *host* positiva kommentarer. För övrigt så behöver jag inte åka och hämta min bror. Så kan tagga sängen tidigt ikväll. Skönt då jag är trött!
Men ja det var allt för nu och kanske idag. Vi hörs!


godkväll!

Den här dagen har varit riktigt skön. Satt ute i solen de första timmarna jag var uppe, lyssnade på massa bra musik och pratade med fina Tilda i telefon. Något tråkigt som hänt idag var att vi har varit tvugna att avliva våran äldsta katt. Han var 17år i år och var nu helt slut så det kändes bäst att göra det enklare för honom vilket betydde att ta bort honom. Nu slipper han lida i alla fall. Fina fina Bosse.
Ikväll så ska jag kolla på fotboll, Svergie spelar sin EM premiär match. Egentligen så är inte jag alls intresserad av fotboll men får väl heja fram Svergie nu då. Imorgon ska jag troligtvis åka in till Grönan och kolla på Lenny Kravitz. Det blir kuuul. Men nu ska jag väl snart vara lite social mot mina föräldrar och kolla på TV:n.
pusss

bästa vännen och jag får stå för bilden

Solen är nice

Tjäna! Sitter nu ute på vår altan, spelar hög musik ur högtalarna och chillar galet såhär i början av sommarlovet! Idag ska min lillebror gå på sin avslutningsbal för 9:an så jag har sagt att jag ska agera lite taxi åt honom. Han kommer lätt va snyggast på roslags måste jag säga ;) stolt syster! Haha annars ska jag inte göra så mycket idag. Tycker det är väldigt skönt att sitta här i solen och bara ta det lugnt.
Puss på er!


summerfeelings



i sommar vill jag bli galet riktigt kär. hur töntigt det än låter när man skriver det och för er del läser det så vill jag bli det. Ni vet sådär överdrivet lycklig av att bara höra personens namn, bara att le när man ser ett sms eller hans namn på telefonen när det ringer? Jag vill verkligen. Hoppas att den där dröm grabben kan dyka och förvandla min sommar med stora steg. Skulle ju vara helt underbart. Hela våren nu har jag bara hoppat mellan olika grabbar på fest och haft de efter sig som bara är ute efter ett ligg eller två. Nu ska det fan bli slut med det, (eller till viss del haha bus) ska hitta någon som är värd mig och som tycker om mig för den jag är och inte vad jag har att ''erbjuda''.
Knas inlägg men that's it.

helt sick!

En sak vet jag nu. Mina föräldrar ska inte se project x, för då kommer de aldrig låta mig ha fest hemma igen. Fa-aan vilken sjuuuk fest. Jag blir ju inte lite taggad på att dra ut och köra alltså, eller varför inte dra igång något eget här hemma. Dock lite svårt när ens föräldrar är runt hörnet hela tiden. Nej men äsh får köra iväg dem en helg och ställa till med ett riktigt jääävla party! åh är så suuugen. Får ta och dra med mig någon 18årig kompis och dra ut istället för att dämpa party suget lite ;) Meeen nu ska ja tagga vidare här i sängen, ensam. Skulle va rätt mysigt att sova med någon sötis ikväll påtal om inget! :)
pussss

avslutnings klädsen -12

seg söndag

Idag har jag verkligen inte gjort något super viktigt alls. Men det är ju som sagt de första dagarna på sommarlovet och som jag sa till min pappa för en stund sen "ska sova igen all sömn jag missat den här terminen nu" haha ja så ni vet var ni hittar mig större delen av dygnet! Imorgon ska jag dock försöka ta mig iväg någonstans och göra nått kul, träffa nån kompis eller liknande. Har precis bakat klart en cheesecake som jag ska gotta mig i ikväll. Kanske ska bjuda hem någon hit imorgon som får ta och hjälpa mig äta, haha.
Men ja det var väl allt som jag hade att säga nu. Inte så mycket som hänt liksom..¨
pusss

Tack världens finaste

3år, 3 underbara år har jag fått spendera tillsammans med dig. Från att inte komma någonstans. Bara motgång efter motgång till när vi tog oss runt en LA bana utan problem och det var då det verkligen helt totalt det blev du och jag som ett riktigt ekipage. Nu står jag har 3år senare och är påväg att lämna ifrån mig mitt liv, en del av mitt hjärta. Det gör ont att veta att det inte kommer vara du och jag längre. Men jag vet också att det inte kan vara vi två så måste göra det som är rätt. Tårarna har runnit till och från hela dagen och jag vet med mig att de kommer komma de dagar då de kommer rinna igen. Nu känns det helt okej. Men det kommer göra ont ett bra tag.
Men vännen jag älskar dig, vad som än händer. Föralltid ♥


första dagen på sommarlovet nudå!

Godmorgon säger jag. Kanske lite fel när klockan är runt 14. Jag har i alla fall precis ätit frukost och ska nu hoppa i stallkläderna. Provridning av min ponny står på schemat idag. Kommer nog kunna komma upp ett litet känsligt inlägg senare ikväll om just hästen. Min älskling....
Igår hade vi det i alla fall trevligt, jag, Irma och Salme var hemma hos Johanna och Fredrik på deras landställe. Vi snackade massa skit och bara tog det lugnt. Helt tvärtemot från vad jag egentligen hade lust med att göra men så kan det va.
Nu kan jag inte sitta och skriva mer här, måste kila iväg så jag hinner ut till stallet.
puss


litet smakprov, har några till sånna här bilder.

fucking sommarlov!

Jag vill säga grattis till alla som tog Studenten i Norrtälje idag. Ni var fan glädje spridare när ni åkte runt på flaken och var glada. Jag längtar som en dååååre inför nästa år då det är min tur att sprida glädje. Ta studenten och säga hejdå till skolan för gott!
Nu däremot inleder jag mitt absolut sista sommarlov. Tanken skrämmer mig lite grann men skönt ska det bli. Ikväll ska jag nog åka ut till Irma och hänga med lite polare. Egentligen så är jag mer sugen på att dra på värsta festen och supa mig skit full och vakna upp någonstans och inte komma ihåg så mycket från kvällen (hahahah) men det får väl bli någon annan gång. Tänkte vänta med att åka ut dit tills min mor kommer hem och kanske rent utav äta middag med min familj, får se. Tänkte i alla fall att jag ska börja skirva mer här nu i sommar för att komma ihåg vad jag gjort och inte gjort haha.
Bjusar på somriga bilder och glada miner!




det är okej att va lite ego ibland

RSS 2.0